![]() eu am ramas fara ,asa ca nu pot sa va fac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da pana stau si astept sa faca cineva cafea,imi trag sufletelul ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 3 Aprilie 2009 08:53 |
||
---|---|---|
Oups..! ![]() N-avem clanta? ..pai, eu ce-am lustruit? ![]() Hai sa bem o cafelutza pana imi revine mie memoria... ![]() Fac eu cafeluta scumpo, nu mai plange. Tu stai si te odihneste ca te-ai obosit destul... ![]() |
||
Ella34 Postat pe 3 Aprilie 2009 08:54 |
||
waaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() astept cuminte,vezi? ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
rizzibizzi Postat pe 3 Aprilie 2009 08:57 |
||
Tare linistita esti... Parca ai fi rontait un sac de lamai..! ![]() ![]() Sezi calma, ca altfel iti dau decofeinizata, din rezerva Verei.. ![]() |
||
Ella34 Postat pe 3 Aprilie 2009 09:00 |
||
nuuuuuuuuuuuuu,nu vreau fara cofeina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 3 Aprilie 2009 09:59 |
||
bah....rizzico.....vezi ca te inselashi maica.....nu e bile....e trile.....auzi fata...dar piramidele nu se inchid parca cu porti din alea mari care se deschid la mijloc?????....zic si eu...(adica nu ma dau iar desteapta ca mi-o iau..eu stiu cum sunt.....da' tac..) | ||
tutankhamon Postat pe 3 Aprilie 2009 22:50 |
||
Fara cofeina fetele!! Hai ca viata e frumoasa!!! ![]() ![]() ![]() Mai e un pic si vine vara!!! ![]() |
||
Verarmy_38 Postat pe 4 Aprilie 2009 10:31 |
||
Buna dimineata tuturor..!!!![]() Vreau si eu o cafeluta ca tare-i grea viata cand esti obligat sa simulezi munca sambata dimineata... ![]() Vera, tu ce-ai pus in cafeaua aia soro, de-ai inceput sa vezi viata in culorile curcubeului...? Mai ai? Da-mi si mie.. ![]() |
||
Ella34 Postat pe 4 Aprilie 2009 10:37 |
||
Pentru tine scumpa, un pup dulce, dulce!! ![]() ![]() M-am trezit cu asa o stare de bine... Afara e frumos si cald! Mai ca-mi vine sa ies sa-mi beau cafeaua pe terasa!!! ![]() |
||
Verarmy_38 Postat pe 4 Aprilie 2009 10:41 |
||
si eu ma simt bine azi...mi-am tuns latele....m-am vopsit... culorile le-a ales barbata-miu...asa ca daca sunt ciudata si martianca...sa nu ma blamati.....numai ca sunt muuult mai blondaaaaaaa...... ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 4 Aprilie 2009 19:43 |
||
waaaaaaa,ma incurc in panza de paianjen....doamne ce praf e pe aici,cocosatele nu mai au cocoasa si au parasit clubul?(rad) | ||
rizzibizzi Postat pe 5 Mai 2009 09:01 |
||
panza aia de paianjen am luat-o si eu in gura data trecuta....dar acuma parcda e mai mare.... feteleeee....unde sunteti???? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Mai 2009 10:27 |
||
eu sunt aici ,hi hi..... cred ca sunt una cu panza de paianjen ,ia sa incerc sa scap de ea hi hi..... sisicleo,matalutza oare cum o duci ?ce faci?imi e asa dor de tine..... |
||
rizzibizzi Postat pe 5 Mai 2009 10:35 |
||
offf...rizzilico...si mie mi-e un dor de sisilicaaaa...de ma rup....da stau cuminte ca stiu unde e si revine ea..... si atunci nu mai scapa de noi...... |
||
tutankhamon Postat pe 5 Mai 2009 10:42 |
||
Fetelor!!! Vedeti ca Wife a intrat in greva! Al ei sot si-a sters contul si a amenintat si ea cu asta! (sad) |
||
picaturaderoua Postat pe 5 Mai 2009 11:02 |
||
Eu nu vreau sa va pierd!!! (foarte sad) Dupa ce ca e o porcarie site-ul asta, sa va pierd si pe voi? (boceala) Nu vreauuu! (lacrimi la greu) |
||
picaturaderoua Postat pe 5 Mai 2009 11:03 |
||
bine zici tuta,revine sisi si nu mai scapa de noi:))))) pica sper si eu sa nu isi stearga wife contul imi e draga ca de altfel si alti sper ca in cateva ore sa-si revina siteul,offffff |
||
rizzibizzi Postat pe 5 Mai 2009 11:58 |
||
![]() ![]() ![]() imi e tarsa sa intru sa nu ma speri de paianjeni ,soareci sau ce o fi ![]() vine cineva pe aici ![]() ![]() ![]() ![]() preper repede cafea,capucino,ness.... |
||
rizzibizzi Postat pe 7 Mai 2009 08:48 |
||
misca in cafenea...si fa cafeaua acolo ![]() iote bre ce fomei...caut de ametita ici sha.. ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 08:54 |
||
ba....topicul asta a fost deschis de o prietena draga noua, care acuma nu are acces la net, fiind plecata...si e normal sa il tinem activ pana vine ea....eee.... dar chiar...cati paianjeni....si de-abia facusem curatenie.... |
||
tutankhamon Postat pe 10 Mai 2009 10:44 |
||
Lasa-i pe cei cu picioare mai lungi, sa amestece mai bine zatul. | ||
Ioana007 Postat pe 10 Mai 2009 15:58 |
||
buna, intru si eu in club?![]() Ma numesc Cleopatra,chiar e binevenit clubul asta pentru cei plictisiti si nu numai. ![]() |
||
cioca Postat pe 19 Iunie 2009 14:16 |
||
am ajuns cam tarziu, nu? ![]() Nu prea am noroc la chestii din astea: cluburi.. gasti..cred ca ma inchid in piramida si ma trezesc peste alte 200 de ani.. are cinva niste otrava de sarpe? |
||
cioca Postat pe 19 Iunie 2009 14:26 |
||
fetele...clubul s-a mutat temporar in cafenea...hai acolo... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Iunie 2009 14:30 |
||
Daca dai o mana de ajutor la indepartat praful si aruncat afara scorpionii (ca n-a mai intrat nimeni pe acolo de secole...), esti binevenita! ![]() |
||
Ella34 Postat pe 19 Iunie 2009 14:31 |
||
mey, Ella...nu e mai fain in cafenea ?... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Iunie 2009 14:34 |
||
Ba da, desi uneori mai navalesc scorpionii si pe acolo... ![]() |
||
Ella34 Postat pe 19 Iunie 2009 14:37 |
||
si ? las' sa vina...le dam cu nisip in ochi... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Iunie 2009 14:38 |
||
Buna ziua,daca acceptati va fac o scurta vizita,ma simt cocosata de cat am de facut! | ||
RIEN Postat pe 19 Iunie 2009 15:51 |
||
buna seara...adica buna noaptea la ora care este.....mai....nu e frumos sa lasam topicul asta de izbeliste...hai sa mai dam cu subsemnatul si pe aici....mi-e dor de sisicleo........ brandusa...scumpa....cleopatra e luat de initiatoarea topicului..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 20 Iunie 2009 02:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna ziua | 35 | De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
|
||
vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj | 2 | De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25 |
Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9