sex oral

bine-ai venit, dom' ovidiu!
poate fata vrea sa schimbe subiectul
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:43
ma rog....da n-am vrut sa te scutesc de intaietate!!!
cum se mai aduna lumea in weend...la sex oral!!
si...apoi isi pune mana la ochi...da tot scapa printre deshte!!!
ovidiu42
Postat pe 18 Iulie 2009 18:46
Ha,ha,ha.......
Sexul oral este o placere daca esti cu persoana potrivita.....
TEODORRD
Postat pe 18 Iulie 2009 19:12
tot nu inteleg ce inseamna la tine semnu ala cu rosu si cornite

sunt mai noua intre ale internauticului
De la: garbo003632, la data 2009-07-18 18:34:40daca e asa atunci de ce mai intri pe forum....simte ....transpira ...dar nu discuta aici sexul oral
cinezee
Postat pe 18 Iulie 2009 19:12
32...cine are probleme cu ,,igiena'' in cuplu la voi???
De ce te sperie.....sexul oral,crezi ca esti deosebita???
Nu cred ca trebuie sa te convinga cineva,...ar trebui sa te convingi singura,....
Si,inca o intrebare.....Tie nu iti place ...cu limbut??
Aia nu crezi ca este scarbos??
TEODORRD
Postat pe 18 Iulie 2009 19:32
intr-o reletie stabila,in special cu partenerul de viata...sexul oral e ceva normal ca si cum ti-e sete bei apa ,ti-e foame mananci,nu tb sa-ti fie scarba sau rusine.oare cand fac dragoste nu le mai e sila?
monicasandica
Postat pe 18 Iulie 2009 19:40
De la: garbo001656, la data 2009-07-18 19:40:02intr-o reletie stabila,in special cu partenerul de viata...sexul oral e ceva normal ca si cum ti-e sete bei apa ,ti-e foame mananci,nu tb sa-ti fie scarba sau rusine.oare cand fac dragoste nu le mai e sila?

ovidiu42
Postat pe 18 Iulie 2009 19:48
ovidache,

pe caldura asta iti arde de savarine?

iasomia
Postat pe 18 Iulie 2009 19:50
sar`na iaso`!!!
daca`s siropoase....
ovidiu42
Postat pe 18 Iulie 2009 19:58
ia cititi si interesatii ce am gasit io

Cunnilingus este o arta de a face dragoste cu un vagin cu limba si gura. Este o tehnica delicata care necesita rabdare, practica, dedicatie pentru a o face bine, dar orice femeie cu care o vei practica te va aprecia si mai mult.
Ce se aplica la penis nu se aplica si la vulva �fiecare este diferita necesit�nd modalitati aparte de a face femeia fericita. Doar c�teva �instrumente� pot egala limba pentru imensa placere pe care o poate aduce unui vagin fericit.
C�t de repede?
Acesta nu este un atac. Nu te arunca asupra clitorisului asa cum un pompier se arunca asupra focului. Adesea, la �nceput clitorisul este prea sensibil pentru o stimulare directa. Linge in jurul lui, stimuleaza zona, at�ta labia interioara test�nd-o. Ia-o �ncet, asculta-ti partenera. Unele femei fac zgomot, altele nu. �ti va trebui ceva timp sa afli ce prefera partenera ta, p�na c�nd sa-i faci sex oral.
Unele femei doresc o stimulare aditionala � un deget sau doua �n vagin, poate si �n anus. Poate va dori ca m�inile tale sa �i stimuleze zonele din partea superioara a corpului,cum ar fi s�nii sau poate si-ar dori ca degetele tale sa tina deoparte labiile, astfel �nc�t limba sa ajunga la vulva mai usor.
Am auzit ca a face cunnilingus nu are un gust bun.
Daca mirosul sau gustul te deranjeaza, roag-o sa se spele mai �nt�i. Multe persoane carora le place sa faca cunnilingus sunt de acord ca un vagin curat face aceasta actiune mult mai placuta.
C�nd o femeie ajunge aproape de climax, doreste, de obicei, o stimulare directa. �n general stimularea rapida si ritmica este cea mai eficienta modalitate de a o face sa ajunga la orgasm � dar nu trebuie sa te grabesti sa ajungi acolo. Ia-o �ncet si �nvata sa apreciezi ceea ce poti face pentru ea.
Ce se �nt�mpla cu cunnilingus-ul la menstruatie?
Unele persoane nu sunt �nc�ntate foarte mult de ideea de a face cunniligus �n timpul menstruatiei. Daca nu �ti place, nu �l face. Un tampon interior poate opri s�ngele, o diafragma de asemenea, dar unii barbati tot nu suporta gustul. Daca partenera ta este sanatoasa nu este nici o problema sa faci cunnilingus. Unele femei gasesc ca orgasmul �n timpul acestei perioade te elibereaza de crampe.
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 20:08
marfa...pikule!!! dar...sa vezi acu`....ce ne mai aghezmuieste fatuca aia!!
sau...io starni ceva curiozitati?
interesant material.....pt cei care sant mai novice asa!!
ovidiu42
Postat pe 18 Iulie 2009 20:12
si stai ca mai am, numa sa aprofundeze primul capitol, le facem o verificare si dupa aia mergem mai departe
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 20:17
buna seara, lume! unde era sa va gasesc, daca nu la sex oral?
ana02
Postat pe 18 Iulie 2009 20:18
De la: garbo003632, la data 2009-07-18 09:47:48madame tutankhanom esti maestra in blesteme si eu iti doresc din tot sufletul sa ai un barbat langa tine pe care sa-l iubesti nespus si sa doresti din toata inima sa-i oferi scarbosul sex oral...sa fi disperata sa-i faci gretosul ala de oral si el sa nu te lase...sa te sufoci..si sa te ineci...cu carnea lui in gura..........tu sa te dai cu fundul de perdele ca vrei...si el sa nu te lase....si sa ai parte de gretosul sex oral salbatic...sa vrei continuarea si el sa se imbrace si sa plece la alta inainte de a face sex cu tine.....

iubita...nu se pune....intai plateste-mi copyrightul.....gaseste alt blestem.....si mai e o problema....pentru tine.....sunt casatorita.....deocamdata nu-mi trebuie alt barbat in afara sotului meu....asa ca mai incearca cu blestemele...
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2009 20:22
cand e cald....lumea vrea savarine...fierbinti!!!

piku`...sa ai la indemana materialu` ca...poate e sarguincioasa lumea!!
ovidiu42
Postat pe 18 Iulie 2009 20:23
pikulane, nu esti zdravan, neneaca
kyra
Postat pe 18 Iulie 2009 20:24
cald afara ...berica langa noi merge binee cu subiectu asta ...mai bine de atata nu se putea Ana
cinezee
Postat pe 18 Iulie 2009 20:26
stai sa-mi iau si eu o bere........
ana02
Postat pe 18 Iulie 2009 20:28
3632.....intai incearca senzatiile si dupa aia zi ca sunt scarboase...dar se pare ca tu esti intr-o manastire de maici....si nu ai cunoscut inca un barbat tzapan care sa te faca sa iti doresti chestia asta.....sau ai dat numai peste nespalati...si de aici, e clar ca ai repulsie....hi hi...dar imi place ce indarjita esti....asta ma inclina mult mai mult sa cred ca tu faci sexul oral constant, dar nu recunosti.....numai vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt asa de acrii...
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2009 20:30
foarte interesant material si mai ales pe caldura asta
ane_mary39
Postat pe 18 Iulie 2009 20:39
bere neagra de la mine daca vrei si pop corn
De la: ana02, la data 2009-07-18 20:28:46stai sa-mi iau si eu o bere
cinezee
Postat pe 18 Iulie 2009 20:40
vor fetele un masaj? atentie, barbati!

Pune o m�na bine lubrifiata pe labii, cu degetele spre anus.
Trege m�na spre buric. Exploreaza labiile interioare si exterioare cu degetele.
Trage usor de una si apoi de cealalta. Freaca labiile exterioare usor �ntre aratator si degetul mare, apoi labiile interioare.

Autostopul
�ncearca sa bagi primele doua degete �n vagin, apoi arcuieste degetul mare ca si c�nd ai face autostopul si apasaa p�na c�nd degetul mare atinge clitorisul. Poti folosi o varietate de miscari �n aceasta pozitie. Poti de asemenea vibra �ntreaga m�na.

Aproape...
Daca partenera ta are un loc anume care �i place sa-i fie lins sau m�ng�iat, �ncearca sa faci aceste lucruri dar �n jurul locului respectiv, fara sa-l atingi dec�t ocazional. Acest truc o va face sã ajunga mai greu la orgasm, dar acesta va fi mult mai puternic atunci c�nd va avea loc. Ca o varianta puteti �ncerca sa faceti asta chiar asupra punctului respectiv c�nd ea este aproape de climax.

Apasa
Introdu usor un deget ad�nc �n vagin si c�nd ea este pregatita baga si al doilea deget. Apoi pune degetul mare pe anus. Nu-l introduce �nauntru, �nsa apasa acolo �n timp ce �ti misti celelalte degete.

Degete...
Pune palma pe Muntele lui Venus (locul unde este parul pubian) si tine degetele usor pe labii. Asaza degetul mare pe coapsa. Usor dar ferm apasa cu palma pe Munte lui Venus si �ncepe sa misti m�na circular, dar cu amploare mica.
Palma ar trebui sa nu alunece prea mult pe pielea ei �n acest proces. Pielea este cea care ar trebui sa se miste. Repeta acest proces p�na ai facut 10 cercuri. Apoi ridica degetele si apasa usor cu v�rfurile lor pe labii cam o data pe secunda p�na c�nd ai apasat de 10 ori.
Ai grija ca apasarile trebuie sa fie usoare. Nu trebuie sa doara. Dupa aceasta stai vreo 5-10 secunde si repeta ciclul.

Ceasul
Cervixul unei femei poate fi gasit, de obicei, �n capatul din fundul vaginului. Stimulati cu grija zona care �nconjoara cervixul. Unele femei iubesc aceasta tehnica, iar altele o urasc.
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 21:22
nene pikule meriti o bere cu dedicatie pt toata documentatia asta, am sal pun si eu pe al meu barbat sa faca AUTOSTOPL ca tare curioasa sunt ce senzatie imi da...de placere.....sau de scarba cum spun altele
yanyacharberet
Postat pe 18 Iulie 2009 21:41
ma bucur cand arajez ploile altora
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 21:47
bai fratilor...dar fata nu a zos ca nu-i place SA I SE FACA sex oral.... a zis ca nu-i place SA FACA EA sex oral.....
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2009 21:51
ahaaaaaaaa...! da' poate nu stia, si se jena sa intrebe. hai s-o ajutam

Multi barbati iubesc acest fel de stimulare si multi oameni barbati si femei iubesc sa o faca. Felatia este tehnica prin care atingi cu buzele penisul unui barbat cu scopul de a-i oferi placere.
Cel mai bun profesor este practica. Buzele si limba sunt importantele surse de stimulare. Multi barbati si femei raspund bine la ritm si la presiune. Un masaj puternic si constant va fi de ajuns pentru a determina reactia pe care o doriti.
Ce se �nt�mpla daca miroase ur�t sau nu are un gust bun?
Daca mirosul nu-ti place, atunci spune-i sa faca un dus. Deoarece faci acest lucru �n principal pentru placerea lui, asta nu �nseamna ca trebuie sa suporti lipsa lui de igiena. Daca esti �ngrijorata de lipsa lui de igiena atunci trebuie sa stii ca gura ta are de milioane de ori mai multi germeni dec�t un penis curat.
Ce se �nt�mpla c�nd �o �nghiti pe toata� ?
A o �nghiti pe toata �nseamna sa o introduci p�na trece de omulet. �n realitate aceasta aventura sexuala este exagerata. Cea mai buna metoda de a face felatie este tot cu limba si buzele, lu�nd at�t c�t sa nu te �neci. Totusi practica este cea mai importanta. Ia penisul �n gura at�t c�t poti fara sa te �neci, apoi �nchide ochii si concentreaza-te, cerceteaza fiecare centimetru.
Exista locuri speciale pe penis ?
Fiecare penis este diferit si fiecare are locurile sale sensibile si modurile preferate de a fi tinut. Asculta-ti iubitul. Sunetele pe care le scoate si tensiunea trupului �ti indica daca esti pe drumul cel bun sau nu.

E nevoie sa �mi folosesc m�inile ?

Simte-te libera �n a apuca cu m�inile partile din penis care nu-ti �ncap �n gura. Multi barbati doresc c�t mai multa stimulare si senzatia pe care o produce o gura umeda si o m�na lubrifiata este destula pentru a-l aduce la orgasm foarte repede.
Ce este 69 ?
Multe persoane gasesc ca cea mai buna pozitie de sex oral este cea �n care fiecare partener sta cu capul �n zona genitala a celuilalt. Totusi este dificil pentru parteneri sa faca si sa simta �n acelasi timp.
Daca prietenul meu vrea sa �nghit, ce fac ?
Acesta este un c�mp sensibil. Pentru multi barbati acest lucru este important � ei simt ca prin �nghitirea spermei termini actul sexual si accepti ceva din ei �n tine. Multe persoane nu agreeaza mirosul si gustul spermei � trebuie sa discutati despre asta.
Pot sa fac astfel �nc�t sperma sa-mi miroasa mai bine ?
S-au facut cercetari �n acest domeniu, descoperindu-se ca nutritia este de vina. Daca ceva are gust bun, oamenii vor sa man�nce mai mult si �mbunatatirea gustului si mirosului corpului te va ajuta.
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 21:54
pofta buna ......
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2009 22:01
o-nveti prostii, fata...
daca musca???
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 22:04
riscurile meseriei.....taica...orice incepator mai greseste uneori....
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2009 22:06
madame tutankhamon cum indraznesti sa ma jignesti nu ma cobor atat de jos la nivelul tau...se vede cat de jos ai ajuns de nu tie scarba sa faci gretosul ala de sex oral.. eu am un sot foarte spalat ...si ma respecta si ma iubeste chiar daca nu fac gretosul ala de oral.. ala il fac doar femeile de joasa speta... nu este pentru orice femeie ...ci doar pentru alea care nu sunt respectate de partenerii lor...asa ca aveti grija ce faceti si cui faceti oralul....!!!1
garbo003632
Postat pe 18 Iulie 2009 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intamplare/Libidou 8 De la: garbo_421241 27 Noiembrie 2015 19:37
Ce parere aveti despre barbatii care terorizeaza femeile care nu vor sa aiba nimic cu ei? 117 De la: luptatoareacurajoasa 9 August 2010 19:51
Dirty Talk 46 De la: black_rose 16 Martie 2013 16:10
Anticonceptionale yaz 47 De la: estela 3 Mai 2010 03:47
Placere pentru doamne sau domnisoare 1 De la: garbo_500559 30 August 2019 11:31
Setari Cookie-uri