sex oral

632, sa inteleg ca le inviti pe toate la sotul tau?
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 22:17
32, te-ai maritat ? hai bre, si nu ne-ai invitat la nunta , topaiam si noi, hopa, hopa..
kyra
Postat pe 18 Iulie 2009 22:19
cata indaratnicie!!!!
sa nu stie ea...saracuta....ce gust are....
da`...v`asigur ca...pe ascuns asa...tot o sa incerce sa afle!!!
ovidiu42
Postat pe 18 Iulie 2009 22:26
ovide, stie mami, n-a zis ca-i gretos ?
kyra
Postat pe 18 Iulie 2009 22:32
ooofffffffff...........uite ca nu bagai de seama amanuntu`!!!
o fi avut fata...pb!!
acu`...si noi suntem rai!!!
chiar sa faca...hepatita?
ovidiu42
Postat pe 18 Iulie 2009 22:34
3632...tu chiar ai o problema mare de tot....fie esti inca imatura...si asta ar explica lipsa de cunostinte si exprimarea....fie ai dat peste un pampalau de barbat care nici macar sexul normal nu il face ca lumea...sau e unul din ala care se spala de 100 de ori pe maini pe zi si are buba la capsor....asta cu spalatu pe maini e o buba psihologica....dar eu inclin sa cred ca matalutza nu ai dat peste un barbat ca lumea care sa te faca sa arzi de dorinta si sa simti ca vrei sa te topesti langa el....peste el....parca in el....cu el....pacat mamico....inseamna ca nu ai trait inca dragostea adevarata...pentru ca eu, chiar si dupa 7 ani, inca ma mai ia cu fiori cand sotul meu ma atinge si ma rasfata....si sa stii ca cu sotul meu nu consider ca facand sex oral asta ma injoseste...poate cu alt barbat da...dar cu el nu......pentru ca sotul meu ma iubeste si stie sa mi-o arate in fiecare zi....si nu punandu-ma sa ii fac sex oral, crede-ma...sunt fumate chestiile astea.....
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2009 22:56
fara risc nu ii placere , fara placere nu ii satisfactie
De la: tutankhamon, la data 2009-07-18 22:06:38riscurile meseriei.....taica...orice incepator mai greseste uneori....
cinezee
Postat pe 18 Iulie 2009 23:03
dupa exemplificarile lui pik'u,cam liniste pe aici.de ce oare.....?
roby_cado
Postat pe 18 Iulie 2009 23:59
pai oamenii s-au dus la treaba.....le-a dat piku subiect de meditatie...
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 00:23
da, eu am gresit
las ca gasesc eu ceva sa-i tin pe aici... gang bang...?
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 00:26
piku...sa mai aduci materiale ca...uite ce bine prinde!!!
s-a umplut aula....de studiosi!!
ovidiu42
Postat pe 19 Iulie 2009 01:01
De la: pik_nik, la data 2009-07-19 00:26:41da, eu am gresit
las ca gasesc eu ceva sa-i tin pe aici... gang bang...?
"tardiv de tarziu" pik-ule ,nu mai poti face nimic acum....,poate de maine...
roby_cado
Postat pe 19 Iulie 2009 01:05
stai mai sa-si faca mana....aaaaa....limba.....aaaaaa....experientza si sa vezi tu atunci bang-bang.....
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 01:10
ahaaa...,la asta nu m-am gandit
roby_cado
Postat pe 19 Iulie 2009 01:21
neaaaaaaaah, intai imi fac audientza. uite primii curiosi
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 01:21
n-am gasit material in romana
da' luati asta si mai incolo traduc ceva mai detaliat

A gang bang typically is a form of group sex where a person has sexual relations with three or more partners and is not to be confused with a threesome. Gang bangs vary in activity, but some gang bangs include sexual intercourse, oral sex, and masturbation performed on a person.

In many gang bangs, vaginal intercourse and anal sex are combined, and performed on a woman by two men. This activity is called double penetration, and is sometimes accompanied by a woman giving a third man a blow job. In the case of all-male participants, the activity of double penetration takes on a different meaning: typically, it includes two men penetrating and performing anal sex on another man at the same time.

pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 01:56
traducere:
in mod tipic, o intalnire gang-bang este una a unui grup de sex unde o persoana intretine relatii cu 3 sau mai multi parteneri si nu se confunda cu o intalnire in trei. gang bang variaza in activitati, dar de obicei, sunt inluse variante normale de relatii sexuale, sex oral, si masturbarea facuta pe aceeasi persoana.
in multe asemenea intalniri, se combina sexul normal cu cel anal, si, de obicei, este o femeie cu doi barbati. aceasta activitate se numeste penetrare dubla, si, de multe ori, femeia face sex oral la al treilea barbat. in cazul in care toti participantii sunt de sex masculin, activitatea de dubla penetrare are alt inteles: doi barbati fac sex anal cu cel de-al treilea.....
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 02:20
buunaa de toooot traducereee , pica taman bine ptr weeknd asta cu gang bang
cinezee
Postat pe 19 Iulie 2009 09:01
madame tutan nu cred ca tu ai un SOT...ca prea esti atotstiutoare in arta sexului de toate felurile si in toate pozitiile....sotul meu nu este un pampalau ..poate ala este al tau...daca nu cumva te-a gasit la vreun bordel..si acolo l-ai agatat...exista si alte moduri de a-i arata uni barbat dragostea pe care io porti decat sa ii faci scarbosul ala de sex oral..........
garbo003632
Postat pe 19 Iulie 2009 10:37
ba fatuca, una si cu una fac doua....tu deja te intinzi in marmelada asta prea mult...nu ti se pare ca o cam tot dai cu scarbosul asta cam mult pe aici???...vad ca te cam bagi singura in seama si cam canti cam mult ca sexul oral e cam scarbos, gretos, placere gretoasa....io as zice sa nu mai minti atata...si sa te dai mironosita sau fecioara pudica....nu ma cunosti, nu ma stii...asa ca nu-ti da dreptul nimic sa ma faci ca sunt de la bordel sau sa-mi aduci alte acuzatii....nu-ti place adevarul????nu-ti place ca ne-am dat seama ca tu o iei la cioc si cauti adepti pentru asta????...stai blanda in banca ta si nu mai abera pe aici....vezi-ti de pampalaul ala al tau - sunt convinsa ca nici nu esti maritata, altfel nu te-ai referi numai la sex oral......si sa stii de la mine, care am 7 ani de casnicie......exista multe feluri in care ii poti arata dragostea....unele dintre ele nu au nici o legatura cu sexul....dar asta nu ai cum sa o stii, atat timp cat tu nu ai sot si nici nu stii cu ce se mananca o casnicie.....vezi-ti de treburile tale.....mai cauta si alte topice unde sa te culturalizezi, caci vad ca sexul oral iti cam fura tot timpul si tot peisajul.....hai, mai canta si la alte mese ca masa de aici s-a cam saturat de tine....toti te iau la bascalie si peste picior dar tu, ca o fraiera, nu vezi asta......hai pa!!!....a! .....pofta buna!!!
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 10:50
tuth, mai suport-o numa' otzarica! inca nu ne-a terminat pe toti
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 10:52
mami...nu am ce sa suport....pentru mine e ca si inexistenta....dar ma calca pe nervi fixatia ei pe un topic anume si aiureala asta in care crede...ca e maritata...ea nici macar nu cred ca are 18 ani....dara-mi-te sa mai fie si maritata...da aiurea cu presupusul in niste chestii banale.....si se da de gol ca nu are nici in clin nici in maneca cu subiectul....e doar o pustoaica imatura.....si cum simte ca cineva o citeste, trece la injurii si aberatii...vezi doamne ea e mai tare.....aiurea....nu face decat sa-si arate adevarata fata....cea pe care o banuim mai toti de pe aici.....
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 11:14
da mai, da' e jucaria noastra
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 11:16
ah....tu esti cel care pune mereu alte baterii la jucarie??????mai las-o domle sa se odihneasca.......ca se toceste de atata oral.....
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 11:18
tuth, inca un pik, sa-i prezentam toti macar cate un capitol, practic, si o scoatem pe piata gata verificata si rodata
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 11:21
da mai...dar te risti tu sa-i faci verificarea tehnica si inspectia de calitate a serviciilor inainte sa o arunci pe piata???
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 11:24
nu
da' il avem pe pilotul de incercare catalliin, si-i facem si lui un bine
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 11:28
ioi doamneeeeeeeee.......si allexxandra e nasa si vine si le da sfaturi, ca tot le stie ea pe toate, chiar si toaca in cer......si irinuca ii cununa intru domnul la biserica unde ea e prima preoteasa.....
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 11:31

asa, acum, ca am pus tara la cale, ne putem vedea si de ale noastre
tot in dormitor?
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 11:33
nope....stai ca intra masina de spalat pe centrifugare.....si ma urc pe ea....
tutankhamon
Postat pe 19 Iulie 2009 11:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cata rautate!! 30 De la: blondina_X 4 Aprilie 2013 15:37
existaDIVORT DE FORMA??? 16 De la: garbo055472 13 Ianuarie 2010 20:41
problema delicata... 16 De la: ana_maria_spat 22 Octombrie 2012 21:53
ce trebuie sa stie un barbat despre el insusi ,sau ce trebuie sa stie o femeie despre barbatul ei 67 De la: garbo106704 21 Martie 2010 15:17
De ce femeia este mai inteligenta ca barbatul?Pt ca ea gandeste cu inima? 25 De la: esme 1 Decembrie 2010 16:01
Setari Cookie-uri