Am si eu o mare problema. De curand mi-am spalat o geaca ALBA iar spre surprinderea mea cand am scos-o din masina era de o culoare roz-bombon. Chestia e ca nu e patata ci pur si simplu zici ca e vopsita in totalitate cu acea culoare. Va rog frumos daca vi s-au intamplat asemenea lucruri sau daca stiti sa imi dati un sfat ... cum as putea sa o scot iara la culoarea ei initiala adica ALB. Am incercat sa o spal la masina iara si am adaugat si Ace dar degeaba, acea culoare nu iese Va rog AJUTORR!!! e Gecuta mea preferata. |
||
_dulcik_ Postat pe 8 Februarie 2009 23:00 |
||
---|---|---|
De la: _dulcik_, la data 2009-02-08 23:00:21Am si eu o mare problema. De curand mi-am spalat o geaca ALBA iar spre surprinderea mea cand am scos-o din masina era de o culoare roz-bombon. Chestia e ca nu e patata ci pur si simplu zici ca e vopsita in totalitate cu acea culoare.Reusesti doar cu foarfeca ! |
||
Remy Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:02 |
||
pune-o intr-un lighean incapator cu apa cu domestos....cam un pahar de 200ml domestos la 5 l de apa...si lasa-o acolo juma de ora.....si repeta operatiunea de mai multe ori....dar ai grija la fermoare si capse.....ca daca nu sunt de calitate si sunt atacate de domestos, ruginesc si iti pateaza rau geaca si chiar ca rugina nu mai iese decat cu foarfeca.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:07 |
||
cumpara alta ! | ||
blaa Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:42 |
||
ce aveti mai nu vedeti ca mai avea putin si se facea un an de cand a pus intrebarea? | ||
nelly05 Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:46 |
||
du-o la o curatatorie...si vezi ce se poate face | ||
LILO Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:47 |
||
lasa mami..ca poate mai patesc si altii.... |
||
iasomia Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:47 |
||
asa e nelly... atunci la multi ani topikului de un an |
||
LILO Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
LUMEA MISTERELOR/Subiecte insolite indiferent de natura lor. | 283 | De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 14:00 |
visele | 4 | De la: pik_nik 2 Iulie 2009 00:38 |
ola | 3 | De la: prometeus_wife 14 Februarie 2009 13:36 |
|
||
tineretul din ziua de azi | 40 | De la: hypeople 17 Februarie 2010 17:36 |
cizme ugg | 1 | De la: simona1023 15 Octombrie 2009 12:45 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară