wifo, a se vedea aici: http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/6278/Ce-ne-facem-cu-obsedatii-de-pe-acest-forum/3.html#post-169440 |
||
panty_C Postat pe 17 Septembrie 2009 17:45 |
||
---|---|---|
dap, cori...e nenea ala care te aborda si pe tine si isi zice domn' inginer Dan... asta crede ca suntem pe haifaiv acilea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Septembrie 2009 17:49 |
||
stai linistita ca nu e singurul sunt cativa cu mai multe clone |
||
|
||
panty_C Postat pe 17 Septembrie 2009 17:51 |
||
am avut si eu unu si a atins direct spamul si s-a corentat.....hi hi hi... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Septembrie 2009 01:13 |
||
Andra, de ce serverul ma scoate la fiecare cateva minute din site? Devine enervant sa scriu un mesaj si cand sa il trimit, pierd tot pentru ca imi cere sa ma reloghez... | ||
ready_vivus Postat pe 15 Octombrie 2009 06:32 |
||
heeeeee, io am pierdut din aceleasi cauze jumatate din scenariile inchipuite azi noapte! da' poate ca-i mai bine asa |
||
pik_nik Postat pe 15 Octombrie 2009 06:38 |
||
Pik: Eu zic ca e foarte rau! Ar trebui sa le refaci, eventual intr-un document word de unde sa le iei ulterior cu copy/ paste |
||
ready_vivus Postat pe 15 Octombrie 2009 06:45 |
||
cred ca pe mai multi ne scoate.... poate ar trebui sa fim in alta parte?? sa nu ne retina prea mult,poate avem si alta treaba |
||
eladaela Postat pe 15 Octombrie 2009 07:31 |
||
si eu am avut probleme de genul asta acum vreo luna jumate-doua luni.....lasam pagina deschisa, ma duceam la bucatarie sa amestec in mancare, cand veneam, pac....trebuia sa ma loghez din nou.....dar m-am invatat minte...postarile mari, inainte sa le dau "adauga mesaj", le dau un copy....si, daca trebuie sa ma reloghez, am copia in burta compului.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Octombrie 2009 14:10 |
||
nu reusesc sa-mi reactivez vechiul sait ce pot face ? | ||
DAMMA_CU_CAMELY Postat pe 16 Octombrie 2009 10:08 |
||
Altu` | ||
AMELYY Postat pe 16 Octombrie 2009 10:13 |
||
vechiul sait????? hait!!! | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 10:23 |
||
iasomia Postat pe 16 Octombrie 2009 12:18 |
||
zambila Postat pe 16 Octombrie 2009 12:20 |
||
buuueyyy...nu mai fluiera, fata, a paguba...ca de-aia o cher't fata saitu'.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Octombrie 2009 12:22 |
||
andra mama...vezi ca deja ne-am cam sastisit de irina aia care e moment31 acu'. o gasesti cam pe tot forumul poate faci ceva, ca deja atmosfera e cam incarcata p-acilea, se apropie descariri electrice serioase vorbesc serios, suntem destui care ne-am saturat si care ne gandim sa ne radem contu' s-ar putea sa va treziti ca posteaza p-acilea doar ea si inca cateva ca ea... o zi faina sa ai |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:02 |
||
wifo...si eu i-am spus in privat acelasi lucru andrei...ca-mi rad contul....da o sters-o pe irinuca si o aparut secretoasa...o sters-o pe secretoasa...o aparut moment31......asta-i ca ciuma...se intinde si nu te lasa... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:06 |
||
pai s-o caute aia la IP si gata...chiar nu inteleg de ce trebuie sa o suportam p-aici si voi aia care aberati ca e forum public, io zic sa va mai ganditi om fii noi in virtual, dar un minim de respect tot ar trebui sa existe |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:09 |
||
asa i-am zis si eu...si mi-a replicat ca nu are cum sa o banneze dupa iup....dar convingerea mea e ca le convine ca irinuca sa fie pe acest forum, pentru ca tampita asta creste numarul de postari....ioi..nu dadea wifo...stiu ca e de putul gandirii....dar am hrean in ochi, ca l-am dat pe razatoare, si, de durere de ochi, nu mai vad, nu mai aud....nu mai gandesc.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:13 |
||
pai sa se spele cu ea pe cap atunci...da' sa prind pe vreun admin ca ma banneaza ca o mai fac imbecila si imi rezerv dreptul si pentru alelalte filoxere |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:19 |
||
andrusca, vrei sa te ocupi, te rog, de cele 2 userite care sunt scapate pe forum ? uite aici linku' multumesc http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/7011/Amintiri-din-copilarie/8.html#post-228917 |
||
Anouk Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:20 |
||
poate il convingeti si pe distinsul lot tatuca sa se lase de "glumitzele" lui preferate | ||
pik_nik Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:23 |
||
pai, nah... | ||
Anouk Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:24 |
||
andro, ai intrat in conced, mami ? hai ca asta-i tare...suntem de capul nostru p-acilea... |
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:04 |
||
Nu am fost in concediu decat putin pe motiv de gripa, dar toamna la noi se numara mai multi boboci decat de obicei si e mai greu sa tii pasul. Banarea pe IP nu merge cand IP-ul e dinamic. Si nu ma intereseaza discutii off topic si injuraturi. Postarile aiurea chiar nu ma ajuta la nimic, nu am nevoie de ele si nici lu garbo.ro nu ii creste valoarea/traficul daca am copy paste-uri in draci si discutii inutile. |
||
AndraMicu Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:14 |
||
Andrutzo, pai hai, mami, la curatenie, ca tot vin sarbatorile. Mopul, carps si farasul... te ajutam cu ceva? | ||
ready_vivus Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:20 |
||
si un pic de DTT...si un pic de verde de paris...pentru capuse, gandaci, paianjeni si alte celenterate.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:40 |
||
ma ofer voluntar sa donez venin... cati litri trebe?!? |
||
preciouss Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:43 |
||
daca te intzepi putin in deget, ajunge | ||
pik_nik Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:45 |
||
stiam io ca esti un galant! | ||
preciouss Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Party fraudeaza concursul sponsorizat de Germanos | 2 | De la: tralmey 6 Aprilie 2010 16:14 |
Cum pot sterge un topic postat de mine? | 6 | De la: kidz002109 11 Aprilie 2012 19:19 |
UDMR-o problema economica sau administrativa? | 93 | De la: pantera_neagra 17 Iulie 2011 01:40 |
|
||
CAPRICORNUL... | 12 | De la: ingerasulluptator 12 Ianuarie 2012 13:53 |
tst | 8 | De la: LILO 25 Martie 2010 17:58 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9