AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

De la: daria_pet, la data 2009-06-24 23:55:22Natura ne-a facut sa deosebim binele de rau, adevarul de minciuna.

noup.
natura ne-a facut doar.
binele tau nu e si binele meu asa cum adevarul tau e relativ sau chiar minciuna pentru mine.

sa zicem ca esti maritata si de data asta TU iti inseli sotul. care e "binele" si care e "raul"? normal, binele tau e ca il inseli, dar "binele" sotului?...

deci, revin: natura doar ne-a facut. existam. asta e singura certitudine. toate celelalte sunt doar reprezentari prsonale, mai mult sau mai putin subiective.

asa ca, dragilor, repet si eu ce au mai spus vreo 2 antepostatori: LASATI, DRACULUI, PIATRA AIA JOS!!!
Thor
Postat pe 25 Iunie 2009 17:11
De la: nenea_rau, la data 2009-06-23 15:49:52picpic, nimic, niciodata, sub nici o forma, nu este sigur. Asa ca cine stie; poate o sa mai divortez inca odata, sau inca de 3 ori. Poate nu. Poti sti tu daca n-ai si asta-n drum? (ok, am avzut cum ai dat-o si ca ai simtit ceva ce ti-ai dori a fi slabiciunea de-a-nghiti in sec, dar nu ma las ;) )

Mai draga da'ce-ti place sa traiesti sub semnul intrebarii !! Iaca iti spun eu ce poate fii sigur in exemplul tau . Daca tot am divortat inseamna ca am facut o alegere care nu m-a reprezentat , daca-i asa, mai am de invatat cum sa aleg ( in privinta omului de langa ) deci ar fii bine sa nu ma mai casatoresc.
Acum daca cumva iti place sa-ti fuga periodic pamantul de sub picioare ...nah, nu ma bag.
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 07:49
mielutza, ai sintetizat perfect. dap
gianiblue
Postat pe 27 Iunie 2009 08:30
Giani , gandim asemanator.
amuzant e ca vrea sa fie nenea-rau . Cu cine ???
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 08:36
mielutza, iubita... mister pe toata linia...
gianiblue
Postat pe 27 Iunie 2009 08:41
Eu cred ca-i alt cuvant dar azi m-am trezit cu fata spre soare.
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 08:55
De la: mielutza, la data 2009-06-27 07:49:47
De la: nenea_rau, la data 2009-06-23 15:49:52picpic, nimic, niciodata, sub nici o forma, nu este sigur. Asa ca cine stie; poate o sa mai divortez inca odata, sau inca de 3 ori. Poate nu. Poti sti tu daca n-ai si asta-n drum? (ok, am avzut cum ai dat-o si ca ai simtit ceva ce ti-ai dori a fi slabiciunea de-a-nghiti in sec, dar nu ma las ;) )

Mai draga da'ce-ti place sa traiesti sub semnul intrebarii !! Iaca iti spun eu ce poate fii sigur in exemplul tau . Daca tot am divortat inseamna ca am facut o alegere care nu m-a reprezentat , daca-i asa, mai am de invatat cum sa aleg ( in privinta omului de langa ) deci ar fii bine sa nu ma mai casatoresc.
Acum daca cumva iti place sa-ti fuga periodic pamantul de sub picioare ...nah, nu ma bag.

Nu pot sa nu te contrazic.
Daca dau odata un chix in ceva inseamna sa nu mai incerc? Hmmm, ciudat mod de a vedea lucrurile. Bine ca n-ai facut asa dupa ce-ai cazut prima oara in fund incercand sa mergi. Prima ta iubire, daca nu s-a finalizat cu o casatorie care sa fie si acuma una fericita, ti-a pus dop si ai ramas numai cu amintirea ei, nemaincercand cu altcineva vreodata?
Ciudat, foarte ciudat.

Postat pe 27 Iunie 2009 12:32
De la: nenea_rau, la data 2009-06-27 12:32:00[quote Daca dau odata un chix in ceva inseamna sa nu mai incerc? Hmmm, ciudat mod de a vedea lucrurile. Bine ca n-ai facut asa dupa ce-ai cazut prima oara in fund incercand sa mergi. Prima ta iubire, daca nu s-a finalizat cu o casatorie care sa fie si acuma una fericita, ti-a pus dop si ai ramas numai cu amintirea ei, nemaincercand cu altcineva vreodata?
Ciudat, foarte ciudat.

na, ca ma bag si eu. nu cred ca inseamna sa nu mai incerci never, ci sa fi invatat ceva din chixul ala
tulipe
Postat pe 27 Iunie 2009 12:45
Daca zicea asa, era alta treaba. ;)

Postat pe 27 Iunie 2009 12:52
pai asta am si zis . Ori tu cand iti place cineva il ceri direct in casatorie ? ioi!
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 14:28
Linistea dupa divort nu apare printr-o noua casatorie.Ratacirile amoroase nu pot fi nici ele o solutie.Trebuie sa ai un inger pazitor si vei intui cine merita sa-ti stea alaturi.
garbo016828
Postat pe 27 Iunie 2009 14:50
ha ?
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Iunie 2009 15:25
spune-mi drept: cin' te-a mirat asa?
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 15:28
io nu-s lamurita cum e cu ingeru ala
tulipe
Postat pe 27 Iunie 2009 15:30
tanti garbo cu ultima fraza...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Iunie 2009 15:30
pune-ti rochita de balerina sa intri "in stare"
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 15:32
si fondul sonor...neaparat...moartea lebedei......si sigur vei intelege cine e ingerul si cine lebada...pardon...ratacitoarea...
tutankhamon
Postat pe 27 Iunie 2009 15:36
De la: Vidar, la data 2009-06-25 17:11:47
De la: daria_pet, la data 2009-06-24 23:55:22Natura ne-a facut sa deosebim binele de rau, adevarul de minciuna.

noup.
natura ne-a facut doar.
binele tau nu e si binele meu asa cum adevarul tau e relativ sau chiar minciuna pentru mine.

sa zicem ca esti maritata si de data asta TU iti inseli sotul. care e "binele" si care e "raul"? normal, binele tau e ca il inseli, dar "binele" sotului?...

deci, revin: natura doar ne-a facut. existam. asta e singura certitudine. toate celelalte sunt doar reprezentari prsonale, mai mult sau mai putin subiective.

asa ca, dragilor, repet si eu ce au mai spus vreo 2 antepostatori: LASATI, DRACULUI, PIATRA AIA JOS!!!

De acrd cu tine, Vidar!
Yarina
Postat pe 28 Iunie 2009 16:26
ai iubit si ai gamdit cu inima. parerea mea e sa ai o discutie cu fostulsot si sa va impacati. dak iti da aceasta seansa va fi cu siguranta si el fericit nu doar tu. toate cuplurile intampina greutati de natura sentimentala. era mai rau pt el dak traiai in minciuna dar poate mai simplu sa il fi cunoscut mai bine pe iubit.
salvyna_g
Postat pe 28 Iunie 2009 19:22
De la: garbo016828, la data 2009-06-27 14:50:54Linistea dupa divort nu apare printr-o noua casatorie.Ratacirile amoroase nu pot fi nici ele o solutie.Trebuie sa ai un inger pazitor si vei intui cine merita sa-ti stea alaturi.

Drept graiesti......Trebuie sa ai un inger,o muza,sau ,,un Luceafar'' care sa iti calauzeasca pasii.....
TEODORRD
Postat pe 29 Iunie 2009 07:46
Teo, nu confunda ghidul spiritual cu o alta femeie...
gianiblue
Postat pe 29 Iunie 2009 07:51
De la: gianiblue, la data 2009-06-29 07:51:44Teo, nu confunda ghidul spiritual cu o alta femeie...

Nu confund nimic.......Dar......Am nevoie de O FEMEIE ADEVARATA ! langa mine,care sa fie atat spiritual cat si fizic,jumatatea mea......
TEODORRD
Postat pe 29 Iunie 2009 16:45
domnu teo,
"Drept graiesti......Trebuie sa ai un inger,o muza,sau ,,un Luceafar'' care sa iti calauzeasca pasii..... "

gasesti mai usor o lanterna, si e mult mai putin costisitoare decat un inger
pik_nik
Postat pe 29 Iunie 2009 16:49
Acum,depinde si de acuitatea vizuala,de feeling,....etc,tera,......
poate o sa ajung si la lanterna,cine stie???
TEODORRD
Postat pe 29 Iunie 2009 16:52
Tu nu crezi ca poate este o bucurie sa ai un ,,inder de femeie'' langa tine,chiar daca este ,,costisitor'',????
Ce vrei sa faci cu banii daca nu iti aduc nici o bucurie????
In pamant nu ii ducem cu noi........
TEODORRD
Postat pe 29 Iunie 2009 16:55
MULTUMESC PENTRU POVESTE SI PERSONAJE" INGERUL PAZITOR" EXISTA ,COMUNICA PRIN IUBIRE.EVOLUTIE SPIRITUALA DACA VA DORITI CU "MADULAR" CU "MUSCHI" SI CE MAI VRETI VOI DAR SA FIE...EVOLUTIE!
garbo016828
Postat pe 29 Iunie 2009 23:08
Suzuki are o vorba:
Daca are aripi, ia-i gatul si baga-l la fiert.
Ioana007
Postat pe 30 Iunie 2009 21:09
Sa aiba grija Suzuki,.....,,Nu tot ce zboara se mananca!!!!!"
TEODORRD
Postat pe 1 Iulie 2009 07:56
De la: anakin, la data 2009-02-25 10:43:35Am spus-o si ma repet: toti barbatii e niste porci si niste egoisti care nu intelege o femeie.
E nu e chiar asa..nu ai intilnit un barbat adevarat.Eu de ex respect toate femeile in schimb am primit numai suferintza deoarece am fost prea bun cu ele...le implineam orice dorinta crde-ma iar cind esti prea bun spun ce esti prost,bleg etc.In 36 de ani am cunoscut numai domnisoare f nice din familii f bogate dar azi majoritatea se razbua pe barbati deoarece se reprofileaza dar nu recunosc efectiv cauta motiv pt cearta ca sa scape de tine..vreau numai bani si atit si cind au de toate iti dau piciorul in fund...cunosc multe cazuri.o tipa din Anglia a spus si a avut perfecta dreptate ca toate femeile sint bisex numai ca nu vor sa recunoasca asa ca draga mea nu sint toti barbatii la fel si fetelor nu mai uriti barbatii pt ca vibratorul nu aduce bani numai barbatul si nu mai jigniti va rog frumos..eu sint barba de moda veche si stiu sa ma port cum trebuie cu toate femeile,respectele mele Ioan

Postat pe 16 Iulie 2009 01:37
De la: garbo016828, la data 2009-06-27 14:50:54Linistea dupa divort nu apare printr-o noua casatorie.Ratacirile amoroase nu pot fi nici ele o solutie.Trebuie sa ai un inger pazitor si vei intui cine merita sa-ti stea alaturi.
Oameni buni,linistea,dragostea,pacea,fericirea trebuie si unpic sa o cauti...spunea cineva,pt ca ingeri avem toti o fi ei buni sau rai ai avem dar trebuie si singuri sa cautam,intelegeti,Ioan

Postat pe 16 Iulie 2009 01:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa divortez 33 De la: moldoalina 13 Februarie 2011 20:57
am nevoie de pareri/sfaturi 11 De la: garbo_2702 11 Iunie 2012 16:08
poezie...(Prelucrare dup� autor necunoscut) 8 De la: pustietate_in_floare 13 Octombrie 2011 22:17
divort 44 De la: garbo_455882 24 Decembrie 2016 18:11
cand e mai greu? inainte in timpul sau dupa divort.... 86 De la: narcysa 4 Octombrie 2011 07:10
Setari Cookie-uri