AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

tragem, intotdeauna, consecintele propriilor fapte sau actiuni. Si tot noi suntem acei care ar trebui sa invatam din asta, dar din pacate, nu e intotdeauna asa........omul e singura fiinta complexa care stie sa incurce lucrurile. ar trebui sa invatam de la animale (pt ele totul e foarte clar). e dificil sa judeci pe alti cum la fel de dificil sau aproape imposibil sa te judeci pe tine. Timpul le rezolva pe toate, dar atentie nu sta in loc. Numai bine.
garbo021227
Postat pe 16 Iulie 2009 10:48
MI SE PARE NOMAL SA-TI URMEZI INIMA,PROBLEMA ESTE UNA SINGURA,NIMENI NU ESTE PERFECT,COPII CRESC SI PLEACA SI NUMAI DUMNEZEU ESTE CEL IN MASURA SA NE JUDECE ,FI PUTERNICA SI ORICE S-AR INTAMPLA AI GRIJA DE TINE IN PRMUL RAND ,ASA SI CELORLALTI DIN JURUL TAU LE VA FI BINE.
marimoldo
Postat pe 16 Iulie 2009 11:12
Buna, sunt Ileana si este pentru prima oara cand ma incumet sa raspund sau sa comentez ceva ! Din pacate am trecut printr-o situatie oarecum asemanatoare , si de aceea imi permit sa-ti dau un sfat . Nu ti-ar fi pasat de fostul sot si nu ai fi suferit pentru ca,, nu prea aveai ce sa-i reprosezi " daca tu ai fi fost fericita acum . Nici eu nu pot sa-l iert pe omul cu care am trait 16 ani pentru ca m-a adus in situatia de a divorta ! Si eu ma simt responsabila de trairile celor doi copii ai mei , de suferinta lor! Dar crezi ca daca nu ai fi facut asta acum, nu s-ar fi terminat la fel mai devreme sau mai tarziu !?! Daca tu ai ales sa fi cu un alt barbat , inseamna ca sotul tau nu a a facut tot ce trebuia sa ramaneti impreuna !Sa nu-i reprosezi ce : ca nu te bate , ca nu te injura , ca aduce bani acasa , ca ... de fapt se inscrie in ,, baremele societatii " ! Fiecare femeie ( si fiecare barbat deltfel ! ) are propriile bareme !Fiecare suflet are propriile simtiri, nu se pot trage la indigo pentru ca altfel nu am mai fi unici , am fi niste roboti , ne-am comporta toti la fel !
Parerea mea este ca daca tu ai facut acest pas ( si mie mi-a luat mult sa ma hotarasc!) l-ai facut pentru ca de fapt erai nefericita ! Unepri ne este foarte greu sa recunoastem acest lucru chiar si fata de noi ,pentru ca nu intelegem de ce ne dorim altceva fata de marea majoritate , fata de cei care se multumesc sa traiasca oricum doar pentru ca se inscriu in niste
mile
Postat pe 16 Iulie 2009 16:03
"INGERUL PAZITOR EXISTA EL COMUNICA PRIN IUBIRE" , caut si zilele acestea am mai descoperit UNUL:DAN PURIC se numeste (si nu mi-am pus costumul lebedei...)
garbo016828
Postat pe 16 Iulie 2009 18:25
De la: marileana, la data 2009-07-16 16:03:15 Buna, sunt Ileana si este pentru prima oara cand ma incumet sa raspund sau sa comentez ceva ! Din pacate am trecut printr-o situatie oarecum asemanatoare , si de aceea imi permit sa-ti dau un sfat . Nu ti-ar fi pasat de fostul sot si nu ai fi suferit pentru ca,, nu prea aveai ce sa-i reprosezi " daca tu ai fi fost fericita acum . Nici eu nu pot sa-l iert pe omul cu care am trait 16 ani pentru ca m-a adus in situatia de a divorta ! Si eu ma simt responsabila de trairile celor doi copii ai mei , de suferinta lor! Dar crezi ca daca nu ai fi facut asta acum, nu s-ar fi terminat la fel mai devreme sau mai tarziu !?! Daca tu ai ales sa fi cu un alt barbat , inseamna ca sotul tau nu a a facut tot ce trebuia sa ramaneti impreuna !Sa nu-i reprosezi ce : ca nu te bate , ca nu te injura , ca aduce bani acasa , ca ... de fapt se inscrie in ,, baremele societatii " ! Fiecare femeie ( si fiecare barbat deltfel ! ) are propriile bareme !Fiecare suflet are propriile simtiri, nu se pot trage la indigo pentru ca altfel nu am mai fi unici , am fi niste roboti , ne-am comporta toti la fel !
Parerea mea este ca daca tu ai facut acest pas ( si mie mi-a luat mult sa ma hotarasc!) l-ai facut pentru ca de fapt erai nefericita ! Unepri ne este foarte greu sa recunoastem acest lucru chiar si fata de noi ,pentru ca nu intelegem de ce ne dorim altceva fata de marea majoritate , fata de cei care se multumesc sa traiasca oricum doar pentru ca se inscriu in niste

de ce e neaparat si obligatoriu ca doar barbatul trebuie sa faca totul pentru a tine linga el o femeie?,sunt cumva femeile niste creaturi care printr-un mod sau altul sa fie tinute aproape de casa?, pai in cazul asta dupa cum lasi tu sa se inteleaga, barbatul este cel care prin casatorie sau concubinaj trebuie sa iasa cu felina in lesa , sa-i dea tot ce are nevoie (hrana,apa,mingiieri,etc) iar ea felina?, ce face?, sta si pindeste momentul in care ai lasat garda jos si-ti sare la beregata? sincer ma doare cind citesc pareri de genul acesta,nu stiu prin ce ai trecut tu dar oricum mi-ai facut impresia ca esti arsa rau de tot si incerci sa lovesti in toti potentialii adversari. cred ca de fapt ar trebui sa incerci sa treci in spre cealalta extrema, sau macar sa te mentii undeva pe mijloc. oricum nu e cinstit sa incerci sa inoculezi si altora acea otrava care te-a afectat pe tine.uita-te bine in jur , cu totii suntem in primul rind oameni si abia pe urma suntem lepre,calai sau canalii, indiferent de sexul caruia ii apartinem. ideea este sa ne pastram omenia si ca sa parafrazez pe cineva de pe aici pe garbo "ceea ce tie nu-ti place, altuia nu face"
vally65
Postat pe 17 Iulie 2009 14:51
bre domnu vally, daca
"suntem in primul rind oameni si abia pe urma suntem lepre,calai sau canalii, indiferent de sexul caruia ii apartinem".
ce rost are sa mai faci morala, bre? ca toti avem aceeasi devenire, observ io din spusele tale!
traiasca leprele, calaii, canaliile si sexul!
pik_nik
Postat pe 17 Iulie 2009 14:58
unde dai si unde capra!
blanca
Postat pe 17 Iulie 2009 15:00
Mieluto...iarasi capra !!!
TEODORRD
Postat pe 17 Iulie 2009 15:07
blanca
Postat pe 17 Iulie 2009 15:16
probabil era, sau a vrut sa fie gluma
pik_nik
Postat pe 17 Iulie 2009 15:17
Deci, fara nici o suparare iti spun k ceea c simti e intradevar o asa numita pedeapsa datorita faptului k el, nu a mai fost ksatorit, nu are un copil al lui kruia sa stie sa-i acorde atentie si dragoste iar tu ceri cateodata prea mult peste puterile lui de a-ti oferi dragostea si sprijinul in pb kre voi ati creat-o.Dak ai fi avut doar o relatie q el cat crezi k ar fi rezistat? Poate k simteai intradevar nevoia d o iesire din normal, d ceva strain , d fluturi in burta dar.........nu cred k merita sa-ti fi strikt ksa si rostul .Iar in toate astea , COPILUL sufera intotdeauna .Dar sper sa reusesti intr-o buna zi sa il poti convinge intr-un fel sau altul sa-ti acorde mult mai mult sprijin emotional si sa fie la fel k inainte,pt k nu ai fi divortat dak nu te-ar fi atras asa d nebuneste q ceva.Mult succes si rabdare .
ancabivolaru
Postat pe 17 Iulie 2009 18:46
De la: TEODORRD, la data 2009-07-17 15:07:53Mieluto...iarasi capra ???

TEODORRD
Postat pe 18 Iulie 2009 09:15
Ce te-ai inrosit asa Teo ?? las' ca am ras bine
blanca
Postat pe 18 Iulie 2009 09:17
Stii,cred ca noi ,,mielutii"ne intelegem cel mai bine !!!
TEODORRD
Postat pe 18 Iulie 2009 15:44
Cind nu poti fi ALTCEVA poti fi si capra!
garbo016828
Postat pe 18 Iulie 2009 15:51
da` tu de unde stii ?
kyra
Postat pe 18 Iulie 2009 15:58
Pai nu poate fi ALTCEVA.
Micass
Postat pe 18 Iulie 2009 18:28
De la: mielutza, la data 2009-07-17 15:00:07unde dai si unde capra!
si de unde TANESTE ....APA
yanyacharberet
Postat pe 18 Iulie 2009 18:32
Micass sti-e!!
blanca
Postat pe 18 Iulie 2009 18:32
De la: yanyacharberet, la data 2009-07-18 18:32:36
De la: mielutza, la data 2009-07-17 15:00:07unde dai si unde capra!
si de unde TANESTE ....APA
SI DE UNDE TASNESTEEEEEEE....PALINCA oameni buni
yanyacharberet
Postat pe 18 Iulie 2009 18:33
cand intru si eu pe forum , nu se mai vede nimeni la orizont, sau a pica netu si eu nu stiu, luminati-ma carei bai de nu mai vb nimeni
yanyacharberet
Postat pe 18 Iulie 2009 18:37

inca-i devreme, si n-a venit irinuca
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:39
imi dau lacrimile cand vad lumea ca divorteaza, ce bine ca nu m-am casatorit
yanyacharberet
Postat pe 18 Iulie 2009 18:43
nene pikule ia zii matauta am eu dreptate sau nu, decat casatorit si apoi sa divortezi ca sa faci contu gras la avocat nu mai bine te pacsezi
yanyacharberet
Postat pe 18 Iulie 2009 18:45
bun, ne-ai linistit
acum mai spune cate ceva despre tine. dimensiuni, pasiuni, optiuni...
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:46
Cine spune ca trebuie ingrosat contul avocatilor????
La divortul meu nu a fost nici un avocat !!!
TEODORRD
Postat pe 18 Iulie 2009 19:20
Si daca gasesti persoana potrivita vrei sa fiti impreuna ,casatoriti sau nu,fiindca de fapt,asta urmarim toti !!
De ce ati deschi diferite topicuri?
Nemultumite din cauza singuratatii,si a factorilor care provoaca aceasta singuratate.....
TEODORRD
Postat pe 18 Iulie 2009 19:44
sa te pacsezi??? ce-i aia?
blanca
Postat pe 18 Iulie 2009 19:57
ce sa spun ai facut o greseala daca poti ar trebui reparata si eu am fost in situatia ta si sunt acum a div fosta sotie dupa 22 ani si sa dus dupa altu mai mic decat ea si acum se da cu capu de pereti
ionutz41
Postat pe 19 Iulie 2009 02:59
Te-ai gandit ca tu esti de vina?se spune ca o viata ai si trebuie sa fii fericita tu in primul rand.foarte adevarat nu am ce spune.insa cel care ti-a dat viata peste cap,cum simteai ca incepe sa ti-o dea peste cap trebuia s ate feresti sa fugi.tu l-ai lasat sa ti-o dea peste cap,ai vrut asta,ai cautat ceva nou in viata ta si nu te-ai gandit ca esti femeie maritata cu copil.Trebuia sa-ti impui sa nu cedezi farmecelor lui si sa-l dai la o parte pentru stiai ca nu e bine.Dar tu asta ai si vrut.Deci nu te mira ca te judeca lumea.Tu ti-ai ales calea asta.Asa cm toti ne-o alegem..si intr-adevar culegi ce ai semanat.Nu vreau sa te descurajez,a fost nevoie de mult curaj si tarie ca o femeie sa faca ceea ce ai facut tu..doar ca nimeni nu te-a impins sa faci asta.Te sfatuiesc sa incerci sa mai cauti in tine ceea ce ai simtit vreodata pentru tatal copilului tau si sa faci orice sa fiti o familie adevarata.Mai divorteaza lumea,se mai impaca,nu conteaza ce zice lumea.In fine..decizia e a a si gandeste-te daca intr-adevar il iubesti asa mult pe acest barbat cu care esti acum.
Mult succes!
garbo008049
Postat pe 19 Iulie 2009 03:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credinta in Dumnezeu 54 De la: garbo027119 22 Decembrie 2009 18:11
Clarviziune, cartomantie 1 De la: mateialina69 17 Ianuarie 2010 21:28
:sml-ashamed0001: CE PARERE AVETI DESPRE FEMEILE CARE VORBESC VULGAR ? 2 De la: blondy_made_to_love 21 Octombrie 2010 11:53
tutela copiilor 12 De la: Ioana007 15 Mai 2010 15:32
tristete 35 De la: garbo_5845 21 Septembrie 2012 16:40
Setari Cookie-uri