AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

parerea mea e ca nu ai cautat sa cunosti persoana de linga tine(primul sot)si ai luat viata ca ceva cotidian.sau poate ai considerat in sinea ta prima casatorie ca un lucru care trebuia s-al faci ,ca asa e la moda,dar nu ai pus nici un pic de suflet in asta.nu te-ai gindit nici un pic ca asta o sa-ti marcheze viata ta de aici in colo....
catalindaianu
Postat pe 19 Iulie 2009 04:04
in iad sa ajungi, sa te saturi de pulicza !
acam
Postat pe 19 Iulie 2009 04:05
In primul rind trebuia sa te gindesti la copil. Iti va reprosa , daca nu o face deja, si asta o sa te doara cumplit. Trebuia sa comunici cu sotul tau, sa-i spui asteptarile tale, sa lupti ca sa ramineti o familie. Eu am divortat de 27 ani si nu m-am recasatorit. Motivele: femei, bautura si violenta din partea lui. Inainte de a ma decide pentru divort, am incercat toate posibilitatile ca sa raminem impreuna. Au esuat toate. Nu m-am recasatorit, nu am vrut ca fiica mea sa aiba tata vitreg. Mi-a fost greu, dar pot sa stau cu fruntea sus. Mi-am crescut fetita, mi-a ajutat Dumnezeu sa-i cumpar apartament, sa avem si masina, ceea ce nu e un lux, ci o necesitate. Stii ce a realizat el? Nimic. S-a recasatorit, a inselat-o si pe a doua sotie, s-a imbolnavit foarte grav....un lucru e sigur: nu poti fii fericita cu pretul nefericirii altora, in cazul tau nefericitii fiind copilul si fostul sot. Sfatul meu? Repara cit mai repede marea greseala, daca fostul sot te poate ierta. Alfel, o sa te mustre constiinta toata viata. Iti doresc multa intelepciune.
sadness
Postat pe 19 Iulie 2009 04:27
daca nu iti este bine acum fostul sot are puterea sa te ierte ptr ca aveti un copil impreuna si nici ca te ai mai gandi vreodata sal inseli.daca sotul tau nu avea nimic de reprosat in 10 ani nu inteleg de ce nu tear primi.nu esti nici prima nici ultima careia i sa intamplat sunt cazuri o mie nu ti reprosa dar gandeste bine si ptr copilul tau.
tatal lui este cel mai bun si ptr elo sa fie bine daca te impaci cu fostul sot.tu ai fost mai transparenta asta e /IMPACATE SU SOTUL TAU CU TATAL COPILULUI TAU/..SUCCES.
garbo011957
Postat pe 19 Iulie 2009 06:24
sunt divortat ! divortul ca si casatoria si alte multe lucruri in viata sunt foarte greu de...explicat ! sunt hotarari luate intr-un moment al vieti ..dar care isi arata efectele.....dupa foarte mult timp ! in toate relatiile interumane sunt perioade de criza ...(chiar mai grele si mai complexe..decat cea financiara..mondiala !)..ai divortat ? sa-ti fie de bine ! te-ai casatorit ? sa-ti fie de bine !..." in dragoste si la razboi...nu exista reguli !"..e si rau !....si e si bine !! in ambele cazuri...depinde de fiecare.....ce parte vede...si ce considera fiecare ( in parte !)ca este important !!pentru el ( personal !) si cei pentru care suntem fiecare ( cu adevarat !!)important !!
garbo001219
Postat pe 19 Iulie 2009 06:58
catalin, crede -ma ca sunt si barbati care fac acelasi lucru, ba chiar mai grav . ceea ce a facut ea , nu -i nimic deosebit.
carmaria
Postat pe 19 Iulie 2009 07:24

Buna. Am citit despre cele intamplate asa cum tu le-ai relatat. Am tras cu coada ochiului si la cele scrise de fostul tau sot. Nu va cunosc, dar parca as vrea sa va ajut daca imi este permis.
Pentru tine: Ai facu ceea ce ai povestit. Ai luat o decizie, asumati responsabilitatile. Poate ca nu nu ai stiut la ce stress te vei expune, dar oricum ai si tu partea ta de dreptate in toata povestea asta. Si te inteleg. Am cunoscut si alte persoane cu situatii asemanatoare tie. Nu te condamn, este o chestie biologica. Tine de cerebelul nostru. E o chestie de psihicul inconstient, mostenire de milioane de ani.In orice caz, ce a fost a fost. Concentreaza-te asupra relatiiei tale cu copilul, nu il lasa singur, joaca-te cu el cat mai e scolar, incerca sa vorbiti , dar nu asa mult despre tine si fostul, ci despre orice, jocuri, povestile lui preferate, fa-ti timp si mergi cu el la filme pentru copii, la teatru, la biblioteca, daca face un sport, mergi cu el, chair te poti inscrie cu el la un curs de tenis sau mai stiu eu ce ii place lui. Asta va ajuta la consolidarea relatiei cu el, il va ajuta pe copilul tau sa depaseaca unele obstacole psihice la care a fost supus probabil, te va ajuta pe TINE sa nu mai fii singura si sa te regasesti. Fra sa te ofensez, stiu ca fiecare om e diferit, dar TU nu ai nevoie de o relatie amoroasa ACUM, nu e momentul. Esti ravasita,si poti gresi. Mai bine stai linistita, refuza politicos orice apropo, si veziti de casa si copilul tau.
Cu mult drag,
Mari
adelita
Postat pe 19 Iulie 2009 07:56
Hai mai Cataline fii mai indulgent..
Cu drag,
Mari
adelita
Postat pe 19 Iulie 2009 08:02
Vad ca ai suferit si tu in viata...Sincer,regret dar nu incerca sa repari problema ta razboindu-te cu toata lumea.
Lara2005
Postat pe 19 Iulie 2009 08:36
Aici nu pot sa nu comentez si eu..si eu sunt divortata dar la mine fostul mereu cauta altceva..deja ma obisnuisem cu aventurile lui numai era nimic ,,secret,,cand am bagat divort sa schimbat tot...desi imi facea rau imi acorda atentie,ii parea rau ca ma pierde...dar 15 ani unde am fost?odata decizia finala luata nu m-am uitat deloc in urma...stiam ca merit si eu sa fiu fericita..nu sa caut in alta parte..dar sa nu mai vad cum un barbat isi bate joc..cred ,ca e la fel si la femei..deci nu te aprob,stiu ca ai facut rau..stiu ca eu am suferit cand el imi facea asta ..asa ca trebuia sa gasesti ce cauti in ce aveai,,acum eu il urasc pt tot ce mi-a facut si imi pare rau ca urasc eu ,nu ca urasc un om ca el...va meritati soarta,,eu asa cred ..iarta-ma ca spun asta..dar asa e,,sa ai grija de tine
marcy_and
Postat pe 19 Iulie 2009 09:02
ai dreptate,multe comentarii sunt f rautacioase...dar rautate nu gasim?asta e peste tot...
dya73
Postat pe 19 Iulie 2009 09:25
Buna draga mea...vine un moment in viata,cand se pare ca trebuie sa luam o decizie,la tine a fost se pare cam greu,ai ales sa divortezi,dar din ce am citit eu inteleg,ca tu,inca mai tii la fostul sot,am dreptate?
Aveti si un copil impreuna,poate si asta e un motiv....dar,atat timp cat tu vei incerca sa-i spui actualului tau sot,ca ai nevoie de el,ca-l vrei lg tine,ca simti ca-ti lipseste,ca-l iubesti...nu vei mai fi singura.Nu-i pomeni niciodata,,am divortat pt tine,,spune-i doar ca vreti sa fiti o familie fericita,chiar daca pustiul,nu este copilul lui.Daca ,te iubeste,se va schimba de dragul tau...si nu v-ama sta la tv,la calculator si nici nu-l vei mai astepta lg tine,gandindu-te daca a-i facut bine renuntamd la tatal copilului.Asta e viata si uneori,trebuie sa facem si compromisuri.SAti dea Dzeu sanatate si putere sa treci peste toate si sa fii fericita alaturi de barbatul pe care il iubesti.
garbo008768
Postat pe 19 Iulie 2009 09:26
Buna,
Sunt Ana-Maria, casatorita de 6 ani cu un copil de 4 ani.Curajul pe care l-ai avut tu, eu nu il am-de a divorta. Poate gresesc acum, cu ce voi zice dar sa stii ca te inteleg...ca inteleg ce este in sufletul tau. Nu draga mea, fostul sot nu este perfect acum dupa ce ai divortat tu. Mai exact:acum, avand constiinta incarcata, vazand ca nu e chiar asa cum ai visat, lanaga "dragostea vietii tale", constiinta ta tinde sa vada in fostul sot, "omul aproape perfect". Judecata reala, analiza acestui om concret/"la sange" a fost atunci cand ai luat decizia de a divorta, atunci aveai capacitatea sa vezi si defectele defectele...acum, tu te simti vinovata si pe el il vezi ca fiind un inger.Grav este ca i-ai acordat pre a mult "credit", "dragostei vietii tale". Daca nu ai fi visat prea mult si prea frumos, in ceea ce priveste "barbatul cu sindromul singuratatii", acum nu ai fi fost atat de "singura in doi". El inca nu este obisnuit cu ideea de a avea o nevasta si un copil....poate sa treaca mult timp de aici in colo sau poate ca isi v-a da seama de schim barile radicale din viasa sa...depinde de capacitatea lui de deschidere la nou.
Analizand tot ce ti s-a intamplat, nu te ajuta pe tine cu nimic. Sfatul meu este sa analizezi si de aceasta data "la sange" situatia, iar daca "actualul" nu isi revine, nu devine cel de care te-ai indragostit...trecand peste toate ce vi s-a intamplat, acceptand ca fostul sot v-a fi mereu parte din viata voastra caci tatal copilului tau v-a fi pentru totdeauna tatal copilului tau iar el nu v-a reusi sa schimbe asta orice ar face.Asadara, daca crezi ca nu mai are sens sa ramai cu el....mergi in alta parte unde esti doar tu si copilul, apoi vezi care dintre ei mai merita sa faca parte din viata ta. Mai da-i o sansa celui care se dovedeste a fi, alaturi de tine in momentele importante/critice.
Tu incearca sa fii mai optimista,incearca sa te "iei" cu copilul sa te abati mintal de la toate acestea caci tare imi este teama sa nu clachezi.
Eu sunt alaturi de tine,oricand ai vrea sa vorbesti cu cineva....eu sunt aici.
Mult succes in tot ce vei, vrea tu sa intreprinzi si multa sanatate, tie si copilului tau.Pe curang!
Annamarya
Postat pe 19 Iulie 2009 09:26
daca tot ti-ai pierdut uzul ratiunii si ai facut o prostie...mai fa una..lasa-l si pe asta...o sa fii mai linistita..fara alta povara pe suflet..si..poate cine stie..cu timpul..vei fi iertata..si..reprimita in sufletul celui din care sunt sigura ca nu ai plecat...
coca_mm
Postat pe 19 Iulie 2009 09:27
mesajul pe care-l inteleg toti este: l-am parasit pe sotul meu, un om obisnuit si casnic, pentru o pasiune...si nu-mi gasesc linistea.

De fapt, mesajul a fost: sunt cu pasiunea mea si se pare ca si el este un om obisnuit, cu pasiuni obisnuite (tv, calculator).

Va tot ganditi la reparatii, la vina ei, la copilul ce sufera.

De fapt, ce vrea femeia asta? A stat de vorba cu ea? Si-a ascultat gandurile, asteptarile? Stie ce vrea? Stie ca in viata cotidiana femeia nu sta pe un tron iar barbatul o slujeste, fericit ca e lasat in preajma ei? Ea ce a facut pentru a pastra pasiune - in oricare din cele doua relatii?
E treaba ei ca a ales sa plece mai departe. Felictari chiar ca si-a asumat noua relatie, fara jocuri de culise. Doar ca, plecand mai departe, se pare ca e tot EA, cu aceleasi greseli si aceleasi asteptari.
silvune
Postat pe 19 Iulie 2009 09:32
Niciodata cel ce introduce actiunea de divort nu va fi fericit.
Argumnetul in favoarea acestei afirmatii ar fi de ordin spiritual: "DUMNEZEU nu agreeaza divorturile".Chiar daca ai o casnicie nefericita,merita sa lupti pentru ea,in cele din urma ea se va redresa.
Din pacate se recurge la solutia cea mai nepotrivita si usoara in acelasi timp,de a cauta un altul sau o alta.
Daca am fi constienti ce repercursiuni are un asemenea gest,nu am accepta aceasta alternativa.
Se pare ca cuplurile se plictisesc repede unul de altul si nu sunt dispusi sa lupte,isi dau seama prea tarziu ca au facut cea mai mare greseala a vietii lor.
In general ne incredem in ce simtim (si in acele momente nu esti rational) si nu pe ce trebuie sa facem.
Toate acestea le-am trait eu insami,deci nu sunt simple filozofii.
ninerat
Postat pe 19 Iulie 2009 09:59
Interesanta poveste de dragoste cu multe peripetii!Am intrat si eu azi aici si am citit cu atentie ce ti sa intamplat si pot sa iti confirm ca am si eu aceasi poveste dar sa zicem in varianta mea!Am cunoscut la fel pe cineva care intradevar ma facut sa am incredere in ea marturisind mereu ca va ramane cu mine urmand divortul ei datorita unor motive care pe langa ca eram eu in viata ei lea avut asupra sotului ei,unde am recunoscut amandoi ca fiecare a avut un motiv intemeiat asupra divortului!DA!Am divortat si eu cerundu-mi si ea asta dar dupa asta vazand ca suntem ,,liberi" sa schimbat foarte mult in comportari si chiar refuzand sa mai fim asa cum eram,nu era de asteptat ptr ca ma rugat sa am incredere sa mergem pe drumul nostru dar sa indepartat din pacate spunand ca uraste barbatii dar disparitiile ei apareau tot mai des odata cu inchiderea telefoanelor motivand ca nu are ,,chef" sau asa a vrut ea!Avem amndoi cate un copil dar iata ca de cizia ei si comportarile ei a dus ca noi sa nu mai fim impreuna refuzand ca noi sa iesim in oras dupa un an si jumatate unde colegi,vecini,neamuri toti ne stiau cerand mereu sa o las la servici dar ceva cu o statie inainte lucruri ce mereu se ascundea in ultima vreme!Un caz asemanator draga mea si iti dau un sfat bun;INCEARCA SA UITI SI DISTREAZATE DACA TE IUBESTE TE VA CAUTA SI SPUN ASTA PTR CA DRAGOSTEA SAU IUBIREA NU ARE VARSTA SI NICI NU TINE CONT CA CEL CE VA REVENII VA FII EL SAU EA UNUL DIN NOI!CONSTIENTUL SI FAPTUL CA A EXISTAT CEVA INTRE VOI CEL CE A GRESIT SE VA INTOARCE CU SIGURANTA DACA A TINUT CU ADEVARAT LA TOT CE A FOST INTRE VOI!SUCCES DRAGA MEA SI AI GRIJA DE TINE.
margelatu_68
Postat pe 19 Iulie 2009 10:01
daca voi femeile o sa mai asteptati mult sigur nu o sa va mai gasiti linistea decit
catalliin
Postat pe 19 Iulie 2009 10:10
De la: coca_mm, la data 2009-07-19 09:27:15 daca tot ti-ai pierdut uzul ratiunii si ai facut o prostie...mai fa una..lasa-l si pe asta...o sa fii mai linistita..fara alta povara pe suflet..si..poate cine stie..cu timpul..vei fi iertata..si..reprimita in sufletul celui din care sunt sigura ca nu ai plecat...
sufletul de care vorbesti tu...,nu mai exista.e tzandari...
roby_cado
Postat pe 19 Iulie 2009 10:16
De la: Annamarya, la data 2009-07-19 09:26:26Buna,
Sunt Ana-Maria, casatorita de 6 ani cu un copil de 4 ani.Curajul pe care l-ai avut tu, eu nu il am-de a divorta. Poate gresesc acum, cu ce voi zice dar sa stii ca te inteleg...ca inteleg ce este in sufletul tau. Nu draga mea, fostul sot nu este perfect acum dupa ce ai divortat tu. Mai exact:acum, avand constiinta incarcata, vazand ca nu e chiar asa cum ai visat, lanaga "dragostea vietii tale", constiinta ta tinde sa vada in fostul sot, "omul aproape perfect". Judecata reala, analiza acestui om concret/"la sange" a fost atunci cand ai luat decizia de a divorta, atunci aveai capacitatea sa vezi si defectele defectele...acum, tu te simti vinovata si pe el il vezi ca fiind un inger.Grav este ca i-ai acordat pre a mult "credit", "dragostei vietii tale". Daca nu ai fi visat prea mult si prea frumos, in ceea ce priveste "barbatul cu sindromul singuratatii", acum nu ai fi fost atat de "singura in doi". El inca nu este obisnuit cu ideea de a avea o nevasta si un copil....poate sa treaca mult timp de aici in colo sau poate ca isi v-a da seama de schim barile radicale din viasa sa...depinde de capacitatea lui de deschidere la nou.
Analizand tot ce ti s-a intamplat, nu te ajuta pe tine cu nimic. Sfatul meu este sa analizezi si de aceasta data "la sange" situatia, iar daca "actualul" nu isi revine, nu devine cel de care te-ai indragostit...trecand peste toate ce vi s-a intamplat, acceptand ca fostul sot v-a fi mereu parte din viata voastra caci tatal copilului tau v-a fi pentru totdeauna tatal copilului tau iar el nu v-a reusi sa schimbe asta orice ar face.Asadara, daca crezi ca nu mai are sens sa ramai cu el....mergi in alta parte unde esti doar tu si copilul, apoi vezi care dintre ei mai merita sa faca parte din viata ta. Mai da-i o sansa celui care se dovedeste a fi, alaturi de tine in momentele importante/critice.
Tu incearca sa fii mai optimista,incearca sa te "iei" cu copilul sa te abati mintal de la toate acestea caci tare imi este teama sa nu clachezi.
Eu sunt alaturi de tine,oricand ai vrea sa vorbesti cu cineva....eu sunt aici.
Mult succes in tot ce vei, vrea tu sa intreprinzi si multa sanatate, tie si copilului tau.Pe curang!
mai...Ana-Maria...,tu chiar crezi ce spui?,chiar crezi ca EA e in masura sa acorde sanse cuiva...?,pff...
roby_cado
Postat pe 19 Iulie 2009 10:32
Cred ca ar fi trebuit, inainte de toate, sa analizezi la "rece" decizia de a-ti parasi sotul, Te-ai ghidat numai dupa ...instinctele primare, fara sa tii cont de ceea ce lasi in urma si IN PRIMUL RAND DE SUFERINTA UNUI COPIL. Ar fi trebuit sa te detasezi de ceea ce simti si sa pui in balanta ce ai, ce doresti si ce-ai putea obtine. Exista o vorba strabuna "socoteala din targ nu se potriveste ce cea de acasa". Din pacate pentru tine, s-a adeverit. Si mai este o problema: in loc sa lupti pentru a obtine ceea ce doresti, sa gandesti "strategic" ce ai de facut in continuare, tu te vaiti, motiv care ma determina inca o data sa-ti spun ca sentimentele sunt cele care iti ghideaza viata. Mi-am dorit intotdeauna ca in diverse situatii rolurile sa se schimbe. Mai concret: cei care parasesc fara motive temeinice, jignesc, lovesc, ataca, sa fie pusi in "PIELEA" si SITUATIA celuilalt timp de cateva ore pentru a putea SIMTI si GANDI precum cel nedreptatit si astfel sa poata pune in balanta faptele reprobabile pe care le face.

Colibri
colibri
Postat pe 19 Iulie 2009 10:36
Buna, cred ca inteleg prin ce ai trecut... eu am doar 17 ani iar parintii mei au divortat acum 3 ani. Asa eu si mama am crezut ca vom scapa de monstruosul tata al meu, dar nu a fost asa . Ne-a speriat, amenintat, ba chiar cu moartea si multe altele. Uneori un divort care ai spune ca te-a descpartit de o persoana care nu era asa cum vroiai tu poate insemna chiar un cosmar. Nu stiu ce sa-ti mai spus, poate decat succes si bafta pe viitor!
pixel
Postat pe 19 Iulie 2009 10:52
barbatii niciodata nu-si vad "barna" din ochi, vad paiul din ochiul femei. macar femeia aceea care a facut acel pas, si-a recunoscut greseala, bine nu incalzeste pe nimeni nici chiar pe ea dar a sperat ca va fi bine, ca va primi atentia meritata dar unii dintre barbati iubesc dar nu stiu sa arate, nu se pot manifesta. buzele vorbesc, iti spun ca te iubesc dar reactiile vb de la sine.scz dc am atins pe cineva. mirela
mirk
Postat pe 19 Iulie 2009 10:57
Bai cand va aud am divortat si imi este foarte greu, imi vine sa va bat cap in cap si mai ales cand divortati pentru altul crezand ca l-ati apucat pe DUMNEZEU de picior iar e o GRESEALA fatala.
Si... aoleu ca fostul e mai bun dupa divort iarasi e o greseala imensa.
Si eu am divortat dar nu pentru altul si NU AM REGRETAT NICI O CLIPA CA AM DIVORTAT. Aaaaaa si am si copil , dar nu m-am gandit niciodata sa stau cu betivanul de tacso doar ca este copilul. Ete as, fata se face mare, se marita si va spune ce? te-am pus eu sa stai sa suferi?
Si nu le inteleg pe cele care divorteaza si raman singure pentru copil
ALOOOOO, ESTE CEA MAI MARE GRESEALA PENTRU CA LA UN MOMENT DAT VETI AJUNGE LA VARSTA DE 60 ANI SI VA VETI DA SEAMA CA SUNTETI SINGURE PENTRU CE? IA SA AUD? PENTRU CE?
no_identify
Postat pe 19 Iulie 2009 11:14
De la: silvune, la data 2009-07-19 09:32:10mesajul pe care-l inteleg toti este: l-am parasit pe sotul meu, un om obisnuit si casnic, pentru o pasiune...si nu-mi gasesc linistea.

De fapt, mesajul a fost: sunt cu pasiunea mea si se pare ca si el este un om obisnuit, cu pasiuni obisnuite (tv, calculator).

De fapt, ce vrea femeia asta? A stat de vorba cu ea? Si-a ascultat gandurile, asteptarile? Stie ce vrea? Stie ca in viata cotidiana femeia nu sta pe un tron iar barbatul o slujeste, fericit ca e lasat in preajma ei? Ea ce a facut pentru a pastra pasiune - in oricare din cele doua relatii?
E treaba ei ca a ales sa plece mai departe. Felictari chiar ca si-a asumat noua relatie, fara jocuri de culise. Doar ca, plecand mai departe, se pare ca e tot EA, cu aceleasi greseli si aceleasi asteptari.
Ariesh
Postat pe 19 Iulie 2009 11:15
De la: silvune, la data 2009-07-19 09:32:10mesajul pe care-l inteleg toti este: l-am parasit pe sotul meu, un om obisnuit si casnic, pentru o pasiune...si nu-mi gasesc linistea.

Ariesh
Postat pe 19 Iulie 2009 11:17
de cele mai multe ori avem langa noi ceea ce am dorit si ce am ales.uneori ne dam seama prea tarziu ca nu am luptat suficient pt ce am avut.
Ariesh
Postat pe 19 Iulie 2009 11:21

Crede-ma ca un copil nu este mai fericit daca isi vede mama trista si neimplinita,dar sta cu tatal pentru fericirea lui.Am un exemplu in mama mea care a facut acest lucru si m-a marcat, nu in bine.Astea sunt ideile vechi,cand femeia suporta orice de la barabatul ei numai ca sa aiba copilul tata.Si?Ce s-a rezolvat?Sa ne uitam la natiunea noastra!Cat e de sanatoasa mental?
emta
Postat pe 19 Iulie 2009 11:23
TU TE-AI GANDIT VREO CLIPA LA CEEA CE LASI IN URMA? TE-AI GANDIT LA CEI CE VOR SUFERI DE PE URMA RELATIEI TALE LA SOTUL TAU CARE AVEA O FAMILIE SI NU O MAI ARE? EU CRED CA NU...IN VIATA TOTUL SE PLATESTE...
garbo008267
Postat pe 19 Iulie 2009 11:47
peste tot auzi chesti de genul: 'comunicarea rezolva totul". dar la un moment dat, realizezi ca nu ai cu cine sa comunici. o casmicie de 20 in care ai construit o casa, ai crescut un copil, ai iubit si ai fost iubita se poate duce de rapa in momentul in care barbatul realizeaza ca are nevoie de hobby-uri pt a-si umple timpul liber. si azi o motocicleta(pe care o calareste singur, sambata, fiindca vrea sa simta adrenalina), maine un aparat de fotografiat (care sa 'surprinda' diverse frumuseti), poimaine o pasiune ciudata pt masini teleghidate(care umple o duminica intreaga), si uite asa nu mai ai cu cine sa vorbesti sau cui sa-i spui ca traiesti, existi si ca vrei sa-ti petreci timpul impreuna. 'frumusetea' lucrurilor vine atunci cand realizezi ca esti o femeie frumoasa, desteapta, de aproape 40 de ani, care e admirata de toti cei din jur, dar care nu e vazuta exact de omul langa care traieste. si atunci cand altcineva intra in viata ta(chiar daca nu l-ai cautat), te vede, te simte si iti da aceea puterea de a merge inainte, de a simti ca viata merita traita in bucurie si fericire, gata: esti o imorala! daca un barbat isi paraseste familia pt o alta, e ceva normal. nu se intreaba nimeni de ce, toata lumea 'stie' ca nevasta-sa era o scorpie. dar daca o femeie face acelasi lucru, partea proasta este ca tot ea se invinovateste. viata e frumoasa, doar ca o stricam cu prejudecati. eu am ales: decat singurate in doi, mai bine singura de tot. lucrurile bune mi se vor intampla atata timp cat stiu ca le merit.
Mona_Gab
Postat pe 19 Iulie 2009 11:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tristete 35 De la: garbo_5845 21 Septembrie 2012 16:40
divort - partaj 17 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:54
Partajul dupa 7 ani de la divortul legal.Care sunt conditiile (acte si onorarii ) 1 De la: garbo086615 9 Martie 2010 14:35
Un sfat, un ajutor si poate maine ma voi simti mai bine!!! 41 De la: Fgeorgiana 7 Februarie 2013 14:52
eu si viata mea-ce am ratat-ce pot recupera din sufletul meu 12 De la: mia79x 3 Iulie 2009 00:35
Setari Cookie-uri