Draga de tine,nu te condamn deloc.Copilul va creste si va intelege ca fiecare are dreptul la fericire.E clar ca ceva lipsea casniciei voastre si de aceea ai fost vulnerabila si ai avut ghinionul sa dai peste unul mai prejos decat fostul tau sot,dar putea sa fie si invers sa-ti fi gasit implinirea alaturi de cel pe care tu credeai ca este asa cum ai visat.Din pacate,barbatii sunt autosuficienti,si prea putini care mai acorda atentia cuvenita femeilor cu care isi traiesc viata,mai degraba,se uita in ograda vecinului,si fac complimente colegelor de serviciu,sau altor femei,decat sotiei,prietenei lor.Nu cred ca femeile trebuie sa renunte la visele lor doar pentru ca s-au maritat si trebuie sa stea asa pana la adanci batraneti.Oricum,daca ai fi avut de gand sa,,zbori din floare in floare''asa cum s-au dat unii cu parerea pe aici,nu renuntai asa,acceptai un amantlac,cand pasiunea se stingea,reveneai in bratele sotului,tu chiar ai crezut in relatia cu ,,celalalt''.Iti doresc numai bine,si ...vei trece cu siguranta peste problemele acestea. | ||
emta Postat pe 19 Iulie 2009 11:50 |
||
---|---|---|
mda,trista povestioara,nu sunt in masura sa judec,dar cu egoismul tau ai facut sa sufere o gramada de persoane in jurul tau,incepand exact cu cei apropiati si care ti au fost alaturi si te au iubit mereu neconditionat,parintii,copilul care va ramane marcat,orice ar spune altcineva...nemaipunand ceea ce i ai facut barbatului caruia i ai jurat credinta vesnica si cate n luna si n stele...urat,tradarea e cumplit de josnica,iar daca acum "noutatea"din viata ta,sufletul tau pereche,acu cand ai gasit ce cautai din adolescenta,tot ceea ce credeai ca nu exista si ai gasit in el...prefera sa stea in fata calculatorului decat cu tine,e exact ce meriti...stii care e partea proasta?ca lucrurile se vor agrava si haul dintre voi se va adanci pe zi ce trece! Indiferent daca esti barbat sau femeie,nu vei putea nicodata sa ti cladesti fericirea pe nefericirea altcuiva...pur si simplu nu merge,iar tu semanand suferinta in cei din jur,astepta te la ce e mai rau! |
||
yourdream Postat pe 19 Iulie 2009 12:12 |
||
Draga mea poate ca a venit timpul sa iti evaluezi viata sa incerci sa intelegi ce s-a intimplat cu tine si casnicia ta dar mare atentie uneori e indicat sa gindesti realist nu cu sufletul ai grija sa nu sfirsesti singura cred din tot sufletul ca esti singura care poate sa de-a raspuns la aceasta dilema ,sfaturile sunt bune dar solutiile le gasim tot noi insine undeva in sufletul nostru! | ||
|
||
aroraaura Postat pe 19 Iulie 2009 12:17 |
||
Roby,tu chiar esti un barbat cu constiinta incarcata si care nu recunoaste ca din vina lui poate la parasit o femeie.Eu nu apreciez nimic din ce a facut doamna,dar nu trebie sa judecam noi.De obicei gresim cand suntem vulnerabili si asta se intampla din cauza cuiva anume.Sunt o femeie de 41 de ani cu o casnicie de 19 ani in care am avut toata lipsa de atentie si afectiune din partea sotului, cu toate ca,fara lipsa de modestie, ,sunt inca o femee frumoasa.El nu vede asta si multe calitati pe care le am pe langa aspectul fizic.Vede doar proprietatea lui de care se ingrijeste ca un om serios sa nu o piarda;adica isi marcheaza teritoriul si atat.Asta nu e in regula.Eu am ales sa raman cu el, indiferent cat curaj as fi avut si cat de mult ar fi meritat sa-l parasesc.Regret asta din toata inima.Am ales sa imi cresc copilul alaturi de tatal lui(care a fost departe de noi aproape tot timpul)si am gresit.Acum si copilul ma judeca pt asta.E tarziu pt mine sa incerc sa traiesc putin si pt sufletul meu.Iti spun toate astea pt ca te grabesti sa tragi concluzii fara sa calculezi ca poate si tu faci aceleasi imprudente pe care le fac barbatii care sunt parasiti pt atii.Intotdeauna cand o femeie cauta altceva sau chiar barbatulcare calca stamb, vina e a celuilat pt ca da voie sa se intample.Degeaba e iubire si grija in tacere daca nu este afectiune si comunicare reciproca.Asta tine casa, nu faptul ca cei din jur te cred un om serios fara vicii si de casa | ||
garbo011753 Postat pe 19 Iulie 2009 12:37 |
||
nu te ingrijora....incearca sa pui in balanta ce ai avut si ce ai ce ai pierdut..., si ce ai castigat ...., copilul creste cu dragoste si afectiune de asta trebuie sa te ocupi tu incet, incet vei vedea ce e mai bine ptr. tine si copil...,lasa timpul sa decida nu lua decizii pripite, incearca sa organizezi totul cu rabdare!!! | ||
iacobmary2000 Postat pe 19 Iulie 2009 12:43 |
||
753, sa traiesti si pentru tine, sa traiesti frumos pentru ca nimeni nu-ti da zilele inapoi.. respectele mele.. |
||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 12:53 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-02-23 20:11:06De la: emagl, la data 2009-02-23 19:22:18Inceputul e intotdeauna mai greu...daca ai luat aceasta decizie, mergi inainte, vezi partea frumoasa a vieti.Admir femeile care au curajul sa-si schimbe viata...merita...daca ti-e mai bine...tot inainte.Tot binele din lume iti doresc..corect,atunci cand traiesti cu un netrebnic.dar din cate inteleg,nu prea are ce sa-i reproseze fostului sot.eu cred ca genul asta de femei ar trebui sa ramana necasatorite,si sa-si vada de zborul lor lin din floare in floare. in felul asta nu ar mai lasa in urma atata suferinta.nu stiu unde le e capul atunci cand,mai dau si nastere unui copil,dupa care se hotaresc brusc "sa isi schimbe viata",asa.........,pentru ca........ .mai trist ,este ca exista oameni care aproba asa ceva.dar....,fiecare cu parerea lui.Cu stima CATALIN. |
||
telenciclopedia Postat pe 19 Iulie 2009 13:03 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-02-23 20:11:06De la: emagl, la data 2009-02-23 19:22:18Inceputul e intotdeauna mai greu...daca ai luat aceasta decizie, mergi inainte, vezi partea frumoasa a vieti.Admir femeile care au curajul sa-si schimbe viata...merita...daca ti-e mai bine...tot inainte.Tot binele din lume iti doresc..corect,atunci cand traiesti cu un netrebnic.dar din cate inteleg,nu prea are ce sa-i reproseze fostului sot.eu cred ca genul asta de femei ar trebui sa ramana necasatorite,si sa-si vada de zborul lor lin din floare in floare. in felul asta nu ar mai lasa in urma atata suferinta.nu stiu unde le e capul atunci cand,mai dau si nastere unui copil,dupa care se hotaresc brusc "sa isi schimbe viata",asa.........,pentru ca........ .mai trist ,este ca exista oameni care aproba asa ceva.dar....,fiecare cu parerea lui.Cu stima CATALIN. |
||
telenciclopedia Postat pe 19 Iulie 2009 13:05 |
||
Da unele femei din pacate nu au prea multe sentimente doar traiesc aventuri care li se par ca le reprezinta un ideal un univers precum in filmele vazute de ele in ultima vreme insa daca ai intemeiat o familie cu un barbat ai ajuns sa ai chiar si copii cu acesta inseamna ca intradevar ai avut in vedere o viata alaturi de el la inceputuri ar fii trebuit sa te gandesti binee, daca poti sa i fii alaturi o viata, nu doar pana la aparitia primului ce ti apare in cale si ti se pare ca e mai... decat sotul tatal copilului ,care copil va fii toata viata marcat de acest ping pong pe care o sa l faci cu el odata la tine odata la tatal sau, dar nu fiecare dintre noi nu intodeauna stim sa aleaga ce e bine si ce e rau, cei din jurul lor vor fii cei ce vor avea de suferit multa vreme asta i viata cu bune si cu rele .... | ||
garbo004922 Postat pe 19 Iulie 2009 13:06 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-02-23 20:11:06De la: emagl, la data 2009-02-23 19:22:18Inceputul e intotdeauna mai greu...daca ai luat aceasta decizie, mergi inainte, vezi partea frumoasa a vieti.Admir femeile care au curajul sa-si schimbe viata...merita...daca ti-e mai bine...tot inainte.Tot binele din lume iti doresc..corect,atunci cand traiesti cu un netrebnic.dar din cate inteleg,nu prea are ce sa-i reproseze fostului sot.eu cred ca genul asta de femei ar trebui sa ramana necasatorite,si sa-si vada de zborul lor lin din floare in floare. in felul asta nu ar mai lasa in urma atata suferinta.nu stiu unde le e capul atunci cand,mai dau si nastere unui copil,dupa care se hotaresc brusc "sa isi schimbe viata",asa.........,pentru ca........ .mai trist ,este ca exista oameni care aproba asa ceva.dar....,fiecare cu parerea lui.Cu stima CATALIN. cand o casnicie se recladeste pe nefericirea altora,iti spun ca nu ai sa ai liniste niciodata (nu vreau sa fiu rautacioasa),dar asa se intampla |
||
telenciclopedia Postat pe 19 Iulie 2009 13:06 |
||
Ai perfecta dreptate Catalin stii cum e unde nu e cap vai de picioare. | ||
delia Postat pe 19 Iulie 2009 13:12 |
||
Consider ca ai fost putenica. Si chiar daca nu merge relatia asta asa cum sperai nu este un capat de lume. Fii mandra de tine ca ai reusit sa faci asta. Si daca nu merge relatia care este problema sa-i dai si lui papucii? ce daca ai divortat pentru el, de fapt sunt sigura xca ai divortat pentru tine? Nu iti pierde increderea, eu am facut lafel. Si mai rau cel care pana la divort se arata ca ma iubeste nici nu m-a bagat in seama dupa divort. si ce? nu mai exista barbati buni? nu ? iti recomand targged un site bun. hai capul sus, daca eu nu am murit care am un copil de 5 ani, si sunt singura, tu de ce ai face-o? Noi am vrut sa fim divortate, inseamna ca ne respectam si nu vrem sa stam cu cineva care nu ne iubeste. Ai grija de tine, Laura PS Iti recomand daca cel de acum nu te iubeste da-i papucii. Arati atat de rau incat nu se va mai uita nimeni la tine? |
||
111104 Postat pe 19 Iulie 2009 13:12 |
||
104, hai sa-ti zic o treaba, si cea mai nasoala femeie gaseste unul care sa-i umble pe sub fuste.. | ||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 13:15 |
||
Problema ei e ca s-a bazat din nou pe o alta persoana. Atunci cind schimbi ceva in viata ta, trebuie sa te bazezi in primul rind pe tine. Mai revin, numai bine ! CURAJ ! |
||
garbo007433 Postat pe 19 Iulie 2009 13:33 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-02-23 16:29:56Nu draga mea.nici pe departe nu culegi ce ai "semanat".habar nu ai cata durere si suferinta ai "semanat".tot binele iti doresc.Cu stima CATALIN. Nu vreau sa te judec,nu am acest drept,dar singura ti-ai ales drumul.Si eu sunt divortata de 7 ani de un barbat iubitor de alcool si prieteni.Si eu am o fetita de 8 ani jumate si pe care el care a suferit atat de mult la divort,a plans, a rugat femeia rea din mine sa nu il desparta de copil ,tot de atunci nu trece sa isi vada fata si nici macar pensie alimentara nu plateste.Si apropo de suferinta mare care i-am pricinuit-o,de un an este insurat cu o alta femeie careia ii creste copilul facut cu alt barbat.Dar trecand peste toate,am avut puterea sa pun capat,am avut familia alaturi si nu regret pasul facut.Dar stiu ca merit o viata mai buna chiar daca sunt singura,am fata si multa liniste sufleteasca. Gandeste tu acum daca ai procedat bine sau nu,fa o comparatie intre ce ai avut si ce ai si poate nu e chiar totul pierdut. Iti doresc numai bine si sa dea Dumnezeu sa ai satisfactia de bine cat mai curand. Cu drag Gabriela |
||
nedelcu_gabriela2000 Postat pe 19 Iulie 2009 13:34 |
||
AM CITIT SI AM RAMAS UIMITA PENTRU CA POSIBIL AI FACUT UN PAS GRESIT ,POATE TREBUIA SA RAMAI CU SOTUL CHIAR DACA IUBEAI UN ALT BARBAT, STII CUM E TE INDRAGOSTESTI SI APOI TRECE CU TIMPUL DAR U AI FACUT ACEST SACRIFICIU DE A RENUNTA LA SOTUL TAU PT A FI CU CEL IUBIT , AVTUALUL IUBIT AR TREBUI SA TE SPRIJINEASCA , SA TE INCURAJEZE , SA-TI FIE ALATURI...NU UITA UN SINGUR LUCRU NU ESTI SINGURA ,POTI GANDI ASA UN INGER TRIMIS DE CEL DE SUS VEGHEAZA ASUPRA TA NU TI PIERDE SPERANTA ,TOTUL VA FI BINE CREDE-MA FI OBTIMISTA , CAPUL SUS SI MERGI INAINTE CU ORICE RISC...ITI DORESC CA DE ACUM INCOLO SA-TI MEARGA CAT MAI BINE SI SA NU TE MAI SIMTI SINGURA ,AI UN COPIL MINUNATSI UN BARBAT MINUNAT:P DECI NU ESTI SINGURA. | ||
carmen23 Postat pe 19 Iulie 2009 13:43 |
||
Cred ca atunci cand cineva este nemultumit in interiorul propriei casnicii sau relatii este bine sa curme aceasta stare de lucruri. Asa e corect. Dar a te desparti de un om (sot) pentru alt barbat, mi se pare o tampenie si o mare capcana. Exact ca cea in care ai picat tu. Ce te faci acum, ca actualul nu se dovedeste a fi chiar ce ai visat tu? Dintr-o casnicie se pleaca dupa un lung si temeinic proces de constiinta, si abia dupa ce ai epuizat toate incercarile de a o salva, mai ales cand e vorba si de copii la mijloc. Cred, insa, ca pur si simplu ai cazut victima unei pasiuni trecatoare, o furie a hormonilor si pentru ea ai sacrificat tot. Asta dovedeste imaturitate, lipsa de respect de sine si fata de ceilalti si, nu in ultimul rand, lipsa totala a unei corecte scari a valorilor si principiilor ce ar trebui teoretic sa guverneze vietile noastre de marunte efemeride cu suflet. Nu vreau sa te cert, dar asa cred eu. Bun, acum... ai gresit, ai gresit. Baga-ti urgent piciorusele intr-un lighean cu apa rece si gandeste-te, odata ajunsa in acest punct, ce vrei mai departe pentru tine, pentru copilul tau... Dupa ce iti dai raspunsurile, e simplu, nu-ti ramane decat sa-ti implinesti visele. Dar ai mare grija, ca ele sa fie neaparat frumoase! |
||
garbo011350 Postat pe 19 Iulie 2009 14:28 |
||
Am 40 de ani, sunt mama a doi copii: un baiat de 18 si o fata de 15 ani. M-am maritat din dragoste cu primul barbat din viata mea.Cu toate ca am crezut ca si el m-a iubit, abia acum dupa 19 ani de casnicie mi-a spus ca s-a insurat cu mine atunci sperand ca astfel va trece peste o deceptie anterioara. A fost rece, dur, violent si "stapan" pe nevasta lui. M-a calcat in picioare cu un orgolui greu de suportat.Si din punct de vedere familial si profesional. Viata sexuala a fost pentru mine o obligatie, fara nici un sentiment din partea lui. Ne-am instrainat de ani de zile. Am contactat acum 12 ani un avocat care mi-a explicat ce implica un divort cu doi copii mici. Atunci am renuntat,iar pe el l-am somat sa nu mai puna mina pe mine, ca am sa- scot ochii. Am crescut copii mai mult singura. Dupa ani de zile de certuri am incercat sa fiu cit se poate de indiferenta la nepasarea si atitudinea lui, pentru a nu creste copii in scandaluri. La locurile de munca mereu am avut parte de realizari personale importante. Prin munca m-am simtit folositoare si mi-am cistigat increderea in mine insami. Am reusit ma imi ridic privirea din pamint si sa ma simt capabila. Am incercat mereu sa le inspir si copiilor mei incredere in ei insis. Baiatul a terminat clasa XI cu media 10 fata a VII cu 9,55. In momentul in care s-a pus problema sa renovam casa si sa punem toate economiile noastre (separate) in casa, m-am hotarat: voi divorta. Nu imi pun la punct casa cu un om cu care nu mai am nimic. L-am anuntat si pe el, moment in care a fost TERMINAT. Nu e prima data cind i-am spus ca voi divorta. Niciodata nu m-a luat in seama. A continuat mereu sa se comporte ca un om, stapin pe ce e a lui. Dar un stapin bun macar se ingrijeste de supusii lui - el nu. Acuma a recunoscut in fata tuturor ca a gresit. Si familiei si copiilor le-a spus ca toate acuzatiile pe care i le aduc sunt adevarate, dar sa-l iert. 18 ani nu s-a ocupat de copii, acum merge cu ei la strand, se uita la filme, le umple capul ca ii iubeste si u vrea sa fie singur. Si ii roaga sa ma convinga sa il cred ca el ma iubeste. El NU MA IUBESTE, el este DEPENDENT DE SITUATIA in care a trait 20 de ani. Sa uit eu oare cei 20 de ani din viata mea, sa raman cu el din mila ca el sa se simta mai bine??? Sau am si eu dreptul sa incerc sa fiu fericita, cu copii mei, oricum m-am descurcat singura si pina acum. Risc sa nu gasesc o alta persoana cum visez, dar am totusi sansa sa fiu eu insami. Nu stiu ce va fi cu viata mea de acum inainte, dar cred ca pot sa-i propun prietenei noastre sa incerce sa se bazeze pe ea, sa se bucure de copilul ei si cu timpul isi va gasi linistea. |
||
garbo007433 Postat pe 19 Iulie 2009 14:31 |
||
mda...revin din natura ...natura cu fitele ei....ba e cald ,be e frig.....ba ploua ,ba e senin...be e luna plina ,ba nu o vezi...ba una,ba alta...ba hormoni de femeie,ba de barbat,depine de astrii,de constelatii,de Dumezeu si Diavol,ca asa i-am botezat noi....asa e lumea asta ...sucita,intoarsa,fitoasa,care de care mai prost,sau mai destept....nimeni nu stie de ce este cu cutarica ,apoi cutarica e cineva ,care devine un nimeni,nimeni care nu se mai regaseste in nimic ...si tot asa...e o harababura .....ati inteles ceva ?...nici eu ...deci traim in haos....un haos normal...asa ca nu mai dramatizati si nu mai ajungeti la tragedii..mdeci va dau in sfat...traiti in haos si va rog sa va obisnuiti cu el! | ||
cautator_de_iubire Postat pe 19 Iulie 2009 14:31 |
||
Draga mea am impresia ca tu nu stii ce vrei si nu ai stiut sa apreciezi ce ai avut ....Anna Karenina...Tolstoi avea dreptate. Da-ti o pauza, ocupa-te mai mult de copil , de locul de munca, adica ocupa-ti timpul cu ceva constructiv. Actualul sigur nu te vrea de sotie, chiar daca nu ai spus nimic despre casatorie,..concubinaj... El a vrut o aventura si a avut-o. Lasa timpul sa hotarasca... |
||
anca_53 Postat pe 19 Iulie 2009 14:47 |
||
draga mea, trebuie sa ai rabdare cu iubitul tau . o sa vezi ca se vor schimba lucrurile . toate momentele grele prin care ati trecut ( divortul, barfele, judecatile altora...) au facut ca sal sperie poate sau sa l irite ff tare . ai sa vezi ca dupa un timp .. daca te iubeste o sa aveti o relatie perfecta .. cel mai greu moment a trecut . faptul ca acum e cu tine si cu un copil e destul de '' nou'' pt el ... are alte responsabilitati acum ..si poate prefera sa 'se retraga' decat sa infrunte o situatie... ideea este sa comunicati cat mai mult , sa fiti sinceri unu cu altul.. o sa fie bine .. ai incredere in voi doi ! mult noroc. |
||
maryeta Postat pe 19 Iulie 2009 14:49 |
||
De la: nedelcu_gabriela2000, la data 2009-07-19 13:34:44De la: roby_cado, la data 2009-02-23 16:29:56Nu draga mea.nici pe departe nu culegi ce ai "semanat".habar nu ai cata durere si suferinta ai "semanat".tot binele iti doresc.Cu stima CATALIN. Nu se compara cele doua divortuei. Ea si-a parasit sotul convinsa ca cel ce o curteaza o vrea de sotie. Sunt multe situatii in care ei au facut ochi dulci femeilor casatorite,..complimente...pana le-a trecut pe lista...si s-au retras cand ele au deschis divort... Ea a renuntat in primul rand la dialog.... Defecte a inceput sa-i gaseasca la un an de la divort... |
||
anca_53 Postat pe 19 Iulie 2009 14:58 |
||
De la: Micass, la data 2009-03-07 08:43:47Roby, nu mai da tu atata vina pe femei. Nici o femeie nu hotaraste sa plece din realtie daca i-ar fi bine..........pacat ca ai cap ca minte deloc femeia de e gadilata mai bine fuge da fara sa se gandeasca cred cu tarie ca 10 la suta mai au minte si sincersa fiu rar femei care sezbat cu sine sa duca viata cum e normal si spre binele copilului da mais ant si cazuri care intradevar el e un bou dar aici vina o are ea |
||
abiul Postat pe 19 Iulie 2009 14:59 |
||
eu am trecut prin aceasi experienta si tio zic din partea barbatului si esti tare seaca la minte ca de tea gadilat mai bine asta da barbatu e tatal copilului tau si nu tu sau sotu va suferi tare acel suflet nevinovat ca tu nu ai stat sa te gandesti o clipa la el cnd ai facut pasu de a te desparti de tatal luio aventura nu copndamnam da ce ai facut tu pentru mine si la noi muslimi e o crima mai mare decat omoru in sine pacat ca atat te duce mintea | ||
abiul Postat pe 19 Iulie 2009 15:03 |
||
Ma regasesc in povestea ta. La mine dupa 18 ani. Acum a inceput sa intervina uitarea. Nici nu mai incerc sa inteleg de ce. Am ramas prieteni si n-am deranjat-o niciodata. Sufletul meu pereche traieste o frumoasa poveste de dragoste cu altcineva. Iar eu de abia acum imi dau seama ce fericit sunt. Daca tot ai facut pasul, mergi inainte. Bafta ! 19.Iul 2009 MACHIAJTATUAJ.RO | ||
machiajtatuaj Postat pe 19 Iulie 2009 15:09 |
||
Am vrut sa te citez pe tine, Catalin. TU ai dreptate. Eu traiesc cu un barbat care si-a gasit o astfel de femeie ( maritata, dar fara copii ) care umbla din floare in floare. A devenit un "diavol" din ingerul care era din cauza ei. Dar indur, am doi copii minunati carora le povestesc lucruri minunate despre tatal lor , pe care ii mint ca e vesnic la servici ... nu vreau sa-l ponegresc in ochii lor de inger, in sufletul lor de copil... E greu, doare al naibii de tare... Aceasta femeie care nu are ce-i reprosa sotului, dar totusi a plecat cu altul,culege ce-a semanat. Dumnezeu intotdeauna da ce merita fiecaruia.Mai devreme sau mai tarziu platim ... si primim plata cu aceeasi moneda... | ||
meia73 Postat pe 19 Iulie 2009 17:51 |
||
Draga Garbo007433 si garbo011753 aveti perfecta dreptate. Sunt in aceeasi situatie ca si voi, cu diferenta ca eu incerc sa-mi traiesc viata, asa cum cred ca e mai bine pentru mine si nu cersesc si nu astept atentie din partea sotului pentru ca el, din totdeauna, si-a urmarit doar interesele. Ca toti barbatii de altfel!!!!!!! Sa aiba pe cineva alaturi,cand are "nevoi" de orice fel!!!! In ceea ce priveste pe Roby, nu e in stare sa-si recunoasca propriile greseli, nu are coloana vertebrala. El nici macar nu stie ca exista Dumnezeu, care are grija de sufletul cui merita. Nu uitati NICI-O femeie nu-si inseala sotul si nu divorteaza pentru ca nu mai poate de bine. Ori este betiv barbatul, ori este fara sentimente, rece si distant,vorbeste urat si de pe o pozitie superioara. Sau mai rau!!!toate la un loc. Va doresc toate cele bune. | ||
myriam Postat pe 19 Iulie 2009 18:44 |
||
De la: meia73, la data 2009-07-19 17:51:18Am vrut sa te citez pe tine, Catalin. TU ai dreptate. Eu traiesc cu un barbat care si-a gasit o astfel de femeie ( maritata, dar fara copii ) care umbla din floare in floare. A devenit un "diavol" din ingerul care era din cauza ei. Dar indur, am doi copii minunati carora le povestesc lucruri minunate despre tatal lor , pe care ii mint ca e vesnic la servici ... nu vreau sa-l ponegresc in ochii lor de inger, in sufletul lor de copil... E greu, doare al naibii de tare... Aceasta femeie care nu are ce-i reprosa sotului, dar totusi a plecat cu altul,culege ce-a semanat. Dumnezeu intotdeauna da ce merita fiecaruia.Mai devreme sau mai tarziu platim ... si primim plata cu aceeasi moneda...rau faci ca il ridici inslavi pe tatal lor, la o adica poate divortati atunci copii au sa spuna ca MAM este cea rea ca tata intotdeauna a fost un om bun, eu chiar nu va mai inteleg mai femeilor , mi se blocheaza creierul si dispare inteligenta |
||
yanyacharberet Postat pe 19 Iulie 2009 19:16 |
||
sti.............cine sunt eu ca sa judec.........,sfatul meu:fa o vizita manastirilor din moldova,nu e nevoie sa discuti cu nimeni,e deajuns sa vorbesti cu Dumnezeu,sper sa citesti mesajul meu.Absolut niciodata nu te vei simti alaturi de nimeni la fel cum te-ai simtit langa sotul tau,nici macar vaduvele,la o a doua casatorie nu mai gasesc acel ceva,asa e viata,asa a dat Dumnezeu sa fie | ||
dianadiana Postat pe 19 Iulie 2009 20:12 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-02-23 16:29:56Nu draga mea.nici pe departe nu culegi ce ai "semanat".habar nu ai cata durere si suferinta ai "semanat".tot binele iti doresc.Cu stima CATALIN..Eu asa vad lucrurile...daca esti serioasa si responsabila nu ai cum sa te indragostesti atunci cand ai |
||
garbo000998 Postat pe 19 Iulie 2009 20:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Divort | 16 | De la: garbo_459988 7 Februarie 2017 23:05 |
impas | 28 | De la: garbo_402078 16 Iulie 2014 14:26 |
de cine sa ascult de realitatea ce se aude ,vede,sau de ceea ce este in interior adica suflet | 37 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:57 |
|
||
divort - partaj | 17 | De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:54 |
Divortul.......o decizie greu de luat! Ce sa fac? | 12 | De la: ANTA 5 Iulie 2009 16:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară