eu asa vad lucrurile...daca esti o persoana serioasa si responsabia nu ai cum sa te indragostesti de cineva din momentul in care ti-ai intemeiat deja o familie si persoana de langa tine e de treaba...fiindc,ca tu sa te indragostesti nebuneste inseamna ca ai avut tangenta cu acel om mai mult decat trebuia,asa ca e vina ta..iar d-zeu te vede,noi nu avem ce judeca dar cred ca el te-a judecat deja,punct!!!! | ||
garbo000998 Postat pe 19 Iulie 2009 20:29 |
||
---|---|---|
DRAGA MEA!AI INCREDERE IN TINE SI FA CE SIMTI CU ADEVARAT PTR CA DACA IL CUNOSTI BINE IL POTI AVEA LAMGA TINE1DAR ARATAI DRAGOSTEA TA! SI ATUNCI VA STA MAI LINISTIT SI EL! |
||
margelatu_68 Postat pe 19 Iulie 2009 20:32 |
||
Draga Myriam, Eu sunt pe cale sa incep acum divortul. E clar, o femeie serioasa nu ajunge la divort atita timp cit acasa e iubita sau cel putin respectata. Eu nu sunt o persoana focoasa, insa acum la 40 de ani mi-am dat seama ca a fi femeie pentru mine inseamna numai a fi mama. Ca eu nu am fost privita niciodata ca ceva frumos,gingas, delicat, nici macar cind am avut doi copii nou nascuti. Am invatat sa traiesc cu sentimentul ca sunt puternica si nu am nevoie de atentie, de "cocoloseala". Dar am ajuns la 40 de ani si simt ca imi doresc sa fiu FEMEIE. Sa vad privirea unui barbat care se uita la mine cu blindete, cu caldura, cu respect. Nu sotia care este acolo unde trebuie sa fie mereu indiferent de comportamentul sotului. Am avut o familie pentru ca pina acuma eu am luptat pentru ea. Eu am tinut copii linga mine si i-am crescut, am organizat singura zilele lor, sarbatori cu parintii. El a venit si s-a asezat la masa si a dirijat ceremoniile. Si acuma spune ca ii iau si destram familia.... Si cum zicea cineva aici pe forum: in timpul demersurilor pentru divort sau dupa aceea cind iti e greu, trebuie sa fi tare. Sa nu uiti ce te-a adus la acesta decizie, sa nu uiti cit de umilita ai fost ani de zile, kiar in fata copiilor tai. Nu trebuie sa te bata cineva zi de zi ca sa te indepartezi de el. Ajunge doar sa te ignore. Ar fi mai onorabil daca nu as divorta in schimb mi-as gasi un partener si sa traiesc o viata paralela??? Tu cum faci? |
||
|
||
garbo007433 Postat pe 19 Iulie 2009 20:59 |
||
Sper sa-ti gasesti linistea si sa privesti in viitor,trebuie sa fii sincera cu tine si sa stii ce vrei de la viata. |
||
garbo026103 Postat pe 19 Iulie 2009 21:20 |
||
m�i da multe suferinde mai sunteti pe aici observ cu stupoare ca exista o puzderie de divortate....ce se intimpla cu voi fetelor?...sau mai bine zis ce s-a intimplat cu voi la inceput atunci cind ati facut alegerea aceea a partenerului de viata?....parerea mea este ca totusi cele care au ales sa scape de ''bestie '' prin divort a facut ff bine ,exista legi care-i pot pune cu botul pe labe pe fostii barbatei atunci cind dupa divort incep cu amenintarile si cu terorizatul familiei,iar de ramas singurica pt tot restul vietii eu nu zic ca-i bine va poate afecta enorm psihic si fizic si nici de asteptat pe la 40 de ani ca sa faci o alta incercare nu prea-i bine ....probabil ca nu stiti dar barbabii vad cu alti ochi femeile care au mai fost maritate care mai au si un copil si au mai atins si pragul de 40 de ani....credeti ca de fraieri se uita ei la prospaturi?....si sincer vorbind ce mai poate primii un barbat de la o femeie de 38-40 de ani?;copii nu(decit daca vor sa iasa cu doua capete in loc de unul si sa miaune in loc sa gingure),sentimente si iubire nu pt ca toate acestea au fost''fumate'' in tinerete si acum totul este cam fad si fara farmec...asa ca pt o farfurie de mincare gatita si o cicaleala la cap credeti-ma ca nu prea se mai inghesuie barbatii asa ca prefera si ei tot burlacia si fetele cu ora ca sa-si mai sature din cind in cind poftele | ||
catalliin Postat pe 19 Iulie 2009 22:23 |
||
Buna seara :) | ||
AMELYY Postat pe 19 Iulie 2009 22:31 |
||
Problema va fi si mai complicata in timp. Orice observatie va face tatal "vitreg" copilului tau va fi dificil sa consideri ca o va face in mod obiectiv. Si eu am fugit dintr-o casnicie, doar ca eu aveam un motiv intemeiat: agresiunea fizica. M-am casatorit cu cel care am considerat ca ar fi "iubirea vietii mele". Ce sa zic? A fost si bine si rau, doar ca orice corestie, orice disciplinare care venea din partea lui nu era facuta cu "inima", ci cu "mintea". A fost bine ca eu castigam mai mult, dar nu s-a uitat niciodata in farfuria copilului, sau nu ma certa daca ii luam jucarii. OK. Ce sa spun? Mergi inainte! Dar accepta ca lumea te judeca )ca asta e cel mai usor de facut) si, pe de alta parte, vezi cum iti impui punctul de vedere in a faca sa nu faci copilul sa sufere si mai mult. |
||
foreverme06 Postat pe 19 Iulie 2009 22:37 |
||
corect ,nici o femeie nu isi coboara ochii la alt barbat daca sotul ei este o.k.si eu sunt divortata de un an,dupa 9 ani d ecasatorie ,din care 4 u fost ceva mai buni..am crezut in el si m-am casatorit dar imediat au aparut probleme ,adica eram singur acu toate treburile casei.el cu distractiile ,.....am o fetiat superba de 6 ani ,sunt singura de atunci pt ca nu sunt pregatita de alta relatie,des sunt destui care imi fac "curte" ,nu ma intereseaza..important e copilul ,acum m-am inscris si la o facultate ca in timpul casatoriei nu aveam voie "trebuia sa stau la cratita",sunt asistent medical de 4 ani si fac facultatea pe care mi-am dorit-o....cu alte cuvinte decand am divortat am realizat mai multe ,suntem linistite si cu voia lui Dumnezeu ne facem si o casuta. | ||
mihaeladruiu_yahoo_com Postat pe 19 Iulie 2009 22:40 |
||
De la: catalliin, la data 2009-07-19 22:23:32m�i da multe suferinde mai sunteti pe aici observ cu stupoare ca exista o puzderie de divortate....ce se intimpla cu voi fetelor?...sau mai bine zis ce s-a intimplat cu voi la inceput atunci cind ati facut alegerea aceea a partenerului de viata?....parerea mea este ca totusi cele care au ales sa scape de ''bestie '' prin divort a facut ff bine ,exista legi care-i pot pune cu botul pe labe pe fostii barbatei atunci cind dupa divort incep cu amenintarile si cu terorizatul familiei,iar de ramas singurica pt tot restul vietii eu nu zic ca-i bine va poate afecta enorm psihic si fizic si nici de asteptat pe la 40 de ani ca sa faci o alta incercare nu prea-i bine ....probabil ca nu stiti dar barbabii vad cu alti ochi femeile care au mai fost maritate care mai au si un copil si au mai atins si pragul de 40 de ani....credeti ca de fraieri se uita ei la prospaturi?....si sincer vorbind ce mai poate primii un barbat de la o femeie de 38-40 de ani?;copii nu(decit daca vor sa iasa cu doua capete in loc de unul si sa miaune in loc sa gingure),sentimente si iubire nu pt ca toate acestea au fost''fumate'' in tinerete si acum totul este cam fad si fara farmec...asa ca pt o farfurie de mincare gatita si o cicaleala la cap credeti-ma ca nu prea se mai inghesuie barbatii asa ca prefera si ei tot burlacia si fetele cu ora ca sa-si mai sature din cind in cind poftele dar catalin, oare crezi ca are cineva nevoie de parerea ta manifestata in felul acesta? revizuieste ce ai scris si mai gandeste-te inca o data. s-ar putea sa iti schimbi in timp optica... |
||
ansoa2005 Postat pe 19 Iulie 2009 22:45 |
||
pai nu suntem suferinde,dar la un moment dat ne saturam sa tot acceptam lipsa de responsabilitate a barbatilor .....si in afar de asta dca ar fi asa iubitori si noi femeile i-am trata ca atare.....si ar fi numai bine..!!dar cum barbatii se cred mereu "sefi", pana la urma unii isi gasesc nasul,iar altii sfarsesc singuri..pt ca nu stiu sa comunice... si cand apare un copil situatia e mult mai complexa iar unii nu stiu cum sa se descurce si in loc sa te ajute "fug "...si atunci ,ce poti sa mai faci...astepti sa se maturizeze ,dar cat? iar copii judeca cel mai aspru situatia mai ales atunci cand simt ca nu ebine cu "tata si cu mama" . si vor liniste!deci incercati ,voi barbatii,sa intelegeti ca femeile nu vor decat iubire,intelegere, ocrotire si respect...e mult?nu cred ,pt ca la urma urmei cu ele v-ati casatorit ,chiar ati uitat ce e iubirea sau ce va atras la femeia din viata voastra? |
||
mihaeladruiu_yahoo_com Postat pe 19 Iulie 2009 22:52 |
||
pai si tu ai o problema din moment ce gandesti asa.....ai sa dai cu capul d epragul de sus si ai sa te trezesti... | ||
mihaeladruiu_yahoo_com Postat pe 19 Iulie 2009 22:56 |
||
pentru catalin era mesajul ... | ||
mihaeladruiu_yahoo_com Postat pe 19 Iulie 2009 22:58 |
||
mihaelo, stai blanda, cica la el e cu ora...nu te obosi.. | ||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 22:59 |
||
mai fetelor, iertati-l, nici el nu stie ce zice | ||
pik_nik Postat pe 19 Iulie 2009 23:00 |
||
nu-ti dau sfaturi,imi spun doar parerea.daca ai facut bine sau nu iti vei da seama mai tarziu.pentru ca ai facut sacrificii asteptarile sunt mult mai mari decat intr-o relatie normala.pentru copil sigur este mai rau si tata este cel care ar trebui sa fie langa el.sunt intr-o situatie similara,cat de cat,de-aia imi permit sa comentez.lucrurile sunt foarte complicate si nu se amelioreaza nici mai tarziu,dar ce-i stricat nu mai poate reveni la forma de start.vorbesc de casatoria desfacuta,mai ales daca nu-i mare lucru de reprosat partenerului.se intampla sa nu gandim suficient,sa nu fim destul de intelepti si in consecinta sa luam decizii gresite,fara a tine cont ca un sufletel mic de langa noi ar fi mai important decat noi.oricum e prea tarziu.poate merita revenirea daca mai e posibil,depinde cat de orgoliosi sunteti.probabil nici unul din patru nu sunteti multumiti de starea actuala. | ||
garbo005363 Postat pe 19 Iulie 2009 23:05 |
||
draga nu sti ca daca te muti cu cineva perioada de acomodare poate sa fie un iad?fiecare are tabieturile lui la care este sau nu dispus sa renunte,asa ca va trebui sa ai rabdare mai ales daca el nu a mai fost casatorit iar acuma are brusc si un copil,tu ai experienta traiului in cuplu el nu,deci dai putin timp.si inca ceva,chiar daca sunt femeie nu sunt de acord cu cele care cred ca intr-o relatie doar barbatul are obligatii si daca noi spunem sari el are dreptul doar sa intrebe cat de sus,si el va trebui sa renunte la unele obiceiuri dar si tu.sper ca data viitoare sa ai vesti mai bune despre relatia ta,pa. | ||
mateilivia1968 Postat pe 19 Iulie 2009 23:09 |
||
sa va spun eu ce am citit....CATALIN e baiet bun, e devreme acasa spala, calca????????????????????? face mancare si......copii...... este ieftin si da si la bucata, acu intelegeti de ce el vrea fetite u ora? | ||
yanyacharberet Postat pe 19 Iulie 2009 23:13 |
||
Nu stiu care mai e situatia ta, cu cine iti petreci acum viata, insa gandeste-te: ai un copil si o obligatie morala majora fata de acesta! Fii desteapta si nu transforma copilul intr-o minge de ping-pong! Traieste frumos pentru el, incearca sa-i aduci bucuriile vietii, pentru ca prin alegerea pe care ai facut-o, ai insangerat sufletul acestui copil.Te va judeca, de vei merita sa fi iertata te va ierta sau daca nu, te va stigmatiza! | ||
garbo028471 Postat pe 19 Iulie 2009 23:13 |
||
dragilor...,tot respectul pentru ceicele care-si iau viata in propriile maini,in urma unor casnicii ,hai sa le spunem..nenorocite.dar sa veniti sa spuneti ca femeia a cautat la altul ce nu avea acasa,mi se pare cel putin, lipsit de bun simt.pai daca saracuta de ea nu are acasa ce-si doreste,de ce mama dracu nu divorteaza intai,si pe urma sa gaseasca la altu' ce-i lipseste?.de ce trebuie sa-si ridice fustele in cap,o buna perioada de timp(pana e descoperita),dupa care sa dea vina pe dobitocul de acasa?aud.........?.valabil si pentru barbati... .mai e cazul sa amintim de copii...? | ||
roby_cado Postat pe 19 Iulie 2009 23:20 |
||
alo catalin eu am 41 de ani si un iubit cu 10 ani mai tanar,deci crede-ma ca stiu ce vorbesc atunci cand iti spun ca si o femeie de 38-40de ani sau tocmai o femeie de varsta asta poate oferi mai multa iubire si atentie decat multe tinerele poate tocmai pt.ca stiu sa aprecieze mai bine iubirea si nu o iau doar ca pe o gluma.haide pa! | ||
mateilivia1968 Postat pe 19 Iulie 2009 23:20 |
||
apreciezi dragostea sau morcovul tanar si proaspat???? | ||
tutankhamon Postat pe 19 Iulie 2009 23:23 |
||
roby....e mai misto sa mulgi doua vaci...pardon, doi boi.... in acelasi timp...si sotul...si amantul..... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Iulie 2009 23:24 |
||
La voi la musulmani (daca am inteles bine ! ) acesta este un pacat de moarte , dar sa aveti mai multe femei pe care sa le schimbati ca pe sosete nu e un pacat ? de ce voi barbatii puteti sa va plictisiti si noi femeile nu ? | ||
mile Postat pe 19 Iulie 2009 23:24 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-19 23:23:19apreciezi dragostea sau morcovul tanar si proaspat???? |
||
mile Postat pe 19 Iulie 2009 23:26 |
||
De la: marileana, la data 2009-07-19 23:24:41 La voi la musulmani (daca am inteles bine ! ) acesta este un pacat de moarte , dar sa aveti mai multe femei pe care sa le schimbati ca pe sosete nu e un pacat ? de ce voi barbatii puteti sa va plictisiti si noi femeile nu ?isi spuse ea replica si a plecat grabita |
||
yanyacharberet Postat pe 19 Iulie 2009 23:26 |
||
pt.cei care au inteles gresit,e iubitul meu nu amantul,nu am si sot pe langa. | ||
mateilivia1968 Postat pe 19 Iulie 2009 23:28 |
||
bine ca ai precizat ca se intelegea altceva... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Iulie 2009 23:29 |
||
iubirea adevarata nu are varsta, nu are nevoie doar de respect si intelegere, daca unul din parteneri cauta in alta parte ceva inseamna ca o face din mai multe motive, dar trebuie sa recunoastem ca acele motive nu apar asa din senin, chiar daca nu ne convine si nu suntem sinceri cu noi insine suntem tot odata amandoi in aceeasi masura vinovati pt o relatie care s-a destramat sau urmeaza sa se destrame, este usor sa cautam in partener vina, dar este mult mai greu sa admitem ca purtam si noi o mare parte din acea vina....trebuie sa ne punem o singura intrebare mereu,,, unde am gresit?...daca gasim raspuns acestei intrebari, poate nu vom mai gresi atat de usor si a doua oara.... | ||
camelia73 Postat pe 19 Iulie 2009 23:30 |
||
De la: mateilivia1968, la data 2009-07-19 23:28:09pt.cei care au inteles gresit,e iubitul meu nu amantul,nu am si sot pe langa.ce pot spune decat sa-ti traiasca si sa-l educi sa nu te insele cumva |
||
yanyacharberet Postat pe 19 Iulie 2009 23:30 |
||
tot ce conteaza intro relatie fie de prietenie sau casatorie este COMUNICAREA, daca nu e comunicare nimik nu e | ||
yanyacharberet Postat pe 19 Iulie 2009 23:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Asa doare pe toata lumea? | 141 | De la: MirelaClaudia 15 Ianuarie 2016 19:09 |
Noua lege a incredintarii copiilor | 8 | De la: fengari 2 Noiembrie 2011 11:48 |
Cand sotia nu are caracter puternic si soacra preia controlul familie...... | 44 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:54 |
|
||
am nevoie de pareri/sfaturi | 11 | De la: garbo_2702 11 Iunie 2012 16:08 |
It`s complicated! | 25 | De la: AleSim 9 Decembrie 2010 12:56 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri