AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

De la: rebelfire, la data 2009-07-20 23:46:26
De la: garbo007433, la data 2009-07-20 16:00:46Pentru Myriam, Catalin si apoi casa_blanka

Apoi e trist ca prietenul Catalin are asa parere. Eu nici daca imi voi lasa barbatul, nu voi avea o parere generala proasta despre barbati. Atat am sa-i spun fiicei mele, sa isi deschida bine ochii cu cine sa va marita. De puteam sa deschid ochii de marea dragoste pe care i-am purtat-o sotului meu, vedeam si eu ca este un om dur, egoist si plin de sine, care nu poate sa se bucure de caldura oferita de o femeie. Si mi-e mila de tine Catalin. Pentru ca daca tu consideri ca o femeie la 40 de ani nu-ti poate da decit un blid de mancare, inseamna ca esti un om care nu mai are nici o sansa sa cunoasca iubirea adevarata. Am o relatie cu un barbat cu care ma simt minunat, el e alt om de cind suntem impreuna dar care e la fel de egoist ca si sotul meu in sensul ca nu vrea sa schimbe nimic in viata lui pentru a ma avea mereu linga el. Ei vezi, eu am ce darui, voi nu stiti sa raspundeti la ceea ce primiti. NU divortez ca sa fiu cu noul prieten. Si linga el as fi tot numai o rochie neagra care te salveaza in orice situatie. In schimb pe mine sti cu ce m-a ajutat aceasta relatie? Sa ma regasesc pe mine. Sa stiu ca merit mai mult, sa stiu ca sunt capabila de mult mai mult decit partide de sex din obligatie cu um barbat care nu m-a facut niciodata sa ma simt FEMEIE. Mi-a adus soarta acest om in viata, ca sa pot realiza ca nu trebuie sa ma complac intr-o relatie in care eu sa nu primesc nimic. In fata lui DUmnezeu eu am jurat sa iubesc si sa fiu iubita, sa fiu alaturi unui barbat la bine si la rau dar in acelasi timp sa am si eu parte de acelasi sprijin. Eu nu ma tem de DUmnezeu. EU ceea ce caut e iubire, nu sex, stima si respect, nu indiferenta.
Casa Blanka77!
Eu cred ca tu nu ai de fapt nici o problema in actuala ta viata. Te adaptezi doar greu la ceea ce s-a intamplat. Daca totusi actualul tau partener te intelege, incearca sa-l accepti fata a-i cere imposibilul. Ai rabdare sa se adapteze la noua lui viata, care implica si responsabilitati. Incearca sa nu-l tachinezi si sa mentii atractia dintre voi. Vino cu propuneri de a va petrece timpul impreuna cit mai placut. Si Ai grija de copilul tau, sa fie cit mai echilibrat. Si va fi bine. Iar de nu va fi, poate si pentru tine, acest barbat a fost numai un prag in drumul tau spre tine insati.

Am si eu o intrebare: atunci cand te-ai maritat..ai stat un an..sa-ti intrebi sentimentele, inima, sufletul..mai..chiar vreau sa fiu o viata cu omul asta?nu-nteleg deloc femeile astea care dupa un nr de n ani, incep sa improaste cu noroi in sot..ca e e goist si nush vum, pai frate, nu l-ai vazut cand l-ai luat?nu ai stat cu el nush cati ani?asa a facut si fosta..5 ani, am fost f bun, cand a dat de bani mai multi si aventura, gata..n-am mai fost bun si doar i-am spus la inceput de 2-3 ori..ori vrei sa continuam, sau mai bine terminam acm..nu, ea era cea disperata ca de abia m-a gasit, ca D-zeu ne-a adus.ca dupa 3 ani s aplece pe vapor de croaziera si sa nici nu s emai uite inapoi..ce nu i-am oferit eu?n-am baut, n-am facut scandal, am adus bani acasa, in propria mea casa ca ea n-avea..si tot n-a fost bine..deci femeile astea, intr-adevar merita sa treaca din unul in altul sau sa nu mai raneasca pe nimeni macar

Rebelfire...!ati spun eu cum e cu maritatul, cel putin la mine. M-am maritat acum 24 de ani. Foarte multi ani!!!m-am maritat pentru ca mi s-a impus de mama.Aveam un iubit pe care nu-l suferea si pana a fost la armata mama mi-a gasit un sot , care credea ea ca va fi ideal pentru mine. Intradevar era un tip fain,foarte de treaba la prima vedere..... dar naravurile nu aveam de unde sa le stim- era din alta localitate. A fost foarte, foarte de treaba pana...m-a luat. Mi-am dat silinta sa-l uit pe primul si m-am concentrat intru totul asupra sotului. M-am jurat ca voi invata sa-l iubesc. Dar.....surpriza, dupa nici doua saptamani dupa nunta si-a scos ghearele. S-anbatat ca porcul, si atunci cand am incercat sa-l atentionez ca suntem printre oameni si comportamentul lui lasa de dorit....m-anjurat. Va vine sa credeti???? A folosit niste cuvinte urate nemai auzite de mine, pana in aceea zi. Aceste obiceiuri le-a pastrat 16 ani de zile. Mereu am sperat ca se va schimba. Am incercat sa uit apucaturile lui atunci cand erau zile mai bune. Credeti-ma mi-am dat toata silinta..dar la un moment dat ajungi sa-ti fie sila si de tine insuti ca-l mai suporti pe langa tine. Am doi copiii, din cauza lor nu am divortat, am suferit, am plans, am sperat.Copiii au crescut si atunci si sotul meu cel drag a realizat ca ar trebui sa se mai lase de apucaturi ca intr-o buna zi va ramane singur pentru ca nu o sa mai fiu legata de el prin prisma copiilor. A fost un exemplar nemai intalnit o perioada!!! pana nu au intervenit alte probleme care al asigurau ca nu-l pot lasa inca pentru o vreme. Au aparut aceleasi apucaturi de om salbatic din trecut. Mentionez ca niciodata dar niciodata nu am strigat la el s-au nu l-am jignit cand era baut nici atat cand era treaz.Am incercat sa vorbesc frumos sa-l fac sa-nteleaga ca nu e bine ce face....dar degeaba. "Din caine slanina nu faci!!!" Eu incerc sa-mi traiesc viata fara sa-l fac pe el sa sufere. Nu simte lipsa la nimic. Copiii mei sunt realizati. Chiar ieri m-antrebat fiica mea pe mess(ea e in alta tara, lucreaza la o companie de aviatie)pana cand o sa mai rezist. Pana cand am de cand sa pun mereu in fata binele altora fara sa ma gandesc ca viata trece si am o singura viata. Credeti-ma ca nu am nimic cu sexul opus sunt si buni si rai, ca si in tabara femeilor. Cunosc si femei oribil de urate la copmportament, si-mi pare rau pentru sotii lor. Trebuie, doar sa ai noroc sa-l gasesti pe cel bun. In alta ordine de idei fiecare stie ce-i fierbe in oala si e pacat sa ne improscam cu noroi, unii pe altii. Suntem diferiti, om de la om. Marea, greseala pe care o facem este.. ca nu suntem in stare sa ne asumam greselile si nu vrem sa recunoastem ca nu suntem perfecti. Mereu cautam vina la celalalt. Pacat..mare pacat pentru orele, zilele,anii in care in loc sa ne intelegem, sa ne iubim, sa traim in armonie, ne uram si ne este sila de cel de langa noi. Cred ca cel mai mare defect intr-un cuplu este lipsa de comunicare. Daca am reusii sa comunicam mai mult sa ne spunem doleantele si pasurile, probabil o casnicie ar functiona mai bine......nu probabil, SIGUR!!Dar trebuie sa ai cu cine sa porti o discutie. Eu nu am avut cu cine.Din pacate!!!! Totusi sunt impacata in suflet ca s-au realizat copiii mei si cu mari eforturi chiar si eu. Va doresc multa fericire!!! este ceea ce lipseste peste tot.
myriam
Postat pe 21 Iulie 2009 09:40

myriam
fato da' inimoasa esti ! nu te-ai saturat de idiot ?
eeh ! fiecare duce cate o cruce !
eterna intrebare imi apare in minte : de ce?
tu ce raspuns ai ?
adori sa fii chinuita?
terrian
Postat pe 21 Iulie 2009 10:52
De la: terrian, la data 2009-07-21 10:52:39
myriam
fato da' inimoasa esti ! nu te-ai saturat de idiot ?
eeh ! fiecare duce cate o cruce !
eterna intrebare imi apare in minte : de ce?
tu ce raspuns ai ?
adori sa fii chinuita?

Dragule, ai raspuns chiar tu, la intrebarea..de ce?
Sunt prea inimoasa, in sensul cuvantului. Urasc suferinta!!! ma doare sufletul sa fac pe cineva sa sufere. Si stii, de ce ?
Stiu cat de dureros este. Si de saturat m-am cam saturat de mult dar...dar sunt multe la mijloc.
myriam
Postat pe 21 Iulie 2009 11:12
[quote name='marileana' date='2009-07-20 00:35:20' Este ultimul mesaj in leg cu acest subiect !
Unora le este usor sa vorbesca> Acum cinci ani si eu as fi vorbit ca tine, si m-as fi revoltat . Dupa 16 ani in care am suferit incercand sa fac sa mearga o casnicie ,16 ani in care i-am fost alaturi si l-am sustinut in tot ce-a facut (bine sau rau !) dipa atatia ani am constatat ca nu a apreciat nimic, nuimic ! despre ce caldura vorbesti ? , despre ce incredere? Doar daca ajungi in acel punct mort poti intelege !Nu avem nevoie de scantei , ii vrem langa noi , vrem respect si dragoste , vrem sa ne arate din cand in cand ca suntem importante pentru ei nu doar cand vor sex si nu doar cand sunt la strmtoare !Poate fi cu tine 24 ore din 24 ,dar sa nu-i simti prezenta decat ca pe a unui copil care are nevoie de ajutorul si atentia ta !Si in acest caz de ce sa am nevoie de inca un copilcare mai este si orgolios pe deasupra si nu ma ajuta cu nimic?
Fiecare stie ce simte si de ce are nevoie, am mai spus, si cel mai bine este nu sa-i aratati ce mult a gresit ci sa o ajutati sa treaca de regrete ( care oricum sunt tardive ! ) si sa invete sa mearga mai departe !
NIMENI nu iese dintr-o casnicie daca este fericit , nimeni nu pleaca de nebun dupa cai verzi pe pereti , mai ales ca , lasand gluma la o parte, dupa o anumita varsta, este greu sa-ti refaci viata. Insa decat sa pierzi vremea ta si pe a altora otravindu-ti sufletul , mai bine renunti si traiesti singur cati ani iti mai da Bunul Dumnezeu !
Va doresc dezbatere placuta ! [/quote]

Nu vorbesc de cazuri cronice, cand este vorba de batai, injuraturi, jigniri si viata pe muchie de cutit. Si eu sunt una din multele femei divorate de aici si, in cunostinta de cauza, vroiam sa spun ca prea usor se ajunge la ideea de plafonare, de plictiseala sau se gaseste o oferta mai buna. In momentul ala care e solutia?........hai la tribunal si daca sunt si vreo 2 copii implicati...si mai bine, abia e circul mai mare!!! Asta a fost motivul divortului meu(motivul lui)...plafonarea, nu se mai intampla nimic extraordinar. Erau prea multe obligatii(chiar si fara copii), nu mai venea nimic de la maam si de la tata, trebuia sa puna osul la bataie pentru orice capat de ata care intra in casa. E mult mai usor sa renunti din egoism si sa iti gasesti scuze decat sa lupti.
La asta m-am gandit cand am postat si asta am inteles ca era situatia si in cazul de fata.
anima
Postat pe 21 Iulie 2009 22:53
Daca tu spui ca totul mergea bine intre voi, atunci de ce ai divortat?! Voiai sa experimentezi si cu altcineva o experienta sexuala? O experimentai si gata! Nu te stia nici vantul nici pamantul. Aveai o aventura si gata! Asa, acum te-ai trezit intr-o situaite groaznica. Daca spui ca omul n-a mai fost insurat te astepti sa-l accepte pe ex-sotul tau in viata voastra pentru ca este tatal copilului tau, NU?! Te astepti ca sotul (ex-ul) sa inteleaga decizia ta?! Personal nici eu nu inteleg de ce ai facut asta. Daca relatia cu actualul nu va merge , nu te poti intoarce nici la ex-ul!!!!! pentru ca toata viata iti va reprosa asta. Daca erai fata desteapta , il foloseai pe baiatu' asta, te vedeai cu el de cateva ori (repet nu trebuia sa stie nimeni acest lucru) si apoi iti vedeai de drumul tau. Crezi ca ex-sotul tau n-a avut nicio aventura?! Ma indoiesc!!!! Ai aflat?! NU!!!!! Baiat destept!
Ce face omul cu mana lui, LUCRU MANUAL SE CHEMA!!!!! Si cum lucrul manual se plateste scump...... asta e!!!!!!!
adeline
Postat pe 22 Iulie 2009 09:02
scuze, am facut un pleonasm (voai sa experimentexi o experienta..)
voiai sa experimentezi o aventura sexuala????????
adeline
Postat pe 22 Iulie 2009 09:04
imi pare rau s-o spun, dar, se pare ca exista persoane carora le este prea bine si se cam satura de acel bine! pacat!
antonica
Postat pe 22 Iulie 2009 09:19
Gandeste tot timpul pozitiv, credinta multa, incearca sa fii prietena cu fostul sot sa nu sufere copilul si-ti doresc tot binele din lume sa treci peste situatia aceasta neplacuta
garbo005657
Postat pe 22 Iulie 2009 10:48
pentru myriam
la mijlocul mijlocului e sufletul tau !
terrian
Postat pe 22 Iulie 2009 12:42
De la: terrian, la data 2009-07-22 12:42:30 pentru myriam
hmmmmmmmm si la mijlocul mijlocului tau ce este?hmmmm ce dilema
yanyacharberet
Postat pe 22 Iulie 2009 12:46
hmmm....chiar ca dilema.....io stiam ca in mijlocul mijlocului e o gaura neagra...si cin o sondeaza cu rabdare da de luminita de la capatul tunelului.....
tutankhamon
Postat pe 22 Iulie 2009 13:09
subiectul zilei, deci, buricul!
pik_nik
Postat pe 22 Iulie 2009 14:39
De la: pik_nik, la data 2009-07-22 14:39:34subiectul zilei, deci, buricul!

lady_corina
Postat pe 22 Iulie 2009 14:41
Problema cu linistea dupa..."furtuna" o am si eu...
lady_corina
Postat pe 22 Iulie 2009 14:42
De la: corinadd, la data 2009-07-22 14:42:36Problema cu linistea dupa..."furtuna" o am si eu...
furtuna iscata de....cine?
roby_cado
Postat pe 22 Iulie 2009 15:11
De la: roby_cado, la data 2009-07-22 15:11:04
De la: corinadd, la data 2009-07-22 14:42:36Problema cu linistea dupa..."furtuna" o am si eu...

Nu de "cine" ci de "ce". Raspuns: de divort!
lady_corina
Postat pe 22 Iulie 2009 15:13
De la: abiul, la data 2009-07-19 14:59:34
De la: Micass, la data 2009-03-07 08:43:47Roby, nu mai da tu atata vina pe femei. Nici o femeie nu hotaraste sa plece din realtie daca i-ar fi bine.
.........pacat ca ai cap ca minte deloc femeia de e gadilata mai bine fuge da fara sa se gandeasca cred cu tarie ca 10 la suta mai au minte si sincersa fiu rar femei care sezbat cu sine sa duca viata cum e normal si spre binele copilului da mais ant si cazuri care intradevar el e un bou dar aici vina o are ea
eu nu condamn femeile ci faptele lor ai zis ca de le vine bine acolo se duc pacat ca gandirea ta e un patrat ce nu vede mai departe eu tiam zis siti mai zic copilu va suferi era normal amantu sia facut jocul dejea esti in plus acum pentru el da copilu nici nu la interesatde la inceput ai facut un pas imprudent allah ti aratat pacat ca tu nu vezi sau poate vezi si nu ai ce sa mai facie prea tarziu acum va uitati la ce are barbatu ca avere si majoritatea e asta se bazeaza cum clacheaza barbatu umpic si da intro faza de da chix la bani imediat altul da vezi viata tia aratat ca nui okdecat cel primu am si ex astaprima iubire nu se uita
abiul
Postat pe 22 Iulie 2009 15:37
abiul, nu ai vrea sa zici ceva si in romana?
si_totusi
Postat pe 22 Iulie 2009 15:49
De la: si_totusi, la data 2009-07-22 15:49:45abiul, nu ai vrea sa zici ceva si in romana?

"e grele" gramatica romana...
lady_corina
Postat pe 22 Iulie 2009 15:52
e turc. ni-l tot citeaza pe allah. incompatibilitate de....crez
si_totusi
Postat pe 22 Iulie 2009 15:53
De la: terrian, la data 2009-07-22 12:42:30 pentru myriam

Sufletul meu nu e acolo unde ai vrut tu, sa insinuezi. Acesta este problema voastra a barbatiilor!!!!nu stiti sa aveti grija de sufletul femeii care stie sa va aprecieze. In schimb dati foarte multa importanta lucrurilor marunte.
myriam
Postat pe 22 Iulie 2009 16:05
De la: corinadd, la data 2009-07-22 15:13:49

neeee....,din cauza cui s-a ajuns la divort(nu vreau sa cred ca nu ai inteles intrebarea)....
roby_cado
Postat pe 23 Iulie 2009 00:53
De la: roby_cado, la data 2009-07-23 00:53:25
De la: corinadd, la data 2009-07-22 15:13:49

neeee....,din cauza cui s-a ajuns la divort(nu vreau sa cred ca nu ai inteles intrebarea)....

cred ca amandoi, desi el cu alcoolul si cu pipitele, eu - manta de vreme rea, menajera, banca si paratraznetul cu toate defectele din lume!
lady_corina
Postat pe 23 Iulie 2009 01:00
Te poti alatura grupului Asociatiei Femeilor care isi Cresc Singure Copiii.
Te asteptam!
[email protected]
Mariana
duranmarianari
Postat pe 23 Iulie 2009 08:23
vad ca va intreceti care mai de care sa criticati. nimanui nu-i pasa sa dea un sfat constructiv, de fapt femeia asta a cerut, nu cred ca mai avea nevoie de si mai multa critica. cred ca se simte deja destul de nefericita. a cautat aici putina alinare si sprijin, dar , noi, romanii nu suntem in stare de asa ceva. noi nu stim decat sa lovim.

draga mea, nu dispera, mergi mai departe, fii optimista si pozitiva, stiu, e greu, dar nu imposibil. ai grija de copilul tau si iubeste-l. iar tu, gaseste-ti preocupari noi, ai grija si de tine pentru ca trebuie sa cresti un copil si nu il indeparta de tatal lui.
in rest, multa sanatate si speranta. lucrurile nu sunt asa de rele cum par.
mikialbu
Postat pe 23 Iulie 2009 09:35
Draga mea, fruntea sus.
Eu cred ca toti barbatii sunt niste vite mai mari sau mai mici.Nici un barbat pe care l-am cunoscut mai mult sau mai putin, nu m-a impresionat (tata, sot, socru, frate, cumnat, colegi, prieteni,veri etc.)Pe toti ii vad preocupati doar de a bea, a face sex, a pune nevasta la punct, a se lauda ce tari sunt ca masculi.Cred ca, cel de al doilea sot al tau este prototipul a ceea ce am prezentat eu mai sus, si nimic altceva. Poate ca ar fi bine sa renunti la el si, daca te descurci financiar, sa stai singura-singura, nu ,,singura,, cu o vita alaturi pe care s-o mai si slugaresti.
Bafta multa si curaj!
rosa
Postat pe 23 Iulie 2009 10:34
E greu de inteles pt unii...dar femeile...pot sacrifica totul pt copii lor...inclusiv dreptul la fericire...unele se trezesc la un moment dat si inteleg ca fiecare are dreptul la propria viata...si in general nu exista recunostinta din partea copiilor...poti fi chiar acuzata de propriul copil...ca ai acceptat sa traiesti asa, ca ai fost slaba si nu ti-ai gasit calea ...
maria1maria
Postat pe 23 Iulie 2009 13:05
Nu este bine sa judecam, dar parerea mea este ca trebuia sa te sacrifici pentru copil.Poate te-ai gandit mai mult la tine, mai putin la copil. Nu stiu ce sa zic si este greu sa dai sfaturi in aceasta situatie, eu cred ca trebuie sa te sacrifici, cand ai dependenti de tine, sa le fie lor bine.Citeste Biblia!Si trebuie sa te rogi sa te lumineze Dumnezeu ce sa faci de acum incolo, numai bine iti doresc!
deva2007
Postat pe 23 Iulie 2009 13:12
De la: rosa, la data 2009-07-23 10:34:49Draga mea, fruntea sus.
Eu cred ca toti barbatii sunt niste vite mai mari sau mai mici.Nici un barbat pe care l-am cunoscut mai mult sau mai putin, nu m-a impresionat (tata, sot, socru, frate, cumnat, colegi, prieteni,veri etc.)Pe toti ii vad preocupati doar de a bea, a face sex, a pune nevasta la punct, a se lauda ce tari sunt ca masculi.Cred ca, cel de al doilea sot al tau este prototipul a ceea ce am prezentat eu mai sus, si nimic altceva. Poate ca ar fi bine sa renunti la el si, daca te descurci financiar, sa stai singura-singura, nu ,,singura,, cu o vita alaturi pe care s-o mai si slugaresti.
Bafta multa si curaj!
Mai aparu' o "minune lasata de Dumnezeu" pe pamant
roby_cado
Postat pe 23 Iulie 2009 15:02
rosa, nu cumva tot tie ti-am mai spus-o?

mai iesi, fato, dintre santieristi! ce dreaq, cine ti-a zis tie ca pe santiere si in birturile de cartier s-au adunat toti barbatii din lume?
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 15:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu maritata el arestat 27 De la: garbo116458 12 Martie 2011 14:02
eu si viata mea-ce am ratat-ce pot recupera din sufletul meu 12 De la: mia79x 3 Iulie 2009 00:35
Am divortat de 3 ani si ma simt foarte bine, dar... 106 De la: calimera70 7 Octombrie 2014 17:47
Doctor 3 De la: garbo_462924 10 Martie 2017 13:12
Cine ne apara in trenuri,de vagabonzi,golani si tigani ????? 14 De la: garbo226933 27 Decembrie 2013 18:45
Setari Cookie-uri