AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

ce sa facem? asta este
lady_corina
Postat pe 2 August 2009 20:22
stimabile 806, inainte de a scrie ceva, da oglinda la o parte din fata ta. nu de alta da' te dai de gol cu prostia aia. ca sa nu mai spun de "problemele alea serioase" de viata
Thor
Postat pe 2 August 2009 20:35
De la: lady_corina, la data 2009-08-02 20:05:24asa va sa zica, thor
nu tu, acolo, un :"nu ne parasi"???
asa tineti voi la mine?

ladyo, poi aia era incurajarea mea, stil gandalf
Thor
Postat pe 2 August 2009 20:36
De la: scrichy, la data 2009-08-02 20:18:01TUTANKAMON,chiar ce cauti,dupa el treci in sarcofag,initiaza un topic cu vampiri,soro,daca tot iesi din el mereu,se vede ca nu s-a uitat in profilul tu,bu-hu-hu,mor de ras,cand vad oameni limitati

ioi scrichule....ce-mi facusi...era sa ma iau de tine.....ce faci draga mea???? iar cu limitatii....e grele...nu a citit cu o pagina inainte postarea in care se vedea clar ca sunt femeie......
tutankhamon
Postat pe 2 August 2009 20:36
tutannnnnnnn vrei sa fi prietena mea?
yanyacharberet
Postat pe 2 August 2009 20:38
Tut, nu are rost. individul 806 chiar e de aceeasi factura cu alde allexanndrra, irinuca, vieru et comp

salutari, scrichyoaico
Thor
Postat pe 2 August 2009 20:40
am auzit un tunet, ce a tulburat linistea calda a dupa-amiezii..era ciocanul lui Thor, zeul scandinav...

Buna seara, dragii mei !
kyra
Postat pe 2 August 2009 20:46
he he heee... welcome, back!
Thor
Postat pe 2 August 2009 20:52
SALUT,PUPICI,preferential binenteles.la cei admisi de mine,IRINUCA,nuuu,eu am mai trimis-o cu capra la raze[deh,cu text adaptat ca pe vremea lui Ceasca],curca fiind deja,Vieru,iar il vad pe aici,a mai luat-o de la mine,dar ce are e incurabil,Allexandra mi-a ascapat,nu stiu ce face pe aici,dar daca apare , e cumva un hibrid in urma incrucisarii celor mai dinainte "apreciati"de mine?
TUTANCO,chiar ca am avut o viziune,ca te zburlesti la inceput
scrichy
Postat pe 2 August 2009 20:59
TUTAN,ce face SCRICIU?,a divortat si nu isi gaseste linistea,asa ca iar a disparut de acasa ,putin,in mijlocul naturii,macar cateva ore,fara mobile.
acum poti intelege,cine si ce,fiind valabila expunerea si pentru Scriciu,cel cu 4 picioare
scrichy
Postat pe 2 August 2009 21:09
scrichioaico, 806 e hibridu'. allexanndrra e mic copil pe langa asta.
Thor
Postat pe 2 August 2009 21:09
Si,si,eu tze sa intzeleleg,ca Allexa...,s-a dat la vier?,aaaaa,daaa,pentru liniste binenteles
scrichy
Postat pe 2 August 2009 21:16
Viata e mult prea scurta. Parerea mea sincera este ca ai distrus viata tuturor celor din jur, inclusiv pe cea a copilului tau, doar pentru dorinta nebuneasca de a fi in bratele altui barbat. Cum se poate atita egoism? Oare cei care te-au ajutat si sprijinit toata viata, meritau asa ceva? Copilul caruia i-ai dat dat viata, merita sa-i distrugi viata, indepartandu-l de tatal lui? si chiar daca sunt impreuna, asta n-o sa-i placa niciodata actualului. Crede-ma , stiu ce spun, traiesc acelasi cosmar, dar de cealalta parte a baricadei. Si crede-ma, copilul e distrus psihic de divort. Termina cu nebuniile si incearca sa refaci ce-ai stricat, daca se mai poate asa ceva. Parerea mea insa e ca s-ar putea sa auzi reprosuri toata viata ta. Insa, daca fostul sot e un barbat destept (asta tu stii) te va primi inapoi fericit, si nu-ti va reprosa nimic toata viata.
calimera70
Postat pe 2 August 2009 21:45
yan...daca te porti frumos....da....
tutankhamon
Postat pe 2 August 2009 21:52
sal kyrutzo si bine ai revenit....
tutankhamon
Postat pe 2 August 2009 21:53
De la: tutankhamon, la data 2009-08-02 21:52:21yan...daca te porti frumos....da....
sarut manutele tutan, cum sa nu ma port eu frumos cu tine ca deh, tre sa_mi pun dinti ca ultima amanat mia facut surpare in gura cand a dat un croseu cu stanga,
yanyacharberet
Postat pe 2 August 2009 22:15
Draga Casa blanca,problema e ca nu-l iubeai pe sotul tau cand te-ai casatorit,acum 10 ani.Pentru ca nu aveai liniste nici in timpul casniciei cu el,era omul negru,nu?
garbo020185
Postat pe 3 August 2009 08:11
De la: garbo020185, la data 2009-08-01 22:04:48
De la: Ioana007, la data 2009-08-01 19:37:44Pai daca si-a gasit linistea, inseamna ca s-a maritat din nou, si in felul acesta, istoria se repeta.Cu singura precizare ca divortul al doilea va veni ceva mai repede.
...si nu ne mai spune si noua,ce si cum..

Buna ziua tuturor!

Chiar daca nu am mai dat nici un semn , am citit tot ce s-a postat si multumesc tuturor.
As vrea sa raspund in primul rand cuiva carea facut la un moment dat o afirmatie legata de copilul meu si de faptul ca acum ar putea fi la orfelinat, iar eu , cu iubitul de ma place singura stam si radem la laptop de postarile de pe forum : Dragul meu , nici vorba de orfelinat. Am divortat , mi-am parasit sotul , dar copilul, indiferent de situatie , nici moarta nu il voi parasi .
Cat despre iubitul meu , nu suntem casatoriti , astfel incat nu se pune problema de un alt divort , poate de o despartire, situatie in care am fost de nenumarate ori , dar peste care am trecut , si inca suntem impreuna astazi.

Vreau sa va marturisesc un lucru: inapoi nu ma mai intorc! Am avut perioade grele, in care priveam cu regret in urma, ma invinovateam ca m-am pripit in hotararea luata, imi priveam copilul cum se arunca in bratele tatalui ei cand venea sa o ia la el , si mi se rupea sufletul. Nu tanjeam dupa sotul pe care il parasisem, era foarte clar pentru mine ca nu-l mai iubeam, insa imi lipsea acea stabilitate , liniste pe care mi-o oferea caminul meu , inainte de a aparea "el" in viata mea.
Acum insa invat sa las regretele, sa nu mai privesc in urma si sa-mi urmez calea pe care mi-am ales-o . Aceasta experienta m-a ajutat sa pretuiesc ceea ce am , cu bune si cu rele. Am inceput sa accept ca nu mai poate fi nimic ca inainte , ca trebuie sa am rabdare si ca nu trebuie sa-mi mai plang de mila .

Dar...chiar daca nu mi-a cerut nimeni...mi-as permite sa dau un sfat femeilor mai vulnerabile, asa cum am fost eu la un moment dat : nu va lasati prada sentimentelor, nici un barbat pe lumea asta, oricat de frumos , destept, bogat ar fi , nu merita sa renunti la tot pentru el . Chiar daca nu mai e dragoste( eu nu ami simteam asta fata de fostul meu sot), linistea , siguranta unei familii e nepretuita. Eu am crezut, precum cantecului , ca daca dragoste nu e , nimic nu e . Dar nu e asa. Iubirea te face slab, te face sa gresesti , in unele cazuri te poate face din om , neom . Respectul si intelegerea reciproca sunt mai importante.
Eu m-am lasat prada sentimentelor, am crezut in iubire , insa acum cred ca , daca cei doi parteneri nu invata sa se accepte unul pe celalalt cu bune si cu rele, daca nu au rabdare si nu lasa orgoliile le o parte, relatia e sortia esecului .

Am trecut prin multe greutati , multe piedici ne-au fost puse, dar am mers mai departe. Am avut o vointa fantastica de a lupta. Impreuna !!! El mai oboseste...dar isi da seama ca ceea ce-si doreste e sa fie langa noi. Este calea pe care ne-am ales-o impreuna si trebuie sa acceptam asta!
Azi sunt mai optimista !
Multa intelepciune tuturor!
delaviataadunate
Postat pe 3 August 2009 11:07
Casa Blanca - sunt convinsa ca multe femei de aici te inteleg. Multa putere si rabdare in continuare.
Tzantzarika
Postat pe 3 August 2009 12:05
poti incerca sa te intelegi cu ex-sotul tau si sa aveti o relatie normala de parinti ai copilului vostru care oricum nu intelege nimic. s-a trezit ca sta in casa cu un alt barbat care nu-i este nici tata si nici nu este iubit de catre acesta. daca la toate astea se mai adauga si certurile voastre (tu si ex-ul ) cand va intalniti atunci sa fii sigura ca vei pierde acest copil.
adeline
Postat pe 3 August 2009 17:03
Eu, de exemplu, nu prea inteleg cum poate o mama sa puna mai presus de copilul ei iubirea pentru un alt barbat. Oricat de bine se poarta celalalt cu el. Copiii au cel mai mult de suferit din pricina neintelegerilor dintre adulti. In afara de faptul ca ai vrut sa fii in bratele altui barbat, care au fost motivele care te-au facut sa-l parasesti pe celalalt? Era betiv, curvar, juca banii la pocar, era violent cu tine sau/si cu copilul.....? Sunt lucruri pentru care mi se pare normala despartirea. Dar, tu nu ne-ai dat de inteles ca se petreceau astfel de lucruri intre voi si nu ai spus concret ce a dus la luarea unei asemenea decizii din partea ta.... Poate ne dai mai multe amanunte, ca sa nu-ti dam sfaturi anapoda si subiect de amuzament sau de enervare
daria_
Postat pe 3 August 2009 20:43
Daca nu a avut respect si intelegere... atunci o inteleg. Dar e foarte important la ce te referi cand vorbesti despre respect. Din cate am inteles fostul sot era foarte ocupat cu munca. Poate aceasta ii cauza probleme in relatia dintre voi. Poate ca erau lucruri pe care se ferea sa ti le spuna tocmai pentru a nu te face sa suferi. Tu stii cel mai bine. Nu indeparta copilul de tata si de familia acestuia pentru ca mai tarziu, cand va creste, te va acuza pe tine de problemele aparute in familia voastra. E foarte important cum vorbesti cu fetita. Las-o pe ea sa cunoasca situatia, nu ii impune tu parerea ta. Copiii din ziua de azi nu se compara cu generatia noastra. Au fler, cauta adevarul, nu accepta reguli, sunt profunzi. Succes.
m_mona
Postat pe 4 August 2009 01:16
Eu sunt 2806... El este fiul meu.
m_mona
Postat pe 4 August 2009 03:40
nu vei reusi sa ai ceea ce nu poti sa ai nu esti stapanu nimanui nu esti posesorul nimanui decat doar al sufletului tau nu suntem decat individualitati pe lume care incercam sa ne putem aduna sufletul unul langa altul nu putem sa luam cu forta ceva ce nu va fii daruit cu dragoste iubirea nu este acelasi lucru cu sexul dragostea poate sa ti se para ca este imensa azi dar maine nu o vei mai vedea la fel .. ti se va parea un pic ... mai micuta poimaine mai micuta si intr o zi deloc doar ce vei gasi in interiorul sufletului este iubire adevarata nu acel invelis care ti se pare ca este tu poti sa ai impresia sa iti faci iluzia ca iubesti o persoana dar nu esti sigura pana cand nu vei simti acelasi trairi intese la acelasi nivel si din partea lui deci e muuult mai profund decat iti poti imagina e daruirea totala fara a te gandi ce obti in schimb e totul totul fara conditionari fara remuscari fara orgolii fara minciuni fara tot e uitare de sine astae IUBIREA ADEVARATA.....
garbo004922
Postat pe 4 August 2009 23:28
Pentru garbo011753

Cum adic� ce leg�tur� are Dumnezeu cu toate astea ? C�s�toria este sf�nt� �i indisolubil�! Am dat citate clare din din cuv�ntul lui Dumnezeu :

Domnul Cristos a spus: �� Deci, ceea ce Dumnezeu a unit, omul s� nu despart�. � �n cas�, ucenicii L-au �ntrebat iar�i despre aceasta. �i El le-a zis: � Oricine �i va l�sa so�ia �i se va c�s�tori cu alta, comite adulter �mpotriva ei; �i dac� o femeie �i las� so�ul �i se c�s�tore�te cu un altul, comite adulter. �� (Marcu, 10,9-12).

�n prima scrisoare a Sf�ntului Apostol Pavel c�tre Corinteni, citim: �Celor c�s�tori�i nu eu le poruncesc, ci Domnul, ca so�ia s� nu se despart� de so�. Dac� este desp�r�it�, s� r�m�n� nec�s�torit� sau s� se �mpace cu so�ul ei. �i nici so�ul s� nu-�i lase so�ia.� (1Cor. 7,10-11).

Iar �n scrisoarea c�tre Romani citim: �C�ci femeia m�ritat� este legat� prin lege de so�ul ei c�t timp tr�ie�te el; dar dac�-i moare so�ul, este dezlegat� de legea so�ului ei. Dac�, deci, c�nd �i tr�ie�te so�ul, ea este a altuia, se va numi adulter�; dar dac�-i moare so�ul, este dezlegat� de lege, a�a c� nu mai este adulter�, dac� este a altuia (dac� se c�s�tore�te cu altul � n. n.).� (Rom. 7, 2-3).

Deci refuzul rec�s�toririi dup� divor� c�t timp tr�ie�te so�ul / so�ia nu este un capriciu al Bisericii Catolice, ci, dup� cum am exemplificat, este bazat pe Cuv�ntul lui Dumnezeu.

Pentru cazuri grave, Biserica Catolic� poate �ng�dui celor c�s�tori�i s� tr�iasc� desp�r�i�i (o a�a numit� �separare de la pat �i mas�), dar ei r�m�n tot c�s�tori�i �i nici unul dintre ei nu se poate c�s�tori din nou c�t� vreme tr�ie�te cel�lalt so� (numai dup� trecerea so�ului / so�iei la cele ve�nice).

Nici Biserica Ortodox� nu consider� a doua oar� ca fiind c�s�torie, ci un fel de "pogor�m�nt", adic� un fel de binecuv�ntare, cu alte cuvinte, tot �n dezordine sunt cei care fac aceste "pogor�minte", crez�nd �n mod gre�it c� prin acestea ar fi �n ordine.

Dezordinea provocat� de divor� aduce dup� sine prejudicii grave: pentru cel�lalt so�, care se vede p�r�sit �i pentru copii, traumatiza�i de desp�r�irea p�rin�ilor �i adesea tra�i de ambele p�r�i. Exist� un refren al unui c�ntec: �Sunt copii neferici�i, / Inima �i doare/ C�-s p�rin�ii desp�r�i�i / N-au �n cas� soare.�

Iata un articol interesant despre indisolubilitatea casatoriei:

http://lumea.catholica.ro/2009/05/pentru-o-pastoratie-a-casatoriei-indisolubile/

Pe acest site puteti gasi si multe alte articole interesante.

Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole; adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc.

V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar merit�.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 5 August 2009 00:34

"Dar...chiar daca nu mi-a cerut nimeni...mi-as permite sa dau un sfat femeilor mai vulnerabile, asa cum am fost eu la un moment dat : nu va lasati prada sentimentelor, nici un barbat pe lumea asta, oricat de frumos , destept, bogat ar fi , nu merita sa renunti la tot pentru el . Chiar daca nu mai e dragoste( eu nu ami simteam asta fata de fostul meu sot), linistea , siguranta unei familii e nepretuita. Eu am crezut, precum cantecului , ca daca dragoste nu e , nimic nu e . Dar nu e asa. Iubirea te face slab, te face sa gresesti , in unele cazuri te poate face din om , neom . Respectul si intelegerea reciproca sunt mai importante.
Eu m-am lasat prada sentimentelor, am crezut in iubire , insa acum cred ca , daca cei doi parteneri nu invata sa se accepte unul pe celalalt cu bune si cu rele, daca nu au rabdare si nu lasa orgoliile le o parte, relatia e sortia esecului . "
Mda...,da-mi Doamne mintea Romanului dupa urma...,parca asa suna o vorba din batrani.se vede ca-ti pare rau pentru ceea ce ai facut,dar iti pare rau pentru tine,nu pentru altcineva .linistea si siguranta caminului,de care vorbesti...,erau asigurate de fostul tau sot,despre care.. nici urma de regret,din cate vad.sa fi ramas aceeasi egoista... ,dupa toata povestea asta?.oricum,mult noroc pe viitor iti doresc(norocul si-l mai face si omu' cu mana lui),si ai grija de copil in primul rand.
roby_cado
Postat pe 5 August 2009 07:53
roby, domnu...sau doamna, nici nu mai stiu, la inceput ai fost femeie vulnerabila???
pik_nik
Postat pe 5 August 2009 08:45
De la: pik_nik, la data 2009-08-05 08:45:45roby, domnu...sau doamna, nici nu mai stiu, la inceput ai fost femeie vulnerabila???
,am citat din ce a scris Blanca,pik-ule.
roby_cado
Postat pe 5 August 2009 08:55
da mai, am observat, da' linia aia dintre postari e la fel de neobservabila ca si linia dintre fericire si deznadejde
cum sa ratez eu ocazia sa fiu un pik rau?!
pik_nik
Postat pe 5 August 2009 09:10
inferent de "starea civila",copii vor avea intotdeauna mama si tata.
eladaela
Postat pe 5 August 2009 09:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"e vina mea, nu a ta" 47 De la: garbo165708 6 Decembrie 2010 14:29
divort 6 De la: simonici24 10 Ianuarie 2016 18:35
helicobacter pylori:( 40 De la: hermosa20 26 Decembrie 2013 15:24
De ce bărbații sunt unii doar la răutăți, cum ar fii sa domine femeile sa le învețe sa se urască ca femeile sunt rele sa nu tina unele cu altele 3 De la: ingerasulluptor1 19 Aprilie 2016 20:50
divort sau nu? 80 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:09
Setari Cookie-uri