De la: eladaela, la data 2009-08-05 09:26:09inferent de "starea civila",copii vor avea intotdeauna mama si tata.serios...?,asa gandea si Blanca pana nu demult... |
||
roby_cado Postat pe 5 August 2009 13:21 |
||
---|---|---|
fata sa stii ca e adevarat ,omul bun nu are noroc ,esti rea si diabolica ,ai dat vrabia din mina pe cioara de pe gard si nu te supara ;daca eu as fi dumnezeu nu te-as ierta ,sa iei dragostea unui om e rau dar sa iei sufletelul de copil de linga tata e neinchipuit de dureros ,de ce ?de tine imi e mila cel mai tare ca o sa ai o viata de groaza ,sint tata si nu imi inchipui viata fara copilul meu impacate cu sotul tau stai cu privirea in pamint pina vei muri ca macar asa Dumnezeu sa te ierte iti doresc numai bine dar nu meriti esti o timpita ca ai facut pe voia lui dracu citeste Biblia la rugamintea mea si ochii iti vor fi deschisi de Dumnezeu ,Ele singurul care te vrea in rai ,EL e raspunsul la suferinta familiei tale invata sa iubesti cu adevaratsi de abia dupa aceea vei trai linistita. de la robert cu cele mai bune intentii scuze pentru ceva vb urite dar mai enervat nu cred ca esti proasta nenorocit valul care te poarta | ||
garbo197784 Postat pe 5 August 2009 16:02 |
||
ce bine ca nu esti Dumnezeu! | ||
|
||
eladaela Postat pe 5 August 2009 16:06 |
||
Iar injurii,iar atac la persoana,ce zic adminii? | ||
scrichy Postat pe 5 August 2009 16:15 |
||
nea garbo197784, matale lucrezi cumva cu nea Vieru? |
||
Ella34 Postat pe 5 August 2009 16:19 |
||
yeap,e vecin cu irinuca. doua saloane mai la dreapta |
||
eladaela Postat pe 5 August 2009 16:21 |
||
E Vieru sub acoperire,auziti,ce nume poate sa aiba asta,nu e compatibil cu ceia ce scrie | ||
scrichy Postat pe 5 August 2009 16:35 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-05 16:02:56fata sa stii ca e adevarat ,omul bun nu are noroc ,esti rea si diabolica ,ai dat vrabia din mina pe cioara de pe gard si nu te supara ;daca eu as fi dumnezeu nu te-as ierta ,sa iei dragostea unui om e rau dar sa iei sufletelul de copil de linga tata e neinchipuit de dureros ,de ce ?de tine imi e mila cel mai tare ca o sa ai o viata de groaza ,sint tata si nu imi inchipui viata fara copilul meu impacate cu sotul tau stai cu privirea in pamint pina vei muri ca macar asa Dumnezeu sa te ierte iti doresc numai bine dar nu meriti esti o timpita ca ai facut pe voia lui dracu citeste Biblia la rugamintea mea si ochii iti vor fi deschisi de Dumnezeu ,Ele singurul care te vrea in rai ,EL e raspunsul la suferinta familiei tale invata sa iubesti cu adevaratsi de abia dupa aceea vei trai linistita. de la robert cu cele mai bune intentii scuze pentru ceva vb urite dar mai enervat nu cred ca esti proasta nenorocit valul care te poarta |
||
nazirra Postat pe 5 August 2009 16:42 |
||
doamne fereste ce a fost asta ca n am inteles domnu vieru a facut multi puiuti mici si veninosi | ||
nazirra Postat pe 5 August 2009 16:44 |
||
am ramas la pasajul cu privirea in pamint ......uau .....ingrozitor ,ka nu mi revin | ||
nazirra Postat pe 5 August 2009 16:47 |
||
aham... sus capul, nu te lasa coplesita! |
||
lady_corina Postat pe 5 August 2009 16:48 |
||
linistita dar ptr un om care vb cuvintul domnului ...atita rautate si jigniri ,nu va intra in cap ca fiecare o sa dea socoteala de faptele lui ,nu are nimeni dreptul sa judece pe alti | ||
nazirra Postat pe 5 August 2009 16:51 |
||
pai tocmai de aici se vede in numele cui vorbeste - nu stii vorba aia "si multi profeti falsi vor aparea, deghizati chiar in Ingeri de Lumina"? | ||
lady_corina Postat pe 5 August 2009 16:54 |
||
Potoliti-va. A transmis un mesaj corect dar l-a spus cu patima. Are dreptate in mare parte. Fiti buni si corecti. Puteti sa fiti oricare dintre voi in locul sotului ei. Mai ganditi-va cand faceti glume si rautati. |
||
m_mona Postat pe 5 August 2009 20:56 |
||
vezi ? de aia se zgiltiie NATURA | ||
LILO Postat pe 5 August 2009 21:00 |
||
pe unde sunteti ? | ||
LILO Postat pe 5 August 2009 21:05 |
||
in mare parte in zona s aia mai mica la meci...... | ||
lauradelyn Postat pe 5 August 2009 21:08 |
||
HA ? ca nu inteleg | ||
LILO Postat pe 5 August 2009 21:10 |
||
mona iti multumesc si pentru ceilalti prieteni nu e vorba de judecata ,nici nu aveti habar ce e judecata Domnului ,scuze pentru vb urite dar sint om si am un copil la care nu renunt decit mort si sotul pagubit al doamnei in negru e moale ,nu a stiut cum sa foloseasca legea e si el vinovat ,nu a stiut cum sa isi tina nevasta linga el si totusi mare pacat la doamna in negru ,cu mare patima si-a inselat sotul .se pare ca mona a inteles bine patima mea si faptul ca sint tata ,nimic nu e mai greu ca atunci cind nu ai copilul linga tine ,sint nopti in care greutatile vietii nu lasa somnul sa vina la mine si nu imi dau pace gindurile dar cind imi vad copilul linga mine prind curaj in fata tuturor necazurilor ,nu stau sa disper ,dimineata sint alt om si cu fiecare zi sint mai puternic ,viata merita traita frumos . | ||
garbo197784 Postat pe 6 August 2009 10:18 |
||
si nu am inteles faza cu profetul ladi corina !AI citit numai prostii la viata ta | ||
garbo197784 Postat pe 6 August 2009 10:21 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-06 10:18:35mona iti multumesc si pentru ceilalti prieteni nu e vorba de judecata ,nici nu aveti habar ce e judecata Domnului ,scuze pentru vb urite dar sint om si am un copil la care nu renunt decit mort si sotul pagubit al doamnei in negru e moale ,nu a stiut cum sa foloseasca legea e si el vinovat ,nu a stiut cum sa isi tina nevasta linga el si totusi mare pacat la doamna in negru ,cu mare patima si-a inselat sotul .se pare ca mona a inteles bine patima mea si faptul ca sint tata ,nimic nu e mai greu ca atunci cind nu ai copilul linga tine ,sint nopti in care greutatile vietii nu lasa somnul sa vina la mine si nu imi dau pace gindurile dar cind imi vad copilul linga mine prind curaj in fata tuturor necazurilor ,nu stau sa disper ,dimineata sint alt om si cu fiecare zi sint mai puternic ,viata merita traita frumos . |
||
m_mona Postat pe 6 August 2009 10:23 |
||
Ma bucur ca sunt pe lume barbati care sunt preocupati de soarta copiilor lor. Aceasta este adevarata iubire. Faptul ca iti pasa, ca te implici si ai responsabilitate fata de cineva, indiferent ca este om, animal sau planta. Iubiti si veti fii iubiti la randul vostru. Pace tuturor... | ||
m_mona Postat pe 6 August 2009 10:27 |
||
iar pentru tine blanca nu mi-o lua in nume de rau sper ca nu preferi ca oamenii toti sa te mingiie ,doar suturile in fund mi-au bagat mie mintile in cap cind am gresit ,e spre binele tau ,sa iti fie rusine. | ||
garbo197784 Postat pe 6 August 2009 10:27 |
||
multumesc Mona ,esti omul prin care Dumnezeu lucreaza. | ||
garbo197784 Postat pe 6 August 2009 10:30 |
||
LILO;paaaaaaaa | ||
garbo197784 Postat pe 6 August 2009 10:31 |
||
Purtam masca ipocriziei si judecam pe cineva care are curajul sa ceara un sfat..Nu ne gandim ca poate nu are cui sa-l ceara.Si-l cere unor anonimi ca noi,sperand poate sa primeasca un raspuns pe care deja-l stie, dar vrea sa-l exprime altcineva.Putem sa o incurajam in ceea ce a facut sau sa o criticam,dar asta doar din punctul nostru de vedere.Cei care au trecut prin situatii asemanatoare pot avea pareri pertinente,din experienta,dar nu toate situatiile au acelasi sablon,difera de la caz la caz.Ferice de cei care nu au necazuri ,sau stiu sa le evite,dar asta nu inseamna ca au o viata mai plina ca cei ce se lupta pentru fericirea lor.. | ||
Ariesh Postat pe 6 August 2009 14:45 |
||
ARIESH din pacate toti muritorii avem necazuri...faptul ca facem haz de necaz este o forta de care prea putini sunt constienti.suntem convinsi ca tocmai intepaturile vor avea efectul scontat.dialogul trebuie luat per ansamblu..si veti fii uimiti ce gasiti printre rinduri.. | ||
LILO Postat pe 6 August 2009 14:50 |
||
784 dc zici tu.PA ! | ||
LILO Postat pe 6 August 2009 14:52 |
||
Lilo..mare dreptate ai Dar sa facem harcea-parcea fata,nu se vede cat e de naiva? | ||
Ariesh Postat pe 6 August 2009 14:56 |
||
lasa-l lilo sa se duca...altfel nu ma mai abtin | ||
eladaela Postat pe 6 August 2009 14:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
zona zoster | 17 | De la: danutzakiri 29 Martie 2011 20:00 |
DUPA 12 ANI | 32 | De la: Axl_22 2 Iunie 2011 17:49 |
Oare cat mai rezist? | 10 | De la: garbo_3537 11 Iulie 2012 13:43 |
|
||
ce stiti despre partajul de dupa divort ? | 20 | De la: me_also 18 Iunie 2013 05:32 |
Sfat | 9 | De la: picaturaderoua 10 Ianuarie 2016 18:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară