daca tu michell porti masca ipocriziei nu inseamna ca toata lumea o poarta ,ce vrei sa aplaudam prostia?Sau esti crescut in puf de nu stii ce inseamna sa nu ai tata? nu aparam copii, hai sa aparam curvele si adulterii ca sa ne deschidem drum bun catre iad,BRAVO. |
||
garbo197784 Postat pe 6 August 2009 22:41 |
||
---|---|---|
784,SOMN USOR! |
||
eladaela Postat pe 6 August 2009 22:45 |
||
aloooo?! deratizarea?? trimiteti pe cineva sa sparga windowsurili,ca nu mai are rost sa le spalam...e pline de virusi.. |
||
|
||
preciouss Postat pe 6 August 2009 22:54 |
||
Multumesc garbo...784. Sunt cuvinte prea mari pentru mine. Vreau doar sa fiu om. | ||
m_mona Postat pe 7 August 2009 01:45 |
||
mona sint un pic confuz,iarta-ma nu prea am inteles | ||
garbo197784 Postat pe 7 August 2009 13:42 |
||
blanca ,tu de ce nu spui nimic ?oare existi sau ne-am adunat o mina de oameni aici sa te ajutam cumva iar tu iti rizi de noi?te intorci la sotul tau ? | ||
garbo197784 Postat pe 7 August 2009 13:46 |
||
preciouss,sa nu te iei de fereastra mea ca ma costat ceva bani iar daca vrei un virus bun foloseste kasperski ,ai nevoie caci sigur ai calculatorul virusat. | ||
garbo197784 Postat pe 7 August 2009 13:50 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-07 13:46:52blanca ,tu de ce nu spui nimic ?oare existi sau ne-am adunat o mina de oameni aici sa te ajutam cumva iar tu iti rizi de noi?te intorci la sotul tau ? Nu rad de nimeni. Nu stiu ce sa mai spun. Nu mai vreau sa ma mai justific in nici un fel pentru ce s-a intamplat . Am spus cum stau lucrurile, am scris acum cateva zile ca nu ma mai intorc la fostul meu sot. Acolo nu se mai poate repara nimic. Fiecare dintre noi ne vom aminti mereu cat rau ne-am facut unul altuia. Eu de ce m-as intoarce la un om care nu ma mai respecta, si asta datorita celor intamplate, trebuie sa recunosc. Un om care a strigat in tot targul cat sunt de c..., eu mama copilului lui , care mi-a provocat intentionat pene la masina , desi era constient ca voi pleca cu copilul cu masina, care mi-a sunat sefii la servici sa le sugereze ca ar fi mai bine sa ma dea afara, desi stia ca aveam un copil de crescut, care mi-a interzis accesul in casa care era si a mea si incare aveam toate lucrurile, pe motiv ca nu mai am nici un drept acolo, realitatea fiind ca-si instalase noua achizitie , iar eu nu trebuia sa deranjez, caruia a trebuit sa-i dau bani sa-mi dea cheile de la una din cele 2 masini pe care le detineam, care m-a santajat in asa fel incat sa-i cedez o mare parte din bunurile care se cuvenea sa le impartim in mod egal , si multe multe altele. Si apoi el de ce m-ar vrea inapoi dupa toate astea? Doar sunt o c...... Copilul este foarte bine , asta vreau sa inteleaga toata lumea . A fost greu la inceput dar e un copil minunat , a acceptat situatia cu multa maturitate. Ne are pe amandoi aproape, are o relatie frumoasa si apropiata cu tatal lui , nici nu as putea sa-l privez acest lucru. Copilul are ambii parinti , chiar daca ei sunt divortati . Este un copil vesel , fericit , minunat . Este lumina ochilor mei , desi multi m-au acuzat ca nu m-am gandit la copil atunci cand am luat decizia de a ne desparti. Ba m-am gandit , ba ea a fost motivul pentru care m-am intors de 3 ori acasa in incercarea de a mai da o sansa casniciei . Insa dupa cum am mai spus, lipsa de incredere care i s-a inoculat fostului meu sot, dar si a resentimentelor mele acumulate dupa toate rautatile pe care mi le facuse , au dus din nou la neintelegeri si la luarea unei decizii finale comune de altfel, aceea de a divorta. De fapt chiar sotul meu a fost cel care a intentat divortul. Asta a fost..... |
||
delaviataadunate Postat pe 7 August 2009 15:22 |
||
Sa inteleg ca filmul,pe masura ce se toarna se si ruleaza...Ok,asteptam continuarea.Vezi,nu-l fa monoton,pierzi clientii,Blanca. | ||
valentino Postat pe 7 August 2009 15:29 |
||
bre, blanco, lasa mami fasoanele astea. zi mai bine, "acel cineva" ce mai face? sau "alt cineva"... ca doar ar fi trebuit sa-ti fi gasit deja linistea pana acum |
||
Thor Postat pe 7 August 2009 15:29 |
||
Valiciule, stai un pic sa vedem ce zic si regizorii | ||
Thor Postat pe 7 August 2009 15:30 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-07 15:29:22 bre, blanco, lasa mami fasoanele astea. Pai am raspuns la intrebarea daca ma mai intorc la fostul sot. Cat despre "celalalt" , suntem inca impreuna, am scris intr-un post anterior si incercam sa ne gasim linistea. As zice ca suntem pe drumul cel bun. |
||
delaviataadunate Postat pe 7 August 2009 15:46 |
||
mai blanca draga e ultima data cind imi dau cu parerea;eu iti doresc tot binele din lume si te rog sa spui copilului tau patania ta la timpul potrivit ;ca toti sintem tentati sa o luam pe aratura pe parcursul vietii,unii pierd altii cistiga,sa nu faca la fel .Nu ai cistigat nimic din mutarea ta si tot timpul vei fi Doamna in negru ,vei trai in adulter si sincer imi pare rau pentru tine ca esti om si nu trebuia sa iti pierzi increderea in dumnezeu ,iti ramine sa te caiesti si sigur iti pare rau ,uni am vazut fac niste glume proaste ca ei dar nu dispera ,traieste-ti viata cum ai ales ,probabil ca si fostul nu a stiut cum sa te tina linga el si roaga-te pentru iertare ,Dumnezeu judeca drept ,stie cum a fost treaba si o sa fie bine .Chiar daca esti suparata pe mine nu conteaza e spre binele tau . | ||
garbo197784 Postat pe 7 August 2009 16:06 |
||
784,ia lasa-l tu pe Dumnezeu sa judece ca tu nu ai nici un drept! Blanca,sa iti cresti fetita frumos si sa fiti sanatoase! |
||
eladaela Postat pe 7 August 2009 16:09 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-07 16:06:03mai blanca draga e ultima data cind imi dau cu parerea;eu iti doresc tot binele din lume si te rog sa spui copilului tau patania ta la timpul potrivit ;ca toti sintem tentati sa o luam pe aratura pe parcursul vietii,unii pierd altii cistiga,sa nu faca la fel .Nu ai cistigat nimic din mutarea ta si tot timpul vei fi Doamna in negru ,vei trai in adulter si sincer imi pare rau pentru tine ca esti om si nu trebuia sa iti pierzi increderea in dumnezeu ,iti ramine sa te caiesti si sigur iti pare rau ,uni am vazut fac niste glume proaste ca ei dar nu dispera ,traieste-ti viata cum ai ales ,probabil ca si fostul nu a stiut cum sa te tina linga el si roaga-te pentru iertare ,Dumnezeu judeca drept ,stie cum a fost treaba si o sa fie bine .Chiar daca esti suparata pe mine nu conteaza e spre binele tau . Asta zic si eu: D-zeu ne vede pe toti si ne da la fiecare dupa cum meritam. Eu zic ca mi-am primit pedeapsa in toate lunile astea de agonie . Poate voi mai avea de indurat si altele...cat o vrea d-zeu ...poate intr-o zi imi voi gasi si eu cu adevarat linistea, doar sunt si eu om , nu ? |
||
delaviataadunate Postat pe 7 August 2009 16:18 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-07 16:09:11784,ia lasa-l tu pe Dumnezeu sa judece ca tu nu ai nici un drept! Multumesc , la fel la toata lumea ! |
||
delaviataadunate Postat pe 7 August 2009 16:19 |
||
Mai '84,tu esti fostul,actualul sau viitorul??? | ||
valentino Postat pe 7 August 2009 16:21 |
||
Doamne fereste....pe toata lumea.... | ||
eladaela Postat pe 7 August 2009 16:23 |
||
784, ca tot vorbesti tu de pacat si de cainta. Ia zi-mi si mie, pentru cine a fost taiat vitelul cel gras din pilda? pentru cel corect, harnic si cinstit? Sau pentru cel pacatos, care totusi la un moment dat s-a intors? si inca una, ca tot zicea irinuca de mine ca-s slujitoru' diavolului: ce a zis Isus cand ceilalti au vrut sa aplice pedeapsa cu pietre? "Sa ridice piatra numai cel ce nu a pacatuit!", cumva? |
||
Thor Postat pe 7 August 2009 16:25 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-07 16:23:36Doamne fereste....pe toata lumea.... Ziceam ca toata lumea sa-si creasca copiii sanatosi si frumosi ...ca de restul...chiar sa va fereasca d-zeu ! |
||
delaviataadunate Postat pe 7 August 2009 16:26 |
||
blanca,raspunsul era la postarea lui valentino....scuze... | ||
eladaela Postat pe 7 August 2009 16:28 |
||
Ehe,batrine,Thor...piatra asta e o mare problema... | ||
valentino Postat pe 7 August 2009 16:28 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-07 16:28:11blanca,raspunsul era la postarea lui valentino....scuze... |
||
valentino Postat pe 7 August 2009 16:30 |
||
Week-end placut tuturor! | ||
delaviataadunate Postat pe 7 August 2009 16:36 |
||
la fel si tie! | ||
eladaela Postat pe 7 August 2009 16:38 |
||
De la: casa_blanca77, la data 2009-08-07 16:36:44Week-end placut tuturor! Draga Blanca, cred ca sunt singura care nu poate si nu vrea sa te acuze pentru ce ai facut, dimpotriva, te admir. Te admir pentru faptul ca ai avut taria de ati alege viata pe care vrei sa o traiesti si ai reusit sa treci cu bine peste momentele grele. Eu nu am avut aceasta vointa si-mi pare foarte rau. Crede-ma ca e mult mai bine sa-ti cresti copilul chiar si singura decat intr-o continua cearta in familie. Copiii mei sunt mari de acum. Au crescut cu tata si totusi fara. Niciodata nu a fost alaturi de ei cand aveau nevoie. Avand un caracter foarte urat nu a reusit sa-i apropie si nici in ziua de azi cand au peste 20 de ani nu au inteles de ce am suportat sa stau alaturi de el si pana cand mai rezist. Ei sunt cei care ma-ndeamna sa termin cu aceasta casnicie. Dar nu pot. Mi-e mila sa-l las in singuratate... chiar daca ar merita din plin. Nu te acuza pentru ce ai facut. Asa ti-a fost scris si mergi inainte. Ati doresc tot binele din lume. Myriam. |
||
myriam Postat pe 7 August 2009 17:27 |
||
bre, myriamo, io n-am nimic cu credinta aia a ta, da' mai casca ochii inainte de a posta. | ||
Thor Postat pe 7 August 2009 17:29 |
||
MAI BINE BEAU UN CEAI DECIT SA IAU PARTE LA ASEMENEA PROSTII ,CINE SEAMANA VINT CULEGE FURTUNA | ||
garbo197784 Postat pe 7 August 2009 17:31 |
||
pune muuuult tei!!!!! | ||
eladaela Postat pe 7 August 2009 17:33 |
||
784, nu-i bun ceaiu', bre, dupa alcohol! cica te imbata la loc, ca si apa |
||
Thor Postat pe 7 August 2009 17:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TOT PARTAJ..!!!.. | 10 | De la: garbo205094 10 Ianuarie 2016 18:23 |
Doctor | 3 | De la: garbo_462924 10 Martie 2017 13:12 |
poate fi sotul ...perfect? | 50 | De la: Maya45 10 Ianuarie 2016 18:33 |
|
||
Ce trista ma simt | 41 | De la: hermosa20 15 Iunie 2013 23:47 |
drepturi parintesti..limitarea lor | 21 | De la: delinu 10 Ianuarie 2016 18:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară