AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

De la: eladaela, la data 2009-08-05 09:26:09inferent de "starea civila",copii vor avea intotdeauna mama si tata.

Depinde sub ce forma pui problema.Pe hartie da au si mama si tata,dar cand tata uita sa isi vada copilul 6 ani,se mai poate spune asa ceva?
nedelcu_gabriela2000
Postat pe 7 August 2009 19:05
De la: eladaela, la data 2009-08-07 17:33:23pune muuuult tei!!!!!

...si tot atita bromura...
valentino
Postat pe 7 August 2009 21:40
lady_corina
Postat pe 7 August 2009 21:49
lady, ...
pik_nik
Postat pe 7 August 2009 21:52
ce romantic...
LILO
Postat pe 7 August 2009 21:55
lady_corina
Postat pe 7 August 2009 21:58
De la: si_totusi, la data 2009-02-26 14:18:18
De la: anakin, la data 2009-02-25 10:43:35Am spus-o si ma repet: toti barbatii e niste porci si niste egoisti care nu intelege o femeie.

acum hai sa nu exageram in rau

eu zic ca : 50% e niste porci, 30% e niste egoisti, 15% e oameni si 5% e niste domni
garbo033755
Postat pe 8 August 2009 12:29
De la: nedelcu_gabriela2000, la data 2009-08-07 19:05:59
De la: eladaela, la data 2009-08-05 09:26:09inferent de "starea civila",copii vor avea intotdeauna mama si tata.

Depinde sub ce forma pui problema.Pe hartie da au si mama si tata,dar cand tata uita sa isi vada copilul 6 ani,se mai poate spune asa ceva?

gabriela,postarea mea a fost raspuns ptr cineva care spunea ca nu poti sa pleci si sa lasi un copil fara tata.
daca tatal vrea sa fie prezent in viata copilului poate sa o faca si daca nu mai sta alaturi de mama.
daca el nu vrea asta...e alegerea lui si atunci nu poti fi condamnata tu.
sper ca m-ai inteles acum
eladaela
Postat pe 8 August 2009 12:39
Cei 5%, sunt prin cele vesnice.
AMELYY
Postat pe 8 August 2009 12:40
De la: garbo033755, la data 2009-08-08 12:29:29
De la: si_totusi, la data 2009-02-26 14:18:18
De la: anakin, la data 2009-02-25 10:43:35Am spus-o si ma repet: toti barbatii e niste porci si niste egoisti care nu intelege o femeie.

acum hai sa nu exageram in rau

eu zic ca : 50% e niste porci, 30% e niste egoisti, 15% e oameni si 5% e niste domni

ma intreb care o fi marja de eroare
eva_sweet
Postat pe 8 August 2009 12:54
De la: AMELYY, la data 2009-08-08 12:40:57Cei 5%, sunt prin cele vesnice.
hahaha:)))
ADEVARAT!!
xIulyAx
Postat pe 8 August 2009 13:01
De la: Thor, la data 2009-08-07 17:29:16bre, myriamo, io n-am nimic cu credinta aia a ta, da' mai casca ochii inainte de a posta.

Thor, draga!!!sa nu crezi ca nu mi-am cascat ochii, inainte de a posta. Dar sincer, din ceea ce postezi tu, nu prea ai ce intelege. Scrii doar in van sa te afli in treaba. Ar fi mai bine sa scrii din cand in cand si la subiect nu numai critici la adresa altora. Cred ca ai multe de invatat.
myriam
Postat pe 8 August 2009 15:38
asa crezi????
eladaela
Postat pe 8 August 2009 16:29
Draga Casa Blanca si Myriam,
Cititi articolul apartu saptamina asta si ar fi bine sa-l citeasca si altii care isi dau cu parerea fara a sti ei exact ca si ignoranta si dispretul dor mai mult decit zeci de palme

http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/2442/Must-know-Cum-sa-ai-o-viata-de-calitate.html

Numai bine si mergei inainte cu credinta.

Myriam, daca nu te mai leaga nimic de sotul tau, INDRAZNESTE si nu mai sta intr-o relatie moarta
Mult succes
garbo007433
Postat pe 8 August 2009 17:47
myriam, ce sa invat? aberatiile pe care le debitati voi despre "Asa ti-a fost scris si mergi inainte." si alte cele mult prea grele pentru mintile voastre imbibate de povestile preotimii?
sau ideile voastre facute in urma lecturarii pe buda a asa ziselor "carti sfinte" distribuite la colt de strada de tot felul de neaveniti?
nu, mersi, raman in ignoranta mea!

PS: sintagma "credinta aia a ta" se referea la aberatia "Asa ti-a fost scris si mergi inainte."

si inca ceva: iti meriti soarta, soro! dar din pacate, in cazul tau, NU ai dreptul decat la compasiune pentru prostie. si din cauza ta si a multor altora ca tine, avem si noi stiri de la ora 17.00...
Thor
Postat pe 8 August 2009 22:58
hai,ca suntem niste prosti ingnorantzi,cu calculatoarele virusate ,bre thorel....
recunoaste,ce dreaq?!
hai,te rog io mult...mai fii modest o data-n vieatza ta..
preciouss
Postat pe 8 August 2009 23:05
pretioaso, io tocmai am prins un virus d-ala... l-am luat de urechi, da' cand sa pun parul pe el, m-a rugat "Nu trage, dom' Thor, sunt io, ...[biiip]"

PS: unde "biiip" se traduce cu numele cui vrea fiecare
Thor
Postat pe 8 August 2009 23:09
Astea sunt materiale vechi.De ce le postati?Nu aveti cu ce sa umpleti spatiul?Ne mai si apucam sa raspundem unor intrebari de anul trecut...
tudorita22222222
Postat pe 9 August 2009 05:27
De la: wife, la data 2009-02-25 23:07:43casa blanca...mie imi pare ca tu te-ai saturat de prea mult bine....

parerea mea...

pacat de copilul pe care il ai, ca nu traieste langa un tata care il iubea. sotul tau te respecta, parca asa ai spus...si nici nu aveai ce sa-i reprosezi...

nu cred ca s-a saturat de bine cred ca a gasit pe altcineva care poate face dragoste mai bine decat fostul sot...se mai intampla
poate ca totusi era ceva de reprosat pana la urma...
9inchlong
Postat pe 9 August 2009 05:43
Ei..da..,la asta nu m-am gandit.daca-i asa...,Blanca noastra, e absolvita de orice vina.
Prietene,daca(in viziunea ta)viata asta la atat se rezuma...,no comment
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 08:22
dragos,cred ca intotdeauna este si ceva de reprosat(si de-o parte si de alta)....nimeni nu-i perfect...
roby,nu la asta se rezuma tot dar e si asta un motiv(nu crezi?)
cat despre vina...hai s-o lasam acolo unde e(adica la mijloc)
eladaela
Postat pe 9 August 2009 08:50
Nu am avur rabdarea sa citesc toate cele 29 pagini scrise.Dar,nici nu cred ca ar fi nevoie.Constat o data in plus ca nu stim sa fim alaturi de un om in nici o situatie.Dam cu pietre intr-un momet in care un om e cazut.Buni crestini,lasati-o balta!
Fiecare da aici sfaturi cu rol de lege in functie de frustrarile luiM-a suparat Catalin,care in loc sa dea o solutie s-a gandit el sa isi verse dezamagirile pe necazul bietei femei.Vai noua,fetelor!Daca ei in proportie de 90 % ne inseala ca asa le e felul(ancestrala si penibila scuza masculina!) noi,daca asa cum a facut aceasta femeie divortam pentru iubirea noastra suntem demne de pus la zid.Sa nu uit sa mentionez.Cred ca barbatii inseala in proportie de 90 %,restul fiind impotenti.Catalin,mama,mai bine ti-ai analiza tu felul de a fi.Oare nu aici sa fie prblema ta?Ca ,deduc ca ai cam fost parasit.Nu scoateti mereu copiii la inaintare.Cand voi parasiti,vi se falfaie de modul in care cresc ei.Dar,daca noi hotaram sa iesim dintr-o casnicie calvarul e gata.Uita-te la tine,Catalin.Esti simbolul poporului roman indoctrinat si ramas la mintea secolului unu.Ceea ce barbatul face uzual,femeia nu are voie niciodata!Ha!
Regret sa anunt tagma barbateasca..romancele incep sa se destepte.Evident nu si barbatii lor.
Am urmarit o emisiune ''Din dragoste'' in care o femeie care avea 4 copii hotarase sa divorteze.De ce?Se saturase de alinturi,de mangaieri specific romanesti.Avea o placuta la cap si nu mai auzea cu o ureche.IUbitorul ''barbat'' specific romanesc invoca interesul copiilor.La fel si Mircea Radu.Imi venea sa sparg televizorul.
Spirite slabe,acesti asa zisi barbati nu suporta decat gloria.Perioada de umilire si manipulare a femeii lor.Dar,daca cumva aceasta il paraseste,mamaaaa,ce suferinte!Cat patos!
In ceea ce o prveste pe fata noastra,o inteleg perfect.Eu nu am divortat pentru ca mi-era jena ca nu as avea motiv .Sotul meu fiind ..aparent perfect.Si ce daca nu mai avem nici un prieten care sa ne viziteze?Daca el nu avea chef sa vorbeasca EXACT atunci cand veneau acestia?Ce,e motiv de divort?NU!Dar dacaNIMIC din ce fac nu-i bine?E cumva abuz psihic?Nu,dragalasul vroia sa-mi indrepte femeiestile cusururi.Si ce daca ,dupa ce am infat un copil,ca la a face copii e nevoie de doi,manca in draci tot ce aveam de mancare ca sa nu i-o ia copilul inainte.Gelozie/Ash,prostie!Etc.Din exterior totul parea perfect.Banuiesc ca si la aceasta femeie a fost la fel.De aceea cei din jur,niste tampiti altfel,s-au gandit sa o puna in colt.Nu cumva de aceea ai inceput sa nu mai fii sigura de iubirea ta?Daca toti iti spun ca nu ai facut bine,incepi sa crezi la fel.
Ce as face eu?Nu as mai citi nimic pe acest topic.Mi-as lua gandurile cu mine si as sta cateva ore doar in tovarasia lor.Si as pune in balanta ce mi-a placut la prima casnicie si ce anume imi place la a doua.Si as hotara care e mai buna pentru mine.Pentru tine si ATAT!Tu ai o singura viata.Sunt sigura ca vei face tot ce vei putea ca sa ii fie bine copilului in orice varianta ai alege.Nici copilul nu ar fi fericit daca tu ai fi vesnic nefericita.Eu am reprosuri de la copil ca nu am divortat si ca ii permit acestui ins mai multe decat ar trebui.Nu ma bate,nu ma inseala,aduce bani in casa..deci,ar parea a fi bun,nu??Dar daca eu nu sunt fericita,e bun?Poate,pentru alta..
Inca ceva.As incerca sa-mi imaginez cum ar fi daca acum,dupa ce am optat pentru iubire m-as intoarce la sotul fara cusur(care sigur,insa,nu te-a facut fericita!).
Cauta un preot.Daca gasesti unul fixist,schimba-l!Sunt si printre ei oameni adevarati,care traiesc in aceasta lume.
Sa-ti ajute D-zeu sa-ti gasesti linistea! Si,incearca sa nu mai pui la suflet tot ce zic cei din jur!In pat,in casa TU suporti totul.Stabileste ce vrei,ce e mai bine pentru tine si nu te abate de la drumul tau!
danaela_45
Postat pe 9 August 2009 09:09
Ela,este un motiv bine intemeiat,nu contest.dar de acest amanunt trebuie sa tinem cont la inceputul unei relatii,nu dupa nu stiu cati ani de casnicie,si mai ales cand avem si copii(nu crezi?).
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 09:12
BUNA. ECZACT AN ACEIASI SITUATIE SANT SI EU ANSA EU NU AM DIVORTAT PENTRU CA M-AM ANDRAGOSTIT DE ALTUL. ECZACT CA SI TINE TOATA LUMEA MA ACUZA PENTRU ACEST DIVORT FIIND CA AN URMA CASATORIEI AU REZULTAT 2 COPII.SANT DEZAMAGITA ACUM DAR AM SPERANTA CA VIATA MEA SE VA SCHIMBA
vali81
Postat pe 9 August 2009 09:18
dupa ce-i dai un cearceaf de sfaturi si motivatii, ii spui sa nu puna la suflet ce spun cei din jur
nu ca n-ai avea SI o amara dreptate...
pik_nik
Postat pe 9 August 2009 09:21
De la: danaela_45, la data 2009-08-09 09:09:03Nu am avur rabdarea sa citesc toate cele 29 pagini scrise.Dar,nici nu cred ca ar fi nevoie.Constat o data in plus ca nu stim sa fim alaturi de un om in nici o situatie.Dam cu pietre intr-un momet in care un om e cazut.Buni crestini,lasati-o balta!
Fiecare da aici sfaturi cu rol de lege in functie de frustrarile luiM-a suparat Catalin,care in loc sa dea o solutie s-a gandit el sa isi verse dezamagirile pe necazul bietei femei.Vai noua,fetelor!Daca ei in proportie de 90 % ne inseala ca asa le e felul(ancestrala si penibila scuza masculina!) noi,daca asa cum a facut aceasta femeie divortam pentru iubirea noastra suntem demne de pus la zid.Sa nu uit sa mentionez.Cred ca barbatii inseala in proportie de 90 %,restul fiind impotenti.Catalin,mama,mai bine ti-ai analiza tu felul de a fi.Oare nu aici sa fie prblema ta?Ca ,deduc ca ai cam fost parasit.Nu scoateti mereu copiii la inaintare.Cand voi parasiti,vi se falfaie de modul in care cresc ei.Dar,daca noi hotaram sa iesim dintr-o casnicie calvarul e gata.Uita-te la tine,Catalin.Esti simbolul poporului roman indoctrinat si ramas la mintea secolului unu.Ceea ce barbatul face uzual,femeia nu are voie niciodata!Ha!
Regret sa anunt tagma barbateasca..romancele incep sa se destepte.Evident nu si barbatii lor.
Am urmarit o emisiune ''Din dragoste'' in care o femeie care avea 4 copii hotarase sa divorteze.De ce?Se saturase de alinturi,de mangaieri specific romanesti.Avea o placuta la cap si nu mai auzea cu o ureche.IUbitorul ''barbat'' specific romanesc invoca interesul copiilor.La fel si Mircea Radu.Imi venea sa sparg televizorul.
Spirite slabe,acesti asa zisi barbati nu suporta decat gloria.Perioada de umilire si manipulare a femeii lor.Dar,daca cumva aceasta il paraseste,mamaaaa,ce suferinte!Cat patos!
In ceea ce o prveste pe fata noastra,o inteleg perfect.Eu nu am divortat pentru ca mi-era jena ca nu as avea motiv .Sotul meu fiind ..aparent perfect.Si ce daca nu mai avem nici un prieten care sa ne viziteze?Daca el nu avea chef sa vorbeasca EXACT atunci cand veneau acestia?Ce,e motiv de divort?NU!Dar dacaNIMIC din ce fac nu-i bine?E cumva abuz psihic?Nu,dragalasul vroia sa-mi indrepte femeiestile cusururi.Si ce daca ,dupa ce am infat un copil,ca la a face copii e nevoie de doi,manca in draci tot ce aveam de mancare ca sa nu i-o ia copilul inainte.Gelozie/Ash,prostie!Etc.Din exterior totul parea perfect.Banuiesc ca si la aceasta femeie a fost la fel.De aceea cei din jur,niste tampiti altfel,s-au gandit sa o puna in colt.Nu cumva de aceea ai inceput sa nu mai fii sigura de iubirea ta?Daca toti iti spun ca nu ai facut bine,incepi sa crezi la fel.
Ce as face eu?Nu as mai citi nimic pe acest topic.Mi-as lua gandurile cu mine si as sta cateva ore doar in tovarasia lor.Si as pune in balanta ce mi-a placut la prima casnicie si ce anume imi place la a doua.Si as hotara care e mai buna pentru mine.Pentru tine si ATAT!Tu ai o singura viata.Sunt sigura ca vei face tot ce vei putea ca sa ii fie bine copilului in orice varianta ai alege.Nici copilul nu ar fi fericit daca tu ai fi vesnic nefericita.Eu am reprosuri de la copil ca nu am divortat si ca ii permit acestui ins mai multe decat ar trebui.Nu ma bate,nu ma inseala,aduce bani in casa..deci,ar parea a fi bun,nu??Dar daca eu nu sunt fericita,e bun?Poate,pentru alta..
Inca ceva.As incerca sa-mi imaginez cum ar fi daca acum,dupa ce am optat pentru iubire m-as intoarce la sotul fara cusur(care sigur,insa,nu te-a facut fericita!).
Cauta un preot.Daca gasesti unul fixist,schimba-l!Sunt si printre ei oameni adevarati,care traiesc in aceasta lume.
Sa-ti ajute D-zeu sa-ti gasesti linistea! Si,incearca sa nu mai pui la suflet tot ce zic cei din jur!In pat,in casa TU suporti totul.Stabileste ce vrei,ce e mai bine pentru tine si nu te abate de la drumul tau!
Asta inseamna a te "DESTEPTA"....? .Daca sotul nu te inseala,te respecta,iti aduce banii toti in casa,face in asa fel ca totul sa mearga bine,si nu esti fericita,defineste-mi si mie te rog FERICIREA... .
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 09:22
valy, as putea sa te acuz si eu de tratamente inumane, da' mai bine ma alatur tie in sperantele alea...
cu alta directionare, fireste
pik_nik
Postat pe 9 August 2009 09:23
De la: roby_cado, la data 2009-08-09 09:12:46Ela,este un motiv bine intemeiat,nu contest.dar de acest amanunt trebuie sa tinem cont la inceputul unei relatii,nu dupa nu stiu cati ani de casnicie,si mai ales cand avem si copii(nu crezi?).

pai mai roby,nu se spune ca dragostea e oarba???
poate la inceput nu observi,apoi crezi ca se mai poate face ceva si problemele pot fi rezolvate....
de ce mereu gasim scuza asta cu copii?e drept ca lor le suntem datori,ca nu ei au cerut sa vina pe lume,ca pe ei trebuie sa ii iubim vesnic si neconditionat....de aceea majoritatea accepta compromisul,sau majoritatea pe asta se bazeaza.
greu de concluzionat...
eladaela
Postat pe 9 August 2009 09:53
eladaela, mai poti mamy?1 cu lubenita aia? mai da si la prieteni...
LILO
Postat pe 9 August 2009 09:56
daaaaaaaaa.....cand taiati din ea vin si euuuuu!
blanca
Postat pe 9 August 2009 09:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Divort 16 De la: garbo_459988 7 Februarie 2017 23:05
Comportamentul copiilor dupa divort 282 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:07
arta impacarii 27 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:55
Divort? 32 De la: garbo_459002 9 Noiembrie 2016 16:40
De ce oare bărbații se comporta frumos doar la început cu femeile, 34 De la: garbo_471643 26 Iulie 2017 17:28
Setari Cookie-uri