AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

ma vei putea ierta vreodata???
eladaela
Postat pe 9 August 2009 15:28
copii - "make love not war!"
lady_corina
Postat pe 9 August 2009 15:30
Si eu sunt intr-o situatie de genul asta ,dar inca nu am divortat si nu am un copil ,daca vrei sa vb ma gasesti la [email protected] grija de tine si copilasul tau voi sunteti cei mai importanti acum
garbo031877
Postat pe 9 August 2009 15:32
Mai,mai,mai..Ce inseamna fericirea?Asta nu se defineste,se simte.Ce limitard gandesti,totusi!Scuze,nu vreau sa te jignesc,ca dupa cum scrii nu esti un coate goale,dar ,trebuia sa fii barbat ca sa pui intrebarea in acest mod.Adica ''daca nu te bate,iti aduce banii in casa.."".Daca asta e oferta voastra,dragi barbati pregatiti-va sa primiti rand pe rand a treia cizma.Vreau sa primesc iubire.Vreau sa fiu respectata(tu mentionai asta,crezand ca daca imi aduce bani,nu ma bate,nu ma inseala asta inseamna respect si,gata am fericirea primita ca bonus permannet)
.Dar ca nu am iesit de ani de zile niciunde impreuna?Ca pana si la biserica mergeam separat (de Paste,de exemplu),ca ii si spuneam unei prietene ca la noi in familie suntem fiecare cu Dumnezeul nostru.Ca as vrea sa sprecieze cand fac ceva deosebit de mancare.Ca as vrea sa nu imi faca observatii dupa o zi de munca - ca nu as fi spalat EXACT acel tricou pe care el il dorea.Ca acasa are subiecte de dezbatut exact cand am asezat masa.Ca il cearta pe copil invariabil la masa.Ca viata lui de familie se rezuma la a aduce banii si a dormi,amanca.Daca intreb uneori ceva,vrand sa fac conversatie se prea poate sa ramana cuvintele mele in aer,fara raspuns.Etc.Vreau sa nu masimt prost de fiecare data cand merg la coafor si ma intorc incantata de mine.Vreau sa nu imi jigneasca putinele prietene cu care rar ma mai intalnesc.Fericirea,ca sa iti raspund,cred ca e acel tot de gesturi zilnice care iti dau linistea,siguranta motivatia de a duce cu zambetul pe buze greutatile vietii.Impresia mea este ca in Romania,barbatii considera ca iti fac un favor ca te iau de nevasta,apoi iti fac un copil sau nu..dar iti dau in continuare voie sa ii slujesti fara cracnire,indiferent de comportamentul lor.Divortul este privit la noi ca un act de rebeliune a slugii fata de stapan.Si de asta starneste astfel de dispute.Cica trebuie sa stai lanaga narod pentru copii..Zau?De ce?Ca sa vada de mici cat de urata e viata?Ca sa sufere?Da,sunt convinsa ca si in cazul unui divort sufera,dar macar dupa se linistesc apele.NIMENI nu divorteaza de fericit ce e.Iar a sta ,asa cum stau eu alaturi de un om care nu inseamna nimic pentru mine,doar pentru ca am apucat sa ma casatoresc in momentul ''x'' este tot un fel de prostitutie,nu crezi?
Catalin,crede-ma,cu o astfel de atitudine nu faci decat sa perpetuezi nefericirea ta (atat de evidenta..)Uita-te un pic in urma si vezi ce ai gresit,ca sigur nu e vina doar la partenera.Si corecteaza,nu mai da cu pietre asa,in gol..Iti doresc sa fii fericit!(Asta ca sa nu mai ai nevoie de definitii..)
danaela_45
Postat pe 9 August 2009 16:06
De la: danaela_45, la data 2009-08-09 16:06:31Mai,mai,mai..Ce inseamna fericirea?Asta nu se defineste,se simte.Ce limitard gandesti,totusi!Scuze,nu vreau sa te jignesc,ca dupa cum scrii nu esti un coate goale,dar ,trebuia sa fii barbat ca sa pui intrebarea in acest mod.Adica ''daca nu te bate,iti aduce banii in casa.."".Daca asta e oferta voastra,dragi barbati pregatiti-va sa primiti rand pe rand a treia cizma.Vreau sa primesc iubire.Vreau sa fiu respectata(tu mentionai asta,crezand ca daca imi aduce bani,nu ma bate,nu ma inseala asta inseamna respect si,gata am fericirea primita ca bonus permannet)
.Dar ca nu am iesit de ani de zile niciunde impreuna?Ca pana si la biserica mergeam separat (de Paste,de exemplu),ca ii si spuneam unei prietene ca la noi in familie suntem fiecare cu Dumnezeul nostru.Ca as vrea sa sprecieze cand fac ceva deosebit de mancare.Ca as vrea sa nu imi faca observatii dupa o zi de munca - ca nu as fi spalat EXACT acel tricou pe care el il dorea.Ca acasa are subiecte de dezbatut exact cand am asezat masa.Ca il cearta pe copil invariabil la masa.Ca viata lui de familie se rezuma la a aduce banii si a dormi,amanca.Daca intreb uneori ceva,vrand sa fac conversatie se prea poate sa ramana cuvintele mele in aer,fara raspuns.Etc.Vreau sa nu masimt prost de fiecare data cand merg la coafor si ma intorc incantata de mine.Vreau sa nu imi jigneasca putinele prietene cu care rar ma mai intalnesc.Fericirea,ca sa iti raspund,cred ca e acel tot de gesturi zilnice care iti dau linistea,siguranta motivatia de a duce cu zambetul pe buze greutatile vietii.Impresia mea este ca in Romania,barbatii considera ca iti fac un favor ca te iau de nevasta,apoi iti fac un copil sau nu..dar iti dau in continuare voie sa ii slujesti fara cracnire,indiferent de comportamentul lor.Divortul este privit la noi ca un act de rebeliune a slugii fata de stapan.Si de asta starneste astfel de dispute.Cica trebuie sa stai lanaga narod pentru copii..Zau?De ce?Ca sa vada de mici cat de urata e viata?Ca sa sufere?Da,sunt convinsa ca si in cazul unui divort sufera,dar macar dupa se linistesc apele.NIMENI nu divorteaza de fericit ce e.Iar a sta ,asa cum stau eu alaturi de un om care nu inseamna nimic pentru mine,doar pentru ca am apucat sa ma casatoresc in momentul ''x'' este tot un fel de prostitutie,nu crezi?
Catalin,crede-ma,cu o astfel de atitudine nu faci decat sa perpetuezi nefericirea ta (atat de evidenta..)Uita-te un pic in urma si vezi ce ai gresit,ca sigur nu e vina doar la partenera.Si corecteaza,nu mai da cu pietre asa,in gol..Iti doresc sa fii fericit!(Asta ca sa nu mai ai nevoie de definitii..)
in primul rand iti multumesc pentru urarea de la sfarsit.iti doresc asemenea.acum...,spune-mi te rog(dar scurt),crezi ca tot ce ai enumerat tu mai sus(comportamentul sotului),te indreptateste in vre-un fel sa-l inseli?
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 16:43
Daaaaaaaaaaaaa...
eladaela
Postat pe 9 August 2009 16:47
lady_corina
Postat pe 9 August 2009 16:50
De la: eladaela, la data 2009-08-09 16:47:36Daaaaaaaaaaaaa...
pe tine inca nu te-am iertat
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 16:50
ce facusi ochii asa mari Corina?
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 16:51
si dupa ultimul raspuns cred ca voi fi condamnata pe viata
eladaela
Postat pe 9 August 2009 16:52
vezi mai Ela..?voi o cautati,voi ne sugerati cam ce pedepse v-i s-ar cuvenii,si noi suntem vinovati...
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 16:57
vooooiii....nuuuuuuu.niciodata
eladaela
Postat pe 9 August 2009 16:59
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 17:00
eladaela
Postat pe 9 August 2009 17:02
De la: eladaela, la data 2009-08-09 16:47:36Daaaaaaaaaaaaa...

DDDDDAAAAAAA
preciouss
Postat pe 9 August 2009 17:02
pai, de ce sa-l insele? asta ar insemna sa mai traiasca cu el.si ar fi groaznic
o femeie care vrea ceva de la viata, procedeaza transant: ori, ori.

mai, robi, cele care inseala nici nu-si iubesc sotul dar nici sa renunte la el nu vor. de ce? din varii motive :

-ala e un tip care le accepta toate motocurile. un fel de prost la casa

-le acorda "n " sanse ( asta cu sansele e o bataie de joc )si le doare-n cot de el pentru ca oricum le iarta

-le asigura un fel de umbrela morala. adica ea nu poate fi banuita ca se tine cu "x" pentru ca e femeie martitata

- are grija de casa, copii, gateste, spala.
si_totusi
Postat pe 9 August 2009 17:03
elado,imi place cum le dai asea scurte...
robytza...te papa astea mici tati! n-ai sanje-n vena,sau ce?
preciouss
Postat pe 9 August 2009 17:04
totusoaico...
matale ai fost studenta la medicina de transezi asa in stanga si-n dreapata?
nu e toate cum vrem noi,mami..
nu scuz dar nici nu acuz...fiecare are iadul sau personal..
preciouss
Postat pe 9 August 2009 17:08
De la: si_totusi, la data 2009-08-09 17:03:53pai, de ce sa-l insele? asta ar insemna sa mai traiasca cu el.si ar fi groaznic
o femeie care vrea ceva de la viata, procedeaza transant: ori, ori.

mai, robi, cele care inseala nici nu-si iubesc sotul dar nici sa renunte la el nu vor. de ce? din varii motive :

-ala e un tip care le accepta toate motocurile. un fel de prost la casa

-le acorda "n " sanse ( asta cu sansele e o bataie de joc )si le doare-n cot de el pentru ca oricum le iarta

-le asigura un fel de umbrela morala. adica ea nu poate fi banuita ca se tine cu "x" pentru ca e femeie martitata

- are grija de casa, copii, gateste, spala.
corect,si e valabil si pentru cealalta parte a "baricadei",dar sa vi tot tu, si sa incerci sa-l invinovatesti pe celalalt pentru mitocania ce-ai facut-o...(pe motiv de..."nefericit"),m-i se pare cel putin nesimtire crasa.
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 17:23
De la: preciouss, la data 2009-08-09 17:04:48elado,imi place cum le dai asea scurte...
robytza...te papa astea mici tati! n-ai sanje-n vena,sau ce?
mai am bre, cativa stropi acolo...,da' mai am..
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 17:24
da roby,ideal ar fi ori,ori.
dar uneori ...nu iese...
eladaela
Postat pe 9 August 2009 17:55
Retrag cuvintele laudative.Tu esti popa?Ce faci,ma poftesti sub patrafir?EU raspund pentru pacatele mele.Vorba (cam vulgara) a unei colege :''eu mi-o spal,eu mi-o gestionez!"".Si,mai lasa tonul acuzator pentru cand ti-i face autocritica!
danaela_45
Postat pe 9 August 2009 18:04
Erata:
mi se pare SI nu m-i se pare
iti da dreptulSi nu i-ti da dreptul..
etc
In loc sa stai pe post de tzatza masculina pe aici,mai bine ia un curs de limba romana.Si citeste-l!
Nu cumva de asta te-a lasat iubita?Eu dau ignore la toti corigentii la romana ..
Si,inca ceva,stau cu el pentru ca acum are bani.Insa,in curand am sa-ti spun cand,trec si eu pe la Tribunal..Asa ca sa te fac pe tine fericit.
De ce credeti voi ca un barbat nu merita sa fie inselat ci doar sa insele?Diferenta dintre noi e ..operabila..nu uita(V.Ciomu,criminal transator in libertate ,si asta pentru ca a taiat ce nu conteaza..)
danaela_45
Postat pe 9 August 2009 18:11
practic ai schimbat bucataria de acasa cu o alta putin alta culoare .Nimic nu este ce pare a fi ,atunci cand e mai perfect ar trebui sa ti de a de gindit.
giaart69
Postat pe 9 August 2009 18:18
offf.. fata...nimeni nu merita sa fie inselat..
kyra
Postat pe 9 August 2009 18:18
draga giaar,mai perfect....nu exista...
cat despre bucatarie...uneori te saturi de...bej,mai vrei si putin roz
eladaela
Postat pe 9 August 2009 18:23
De la: danaela_45, la data 2009-08-09 18:11:41Erata:
mi se pare SI nu m-i se pare
iti da dreptulSi nu i-ti da dreptul..
etc
In loc sa stai pe post de tzatza masculina pe aici,mai bine ia un curs de limba romana.Si citeste-l!
Nu cumva de asta te-a lasat iubita?Eu dau ignore la toti corigentii la romana ..
Si,inca ceva,stau cu el pentru ca acum are bani.Insa,in curand am sa-ti spun cand,trec si eu pe la Tribunal..Asa ca sa te fac pe tine fericit.
De ce credeti voi ca un barbat nu merita sa fie inselat ci doar sa insele?Diferenta dintre noi e ..operabila..nu uita(V.Ciomu,criminal transator in libertate ,si asta pentru ca a taiat ce nu conteaza..)
draga mea,nu am nici facultati,nici doctorate,nici masterate,nici....,dar am ceva ce tie, dupa cate vad, iti cam lipseste,si anume BUN SIMT.cat despre faptul ca stai cu sotul tau pentru ca "are bani acum",spune muuuuulte despre caracterul tau.aaa...,si inca ceva,te duci des la "spovedanie"?,vad ca ti-a intrat in reflex treaba cu patrafiru'...
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 18:32
roby,dragutule...ziceai ceva de bun simt?
eladaela
Postat pe 9 August 2009 18:38
eee...,(aia cu patrafiru')a fost doar o glumitza...,urmare a provocarii venite din partea stimabilei. bunul simt n-are nici o legatura cu asta .
roby_cado
Postat pe 9 August 2009 18:47
robytza...nu te ambala tati!
pe undeva danutza are si ea dreptate...
ia schimba matale optica...pun-te in papuci de dama,sa vezi cum iti sade pe toace de 12 cm,ai?
preciouss
Postat pe 9 August 2009 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor 20 De la: eu_geminy 4 Iunie 2011 11:33
azi s-a pronuntat divortul,simt ca nu mai am putere 22 De la: tutankhamon 20 Iunie 2009 01:02
Cand sotia nu are caracter puternic si soacra preia controlul familie...... 44 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:54
ralatia dupa divort 49 De la: mihay2001usa 4 Decembrie 2010 15:23
dieta catalin crisan 1 De la: carmen345 11 Martie 2011 11:17
Setari Cookie-uri