AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

Chirule, lui Picnicel nu-i mai place de noi!
La pozele tale nu s-a uitat, pe mine nu ma mai ia la mishto...ceva e gresit cu el saracutul.
Eu cred ca si-a gasit o Picniceasa care-l tine ocupat ca altfel cum se explica lipsa lui de activitate forumista?
Aemulus
Postat pe 10 August 2009 20:53
De la: mielutza, la data 2009-08-10 19:38:59asta cu incarnatu' imi da niste senzatii....
nu te mai gandi la prostii Kyro!!!

nu ma gandeam soro! iote la ea.. credeam ca-i rost de meci, he, he..si-mi aprinsesem si io tigara ..
kyra
Postat pe 10 August 2009 20:54
ce sustineam , noi, thoru despre lasitate?

iaca motiv. gura lumii

si_totusi
Postat pe 10 August 2009 20:57
mai, fetelor. lumea e ca nelumea. te lauda cand esti sus, te calca in picioare cand esti la pamant. dupa interes, dupa cum bate vantul

ce tot atata, ce spune lumea? care lume? lumea spune multe si in secunda 2, uita de tine . a te lua dupa ce spun unii sau altii, e ca si cum iti tragi singur un glont in cap
si_totusi
Postat pe 10 August 2009 21:03
De la: micabis, la data 2009-08-10 20:49:12Noi Chirule??? Noi???? Cele mai delicate, firave si neajutorate fiinte de pe fata pamintului?
Noi care nu putem respira fara ajutor, nu putem merge fara ajutor, nu putem exista fara .... Adica ce mai, lumea e confuza rau daca au ajuns la o asa concluzie.
Cind se stie clar si net ca o scorpiutza fara "ajutor" moare.
Ce putin ne cunosc si ce putin ne apreciaza Chirule....
Noroc ca le mai aducem noi aminte!
roby_cado
Postat pe 10 August 2009 21:46
totusico, da-o in sacaz de lume..nu-ti da mancare si nici nu te inveleste..
kyra
Postat pe 10 August 2009 22:55
De la: casa_blanca77, la data 2009-02-23 16:11:50 SI PROBABIL NU SE VA RIDICA VREODATA LA NIVELUL ACESTOR ASTEPTARI, PENTRU CA, INVOLUNTAR, CER PREA MULT, PENTRU A COMPENSA TOT SACRIFICIUL PE CARE A TREBUIT SA-L FAC PENTRU A FI CU EL .SIMT CA ATUNCI CAND AM MAI MARE NEVOIE DE EL, NU ESTE ACOLO. ALEGANDU-L PE EL AM CREAT O BARIERA INTRE MINE SI CEILALTI, CEI CARE NU INTELES GESTUL MEU, MA REFER AICI INCLUSIV LA CEI CARE MI-AU DAT VIATA . ACUM MA SIMT MAI SINGURA SI MAI DEZNADAJDUITA CA ORICAND , SI MA INTREB , OARE ASTA E PEDEAPSA PE CARE O MERIT , OARE CULEG CE AM SEMANAT?

well, well, cam aici e tot adevarul...
Eu am fost de citeva ori "master of disaster" in viata asta - probabil si in altele da' din fericire nu mi le amintesc - da' cert este un lucru: INDIFERENT ce alegi, din acel moment e alegerea cea mai buna. Si nu te mai uiti inapoi. Nici cu manie, nici cu regret. Nu te mai uiti inapoi deloc. Timpul evaluarilor este inainte, nu dupa o decizie. Din acel moment tot ce ai de facut este sa fii fericita cu ce ai obtinut si sa incerci sa iti cladesti o viata frumoasa. In cazul tau - cu sau fara parinti, cu sau fara fostul sot cu sau fara actualul "insuficient". Nu trebe neaparat sa sari din barca in barca: uneori face bine sa mai si inoti. Iar barbati sint multi. Chiar prea multi...

Hai, cheers!

[me, scorpio...]
quasaria
Postat pe 10 August 2009 23:13
pupam fata dashteapta
preciouss
Postat pe 10 August 2009 23:17
pupam pupaaaam...
roby_cado
Postat pe 11 August 2009 07:16
Cata,mama..ai revenit?Ti-am vizitat profilul,ma uimeste varsta ta,ai deja 38 ani?Iuf!Si eu care speram ca mai ai o sansa..sa te maturizezi si sa te schimbi..Of,of!
danaela_45
Postat pe 11 August 2009 08:18
nu fi rea danuto,mai are baietu timp .
eladaela
Postat pe 11 August 2009 08:34
De la: danaela_45, la data 2009-08-11 08:18:35Cata,mama..ai revenit?Ti-am vizitat profilul,ma uimeste varsta ta,ai deja 38 ani?Iuf!Si eu care speram ca mai ai o sansa..sa te maturizezi si sa te schimbi..Of,of!
Neee...,sunt o cauza pierduta pentru cele libertine si cu..."pofta de viata".stii..,e o vorba:sa inveti calul batran.......,e greu.dar mai e una...:cine se tachineaza....,nu cumva?
roby_cado
Postat pe 11 August 2009 18:38
De la: eladaela, la data 2009-08-11 08:34:36nu fi rea danuto,mai are baietu timp .
dupa raspunsul de mai sus...,e clar,ha...?.
roby_cado
Postat pe 11 August 2009 18:40
Esti o cauza pierduta pentru toate cele care nu vor un barbat care sa le compare cu cineva din trecut.Sa stea mereu cu sabia lui Damocles deasupra capului ...
De fapt si de drept,uite,aici te-ai exprimat elegant..mi-ai zis ''libertina'',in viata ,traducerea gandurilor tale ar fi cu totul alta,si sa stii ca la alinturi din astea de obicei barbatii ajung soprane.Ai grija,batranul meu prieten..
danaela_45
Postat pe 11 August 2009 21:40
De la: danaela_45, la data 2009-08-11 21:40:44Esti o cauza pierduta pentru toate cele care nu vor un barbat care sa le compare cu cineva din trecut.Sa stea mereu cu sabia lui Damocles deasupra capului ...
De fapt si de drept,uite,aici te-ai exprimat elegant..mi-ai zis ''libertina'',in viata ,traducerea gandurilor tale ar fi cu totul alta,si sa stii ca la alinturi din astea de obicei barbatii ajung soprane.Ai grija,batranul meu prieten..
Uuuu...,you scare me.. .in alta ordine de idei,vazand partea plina a paharului,l-ai auzit pe Demis Roussos cum canta(apropo' de soprana)...,"prietena mea(si atat)"?.
roby_cado
Postat pe 11 August 2009 22:17
bre roby, razi tu, razi..dar nu prea e rasul tau ..
kyra
Postat pe 11 August 2009 22:23
Ha!Ha!Ha!Care era poanta?Ca-mi scapa?Nu stiu de ce canta Demis Roussos asa,dar daca vei spune unei femei,asa cumi mi-ai spus mie ''libertina'',asa ,fara un temei tu ai sa strigi precum la tenis"
New balls,please!
Acum ai priceput?
danaela_45
Postat pe 12 August 2009 13:05
Tragi cu ochiul,Catalin mama?Hmmm..Te-am vazuuuut!!!
danaela_45
Postat pe 12 August 2009 18:48
...pai daca pui omul pe ganduri danuto!!!
bine faci mai ! ganditul nu strica delooooc!
blanca
Postat pe 12 August 2009 18:53
Sunt unii care o iau de la viata, cad, se ridica, se scutura si merg mai departe, iar altii care raman acolo jos si tot intind mainile spre ceilalti:"ajutati-ma, ca am cazut, si ce mic si necajit sunt eu "
Micass
Postat pe 12 August 2009 19:08
...si aia de-o mai cer
blanca
Postat pe 12 August 2009 19:10
De aia in momentul cand reusesc sa se ridice se impiedica si pica iar.
Totul e sa inveti ceva din greselile trecutului. In momentul cand repeti aceleasi greseli inseamna ca esti prost. Spunea cineva: suprindeti-ma cu greseli noi. Nu va repetati in greseli.
Micass
Postat pe 12 August 2009 19:13
micass nu e chiar asa ..unle suturi e mai complicatele , cu vro trei lectii intr-una le mai si busesti , nah ...oameni suntem
blanca
Postat pe 12 August 2009 19:28
De la: danaela_45, la data 2009-08-12 13:05:04Ha!Ha!Ha!Care era poanta?Ca-mi scapa?Nu stiu de ce canta Demis Roussos asa,dar daca vei spune unei femei,asa cumi mi-ai spus mie ''libertina'',asa ,fara un temei tu ai sa strigi precum la tenis"
New balls,please!
Acum ai priceput?
mai guritza..,daca ai fi citit cu atentie ,ti-ai fi dat seama ca nu la tine ma refeream cand am scris"libertine",ci in general.acum...,referitor la poanta respectiva,legenda spune ca daca ramai fara "balls",se subtiaza vocea.de aici legatura cu Demis care canta (extraordinar)pe octavele acelea inalte.ce vroiam sa punctez cu asta?ca n-ar fi asa o tragedie...,s-ar putea naste o noua stea pe firmamentul muzicii...
roby_cado
Postat pe 12 August 2009 19:43
De la: mielutza, la data 2009-08-12 19:28:45micass nu e chiar asa ..unle suturi e mai complicatele , cu vro trei lectii intr-una le mai si busesti , nah ...oameni suntem

Le bushesti normal. Eu ma regeream la greseli. Daca repeti aceeasi greseala si cu alt partener atunci ti-o cam meriti.
Micass
Postat pe 12 August 2009 19:52
...binladena
pik_nik
Postat pe 12 August 2009 19:55
De la: Micass, la data 2009-08-12 19:08:03Sunt unii care o iau de la viata, cad, se ridica, se scutura si merg mai departe, iar altii care raman acolo jos si tot intind mainile spre ceilalti:"ajutati-ma, ca am cazut, si ce mic si necajit sunt eu "
nimeni nu si-o ia de la viata draga mea(exceptand pe cei bolnavi),ci de la cel in care a avut incredere,si in care si-a investit sufletul... .iar daca unii dintre voi nu stiu ce inseamna o astfel de "cazatura",nu mai postati doar de dragul de a fraterniza cu unu s-au cu altul.pentru asta sunt muuulte alte topice.
roby_cado
Postat pe 12 August 2009 19:56
roby , fraternizm pe-aici doar cu ideile in care credem. cam toti . n-ai observat ??
blanca
Postat pe 12 August 2009 20:24
fraternizam, da, si daca nu ne intelegem, trecem la relatii incestuoase
pik_nik
Postat pe 12 August 2009 20:26
De la: pik_nik, la data 2009-08-12 20:26:56fraternizam, da, si daca nu ne intelegem, trecem la relatii incestuoase
pik nemernic mic te spun la nenea vieru si la tanti irinuca, asa ca sa iti primesti mustruiala
yanyacharberet
Postat pe 12 August 2009 21:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divort sau nu? 80 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:09
Eu maritata el arestat 27 De la: garbo116458 12 Martie 2011 14:02
Credinta in Dumnezeu 54 De la: garbo027119 22 Decembrie 2009 18:11
Sa divortez, sa nu divortez, sa divortez... 338 De la: Luna_in_capricorn 10 Ianuarie 2016 18:34
divort 6 De la: simonici24 10 Ianuarie 2016 18:35
Setari Cookie-uri