De la: roby_cado, la data 2009-08-12 19:56:56De la: Micass, la data 2009-08-12 19:08:03Sunt unii care o iau de la viata, cad, se ridica, se scutura si merg mai departe, iar altii care raman acolo jos si tot intind mainile spre ceilalti:"ajutati-ma, ca am cazut, si ce mic si necajit sunt eu "nimeni nu si-o ia de la viata draga mea(exceptand pe cei bolnavi),ci de la cel in care a avut incredere,si in care si-a investit sufletul... .iar daca unii dintre voi nu stiu ce inseamna o astfel de "cazatura",nu mai postati doar de dragul de a fraterniza cu unu s-au cu altul.pentru asta sunt muuulte alte topice. Catalin draga,daca spui ca ai investit suflet, tu nu ai cazut!!!! ci mult mai rau.S-a naruit in tine tot ce ai cladit cu grija si migala in decursul aniilor. Cunosc acest sentiment, si-mi pare rau pentru tine.Totusi,ma-ntreb cu ce anume ai gresit,tu. Din experienta mea stiu si sunt ferm convinsa ca nici o femeie nu inseala de dragul de a insela. De fiecare data este impinsa in bratele altuia de propriul barbat.Multa fericire ati doresc. |
||
myriam Postat pe 12 August 2009 21:18 |
||
---|---|---|
myriam, nu e chiar de fiecare data femeia e impinsa in bratele altuia de propriul barbat. Uneori se mai impinge si singura sau se face ca se impiedica. Nu stiu de ce crezi ca sunt unii care nu si-au luat-o de la viata. Intr-un fel sau altul toti si-au luat-o. Ideea era cum o iei. Daca poti trece mai departe si iti vezi de viata, sau te cramponezi de asta o viata intreaga. Mai mult. Nu-mi plac cei care isi plang de mila. Atat. |
||
Micass Postat pe 12 August 2009 21:29 |
||
o femeie care iubeste - nu inseala!Punct! ori,se stie,dragostea nu trece de la sine,numa' asa,ca asea are ea chef! |
||
|
||
preciouss Postat pe 12 August 2009 21:39 |
||
De la: Micass, la data 2009-08-12 21:29:39myriam, nu e chiar de fiecare data femeia e impinsa in bratele altuia de propriul barbat. Uneori se mai impinge si singura sau se face ca se impiedica. Nu-mi plang de mila, draga. Am avut experiente neplacute in decursul vietii, si-mi pare rau pentru cei care sufera, pentru ca-i inteleg si am simtit si eu pe pielea mea suferinta. Dar ami vad de viata mea si-ncerc sa traiesc in ideea ca am o singura viata. Si nu uit ca trebuie sa merg inainte fara sa ma uit inapoi. In caz contrar apar regretele. Toate cele bune ati doresc. |
||
myriam Postat pe 12 August 2009 21:42 |
||
myro...micass zicea de altii ca-si plange de mila! | ||
preciouss Postat pe 12 August 2009 21:43 |
||
De la: preciouss, la data 2009-08-12 21:39:52o femeie care iubeste - nu inseala!Punct! Si in cazul in care iubeste, si nu este iubita???? este ignorata..cum mai este???cu punct sa fara??? |
||
myriam Postat pe 12 August 2009 21:45 |
||
De la: preciouss, la data 2009-08-12 21:43:48myro...micass zicea de altii ca-si plange de mila! Poate ca asa este cum spui, tu. |
||
myriam Postat pe 12 August 2009 21:47 |
||
...terorista | ||
pik_nik Postat pe 12 August 2009 21:49 |
||
De la: preciouss, la data 2009-08-12 21:39:52o femeie care iubeste - nu inseala!Punct! subscriu! |
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 21:51 |
||
...este ignorata zici? ...poi in cazul asta,ce dreaq iubeste? sau pe cine? ...ce poti iubi la un barbat care nu numai ca nu te iubeste,da' te si ignora pe deasupra?! ...ai impresia ca iubesti-probabil-brodand pe langa imaginea masculului respectiv toate visele si sperantele tale... ...parerea mea! |
||
preciouss Postat pe 12 August 2009 21:52 |
||
sau esti masochista | ||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 21:54 |
||
io,de ex,il iubesc la nebunie pe Brad Pitt!! Dooooaaammneee,cand vad mocutza aia senina,de copil naiv...si ochisorii aia...si buzisoarele alea...offf! mi-l imaginez pliiiinnn de calitatile cele mai calitati,ce sa mai...! si iel ma ignora draga!!! are tupeul nerusinat sa ma ignore!!! PE MINE!!! ...da' io tot il iubesc! fie si numai pentru ca ma "joaca" in cele mai abitire "scenarii" sub dus...si tot merita sa-l iubesc! |
||
preciouss Postat pe 12 August 2009 21:59 |
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 22:03 |
||
corinache...aduna-te de pe jos si hai,ca trebile e serioase! tu n-o vezi pe Anniston aia ca nu-si gaseste nici ea linistea dupe divortzul de papusea aia masculina?! poate ne trezim cu ea pe topic fato,ca tot e la moda sa primim vedete-n vizita...gen Mossora.. |
||
preciouss Postat pe 12 August 2009 22:08 |
||
si ce treaba avem noi? noi avem vedetele noastre... |
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 22:11 |
||
asa.fetelor...iubiti-va mult (vedetele)! | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 22:14 |
||
deci buuueeeii! io ziceam de aia ca sa fiu on topic,sa nu-mi mai areti tu cartonasu'! offf...ma duce si io la dush....si apoi la culcare...ca m-asteapta Bradu' meu,manca-l-ar mama pe iel de papushel! |
||
preciouss Postat pe 12 August 2009 22:15 |
||
ei, pe mine nu ma asteapta nimeni, dar ma duc si eu, unde-mi vad ochii noapte buna! |
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 22:19 |
||
pretioaso,,vise pufoase cu bradu ala al tau dc as fi mai tinara ne-am lua de ciufi? | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 22:19 |
||
ei acu..si tu lady corina,in tara viselor...cu feti frumosi...gasesti tu perechea ideala | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 22:21 |
||
lilo fato! tu cu ciufu' meu sa n-ai treaba,auzi?! ca io am zis prima ca-mi place de iel (doooamne,ma trece frisoanili!),deci nu te baga,da?! corinache...lasa fato...ca si la moarili tale s-a macina brezi piti d'aia... va pup gagici! |
||
preciouss Postat pe 12 August 2009 22:25 |
||
noapte pufoasa... | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 22:27 |
||
mda!... vise pufoase si voua! |
||
lady_corina Postat pe 12 August 2009 22:29 |
||
bre! ce v-apuca bre cu nopti pufoase si vise asemenea? io vreau "o noapte furtunoasa",ce dreaq?! astea pufoase e prea moi.. |
||
preciouss Postat pe 12 August 2009 22:34 |
||
o noapte furtunoasa???? unde? vreau si eu ca alea pufoase e plictisitoare | ||
daria_ Postat pe 12 August 2009 22:44 |
||
De la: myriam, la data 2009-08-12 21:18:14asta cu impinsul in bratele altui barbat,s-au in bratele altei femei,e cea mai penibila scuza.de ce dreaq nu ne impinge nimeni, si nimic, direct la tribunal, atunci cand vedem ca nu se mai poate?(daca nu se mai poate).pentru ca a fost nascocita de cel caruia i-a fost descoperita infidelitatea,si neavand alte argumente (solide)pentru fapta comisa,se agatza de zcuza asta tampita.am mai spus-o si o repet,nimic,dar NIMIC nu justifica infidelitatea.cu asta am eu o problema,dragii mei.aaaa...,era sa uit...,PUNCT.De la: roby_cado, la data 2009-08-12 19:56:56De la: Micass, la data 2009-08-12 19:08:03Sunt unii care o iau de la viata, cad, se ridica, se scutura si merg mai departe, iar altii care raman acolo jos si tot intind mainile spre ceilalti:"ajutati-ma, ca am cazut, si ce mic si necajit sunt eu "nimeni nu si-o ia de la viata draga mea(exceptand pe cei bolnavi),ci de la cel in care a avut incredere,si in care si-a investit sufletul... .iar daca unii dintre voi nu stiu ce inseamna o astfel de "cazatura",nu mai postati doar de dragul de a fraterniza cu unu s-au cu altul.pentru asta sunt muuulte alte topice. |
||
roby_cado Postat pe 12 August 2009 23:10 |
||
Cata,lasa tu punctele,mama.Si nu mai juca rolul aroului fara cauza. Tu ce vrei,sa schimbi fata lumii?Da?Si eu..De ce crezi ca am stat naibii sa ma pieptene atatia ani langa un om care nu-mi spunea nimic?Pentru ca mereu am sperat ca se va schimba ceva.Ca vomdeveni o familie.Dar,la noi in familie suntem eu si el,niciodata NOI.Si,chiar daca nu e tradare (adica,nu m-a inselat cu alta,sau asa credsi,oricum,nu-mi mai pasa)..el imi inseala asteptarile in fiecare zi.ANI in sir nu am facut dragoste(fara explicatii,de am ajuns sa ma consider vinovata).Nu stia unde e scoala copilului.Am avut doua masini.Prima,o Dacie cumparata de mine din Caritas.Nu s-a sinchisit sa coboare din casa sa o vada,am cumparat-o singura,doua saptamani nu a stiut ca avem masina.Acum,o a doua.A cumparat-o second dar l-a trimis pe COPIL cu banii(vorbim de vreo cateva sute de milioane).Norocul ca acesta m-a sunat,ca altfel..Sunt multe de zis. Asa ca,tradarea are multe fete.Aduce banii,nu te bate,nu merge la altele.Da,si?Asta nu intelegeti voi,asta nu mai e de muuuult indeajuns ca sa faci fericita o femeie.Respectul inseamna mult mai mult.Baga la cap,ca altfel o mai iei de ''n'' ori peste fundulet..si nu merita. Crezi ca nu stiu ce inseamna sa te intrebi de o suta de ori ''de ce?de ce,daca eu am dat tot,am primit a treia cizma atat de urat?''Ohhoho!Sanatos sa fii tu!Dar asta nu inseamna ca am sa imi rrevars oftica pe urmatorul.Ori tu,cam asta faci.Si,crede-ma,nu faci altceva decat iti rasucesti cutitul in rana.Si eu urasc ttradarea,dar daca vreau sa mi traiesc viata ca jucator si nu ca spectator ma adaptez lumii asteia infecte. |
||
danaela_45 Postat pe 13 August 2009 08:46 |
||
danaela | ||
eladaela Postat pe 13 August 2009 09:00 |
||
danuta o fii de-alt-fel baiatu' tau.... da' tu stii ce ai de facut ! |
||
blanca Postat pe 13 August 2009 09:14 |
||
draga mea,citeam pe undeva o chestie care intradevar mi-a placut,si mi-a dat de gandit.si anume,intr-o casnicie de obicei unu da si celalalt primeste.traducerea ar fi cam asa:cel care primeste ajunge sa creada ca totul i se cuvine,si evident cere tot mai mult pe zi ce trece,fara a se sinchisi sa dea si el macar minim din ceea ce ar trebui sa dea,pentru a face ca acea casnicie sa mearga.neobisnuit fiind sa "dea",alege calea care ii convine cel mai mult,sa se dea cu fundul de pamant,urland din toti rarunchii ca nu e respectat,si cat de "nefericit" e el.azi asa,maine asa,daca vede ca ce face el,ramane fara ecou la celalalt,ajunge sa-si insele partenerul,gandind..."eee...,cumetre..,las' ca iti arat eu tie...".se afla,se ajunge la tribunal s-au la stirile de la ora 5,...END OF STORY.asta-i lumea la care vrei sa te adaptezi?asta-i jocul pe care vrei sa-l joci?succes... | ||
roby_cado Postat pe 13 August 2009 09:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vampirii energetici | 99 | De la: garbo028998 7 Martie 2011 08:26 |
divort cu partaj copii majori unul cu grad 2 de handicap mintal | 1 | De la: garbo_9169 6 Noiembrie 2012 20:28 |
pastile super slim | 7 | De la: yanyacharberet 5 August 2009 17:04 |
|
||
drept dupa divort | 4 | De la: iuliana_sava 3 Decembrie 2011 22:54 |
de ce unele posturi de tv refuza postatorii vechi? | 16 | De la: elodia 8 Aprilie 2010 19:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară