Daria cite femei trec prin acest ciclu de viata in care incerci sa aduni ciob cu ciob,fara sa risipesti nimic ,crezind ca mumai asa poti sa o iei de la capat.Fals, cumpara -ti o vaza noua in care florile vor straluci si-ti vor da energia de care ai nevoie sa mergi mai departe Tot ce apartine trecutului poarta energia acelui timp deci fara amintiri... | ||
garbo016828 Postat pe 14 August 2009 16:28 |
||
---|---|---|
am citit in mare ce ti s-a intamplat acum nu am prea mult timp la dispozitie sa iti spun ce gandesc dar o sa revin nu esti singura care agresit daca a fost greseala poate nu a fost si mai este o vorba in tot raul e si un bine incearca sa gandesti pozitiv in mare eu gandesc asa;nu e greu sa iubesti....mai greu e cand nu esti iubit,nu e greu sa visezi...mai greu e cand realizezi ca totul a fost un vis,nu e greu sa speri...mai greu e cand speranta moare,nu e greu sa traiesti...mai greu e cand nu ai pentru cine.Lasa nu fii trista toate trec si vin altele pa pa | ||
multimedia Postat pe 14 August 2009 21:52 |
||
De la: casa_blanca77, la data 2009-08-14 16:22:40Oamenii se intalnesc si se cunosc. Apoi se despart...Se despart pentru ca au facut imprudenta de a se cunoaste.mda...,profund,foarte profund.. |
||
|
||
roby_cado Postat pe 15 August 2009 02:02 |
||
eu nu cred ca o femeie pleaca de acasa de bine ,intotdeauna exista ceva ce o face sa nu mai aiba puterea de a merge mai departe,nimeni nu se casatoreste sa se desparta ,toti ne am casatorit crezind cu totul altceva despre omul de linga noi... la inceput te revolti si urli,apoi vezi ca nu duce la nimic ... si taci si inghiti, si din nou taci si nu mai ai ce sa i spui ptr ca totul e zadarnic.....le felicit pe cele care au curajul sa treaca printr un divort ,s o ia de la capat ,e greu ptr copii dar ce vrei sa le oferi o atmosfera grea apasatoare acasa ?sa vezi ca intr o zi nu mai stie cine e vinovat mama tata?????????nu uitati ca viata e atit de scurta ...si ginditi va deobicei dupa cearta barbatul iese trintind usa....nu mai judecati pe nimeni ...eu cred ca cine face un pas gresit isi asuma si responsabilitatea de a supota ce va urma ???? |
||
nazirra Postat pe 15 August 2009 02:51 |
||
si eu am divortat dupa un mariaj mai lung k al tau si am un copil k si tn, dar dak ai facut pasul, da-ti okzia sa traiesti pt tn, copilul va creste, poate va plek de langa tn, la maturitate... indiferent de ce se va intampla,,,pana atunci nu rata o clipa pt a o umple cu cv bun, indiferent cum si langa cn... si eu sunt de neinteles pt ai mei, dar pana la urma, ei si-au trait viata si toti ne ducem intr-o zi... u dc nu ai avea dreptul la viata?la fericire?la respect?ofera-ti sansa asta zi de zi...nu te lasa influentata de valurile vietii, pt nmn viata nu e usoara si nici roza... dar fiekre are dreptul sa traiask...deci fruntea sus, alunga gandurile triste, lasa trecutul departe, infrunta prezentul si nu lasa viitorul tau la voia intamplarii... fa ceva pt el, pt tn, pt viata si fericirea ta, nu te lasa batuta , bucura-te de sanatatea pe care o ai(nu o neglija), bucura-te de natura(e cel mai bun leac), bucura-te de copil(ai ceva numai al tau)... numai bine iti doresc , multa rabdare, vointa si fericire in viitor | ||
ana_lisse2000 Postat pe 15 August 2009 10:55 |
||
acuma, anne-lisse, e normal sa divorteze omul ala de tine, daca tu ii vorbeai sau te comportai precum scrii, ... stii tu, limbaj de mess al unei pitipoance intarziate, s-o fi saturat si el si si-a luat campii. Pnm, poa'ca se saturase si el. Nu dati in mine, ca nu am decat doua clase, a treia n-am apucat sa o mai promovez, dar inca tin minte ca invatatoarea ne-a prezentat altfel alfabetul in clasa intai... |
||
anakin Postat pe 15 August 2009 14:09 |
||
cand ai un copil,nu mai poti gndi ce e bine pt tine,ci ce e bine pt voi,sau mai bine,te gandesti intai la copil,daca sotul tau era "baiat bun" de ce ai plecat de langa el?te-ai gandit la copilul tau cand ai facut asta?nu,doar la tine!de ce te plangi acum?ai fost egoista,ai schimbat viata familiei tale doar pt binele tau,ia acum cauti raspunsuri?tu esti singura care iti poti raspunde............noi nu putem judeca nici situatia,si nici pe tine... |
||
simonaene29 Postat pe 15 August 2009 20:45 |
||
De la: casa_blanca77, la data 2009-08-14 16:22:40Oamenii se intalnesc si se cunosc. Apoi se despart...Se despart pentru ca au facut imprudenta de a se cunoaste. Iar stai cu 2, papusha???,rau, cearca cu mai multi, in pararel, asa dureaza mai mult... |
||
valentino Postat pe 15 August 2009 21:57 |
||
De la: nazirra, la data 2009-08-15 02:51:05eu nu cred ca o femeie pleaca de acasa de bine ,intotdeauna exista ceva ce o face sa nu mai aiba puterea de a merge mai departe,nimeni nu se casatoreste sa se desparta ,toti ne am casatorit crezind cu totul altceva despre omul de linga noi... Nu toti sunt in stare sa-si asume responsabilitatea pentru pasii gresiti pe care ii face. In cazul meu, el a plecat la alta iar eu am ramas cu copilul care nu intelege de ce tati nu mai locuieste cu noi, de ce tati vine atat de rar si atunci cand vine ii spune sa ramana cu noi pentru ca ea are nevoie si de tata si de mama, ea isi doreste sa aiba o familie. Si ce poti sa ii spui copilului cand il vezi cat de mult se chinuieste si cat de mult il doare? Cum te ajuta toate astea sa mergi mai departe, sa treci senina printr-un divort, sa poti sa duci povara zilnica mai departe? |
||
cleo27 Postat pe 15 August 2009 23:06 |
||
CRED CA TI-E FOARTE GREU ,VIATA ESTE UN BUN DE UNICA FOLOSINTA,TREBUIE SA PROFITAM LA MAXIM DE TOT CE NI SE INTIMPLA NU TE MINTI DACA POTI SCHIMBA CEVA , SCHIMBA ACUM TOTUL, DINOU,FA TOT CE TE FACE FERICITA .SI DACA RAMANEAI CU SOTUL SI-L IUBEAI PE CELALALT SOTUL ERA LA FEL DE NEFERICIT SI CHIAR DACA TU INFRANAI SENTIMENTELE ERAI TOT INCOMPLETA SI GOLUL CARE SE CREA IN JURUL VOSTRU ERA MAI DUREROS.CEI CARE TE JUDECA SUNT INCARCATI DE VENIN EI SIGUR TRAIESC PE JUMATATE ,TU ESTI CURAJOASA MERITI MAI MULT | ||
garbo027894 Postat pe 16 August 2009 07:46 |
||
buei! fato,te apuca sughitzul de-ai scris asea prescurtat? tulai,ce chinuiala.. |
||
preciouss Postat pe 16 August 2009 08:12 |
||
desi nu-s casatorita,indraznesc sa-ti dau ''un mic sfat''incearca sa ai o discutie serioasa cu el.........si daca nu se ajunge la nici un rezultat''pozitiv''........poate ii vei acorda ex-sotului o a doua sansa.......... totusi........este tatal copilului tau........ ar fi pacat....... acest''strain''nu il va iubi niciodata pe micutz asa cum o face propriul lui tata. Eu iti doresc din suflet multa bafta!!!!!!!!! Si,sa nu uit.......ROAGA-TE!!!!!!!Mergi la biserica sa te rogi!!!! Te va ajuta enorm!Enorm!!!!!!!! Succes mult iti doresc!!!!!!!!! |
||
ally_sbb Postat pe 16 August 2009 14:19 |
||
sfatul asta, sa nu divortezi "pentru copil" mi se pare cel mai prost posibil. Si vorbesc in cunostinta de cauza. Doi oameni - si parintii ramin tot oameni - care stau impreuna din pura obligatie devin frustrati, in timp - frustrare indreptatita si care, ghici, se manifesta tocmai in familie... Si ce vina o avea copilul meu ca eu ajung nemultumita de viata mea, un pachet de nervi si resentimente si gata sa izbucnesc la tot ce misca - si tac'su la fel? Asta e minunatul camin pe care trebuie neaparat sa il oferim copiilor si asta e rolul parintilor? Poate fi fericit copilul, asa, de unul singur, in atmosfera asta? Ba daca e nefericit, si constati ca e nefericit, mai si arunci vina pe el, ca "pentru el stau si nu ma despart, ca sa aiba tata." "Tata" nu e similar cu masina su palton: "sa aiba tata" nu inseamna sa pastrezi neaparat individul inrudit biologic tolanit in fotoliu, in lumea lui paralela. Inseamna mult mai mult. Poate sa nu "aiba tata" cu el de mina. Asa cum o femeie poate sa nu aiba, de fapt, sot, chiar daca bipedul sta in aceeasi casa, cu acte in regula. In fond, o familie e in suflet. Daca a disparut de acolo, faptul ca exista in acte sau in opinia vecinilor este egal cu zero. |
||
quasaria Postat pe 16 August 2009 17:27 |
||
pupat-as sinapsele! | ||
preciouss Postat pe 16 August 2009 17:31 |
||
Eu nu cred ca ai gresit, ai facut ce ai simtit! Sa-ti fie bine! | ||
garbo039411 Postat pe 16 August 2009 20:14 |
||
De la: quasaria, la data 2009-08-16 17:27:47sfatul asta, sa nu divortezi "pentru copil" mi se pare cel mai prost posibil. Si vorbesc in cunostinta de cauza. Doi oameni - si parintii ramin tot oameni - care stau impreuna din pura obligatie devin frustrati, in timp - frustrare indreptatita si care, ghici, se manifesta tocmai in familie... subscriu |
||
myriam Postat pe 17 August 2009 08:34 |
||
Si eu subscriu ! | ||
ruxbut2005 Postat pe 17 August 2009 13:40 |
||
unele coaste nu sint bune nici afumate ,nici sarate si nici afumate ,da mai dute nene co povestea ta de ris ca nu convingi tu un om cu scaunul la cap ca numai el prostu de barbat e de vina | ||
garbo197784 Postat pe 17 August 2009 17:09 |
||
un om cu scaun la cap??!! hai,ca asta-i buna! ioi! si cu fereshtile larg inchise,nu?! |
||
preciouss Postat pe 17 August 2009 20:54 |
||
preci, "cu scaunul" la cap! si cu masa unde-o fi? |
||
lady_corina Postat pe 17 August 2009 20:58 |
||
masa o-nghitit-o demult,stai linistita... corinache!!! ce facusi la examen fato?! aaa...felicitari,nu? |
||
preciouss Postat pe 17 August 2009 21:01 |
||
preciiiiiiiiii merci, da' inca n-am sarit peste gard (sunt inca de-a calarea pe el ) si nici nu vreau sa atrag atentia asupra mea... |
||
lady_corina Postat pe 17 August 2009 21:02 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-17 17:09:37unele coaste nu sint bune nici afumate ,nici sarate si nici afumate ,da mai dute nene co povestea ta de ris ca nu convingi tu un om cu scaunul la cap ca numai el prostu de barbat e de vinadar merita sa incerci,nu...?,mai ales daca vezi ca ai oaresce sustinere(oho...,si ce sustinere).apropo' de ce spune pretzioasa noastra,deschide laaaarg fereastra si accepta ca, daca unii au "scaun la cap",altele au "paula"in cap,si datorita celor din urma se alege praful de o casnicie,oricat de robust ar fi scaunul ala al tau.stii care e operatia care nu a reusit niciodata,nu?,daca nu,iti spun eu...:sa-i scoti femeii "paula"din cap... . |
||
roby_cado Postat pe 18 August 2009 07:27 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-08-18 07:27:42(a nu se intelege ca generalizez..)De la: garbo197784, la data 2009-08-17 17:09:37unele coaste nu sint bune nici afumate ,nici sarate si nici afumate ,da mai dute nene co povestea ta de ris ca nu convingi tu un om cu scaunul la cap ca numai el prostu de barbat e de vinadar merita sa incerci,nu...?,mai ales daca vezi ca ai oaresce sustinere(oho...,si ce sustinere).apropo' de ce spune pretzioasa noastra,deschide laaaarg fereastra si accepta ca, daca unii au "scaun la cap",altele au "paula"in cap,si datorita celor din urma se alege praful de o casnicie,oricat de robust ar fi scaunul ala al tau.stii care e operatia care nu a reusit niciodata,nu?,daca nu,iti spun eu...:sa-i scoti femeii "paula"din cap... . |
||
roby_cado Postat pe 18 August 2009 07:29 |
||
bre roby,tu nu generalizezi,esti doar de acord cu ce-a zis Napoleon | ||
eladaela Postat pe 18 August 2009 08:21 |
||
draga mea culegi chiar ce ai semanat nu puteai avea o relatie pe langa casnicie ai renuntat prea usor la relatia de 10 ani pentru o himera incearca sa-ti revii ai un copil care nu meriat sa sufere din cauza prostiei tale |
||
tusi_Oli Postat pe 18 August 2009 10:49 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-18 08:21:17bre roby,tu nu generalizezi,esti doar de acord cu ce-a zis Napoleonte prinsesi,ha? .destept al dreaq Napoleon asta dom'le... ...hmm...,sa concluzionezi asa ceva din timpurile alea...,destept ce sa mai... |
||
roby_cado Postat pe 18 August 2009 13:25 |
||
asa da om 6250!Multumesc .Oricum pina va veni Isus domnesc dracii si isi bat joc de viata din cauza lui Paula sau a lui proasta,idioti si ingusti la minte sin 99 la suta din oameni iar restu sint crezuti morti dar ei sint mai vii ca niciodata ,si stii mai corina caci la cine iei partea esti ca el sau ea sau paula | ||
garbo197784 Postat pe 18 August 2009 13:26 |
||
cine zice ala e! | ||
lady_corina Postat pe 18 August 2009 13:28 |
||
lasa-l corinuto ca n-are rost... nenea asta nu e nici macar misogin...ca aia mai au totusi o sansa. nenea asta crede ca detine adevarul suprem,da' cine-l mai baga in seama?? |
||
eladaela Postat pe 18 August 2009 13:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ink nu a divortat | 25 | De la: garbo171197 9 Octombrie 2010 00:00 |
arta impacarii | 27 | De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:55 |
Cum creste un copil fara tata? | 12 | De la: Blue_Tattoo 14 Ianuarie 2010 09:04 |
|
||
Mama mea e singura pe care am pus-o mai presus de viata mea dar bautura si concubinul ei de 11 anI o depart de langa mine...un sfat daca se poate!!! | 14 | De la: si_totusi 19 Iunie 2009 00:01 |
In prag de Divort | 64 | De la: quasaria 19 Februarie 2011 10:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară