"Aaa..la asta ma refeream , asta ca sa mai destindem un pic atmosfera, nu ca mi-ar fi gandul doar la "rime", cum se grabesc unii sa traga concluzii" pai da...,"RIME"..,niciodata la singular...,NICIODATA... |
||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 14:48 |
||
---|---|---|
De la: roby_cado, la data 2009-08-19 14:48:14 Cum mai te amuzi tu de glumitzele tale . Semeni leit cu fostul meu sot . Din acest motiv imi place mie sa piuiesc cu tine . |
||
delaviataadunate Postat pe 19 August 2009 15:01 |
||
asa de mult ii duci dorul fostului sot...?of of of...,hai piuie,piuie,daca-ti face bine... alea sunt chestii destul de serioase "imbracate" in glumitze Blanca,depinde cum le citesti si ce vrei sa intelegi... |
||
|
||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 15:19 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-08-19 15:19:53 asa de mult ii duci dorul fostului sot...?of of of...,hai piuie,piuie,daca-ti face bine... Ok...daca vrei sa trecem la lucruri serioase...Sa -mi fie dor ...A fost o perioada din viata mea in care am avut parte si de momente frumoase pe care nu am cum sa le neg sau sa le uit . Si atunci poate ca ma mai apuca nostalgia. Dar sunt constienta ca nu mai poate fi nimic ca inainte . Iar eu de ceva timp am inceput sa ma obisnuiesc cu aceasta idee. Si sa nu ma mai simt atat de vinovata . Pana la urma nu am omorat pe nimeni. Stiu , ai sa incepi sa spui ca i-am omorat sentimentele , orgoliul, dar lasa , nu mai faceti voi atata pe victimile , ca nu sunteti nici pe departe asa ceva. Eu stiu ca atunci cand sunt suparata si dezamagita nu mai vreau sa vad pe nimeni , vreau doar sa zac , sa ma inchid in mine si sa ma gandesc unde gresesc, unde fac bine , de ce s-a ajuns aici . Dar nu , el dansa pe masa in cluburi, agata femei necunoscute la terase, cand ii pica ceva in plasa le instala, pe rand, in casa care era si a mea si in care eu nu mai aveam acces. Cand era in pauza de " dat la rame " , venea si-mi mai batea cate un cui in cauciucul de la masina, mai imi scotea cate o borna de la baterie ( asa in ras , ptr ca si-a oprit o cheie , dand-o pierduta ), de fata cu copilul imi adresa diverse apelative ( pe care ai sa spui ca le meritam0 , dar totusi cu copilul de fata se putea abtine . In fine , ar fi multe de spus ....nu stiu daca vrei saintelegi ceva din ce am scris, te vad incapatanat si radical, stii una si buna cum ca femeile au doar paula, sau rime , sau cum vrei tu sa le spui, in cap . Poate ar trebui sa te gandesti si tu la clipele frumoase care au fost in casnicia voastra, sa incepi sa le uiti pe cele urate , si sa mergi mai departe. Doar asa vei putea fi multumit. O zi buna iti doresc! |
||
delaviataadunate Postat pe 19 August 2009 16:12 |
||
draga mea,e adevarat ca nu ai omorat pe nimeni,dar ai schimbat destinul a doua vieti(pe a ta nu o pun la socoteala,e a ta si faci ce vrei cu ea),si nu in bine,in orice caz.acum, intrebarea este...,de ce?,cu ce drept?cine esti tu sa faci asta?si ce e mai important...,PENTRU CE?.intelegi?.vi acum si insirui tot felul de magarii pe care le face sotul tau,dar, facea toate astea si inainte?,din cate am inteles.....nu.inainte de a dansa pe mese,s-a inchis in el,si nu a vrut sa vada pe nimeni,a zacut(cum spui tu,si-ti facea o deosebita placere sa-l vezi asa),si-a dorit sa moara.dansatul ala pe mese este incercarea lui disperata de a se ridica de acolo de unde l-ai trantit tu,insa nu-i face nici o placere,cum nici femeile alea nu-i poate alunga durerea din suflet muuuult timp,crede-ma.felicitari,l-ai transformat intr-un Zombi.despre copil...,nu vreau sa mai amintesc(cu toate ca el ramane cel mai afectat in toate povestile de genul asta,pentru tot restul vietii),pentru a nu mai fi acuzat ca ma ascund in spatele copiilor(departe de mine,dar cine are "creier",intelege).ma vezi incapatanat si radical?reciteste ce am scris mai sus,si poate intelegi de ce... .o zi buna si tie. | ||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 17:31 |
||
ma tot intreb cum mai are fata asta nervi sa-ti raspunda... | ||
eladaela Postat pe 19 August 2009 17:42 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-19 17:42:31ma tot intreb cum mai are fata asta nervi sa-ti raspunda...si eu... ,dar stiu si raspunsul elado...ARE REMUSCARI. |
||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 17:44 |
||
as zice ca vrea sa te faca sa vezi si altfel lucrurile | ||
eladaela Postat pe 19 August 2009 17:52 |
||
Roby, mai gandeste-te. Ori daca n-ai chef sa faci un pas in fata macar nu mai da cu piatra. Asta cu schimbatu' destinelor ,zau, e asa o vorba mare ...... Toti oamenii cu care ne intersectam pot schimba ceva in noi.Sunt picaturi mai mari sau mai mici... dar ce anume si cum e alegerea noastra! |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 17:59 |
||
"lucrurile"de genul asta nu se pot vedea altfel draga mea.si-a inselat sotul pe motiv de... ,copilul ala va trai fara tatal lui alaturi.astea se pot vedea "altfel"? | ||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 18:16 |
||
"ce anume si cum e alegerea noastra!" da,dar sa nu-i afecteze pe cei de langa noi... |
||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 18:20 |
||
Inteleg ca daca apuci sa faci un copil esti condamnata sa stai cu un prost o viata intreaga pe motiv ca schimbi 2 destine? | ||
Micass Postat pe 19 August 2009 18:22 |
||
De la: Micass, la data 2009-08-19 18:22:59Inteleg ca daca apuci sa faci un copil esti condamnata sa stai cu un prost o viata intreaga pe motiv ca schimbi 2 destine?gresit,daca realizezi intr-un final ca stai cu un "prost"sau o "proasta",chiar daca ai copii,te duci si divortezi inainte de a-ti pune poalele in cap prin vecini draga mea. |
||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 18:30 |
||
Ai spus altceva. Ai spus ca in momentul cand divortezi schimbi destinul a doi oameni. Strict la partea asta ma refeream. Lasa batutul pasului pe loc si intorsul discutiei doar acolo unde iti convine tie. | ||
Micass Postat pe 19 August 2009 18:34 |
||
"ce anume si cum" ne afecteaza- noi alegem Roby! nu aleg altii reactia noastra in fata unei intamplari -asta spun dar.. in fine! ...te-ai zidit in turn.treaba ta! |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 18:36 |
||
Nu s-a inchis in nici un turn. E genul de barbat care isi plange de mila si caruia ii place sa fie victima. Asteapta mereu sa fie mangaiat pe crestet si sa i se spuna ce mare dreptate are. Genul de barbat muiere. Mai sunt cativa pe aici. | ||
Micass Postat pe 19 August 2009 18:39 |
||
daca tatal este unul adevarat,ii va fi mereu alaturi copilului. | ||
eladaela Postat pe 19 August 2009 18:47 |
||
O fi, Micass... Eu cred insa ca e la mijloc un mare orgoliu ranit si muuult mai putina maturitate . Altfel de ce sa te centrezi pe ce-a facut ea - nu zic ca e bine- si nu pe ce ai tu de treaba incepand din acel punct. Tot o dovada de maturitate e sa stie copilul ca el n-are nici o vina si ca ambii parinti il iubesc ,chiar daca el locuieste doar cu unul, si chiar daca de la momentul x iubesc un alt om . Iaca asa nu sunt doi traumatizati in ecuatie . Decat daca tii numaidecat sa mai pui niste caramizi si la copil acolo...in sprijinul ideii, nu de alta... |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 18:51 |
||
micass,nu ma refeream la divort,ci la greselile pe care le facem voit,si care duc la schimbarea unor destine in rau fara a avea vre-o vina.mai,stiti ce ma enerveaza la oameni in general?ca nu recunosc atunci cand gresesc.frate...AM GRESIT.ce mama dreaq e asa de greu?ai gresit?foarte bine,se mai intampla.dar recunoaste.asuma-ti greseala.e a ta,nu a celuilalt.mie sincer imi e scarba de capra raioasa in general,dar cand vad ca tine si coada sus.... | ||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 18:53 |
||
nazirra Postat pe 19 August 2009 18:59 |
||
De aia te cramponezi tu atat? Ca nu ti-a spus ca a gresit? Imi pare rau de tine. La mine un om care mi-a gresit, indiferent in ce fel, daca consider ca n-am meritat, nici nu il mai consider ca facad parte din viata mea. Ma intorc efectiv pe calcaie si plec mai departe fara sa ma mai uit in spate. Cred ca as fi innebunit pana acum daca m-as fi blocat intr-o intamplare urata din viata mea. | ||
Micass Postat pe 19 August 2009 19:03 |
||
tu i-ai spus ei ca ai gresit?? | ||
eladaela Postat pe 19 August 2009 19:11 |
||
micass,nu ma refeream la situatia mea cand vorbeam de recunoasterea greselii,ci in general(cum e cazul de fata).acum...,tu ai avut parte de astfel de intamplare in viata ta?ai copii?,stii ce inseamna asa ceva?,ai trecut asa de usor peste toate cum spui?,cu o intoarcere simpla pe calcaie?.daca da,sunt doua variante,ori ti s-a falfait de familia ta,ori esti un caracter foaaaaarte puternic vecin cu... nesimtirea .iar daca nu ai trecut prin asta,please...,hai pe topicul cu bancuri. | ||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 19:20 |
||
Esti unicul care a trecut prin asa ceva. Nimanui nu i sa intamplat niciodata asa ceva. E ceva de nedescris. Sunt in viata situatii mult mai grele si mai de netrecut decat ca te inseala cineva. Hai fii tu mai simtit si mai plange-te inca 10 pagini pe acest topic de cat de nasol ai patit-o. Nu s-a mai vazut in veci o situatie ca a ta. Eu una inca sunt socata de ce ai patit. Sper ca veninul pe care il torni pe aici sa nu il torni si in urechea copilului. |
||
Micass Postat pe 19 August 2009 19:27 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-08-19 17:31:41draga mea,e adevarat ca nu ai omorat pe nimeni,dar ai schimbat destinul a doua vieti(pe a ta nu o pun la socoteala,e a ta si faci ce vrei cu ea),si nu in bine,in orice caz.acum, intrebarea este...,de ce?,cu ce drept?cine esti tu sa faci asta?si ce e mai important...,PENTRU CE?.intelegi?.vi acum si insirui tot felul de magarii pe care le face sotul tau,dar, facea toate astea si inainte?,din cate am inteles.....nu.inainte de a dansa pe mese,s-a inchis in el,si nu a vrut sa vada pe nimeni,a zacut(cum spui tu,si-ti facea o deosebita placere sa-l vezi asa),si-a dorit sa moara.dansatul ala pe mese este incercarea lui disperata de a se ridica de acolo de unde l-ai trantit tu,insa nu-i face nici o placere,cum nici femeile alea nu-i poate alunga durerea din suflet muuuult timp,crede-ma.felicitari,l-ai transformat intr-un Zombi.despre copil...,nu vreau sa mai amintesc(cu toate ca el ramane cel mai afectat in toate povestile de genul asta,pentru tot restul vietii),pentru a nu mai fi acuzat ca ma ascund in spatele copiilor(departe de mine,dar cine are "creier",intelege).ma vezi incapatanat si radical?reciteste ce am scris mai sus,si poate intelegi de ce... .o zi buna si tie. Citeste la pagina 41, ce a postat quasaria. Incearca sa-ntelegi ce anume a vrut sa transmita. Nu trebuie invocat mereu copilul daca e vorba ca noi(cuplul, parintii) nu ne intelegem si vrem sa traim separat. Am scris undeva ca in multe cazuri e mult mai bine sa-ti cresti copilul de una singura decat intr-o familie unde nu este intelegere, caldura si armonie. Acolo unde certurile sunt la ordinea zilei copilul ramane cu sechele mult mai grave decat despartirea parintiilor. |
||
myriam Postat pe 19 August 2009 19:35 |
||
ei da..,asta numesc eu ironie ,chiar mi-a placut. | ||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 19:36 |
||
miryam,subscriu si eu,dar aici nu se pune problema de asa ceva,citeste cu atentie. | ||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 19:41 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-08-19 19:41:27miryam,subscriu si eu,dar aici nu se pune problema de asa ceva,citeste cu atentie. Aici , unde???? era vorba in general. Nu ma refer, ca era asa neaparat in cazul tau. |
||
myriam Postat pe 19 August 2009 19:46 |
||
De la: myriam, la data 2009-08-19 19:46:03aici pe topicul cu aceasta poveste,care nu e cazul meu.in general...,asa e,am spus-o mereu.De la: roby_cado, la data 2009-08-19 19:41:27miryam,subscriu si eu,dar aici nu se pune problema de asa ceva,citeste cu atentie. |
||
roby_cado Postat pe 19 August 2009 19:48 |
||
nu cred ca este nevoie de certuri zilnice ca in familie sa nu fie armonie ,ca cei doi sa fie nefericiti si la un moment dat sa ajunga sa se urasca. | ||
eladaela Postat pe 19 August 2009 19:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sa continui sa traiesc asa? | 49 | De la: salbatica_sexy 22 Decembrie 2009 09:58 |
Dragoste sau obisnuinta? | 49 | De la: garbo_459002 9 Noiembrie 2016 16:42 |
pastile super slim | 7 | De la: yanyacharberet 5 August 2009 17:04 |
|
||
inselata | 825 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:07 |
zona zoster | 17 | De la: danutzakiri 29 Martie 2011 20:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară