AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

despre copil...,nu vreau sa mai amintesc(cu toate ca el ramane cel mai afectat in toate povestile de genul asta,pentru tot restul vietii).
Din cauza acestei fraze(ai scris-o tu) am vrut sa citesti cea ce scria quasaria. Si asa cum spuneam si eu, copilul poate fi mai afectat intr-o casnicie distrusa mult mai grav decat sa-si vada parintii separati. Si nu uita!! cui pe cui se scoate si pana la urma tot o femeie va intra in viata ta. E pacat sa improsti cu vorbe grele pe aici. Nu suntem la fel. Poate vei gasii o femeie care sa-ti fie sufletul pereche si vei regreta cele spuse pe acest topic. Ati doresc toata fericirea de care ai atata nevoie.
myriam
Postat pe 19 August 2009 19:57
De la: eladaela, la data 2009-08-19 19:49:07nu cred ca este nevoie de certuri zilnice ca in familie sa nu fie armonie ,ca cei doi sa fie nefericiti si la un moment dat sa ajunga sa se urasca.

sunt deacord cu tine. Cateodata nefericirea apare si cand nu avem cu cine sa ne certam.
myriam
Postat pe 19 August 2009 19:59
De la: eladaela, la data 2009-08-19 19:49:07nu cred ca este nevoie de certuri zilnice ca in familie sa nu fie armonie ,ca cei doi sa fie nefericiti si la un moment dat sa ajunga sa se urasca.
lipsa de comunicare elado,e mai rea decat cearta zilnica.e de ajuns ca unul din parteneri sa nu comunice,si se alege prafu',mai devreme s-au mai tarziu.
roby_cado
Postat pe 19 August 2009 20:00
cu conditia sa mai lasi la o parte atata ura si frustrari
eladaela
Postat pe 19 August 2009 20:00
De la: eladaela, la data 2009-08-19 20:00:29cu conditia sa mai lasi la o parte atata ura si frustrari
mai,nu e vorba de nici un pic de ura,si nici de frustrari.lasand la o parte povestile fiecaruia de viata,eu,nu pot fi de acord cu infidelitatea.asta-i tot.aaa...,ca mai raspund la niste provocari din partea unora(care habar n-au despre ce vorbesc,dar ei...vorbesc),s-au unor sfatosi"binevoitori",e alta mancare de peste.
roby_cado
Postat pe 19 August 2009 20:16
Concluzia: cei care iti spun ca te cramponezi prea mult de ceva ce nu merita inseamna ca sunt de acord cu infidelitate. Doh. E clar ca esti putin limitat si nu vezi decat ce vrei sa vezi si sa auzi doar ce vrei tu.
Micass
Postat pe 19 August 2009 20:18
M-am enervat ca am incercat sa scriu aici ceva si garbo imi tot cere id-ul si parola
chiar asa de rar am intrat
daria_
Postat pe 19 August 2009 21:33
In sfarsit - cred ca se sperie ca ma enervai
si-mi dadu verde la postari
daria_
Postat pe 19 August 2009 21:34
am mai patit si eu, Daria - zicea ca nu exista nici un membru inscris pe forum si nici un topic si nu-mi lua parola ca zicea ca nu sunt inscrisa...
lady_corina
Postat pe 19 August 2009 21:39
Nici eu nu sunt de acord cu infidelitatea. Asta nu inseamna ca sunt limitata.
Blanca a gresit cand a avut o relatie extraconjugala care a produs durere si lacrimi. Nu ma refer aici la sotul ei, ci la copil pe care nu l-a luat in calcul atunci cand a inceput sa-si caute "marea dragoste"
Am inteles ca nu prea avea ce sa-i reproseze sotului la momentul cand a hotarat sa faca pasul, dar a fost prea egoista.
Nu-l inteleg nici pe sotul ei: nu a deschis ochii la timp, dar acum ii face sicane.
Amandoi s-au comportat ca doi oameni imaturi fara sa tina seama ca la mijloc se afla si linistea si siguranta uni copil (asta nu inseamna doar asigurarea confortului material)

daria_
Postat pe 19 August 2009 21:46
scrieti-i Andrei Micu ...
blanca
Postat pe 19 August 2009 21:46
cred ca are ceva cu noi
Ce ai facut la examen?
Ne plimbi de maine cu masina?
daria_
Postat pe 19 August 2009 21:48
pai cum sa-i scrie, bre, daca n-au cont?...
zambil
Postat pe 19 August 2009 21:48
Daria - facui pe mine la examen...
Si nici Pampers nu aveam la mine
lady_corina
Postat pe 19 August 2009 21:50
chiar asa - cum de pot scrie?
lady_corina
Postat pe 19 August 2009 21:51
si_totusi
Postat pe 19 August 2009 21:52
sa-i dea un buzz atunci . uite ca au. acuma e de facut lacramatii.
blanca
Postat pe 19 August 2009 21:54
Lasa, cori, ca nu s-a sfarsit pamantul.
Ce pazi kyra, nu se lauda ca-ti da el un pampers?
Sa mai crezi in prieteni......
daria_
Postat pe 19 August 2009 22:43
nu, nu mi-a promis - a fost corecta!
lady_corina
Postat pe 19 August 2009 22:45
De la: daria_pet, la data 2009-08-19 21:46:35Nici eu nu sunt de acord cu infidelitatea. Asta nu inseamna ca sunt limitata.
Blanca a gresit cand a avut o relatie extraconjugala care a produs durere si lacrimi. Nu ma refer aici la sotul ei, ci la copil pe care nu l-a luat in calcul atunci cand a inceput sa-si caute "marea dragoste"
Am inteles ca nu prea avea ce sa-i reproseze sotului la momentul cand a hotarat sa faca pasul, dar a fost prea egoista.
Nu-l inteleg nici pe sotul ei: nu a deschis ochii la timp, dar acum ii face sicane.
Amandoi s-au comportat ca doi oameni imaturi fara sa tina seama ca la mijloc se afla si linistea si siguranta uni copil (asta nu inseamna doar asigurarea confortului material)

Nici eu nu am fost si nici nu sunt de acord. S-a intamplat sa-l intalnesc, iar dupa o luna de zile i-am marturisit sotului ca am o relatie cu un alt barbat. Intelegeti? Eu i-am spus , nu a descoperit el . I-am spus pentru ca nu puteam duce o viata dubla . Relatia noastra scartaia de mai mult timp , insa atunci , evident se acutizase. Si am vrut sa avem o discutie in care i-am marturisit. Initial a apreciat sinceritatea mea , insa apoi s-au schimbat lucrurile. Apoi eu am incercat , de dragul copilului , de dragul celor 10 ani de casnicie , sa mai acord sanse. Si nu o data. Dar nu s-a mai putut. Dati-va si voi seama de ce . Ce e stricat , e bun stricat . Exact ca vaza aceea .
delaviataadunate
Postat pe 20 August 2009 13:58
De la: casa_blanca77, la data 2009-08-20 13:58:12 S-a intamplat sa-l intalnesc, iar dupa o luna de zile i-am marturisit sotului ca am o relatie cu un alt barbat. Apoi eu am incercat, de dragul copilului, de dragul celor 10 ani de casnicie, sa mai acord sanse.

Si sotul nu a stiut sa beneficieze de sansa acordata?.. probabil ca nu era adeptul sexului in grup, ma gandesc

anakin
Postat pe 20 August 2009 16:52
De la: anakin, la data 2009-08-20 16:52:39
De la: casa_blanca77, la data 2009-08-20 13:58:12 S-a intamplat sa-l intalnesc, iar dupa o luna de zile i-am marturisit sotului ca am o relatie cu un alt barbat. Apoi eu am incercat, de dragul copilului, de dragul celor 10 ani de casnicie, sa mai acord sanse.

probabil ca nu era adeptul sexului in grup, ma gandesc

Nu ca nu i-ar fi placut, dar avea treaba mereu
delaviataadunate
Postat pe 20 August 2009 17:51
PRimul banc:

- Salut!.. ia spune, vrei sa faci sex in trei?
- Da, cum sa nu?!?
- Atunci du-te acasa, poate mai apuci!...

Al doilea:
- Alooo, Costel?
- Da!
- Ia spune, ai vrea sa facem un sex in grup?
- Nebunele, cum sa nu?.. cati suntem?
- Pai daca vii tu cu nevasta-ta, trei!
anakin
Postat pe 20 August 2009 19:39
De la: anakin, la data 2009-08-20 19:39:19PRimul banc:

- Salut!.. ia spune, vrei sa faci sex in trei?
- Da, cum sa nu?!?
- Atunci du-te acasa, poate mai apuci!...

Al doilea:
- Alooo, Costel?
- Da!
- Ia spune, ai vrea sa facem un sex in grup?
- Nebunele, cum sa nu?.. cati suntem?
- Pai daca vii tu cu nevasta-ta, trei!

Ba pardon , primul al meu era: Care e avantajul in a face sex in grup ?
Raspuns: Daca ai treaba, poti sa pleci.
delaviataadunate
Postat pe 20 August 2009 19:53
bravos, inseamna ca omul tau era ocupat.
anakin
Postat pe 20 August 2009 19:57
De la: daria_pet, la data 2009-08-19 22:43:01Lasa, cori, ca nu s-a sfarsit pamantul.
Ce pazi kyra, nu se lauda ca-ti da el un pampers?
Sa mai crezi in prieteni......

dario, sunt femeie !!
kyra
Postat pe 20 August 2009 23:15
De la: lady_corina, la data 2009-08-19 22:45:24 nu, nu mi-a promis - a fost corecta!

si am dat de inteles ca esti femeie - cred ca a inteles
lady_corina
Postat pe 20 August 2009 23:18
kyra,sori - eram cam adormita la ora aia, basca nervoasa ca ma tot deranja o fomeie cu declaratii de inima albastra.
Asa ca vedeam peste tot numai barbati
daria_
Postat pe 20 August 2009 23:41
Buna,
Pentru Casa_blanca, Myriam, si toate femeile sau barbatii cu probleme in a-si gasi partenerul.
In urma unei scrisori in care descriam unde am ajuns dupa 20 de ani de casnicie, un psiholog mi-a recomandat cartea FEMEI CARE IUBESC PREA MULT de Robin Norwood. O gasiti aici:

http://www.scribd.com/doc/6447136/Robin-Norwood-Femei-Care-Iubesc-Prea-Mult

Cititi-o, poate va ajuta si pe voi

INCLUSIV pe ROBY :)

Numai bine tuturor
garbo007433
Postat pe 21 August 2009 17:59
dario, si zici ca s-au dat gagicile la tine ??

naspa bre..
kyra
Postat pe 21 August 2009 19:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
problemele copiiilor problemele parintilor 9 De la: neco 7 Iunie 2012 15:29
am zis ajunde...si totusi sunt confuza si ma framant in continuare 40 De la: garbo1001 10 Martie 2012 13:54
Imi este greu... 124 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:10
divort - partaj 17 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:54
divort 6 De la: simonici24 10 Ianuarie 2016 18:35
Setari Cookie-uri