da pisicuto 339..stii cum stau lucrurile cu paiul si cu birna dar de ce or fi uitat oamenii ce aceea fericire? sunt prea incrincenati...au un ego fantastik de bine dezvoltat...nu lasa nimik,dar chiar nimikul nu l-ar ceda,darmite ceva de valoare | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 12:28 |
||
---|---|---|
am trait exact ceea ce spui numai ca vezi tu la mn a fost un pik altfel...nu am ajuns sa traiesc ku el si cu baiatul meu el fiind in spania si akolo am sat inpreuna 4 luni minunate...am luptat mult cu toti kiar si ku parintii mei...in final toate bune si frumoase o iubire de vis am trait am trecut si peste prejudecati...numai ca fostul sot ma dorea inapoi din iubire...pt copil nu stiu...cert este ca atunci cand totul era perfect eram div tot m am gandit ca actualul meu iubit nu mi poate oferi viata pe care o vreau si cu care am fost invatata,asta financiar vorbind...de teama,de prostie nu stiu am renuntat la el si m am intors la fostul meu sot..L am iubit si inka il mai iubesc mult pe iubitul meu care mi a daruit un inel m a cerut de sotie tot...dar am ales asa ,nu stiam cum se va purta cu baiatul...aparent il iubea dar el nefiind insurat nicioadata nu stiu ...in fine akum sunt cu fostul sot divortati si tot e bine dar...il iubesc si pe celalalt mult de tot ...da mi un sfat te rog .ms | ||
guapa Postat pe 27 August 2009 17:22 |
||
De la: garbo017185, la data 2009-08-26 15:37:35si pe mine ma anuntat de doua zile sotia ca divortam sunt in aceasi situatie numi pot gasi linistea si eu am nevoie de ajutor in privinta asta Esti surprins rau din cate vad. Tie ti se parea ca aveati o casnicie fericita nu? |
||
|
||
Micass Postat pe 27 August 2009 19:23 |
||
mda.. | ||
blanca Postat pe 27 August 2009 20:14 |
||
De la: garbo039522, la data 2009-08-25 19:54:08SINCER NU AI STIUT SA APRECIEZI CEEA CE AI LINGA TINE SI ACUM EU NU TE-AS IERTA PT NIMIC IN LUME ........NU POT SA INTELEG CUM AU PARTE DE IUBIRE SI RESPECT TOCMAI CEI CE NU LE MERITA.....DAR CUM AI PUTUT SA-TI IEI COPILUL DE LINGA TATAL LUI ADEVARAT SI SA-L OBLIGI SA STEA CU TATA VITRG ........SPER SA TE CAIESTI AMARNIC PT CEEA CE AI FACUT Cum iti permiti sa-i vorbesti asa?Daca nu ai trecut prin asa ceva nu poti sa intelegi! Nu-i judeca pe altii , ai grija ca s-ar putea sa te loveasca cand te astepti! Daca poti sa-i dai un sfat, bine, daca nu , taci! |
||
mile Postat pe 27 August 2009 23:29 |
||
Am vazut mai tarziu despre cine este vorba! Este cu atat mai grav , cu cat tu n-ai realizat(ca si sotul ei , dealtfel!) faptul ca va indreptati catre dezastru! Chiar dac ar fi singura ta vina, tot ar fi de ajuns! Inseamna ca fiind prezent , nu ,,erai " acolo, sau nu-ti pasa! | ||
mile Postat pe 27 August 2009 23:58 |
||
De la: Micass, la data 2009-08-27 19:23:25De la: garbo017185, la data 2009-08-26 15:37:35si pe mine ma anuntat de doua zile sotia ca divortam sunt in aceasi situatie numi pot gasi linistea si eu am nevoie de ajutor in privinta asta Nu e surprins deloc!!!vezi ce a postat pe topicul " De ce inseala barbatii femeile" probabil tot din aceste motive i s-a intentat divort. |
||
myriam Postat pe 28 August 2009 09:23 |
||
la fel ma simt si eu dar nu am inca taria sa iau hotararea de a divorta |
||
garbo018843 Postat pe 28 August 2009 18:55 |
||
stati si suferiti daca sunteti fricoase si nevricoase. ce va tot plangeti daca tot nu faceti ceva sa iesiti din aceasta situatie? da, totusi divortul aista inseamna ardere pe rug sau iesirea in spatiu cosmic, de va tot cramponati asa si de va trebuie curaj cat casa? cum adica n-am tarie? da ,sa induri ai tarie? sa te lasi calcata in picioare, ai tarie? sa nu mai dai tu pe tine doi bani, ai tarie? sa nu incepeti iar cu cei copii sau mai stiu eu ce baliverne care motiveaza lasitatea, ca nu va cred |
||
si_totusi Postat pe 28 August 2009 19:12 |
||
sunt masochiste, totusico, se plang insa nu vor sa renunte la...ce oare? la suferinta? inseamna ca le place - am demonstrat ce era de demonstrat! |
||
lady_corina Postat pe 28 August 2009 19:15 |
||
Ma nu fiti rele. Daca toate ar proceda asa de unde am mai avea martiri de canonizat la sinodul urmator???.Credincioase, nici la Irinuca nu mai sint sperante, deci, nu mai sint...macar proaste...Si pt asta se poate canoniza. | ||
iar_eu Postat pe 28 August 2009 19:20 |
||
Doamna...Corina...nu fi rea....nu toata lumea este hotarata sa ia taurul de coarne,....si pentru ca apoi este judecat,analizat,intrebat,de ce asa si nu asa,..... Poate lipseste baza materiala,....cine stie... |
||
TEODORRD Postat pe 28 August 2009 20:08 |
||
draga mea,ai avut un sot bun care zici ca nu ai ce-i reprosa,fa-ti un proces de constiinta si fii sincera macar cu tine.pai barbatul cu care esti acuma oare nu se gandeste ca maine sau poimaine nu o sa-i provoci si lui aceeasi suferinta vazand cat de usor ai trecut peste 10 ani de casnicie si cu un copil la mijloc.nu putem merge pe principiul moara zece sa traiesc eu bine.in unele cazuri nu sant bine venite.punete tu in situatia fostului sot.sant femeie dar ai gresit .ti-ai facut-o cumse spune cu mana ta asa ca tu esti singura care te poti ajuta,nimeni altcineva e binevenit un sfat dar tu trebuie sa te ajuti singura.cu respect elena. | ||
elegant Postat pe 28 August 2009 23:49 |
||
Teodor, nu sunt rea dar...e cea mai mare prostie sa pleci urechea la judecata lumii - cu ce drept o face (lumea-judecata)??? au trait in casa cu cei doi sa vada ce si cum? baza materiala...pai ce banii ne fac pe noi sau noi pe ei? |
||
lady_corina Postat pe 28 August 2009 23:53 |
||
Noi ii facem,dar unii fac mai multi ,sau mai putini,..... | ||
TEODORRD Postat pe 29 August 2009 08:03 |
||
Daca asta aleg, asta sa traiasca. | ||
Micass Postat pe 29 August 2009 09:24 |
||
cand alegi banul si comoditatea , sa nu te mai plangi, sa nu te mai miorlai. ce? inainte de a ae marita cum traiai? nu pe banul tau? sunt unele care au ales sa stea acasa dupa maritis. sa le tina barbatul, ca de asta e barbat sau asa a vrut el. ei, a fost comod, a fost frumos iote ca a venit scadenta. n-au un leu nici sa se duca la piata darmite sa mai dea bani la un avocat. |
||
si_totusi Postat pe 29 August 2009 09:32 |
||
daca nu avea ce sa i reproseze propriului sot , nu prea putea divorta, ca preotii nu dau voie sa divortezi decat daca esti inselat. si apoi..cine ar vrea sa scape de un barbat care nu insala si caruia nu ai ce i reprosa?e ca si cum ai trai in hawaii..nu?cu un astfel de tip n ai treaba il invarti cum vrei tu si esti fericita altii- trebuie sa stai drepti in fata lor si tot gasesc pe alta ca nu stiu sa aprecieze au niste mentalitati gresite si dupa ceva timp vad ca au gresit dar nu mai esti datoare sa l iubesti si pt ca te a inselat e mai greu poate , desi daca el isi schimba caracterul si ideile poti sa ierti etc..de ex sunt barbati care asteapta necasatoriti , n au prietena..in timp ce prietena care i a lasat sunt cu altu etc.. avand in vedere ca ea e nemultumita cu barbatul de care s a indragostit- ce i drept dupa cum se poarta nu pare prea tres charmant...ar fi mai bine sa se impace cu fostul sot daca el vrea asta si nu i face reprosuri chestii care sa o deranjeze si sa i strice viata . poate si el a gresit undeva si nu se vede unde..un barbat nu trebuie sa fie doar perfect trebuie sa fie cald , sa stie sa o ia in brate sa i vorbeasca sa o faca sa zambeasca sa vorbeasca lucruri care o atrag sa se poata baza pe el oricand ca pe o stanca nu?asta inseamna sot..cred ca ea , ar trebui sa l intrebe pe sot daca vrea sa se impace cu ea, actualului iubit sa i spuna ca nu se simte legati impreuna el prefera tv ul decat sa o mangaie sa comunice etc- si cu fostul sot sa aiba o discutie mai inainte de impacare sa i spuna ca nu se simtea bine langa el sau cum era ea stie..ADICA SI EL trebuie sa si revizuiasca atitudinea..o femeie nu inseamna sa ti faca curat mancare sa ti ingrjeasca copilul sa fie totdeauna acsa..ci femeia este iubitam prieteana partenera cu care mergi prin viata si discuti orice inclusiv de ce nu i place de cutare ministru de cutare lege etc..femeia e persoana pe care trebuie sa o saruti mereu ca pe un copil nu?ca mama pe un copil nu?si pe care trebuie sa o mangai..sa nu uitam ca sunt barbati carora femeile le au nascut copii au facut munca grea casnica au educat copilul au avut si servici cand s a putut, ei n au ridicat un ac de jos..si nu le au mai facut un masaj fiind ele cocosate de munca. eu cred ca ea ar trebui sa i spuna fostului ei sot uite asta asta asta..ce nu i convine ei..nu m ai luat in brate nu m ai sarutat nu vorbim nu stii ce i in inima mea..nu stiu depsre tine etc..si nu ma simt fericita etc..poate e greu sa accepti ca nu esti superman adica el de ex..ca eu inca cred ca de un barbat depinde fericirea unei femei...adica el trebuie sa fie si delicat si cu maniere .sunt barbati care injura si asta e ceva f grosolan pt o femeie. sua sunt barbati care o insulta pe sotie pt te miri ce si pe urma vor sa se culce cu ea.adica el ar trebui sa vada ce nu i convine ei..si sa se impace daca el e de acord si se schimba . o femeie este o femeie , nu poate face avansuri unui barbat , iar intre un sot si o sotie complimentele si aprecierile nu s au teminat odata casatoriti ca sa inceapa insultele. si faptul ca ei isi lasa nevasta acasa si iasa cu prietenii in oras si in week enduri fara ca macar sa o invite sau sa i ceara parerera este o insulta si denota o subapreciere a sotiei si o casatorie care nu se justifica |
||
mrnastasia Postat pe 29 August 2009 13:12 |
||
Anastasia,ce s-a intamplat? | ||
any_chiriac74 Postat pe 29 August 2009 13:31 |
||
any...am o senzatie de deja vu | ||
wife_de_zmeu Postat pe 29 August 2009 13:38 |
||
Wife,ai dreptate! | ||
any_chiriac74 Postat pe 29 August 2009 14:14 |
||
Mereu impartiti pe doua tabere!Barbati si femei-trebuie ca Dumnezeu s-a amuzat copios cand ne-a facut complementari,dar atat de diferiti.. |
||
dadria49 Postat pe 31 August 2009 22:03 |
||
io cred ca era copil si facea experimente in laborator ... o chestie intre chimie si arte plastice | ||
blanca Postat pe 31 August 2009 22:09 |
||
Intodeauna daca te-ai hotarat sa iei o decizie,priveste-o cu optimism si gandeste-te ca,hotararea afost luata spre binele tau ,pentru ca ,tu ti-ai dorit sa schimbi ceva in bine pt tine.Ai o singura viata si merita traita la maxim!Mult succes! |
||
garbo031877 Postat pe 4 Septembrie 2009 21:51 |
||
Casa Blanca77, ti-am citit cu mare atentie postarile...Deosebit de interesant...Nu, nu-ti dau sfaturi, nu te judec in niciun fel, n-am acest drept...Totusi, cumva, te inteleg f. bine. Uite ! De regula, iubirea inseamna nevoia de a da si de a avea SECURITATE AFECTIVA...Asta isi doreste orice om, indiferent de varsta pe care o are...Ce inseamna securitate afectiva? Inseamna sa oferi, pe plan afectiv, intelectual, spiritual, material, etc. sprijin neconditionat. Mai inseamna sa te simti sustinuta si apreciata pe plan intim. Din cele scrise de tine, am inteles ca, la un moment-dat, nu te mai simteai FEMEIE in relatia ta de cuplu...Sotul tau nu-ti mai oferea securitatea afectiva de care aveai nevoie, si asta te-a facut sa devii f. vulnerabila...De aceea ai si avut impresia ca celalalt iti oferea ceea ce-ti lipsea...Daca n-ar fi fost el, ar fi fost altul...Problema era a ta si a fostului sot...Sunt FERM CONVINSA ca intre voi nu a existat comunicare REALA ci un surogat de comunicare...In sfarsit ...Incerc sa ma pun in locul tau...Eu mi-as fi luat copilul si m-as fi retras undeva, SINGURA, ca sa ma lamuresc eu pe mine ce-mi lipseste...In niciun caz nu m-as fi mutat cu celalalt barbat! Mi-as fi rezervat un timp sa se decanteze situatia...Apoi, dupa ce m-as fi lamurit ce se intampla in sufletul meu, CE VREAU de fapt, as fi avut o discutie FFFFFFFFFFFFFFFFF. SERIOASA cu sotul...I-as fi spus cinstit ceea ce ma nemultumeste, unde m-a dezamagit, ce-mi lipseste.L-as fi intrebat si pe el ce-mi reproseaza...Apoi, si abia apoi, as fi hotarat daca sa divortez sau nu...Dar, daca as fi divortat, in aceste conditii, nu m-as mai fi uitat inapoi! Suferinta ta este urmarea faptului ca esti constienta ca ceva n-ai facut ca lumea...Constiinta ta e cea care nu te lasa in pace. Ok. Atunci, fa ceva care sa-ti linisteasca mustrarile de constiinta...Tu stii ce tre sa faci, mai bine decat oricine...Dar, FA-O, CONCRET !Fa in asa fel incat sa ai constiinta impacata. Te pup si imi cer scuze ca, totusi, pana la urma ti-am dat "sfaturi". | ||
Nathaly_Albu Postat pe 5 Septembrie 2009 10:33 |
||
Am divortat recent, dupa 32 de ani de casatorie. am 2 baieti mari, casatoriti care m-au intrebat doar de ce am indurat pana acum (fiind in cunostinta de cauza). motivul divortului, violente fizice si verbale. am indurat,am indurat, am indurat pana cand o voce launtrica mi-a zis : gata , ajunge. mi-e foarte greu dar trebuie sa-mi recastig (in fata mea) demnitatea si o voi face. | ||
rika Postat pe 5 Septembrie 2009 19:30 |
||
Chiar asa, rika, de ce ai indurat atata timp? Dar mai bine mai tarziu decat niciodata! |
||
lady_corina Postat pe 5 Septembrie 2009 19:34 |
||
De la: rika, la data 2009-09-05 19:30:32am 2 baieti mari, casatoriti care m-au intrebat doar de ce am indurat pana acum Pe cand medita sub un smochin, Buddha a fost intrebat de un calugar: -Marite, pana cand vei mai indura atatea privatiuni si batjocuri si vei continua sa meditezi pentru binele oamenilor, desi nici un muritor nu vrea sa urmeze calea Ta? -Voi medita atata timp cat va trebui sa o fac. -Si de unde vei sti ca a venit acel moment? -Cand voi vedea ca muritorii au inceput sa se gandeasca la calea cea dreapta si vor incerca macar sa o urmeze... |
||
Poison Postat pe 5 Septembrie 2009 19:35 |
||
Te-ai innecat ca tiganu la mal, Rika...mai luai doar citiva pumni si citeva suturi si erai canonizata. Acu, nu esti nici cu sfintii nici cu dracii...dar ai facut bine.Era mai bine acu 31 de ani. | ||
iar_eu Postat pe 5 Septembrie 2009 19:37 |
||
ei, poate nu era mai bine - nu existau baietii | ||
lady_corina Postat pe 5 Septembrie 2009 19:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce trista ma simt | 41 | De la: hermosa20 15 Iunie 2013 23:47 |
gfh | 20 | De la: eladaela 23 Noiembrie 2009 12:43 |
am zis ajunde...si totusi sunt confuza si ma framant in continuare | 40 | De la: garbo1001 10 Martie 2012 13:54 |
|
||
E bine sa desparti copii??? | 22 | De la: garbo020185 13 Iulie 2009 00:47 |
pt femei de la un barbat | 30 | De la: garbo_8352 19 Aprilie 2013 15:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară