AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

Fiecare pierde ceva dupa divort.Eu mi-am pierdut foarfeca.
Ioana007
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:44
de ce? mai intai pentru ca eram f. tanara cu 2 copii mici intr-un oras strain, simgura, singura. nu aveam prieteni, nu aveam rude, si cei ce ma iubeau (parimtii si familia mea) departe fiind voiam sa stie ca sunt fericita, sa nu-i supar. asa am indus o imagine superba despre sotul meu. acum o luna cand le-am spus adevarul, i-am socat. mi-am purtat copiii in facultate, intre timp s-au si casatorit, intre timp sunt si bunica. Nepotul ma sctiga "binia" si sunt fericita cat sunt cu ei, dar... sper ca viata mea sa nu se termine aici
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:46
da, am doi copii superbi. ii iubesc in egala masura atat pe ei cat si pe jumatatile lor. nu spun cuvinte mari
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:48
nu am ravnit canonizarea, doar am sperat de fiecare data ca regret a si ca nu va repeta episodul. zadarnic. nu sunt o persoana oarecare. multa lume ma respecta pentru ceea e sunt. a venit timpul sa ma respect si eu cat de putin. voi reusi.
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:54
si inca ceva. nu-mi place sadismul tau.
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:56
Sunt sigur ca nici lui, de exemplu, nu-i place sa manance lamai cu sare. Tocmai de aceea probabil le evita...
Poison
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:58
rika, sunt multi sadici si cinici pe aici
te calesti tu in timp
lady_corina
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:59
-Cand voi vedea ca muritorii au inceput sa se gandeasca la calea cea dreapta si vor incerca macar sa o urmeze...[/quote]
calea cea dreapta, chiar daca se arata a fi scurta(53 de ani)acum cred ca trebuie urmata
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:01
sau sunt doar persoane care se mai pricep sa aplice psihologia inversa pentru a alina pe ceilalti, chiar daca dau impresia de sadism si cinism...
depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile...
Poison
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:01
rika, atunci cand ti se va mai pune intrebarea pe care ti-au pus-o copiii tai, incearca sa le dai raspunsul prin prisma acelei parabole. asta e singurul sens pe care am vrut sa il dau, in nici un caz nu am vrut sa ating un sens religios, pentru ca nu ma prind chestiile alea...
Poison
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:03
depinde si de omul pe care-l privesti...
psihologia inversa functioneaza uneori, e drept
lady_corina
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:03
sa ma calesc? sper ca procesul sa nu dureze cat a durat pana la descatusare
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:04
da, sunt si astfel de persoane si cred ca metoda lor da grabnic roade. le multumesc
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:06
sa te calesti in sensul de a lua intotdeauna partea buna din orice
lady_corina
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:09
nici un raspuns nu-mi da viata inapoi, asa ca talcul lor ma lasa rece. raspunsul este doar spaima ca nu ma voi putea desprinde, ca-mi voi pierde prietenii, si pe "unii" i-am pierdut, dar am gasit altii mai de nadejde.
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:13
De spaima trebuie sa scapi in primul rand si neaparat!
Prietenii se "decateaza" la greu - deci cei pierduti nu erau prieteni...
lady_corina
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:17
daca toate femeile abuzate fizic si verbal s-ar inscrie intr-o "asociatie" cred ca "am castiga si alegerile prezidentiale" impreuna - atat de numeroase suntem. ar trebui sa reusim orice.
rika
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:21
Intotdeauna trebuie sa t gandesti d doua ori inainte sa faci urmatorul pas...unii barbatzi sunt mai egoisti,spun lucruri numai sa impresioneze,pana isi ating scopul,p urma devin din nou ceea c sunt ei.Este o lectzie d viatza....asa ca alege c este mai bun pt tine si copilasul tau...copilasul este cel mai imp in viatza...orice ar fi...multa sanatate!!
geanina17
Postat pe 6 Septembrie 2009 01:05
Geanina, poti sa te gandesti de zece ori sau mai mult, depinde cat de tare esti tu la matematica, dar gandurile sunt una si pasii sunt cu totul altceva.N-ai observat ca de multe ori gandurile noastre o iau aiurea si ne trezim unde nici macar prin degetul de la picior nu ne-ar fi trecut?
Ca un barbat sa te impresioneze, trebuie deja sa fie interesat de tine, si sa-si mobilizeze motorasul ca sa te castige.
Ori nu o poate face decat prin doua cai(A treia este a lui Poisonel, dar aia duce prea sus si s-ar putea acolo sa te insele cu sfintii.):
Una este fizicul si cealalta este sufletul.
Dar exista si aici o prapasdtie naturala.De multe ori, ceea ce vezi nu corespunde cu sufletul, sau daca compari cu idealurile tale, s-ar putea ca si sufletul si fizicul lui sa fie vagabonde.
Ioana007
Postat pe 6 Septembrie 2009 06:27
De la: rika, la data 2009-09-05 19:54:52nu am ravnit canonizarea, doar am sperat de fiecare data ca regret a si ca nu va repeta episodul. zadarnic. nu sunt o persoana oarecare. multa lume ma respecta pentru ceea e sunt. a venit timpul sa ma respect si eu cat de putin. voi reusi.

Vei reusi, CU SIGURANTA ! Cum? Pai, ia sa vedem... 1. Fa totul sa arati F. BINE, fizic ! Atat de bine, incat sa se uite dupa tine TOTI barbatii, indiferent de varsta...la faza asta conteaza ENORM sa ai incredere in tine si in feminitatea ta...Daca reusesti, chestia asta iti va incarca bateriile, ca sa zic asa...2.Apoi, la fel de important e sa faci curatenie in suflet : fara ura, fara regrete (desi stiu ca cele mai mari regrete vin din faptul ca ai cheltuit, inutil, atata timp si viata cu fostul...dar, ai facut-o pt. copii si ,daca ei sunt ok., inseamna ca , totusi, n-a fost chiar degeaba), fara spaima ingrozitoare ca esti batrana...Aici, s-ar cuveni o paranteza : POTI f. bine sa te programezi mental sa traiesti peste 120 de ani, asta SE POATE ! O dovedesc toate studiile de psihologie, si nu numai...3.Deci, daca o fi sa traiesti peste suta, abia ce te-ai nascut... Ei, te mai declari batrana, acum??? Credeam ca sunt cam singura nebuna care a avut curajul sa divorteze dupa 25 de ani de casatorie...Ma bucur ca nu e asa...Te pup si sa stii ca ai TOT respectul meu.
Nathaly_Albu
Postat pe 6 Septembrie 2009 10:38
Geanina....nu generaliza....sa nu spui ca nu ai intalnit femei egoiste
sunt si barbati,dar si destule femei egoiste,....
TEODORRD
Postat pe 6 Septembrie 2009 11:17
De la: rika, la data 2009-09-05 20:21:37daca toate femeile abuzate fizic si verbal s-ar inscrie intr-o "asociatie" cred ca "am castiga si alegerile prezidentiale" impreuna - atat de numeroase suntem. ar trebui sa reusim orice.

...ce bine insa ca nu-i asa. nu de alta dar intai daca e ceva de castigat echilibrul ar fi acela
blanca
Postat pe 6 Septembrie 2009 11:58
FOARTE DUR!!
DE FAPT TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM ASA CUM NE PLACE!
NIMENI NU ARE DREPTUL SA JUDECE !
ACUM ESTI FERICIT,,, DE CE NU O IERTI?
POATE SI TU AI AVUT O KARMA DE PLATIT LA ASTA TE-AI GANDIT?
POATE PUR SI SIMPLU NU AI REUSIT SA -I ADUCI FERICIREA IN VIATA ?
SAU POATE PUR SI SIMPLU ASA A VRUT DUMNEZEU!
rux
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:01
ERA UN RASPUNS PENTRU DOMNUL CU "KARMA"
NU MAI STIU CUM IL CHIAMA!
DAR ORICUM SUNT FOARTE MULTI BARBATI, CHIAR RAI AICI!
SUNT UIMITA?NU
ASA SUNT MAJORITATEA !
rux
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:33
rux, nu esti uimita, esti nervoasa
lasa ca trece si ziua de luni
pik_nik
Postat pe 6 Septembrie 2009 23:36
NU SUNT NERVOASA ZAU!
A TRECUT ZIUA ORICUM!
DAR CAND VAD CUM ARUNCA CU NOROI CHIAR IMI PARE
SUNT SI FEMEI MAI RAUTACIOASE DAR IN GENERAL FEMEILE NU RENUNTA USOR..
ASTA E SIGUR
rux
Postat pe 7 Septembrie 2009 00:16
DRAGA MEA NU-TI POT SPUNE NUMELE DESI AS VREA SI AS DORI SA TE CUNOSC SI SA STAM DE VORBA.SI EU SUNT IN ACEASI SITUATIE.AM FOST CASATORITA CU UN BARBAT ADEVARAT 10 ANI IL IUBEAM SI MA IUBEA NEBUNESTE .NU AVEM COPII.DAR INTR-O ZI AM CUNOSCUT UN TIP CARE M- VRAJIT CU TUPEUL LUI .MA IUBESTE NIMIC DE ZIS SI EU L-AM IUBIT (CRED )SI PTR EL MI-AM INDEPARTAT SOTUL MEU .L-AM FACUT SA NU MA MAI IUBEASCA.AM PLECAT DE LANGA EL .DESI NU VROIAM SA DIVORTEZ CA STIAM CA NU O SA FIE CEVA SIGUR CA E DOAR O EZITARE ,O RATACIRE DAR SOTUL MEU NU M-A ASTEPTAT PTR CA AVEA NEVOIE DE CINEVA CU CARE SA ...SAU SA STEA.ACUM IL INTELEG CA NU A PUTUT SA MA ASTEPTE CA SUNT IN ACEEASI SITUATIE CA SI E ACUM UN AN.EU AM FOST PLECATA DIN TARA SI CAND M-AM INTORS ERA DEJA CU ALCINEVA .MOR ACUM DE DORUL LUI DAR NICI NU SE MAI UITA LA MINE.ACUM 2 LUNI AM DIVORTAT SI IMI ESTE TARE GREU ,EXTREM DE GREU CA INCA IL IUBESC DAR STIU CA AM GRESIT SI CA DIN VINA MEA S-A AJUNS AICI,DAR CRED CA-I PREA TARZIU .OARE SE VA INTOARCE LA MINE?INTREBAREA ASTA MI-O PUN ZI DE ZI .STIU CA SI EL MA MAI IUBESTE DAR DIN ORGOLIU NU SE MAI INTOARCE .TE INTELEG PERFECT PRIN CE TRECI .IMI PARE RAU CA A TREBIT SA NI SE INTAMPLE ASTA DAR CRED CA ESTE O LECTIE GREA .DAR MAI STIU CA DUMNEEU STE ALATURI DE NOI SI NE VA AJUTA SA TRECEM SI SA IESIM DIN ASTA .TE PUP SI MULT SUCCES.MAGDA
iuiu
Postat pe 8 Septembrie 2009 02:09
De la: iuiu, la data 2009-09-08 02:09:45DRAGA MEA NU-TI POT SPUNE NUMELE DESI AS VREA SI AS DORI SA TE CUNOSC SI SA STAM DE VORBA.SI EU SUNT IN ACEASI SITUATIE.AM FOST CASATORITA CU UN BARBAT ADEVARAT 10 ANI IL IUBEAM SI MA IUBEA NEBUNESTE .NU AVEM COPII.DAR INTR-O ZI AM CUNOSCUT UN TIP CARE M- VRAJIT CU TUPEUL LUI .MA IUBESTE NIMIC DE ZIS SI EU L-AM IUBIT (CRED )SI PTR EL MI-AM INDEPARTAT SOTUL MEU .L-AM FACUT SA NU MA MAI IUBEASCA.AM PLECAT DE LANGA EL .DESI NU VROIAM SA DIVORTEZ CA STIAM CA NU O SA FIE CEVA SIGUR CA E DOAR O EZITARE ,O RATACIRE DAR SOTUL MEU NU M-A ASTEPTAT PTR CA AVEA NEVOIE DE CINEVA CU CARE SA ...SAU SA STEA.ACUM IL INTELEG CA NU A PUTUT SA MA ASTEPTE CA SUNT IN ACEEASI SITUATIE CA SI E ACUM UN AN.EU AM FOST PLECATA DIN TARA SI CAND M-AM INTORS ERA DEJA CU ALCINEVA .MOR ACUM DE DORUL LUI DAR NICI NU SE MAI UITA LA MINE.ACUM 2 LUNI AM DIVORTAT SI IMI ESTE TARE GREU ,EXTREM DE GREU CA INCA IL IUBESC DAR STIU CA AM GRESIT SI CA DIN VINA MEA S-A AJUNS AICI,DAR CRED CA-I PREA TARZIU .OARE SE VA INTOARCE LA MINE?INTREBAREA ASTA MI-O PUN ZI DE ZI .STIU CA SI EL MA MAI IUBESTE DAR DIN ORGOLIU NU SE MAI INTOARCE .TE INTELEG PERFECT PRIN CE TRECI .IMI PARE RAU CA A TREBIT SA NI SE INTAMPLE ASTA DAR CRED CA ESTE O LECTIE GREA .DAR MAI STIU CA DUMNEEU STE ALATURI DE NOI SI NE VA AJUTA SA TRECEM SI SA IESIM DIN ASTA .TE PUP SI MULT SUCCES.MAGDA

Sincer, eu nu te inteleg. Daca ai avut un barbat la care nu aveai nimic de reprosat, l-ai iubit, te-a iubit....... cum se poate sa te ratacesti sa ai o ezitare????? pentru mine e o enigma.... Eu am avut o viata grea, urata alaturi de sotul meu(daca citesti postarile mele, ati dai seama)...si totusi nu l-am parasit. Cu toate ca aveam si motive si pentru cine.
myriam
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:42
Aceasta intrebare si-o pun si barbatii de la Adam si Eva pana in prezent, despre ce sunt femeile si ce vor ele.Inca nu s-a gasit un raspuns corespunzator.
Ioana007
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:28
Dragii de ei!Ei,care sunt ca o carte deschisa!Care te lasa dupa perioada de ..garantie pentru cate una de varsta copiilor,ei care inseala asa,ca sa arate ca mai au inca ..arma in dotare..
Mamaaa,ma cuprinde o mila!
Dupa ce plang,revin!
dadria49
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Partaj 5 De la: garbo_413554 10 Ianuarie 2016 18:22
Viata langa un "bisexual" sau gay e posibila? 6 De la: mep_mychel 21 Iulie 2012 23:44
cand e mai greu? inainte in timpul sau dupa divort.... 86 De la: narcysa 4 Octombrie 2011 07:10
Dl.Columbeanu versus D-na Columbeanu 97 De la: dor72 15 Aprilie 2011 18:19
Ajutati-ma sa inteleg... 43 De la: garbo078049 13 Ianuarie 2010 12:46
Setari Cookie-uri