singura concluzie logica ar fi ca "distractia si prostia" are un pret | ||
si_totusi Postat pe 9 Septembrie 2009 21:43 |
||
---|---|---|
De la: si_totusi, la data 2009-09-09 21:43:21 singura concluzie logica ar fi ca "distractia si prostia" are un pretcare, din pacate, nu e platit nici de cei prosti nici de cei carora le place distractia,ci de cei din jurul lor... |
||
roby_cado Postat pe 9 Septembrie 2009 22:27 |
||
roby,ai intelepciunea ta sa stii,am observat asta demult! felicitari! | ||
|
||
margelatu_68 Postat pe 9 Septembrie 2009 22:30 |
||
"au un pret." iaca am facut dezacordul | ||
si_totusi Postat pe 9 Septembrie 2009 22:45 |
||
dezacord scuzabil, totusico, tinand cont de adevarul afirmatiei tale | ||
panty_C Postat pe 10 Septembrie 2009 05:30 |
||
De la: myriam, la data 2009-09-08 15:42:55De la: iuiu, la data 2009-09-08 02:09:45DRAGA MEA NU-TI POT SPUNE NUMELE DESI AS VREA SI AS DORI SA TE CUNOSC SI SA STAM DE VORBA.SI EU SUNT IN ACEASI SITUATIE.AM FOST CASATORITA CU UN BARBAT ADEVARAT 10 ANI IL IUBEAM SI MA IUBEA NEBUNESTE .NU AVEM COPII.DAR INTR-O ZI AM CUNOSCUT UN TIP CARE M- VRAJIT CU TUPEUL LUI .MA IUBESTE NIMIC DE ZIS SI EU L-AM IUBIT (CRED )SI PTR EL MI-AM INDEPARTAT SOTUL MEU .L-AM FACUT SA NU MA MAI IUBEASCA.AM PLECAT DE LANGA EL .DESI NU VROIAM SA DIVORTEZ CA STIAM CA NU O SA FIE CEVA SIGUR CA E DOAR O EZITARE ,O RATACIRE DAR SOTUL MEU NU M-A ASTEPTAT PTR CA AVEA NEVOIE DE CINEVA CU CARE SA ...SAU SA STEA.ACUM IL INTELEG CA NU A PUTUT SA MA ASTEPTE CA SUNT IN ACEEASI SITUATIE CA SI E ACUM UN AN.EU AM FOST PLECATA DIN TARA SI CAND M-AM INTORS ERA DEJA CU ALCINEVA .MOR ACUM DE DORUL LUI DAR NICI NU SE MAI UITA LA MINE.ACUM 2 LUNI AM DIVORTAT SI IMI ESTE TARE GREU ,EXTREM DE GREU CA INCA IL IUBESC DAR STIU CA AM GRESIT SI CA DIN VINA MEA S-A AJUNS AICI,DAR CRED CA-I PREA TARZIU .OARE SE VA INTOARCE LA MINE?INTREBAREA ASTA MI-O PUN ZI DE ZI .STIU CA SI EL MA MAI IUBESTE DAR DIN ORGOLIU NU SE MAI INTOARCE .TE INTELEG PERFECT PRIN CE TRECI .IMI PARE RAU CA A TREBIT SA NI SE INTAMPLE ASTA DAR CRED CA ESTE O LECTIE GREA .DAR MAI STIU CA DUMNEEU STE ALATURI DE NOI SI NE VA AJUTA SA TRECEM SI SA IESIM DIN ASTA .TE PUP SI MULT SUCCES.MAGDA |
||
garbo016828 Postat pe 11 Septembrie 2009 09:30 |
||
garbo016828 Postat pe 11 Septembrie 2009 09:34 |
||
Stiti voi cum se spune....cainele de bienturbeaza!!!! | ||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 15:23 |
||
pai ase e unii dupe 40 de ani : tineri si nelinistiti | ||
daria_ Postat pe 11 Septembrie 2009 15:28 |
||
La orice varsta | ||
panty_C Postat pe 11 Septembrie 2009 15:38 |
||
Ce imi place de voi.....numai pe ..Ei ii vedeti,...ele sunt imaculate,nu gresesc,nu fac nimic rau,.....ca bine de ele!!! | ||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 15:45 |
||
Cred ca unele se plictisesc de prea mult bine ,in timp ce altele viseaza o viata sa-l aiba. Eu am o casnicie de 18 ani si pot sa spun ca nici nu m-am plictisit ,nici nu m-am ratacit in toti anii astia. Fetelor ar fi bine sa stiti ce vreti de la viata inainte de a face un pas care nu va priveste doar pe voi. |
||
sunset474 Postat pe 11 Septembrie 2009 15:50 |
||
Teo, cine a spus asta? eu una sigur, nu! mai citeste-ne ca sa iti dai seama de "pozitia" unui forumist, inainte de a-l clasifica, ok? | ||
panty_C Postat pe 11 Septembrie 2009 15:54 |
||
De la: myriam, la data 2009-09-08 15:42:55 Eu am avut o viata grea, urata alaturi de sotul meu(daca citesti postarile mele, ati dai seama)...si totusi nu l-am parasit. Cu toate ca aveam si motive si pentru cine. Rog sa imi permiti o intrebare: daca fetita ta ar avea o viata asemanatoare cu a ta (grea, urata, alaturi de un sot ca al tau), ce sfat i-ai da? |
||
after Postat pe 11 Septembrie 2009 16:20 |
||
teo, daca aici este vorba de o EA careia i s-a urat de prea mult bine , pe cine crezi ca mistocarim, puisor | ||
daria_ Postat pe 11 Septembrie 2009 16:27 |
||
De la: garbo037474, la data 2009-09-11 15:50:50Fetelor ar fi bine sa stiti ce vreti de la viata inainte de a face un pas care nu va priveste doar pe voi. Presupun ca, in momentul in care se marita, mai toate fetele cred ca stiu ce vor de la viata. Pacat insa ca nu depinde in totalitate numai de vointa lor... Apoi, mai stiu o vorba: "Numai boul e consecvent." Personal cred cu tarie ca fiecare om are dreptul sa se razgandeasca. Desigur, nu cu orice pret. Si-apoi, de ce sa n-o spunem si pe asta: multe femei ajung, dupa multi ani de casnicie, fie din cauza greutatilor, fie a nesimtirii, fie a multe alte pretexte cumulate sa arate astfel incat chiar si cei de langa ele sa regrete ca le-au luat, nicidecum sa mai aiba vreo sansa sa ispiteasca pe cineva. Acelora le e extrem de usor sa faca pe sfintele langa unii care le trateaza ca pe slugi si fata de cele care au avut curajul sa-si mai ofere o sansa in viata. Am o prietena a carei mama nu a divortat de un sot betiv si agresiv pe motiv ca fetele (mai are o sora) nu erau inca la casa lor. Ei bine, acea prietena s-a maritat pripit cu un om pe care nu il iubea, doar ca sa scape de calvarul trait timp de 20 de ani in propria familie. Mama ei a divortat cateva luni mai tarziu si si-a refacut viata, a avut sansa asta. Putea insa sa n-o fi avut. La ce i-a folosit ca si-a sacrificat atatia ani, ma intreb? Ani pe care nimeni nu-i mai da inapoi si in care prezenta unui tata in casa a facut numai rau celor doua fete pe care le are. Prietena mea are un copil acum... si e divortata. Cel pe care l-a luat de sot o batea la fel cum a facut propriul tata, desi e o fata extrem de cuminte... si e frumoasa... |
||
after Postat pe 11 Septembrie 2009 16:41 |
||
Pai,stiu eu pe cine??? Probabil am inteles ...gresit....sorry |
||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 17:00 |
||
after,sunt de acord cu tine intr-o privinta ,eu nu am avut o prietena cum spui tu eu am avut o mama care a trait langa un sot betiv. Si eu m-*am casatorit destul de tanara,dar am plecat la drum cu speranta si incredere ca eu nu voi suporta nimic din ce ia fost dat mamei.Si d-zeu chiar m-a ferit sunt multumita de familia mea si de sotul meu si daca ar trebui sa aleg iar as alege la fel. Eu vorbeam insa despre fetele astea care nu au ce le reprosa sotilor,dar de plictiseala sau prea mult bine ii insala. Probabil ai citi si tu postarile despre care vorbesc eu acum . |
||
sunset474 Postat pe 11 Septembrie 2009 17:11 |
||
Ai dreptate,474.Se spune ca acolo unde este carte multa este si prostie multa.Numai ca prostia este justificata cu argumente mai sofisticate. | ||
Ioana007 Postat pe 11 Septembrie 2009 17:35 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-09-11 17:35:01Ai dreptate,474.Se spune ca acolo unde este carte multa este si prostie multa.Numai ca prostia este justificata cu argumente mai sofisticate. Eu nu zic ca e usor sa imbatranesti impreuna sa duci bune si rele sau ca intr-o relatie nu ar fi suisuri si coborasuri,totusi cred ca in ultimul timp asa ne-am invatat sa punem repede jos si sa fugim ,de parca nu mai avem nici un simt al valorii. Oricate relatii ar avea cineva ,ori de cate ori ar lua-o de la capat eu cred ca hopuri tot asa intalneste. |
||
sunset474 Postat pe 11 Septembrie 2009 17:41 |
||
O intalni hopuri,dar stie sa le abordeze,sau ,poate are alta motivatie,........ Normal ca greutati vor fi,dar depinde mult langa cine esti ,cat este langa tine,si cum vrea sa te ajute.... |
||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 17:54 |
||
Sunt sigura ca ai dreptate ,problema este ca in orice relatie sunt bune si rele.Sa divortezi si sa nu ai ce-i reprasa celuilalt mi se pare o aiureala. Cred ca sunt situatii cand nu mai este cale de intoarcere cand nu merita sa -ti bati joc de viata ta ,cu violenta , betii si alte cate, aste le inteleg si sunt deacord. Dar sa inseli o persoana doar de amorul artei e aiurea. |
||
sunset474 Postat pe 11 Septembrie 2009 18:12 |
||
Daca tu spui asa o fii.......Tu stii despre ce vorbesti,..... | ||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 18:18 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-09-11 18:18:09Daca tu spui asa o fii.......Tu stii despre ce vorbesti,..... Cred ca si tu sti ca doar tu spuneai de cei copti ,care nu mai sunt chiar la prima tinerete.Sau nu am retinut eu bine? |
||
sunset474 Postat pe 11 Septembrie 2009 18:30 |
||
Eu nu am inteles ce este cu amorul artei......oi fi eu mai greu de cap...... | ||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 18:31 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-09-11 18:31:54Eu nu am inteles ce este cu amorul artei......oi fi eu mai greu de cap...... Cred ca de cand s-a deschis subiectul asta si pana acum ,esenta s-apierdut pe drum de asta nu intelegi. Eu vorbit raspicat. |
||
sunset474 Postat pe 11 Septembrie 2009 18:35 |
||
Da poate asa o fi,raspicat,....... | ||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 18:38 |
||
Nu am inteles cespre ce situatii...sau unde,....sau cine....e,ti-am spus,greu de cap!! | ||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 18:39 |
||
Ba eu cred ca nu esti deloc dar incerci sa ma enervezi. | ||
sunset474 Postat pe 11 Septembrie 2009 18:42 |
||
Sincer,nu incerc sa te enervez,...numai nu am inteles daca te referai la cineva,sau in general...... | ||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 18:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MAI POATE EXISTA O RLATIE DE PRIETENIE INTRE DOI FOSTI SOTI CHIAR DUPA MULTI ANI DE DIVORT? | 727 | De la: garbo003632 24 Iulie 2009 14:30 |
CAUT BARBAT SAU FEMEIE CU BANI MULTII SI ZILE PUTIN,ASTEPT OFERTA | 35 | De la: tutankhamon 21 Iulie 2009 11:46 |
vreau sa divortez!!! | 97 | De la: garbo037037 25 Mai 2014 17:21 |
|
||
pt femei de la un barbat | 30 | De la: garbo_8352 19 Aprilie 2013 15:26 |
simt ca nu mai pot | 469 | De la: ancutza_76 10 Ianuarie 2016 18:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară