AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

In general vorbeam.
sunset474
Postat pe 11 Septembrie 2009 18:47
M-am linistit!!!
TEODORRD
Postat pe 11 Septembrie 2009 18:49
Credeam ca este atac la persoana!!!
TEODORRD
Postat pe 11 Septembrie 2009 18:49
De la: TEODORRD, la data 2009-09-11 18:49:53Credeam ca este atac la persoana!!!

Doamne fereste,eu chiar am fost deacord cu comentariile tale.
Nu stiu ce ai inteles tu.
Asa ca mai bine ma retrag.
Nu am atacat pe nimeni nici in real in virtual nici atat .
Erau doar pareri personale.
sunset474
Postat pe 11 Septembrie 2009 18:53
Si eu ma retrag.......
TEODORRD
Postat pe 11 Septembrie 2009 18:54
74bis....nu mai fi asa de sensibiloasa....!
TEODORRD
Postat pe 11 Septembrie 2009 20:25
De la: TEODORRD, la data 2009-09-11 20:25:3174bis....nu mai fi asa de sensibiloasa....!

nu sunt ,,asa sensibila,, doar ca trebuia sa ies.
Numai bine
sunset474
Postat pe 11 Septembrie 2009 21:03
La fel s tie 74 egal......
TEODORRD
Postat pe 11 Septembrie 2009 21:46
De la: TEODORRD, la data 2009-09-11 21:46:53La fel s tie 74 egal......

Ai revenit?
sunset474
Postat pe 11 Septembrie 2009 21:53
Eu chiar mi-as dori un raspuns de la Myriam... Cu multumiri anticipate pentru amabilitatea de a-l oferi.
after
Postat pe 12 Septembrie 2009 09:00
ai dreptate, un barbat nu e ideal doar daca e "baiat bun"...intr-o casnicie e nevoie de mai mult decat de un sarut dimineata, cand pleaca la serviciu si unul seara, cand vine acasa... si multe casnicii care din exterior par perfecte, in realitate nu sunt... sunt multe nemultumiri adunate la tine, daca ai ajuns aici.. si chiar erai indragostita de actualul cand ai luat decizia, incearca sa nu te mai judeci prin ochii celorlalti, parinti, cunostinte... nu te ajuta deloc... decizia ai luat-o, nu te poti intoarce, fa tot posibilul sa-ti fie bine... nu mai compara relatiile... fii fericita! ...depinde de fiecare ce vrea de la viata, sa traiasca pe scena sau in spatele cortinei... tu ai ales scena...
anastasia72
Postat pe 12 Septembrie 2009 09:44
De la: garbo036857, la data 2009-09-12 09:44:22ai dreptate, un barbat nu e ideal doar daca e "baiat bun"...intr-o casnicie e nevoie de mai mult decat de un sarut dimineata, cand pleaca la serviciu si unul seara, cand vine acasa... si multe casnicii care din exterior par perfecte, in realitate nu sunt... sunt multe nemultumiri adunate la tine, daca ai ajuns aici.. si chiar erai indragostita de actualul cand ai luat decizia, incearca sa nu te mai judeci prin ochii celorlalti, parinti, cunostinte... nu te ajuta deloc... decizia ai luat-o, nu te poti intoarce, fa tot posibilul sa-ti fie bine... nu mai compara relatiile... fii fericita! ...depinde de fiecare ce vrea de la viata, sa traiasca pe scena sau in spatele cortinei... tu ai ales scena...

Un raspuns perfect!
Incearca sa iti traiesti viata,fara a mai privi in urma,fara greseli si fara sa faci comparatii.Ai dreptul la fericire si daca tu nu te gandesti la tine si la fericirea ta,nu o va face nimeni in locul tau sau pentru tine.
Avem o singura viata si e pacat sa o traim cum vor alti.
Bucurate de copil,de tot ce ai si fi fericita pentru tine.
Iti urez sa fi fericita,sa fi sanatoasa si sa fi iubita!!!!!!!!!!!!!!!
nedelcu_gabriela2000
Postat pe 12 Septembrie 2009 15:10
Buna ziua....
TEODORRD
Postat pe 13 Septembrie 2009 14:41
Buna ziua
panty_C
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:03
De la: after, la data 2009-09-11 16:20:07
De la: myriam, la data 2009-09-08 15:42:55 Eu am avut o viata grea, urata alaturi de sotul meu(daca citesti postarile mele, ati dai seama)...si totusi nu l-am parasit. Cu toate ca aveam si motive si pentru cine.

Rog sa imi permiti o intrebare: daca fetita ta ar avea o viata asemanatoare cu a ta (grea, urata, alaturi de un sot ca al tau), ce sfat i-ai da?

Nu trebuie sa-i dau nici un sfat.....A vazut atatea lucruri urate in casnicia mea incat stie sa se orienteze. Mai mult de atat si-a ales o cariera care nu prea ai permite sa se lege la cap. Spre norocul ei.
myriam
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:16
De la: myriam, la data 2009-09-13 18:16:30 Nu trebuie sa-i dau nici un sfat.....A vazut atatea lucruri urate in casnicia mea incat stie sa se orienteze. Mai mult de atat si-a ales o cariera care nu prea ai permite sa se lege la cap. Spre norocul ei.

Vezi, daca nu ti-ai fi sacrificat viata la modul prost in care ai facut-o, marcand-o pentru totdeauna, poate, si pe a copilei, ai fi putut avea acum o fata fericita.
Incerc sa inteleg care iti e, de fapt, punctul de vedere. Ceva mai devreme te exprimai de parca, indiferent ce ti s-ar intampla, sa suferi o viata intreaga langa un om ingrozitor e cel mai bun lucru pe care o femeie il poate face. Acum spui ca, din fericire, fata ta are sanse sa ramana singura intreaga viata. Naspa optiuni, cand ajungi sa crezi ca toti cei "legati la cap" au dureri. Chiar de-ar fi toti barbatii porci, nici macar porcii nu sunt toti la fel.
after
Postat pe 14 Septembrie 2009 10:00
.......Un tip ii povesteste prietenului sau:
- M-am despartit de sotia mea de comun acord: ea pastreaza locuinta si eu masina si biroul.
- Bine, dar cu economiile voastre cum a ramas?
- Pe acestea le pastreaza avocatul.............

.......Un cuplu intr-o masina pe serpentine�
Sotia: dragul meu, doresc sa divortez si motivul va fi impotenta ta�.................
El, calm, mareste viteza�
Ea:la partaj voi cere casa,custodia copiilor,conturile din banca si o pensie alimentara f. mare�.............
El, mareste viteza�
Ea Bine, dar tu nu-ti doresti nimic???
El: am tot ce imi trebuie acum�............
Ea Bine,dar ce ai tu si eu nu am???
El: airbag si centura de siguranta�.................

Tiganul si tiganca se duc la ...avocat pt. un divort.
Avocatul: Pirando de ce vrei sa divortezi?
Piranda: Pai domnule avocat uite sotul nu ma mai satisface.
Avocatul: Cum asa? Cati centimetri are?
Piranda: 22 cm. ...
Avocatul (mirat): Si cu o asemenea marime nu va satisface?
Piranda: Pai 10 cm burta mea, 10 cm burta lui, ce sa fac cu 2 cm.... ...
......
sophia1971
Postat pe 14 Septembrie 2009 11:00
De la: after, la data 2009-09-14 10:00:31
De la: myriam, la data 2009-09-13 18:16:30 Nu trebuie sa-i dau nici un sfat.....A vazut atatea lucruri urate in casnicia mea incat stie sa se orienteze. Mai mult de atat si-a ales o cariera care nu prea ai permite sa se lege la cap. Spre norocul ei.

Vezi, daca nu ti-ai fi sacrificat viata la modul prost in care ai facut-o, marcand-o pentru totdeauna, poate, si pe a copilei, ai fi putut avea acum o fata fericita.
Incerc sa inteleg care iti e, de fapt, punctul de vedere. Ceva mai devreme te exprimai de parca, indiferent ce ti s-ar intampla, sa suferi o viata intreaga langa un om ingrozitor e cel mai bun lucru pe care o femeie il poate face. Acum spui ca, din fericire, fata ta are sanse sa ramana singura intreaga viata. Naspa optiuni, cand ajungi sa crezi ca toti cei "legati la cap" au dureri. Chiar de-ar fi toti barbatii porci, nici macar porcii nu sunt toti la fel.

Mi-am sacrificat viata exact pentru a avea posibilitatea de a le oferii copiilor tot ce-si doresc. Am suferit eu, in schimb ei au avut totul. Sa nu crezi ca fata mea nu e fericita. Dimpotriva. Asi traieste viata exact cum ai place. Fara dureri de cap. Si referitor la barbati pot sa spun ca nu toti sunt porci.... la-nceput!!!... dar reusesc sa devina cu timpul. Fiecare in felul lui. Si noi care ne-am obisnuit cu ei.... sunt un rau necesar.
myriam
Postat pe 14 Septembrie 2009 14:04
sal
doar cu u pot vb
sweet_byamitza
Postat pe 14 Septembrie 2009 14:07
De la: myriam, la data 2009-09-14 14:04:45 Mi-am sacrificat viata exact pentru a avea posibilitatea de a le oferii copiilor tot ce-si doresc. Am suferit eu, in schimb ei au avut totul. Sa nu crezi ca fata mea nu e fericita.

Myriam, tot tu ai scris ca fiica ta "a vazut atatea lucruri urate in casnicia" ta; cum a putut/poate fi ea fericita, asistand la toate acestea? Eu, daca ma pun in locul ei, mi se pare imposibil, si nicio avere din lume nu m-ar putea face sa ma simt altfel daca as duce lipsa de liniste, de libertate, ori daca cineva s-ar sacrifica pentru mine in acest mod.

Si-apoi, daca ar fi adevarat ca toti devin porci dupa o vreme, inseamna ca noi suntem destul de (mama ce naspa va suna!) ...scroafe de, pe unele dintre noi, nu ne deranjeaza? Eu nu as tine langa mine pe nimeni care mi-ar putea intuneca viata, caci sunt ani pe care nicicand nu ii mai primesti inapoi.

Ce am vrut sa spun e ca, de fapt, nu cred ca o casnicie care nu merge trebuie pastrata "pentru copii" caci, cel mai adesea, aceasta uniune fortata e in detrimentul lor. Foarte adesea ii marcheaza pe viata.
after
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:42

Ce am vrut sa spun e ca, de fapt, nu cred ca o casnicie care nu merge trebuie pastrata "pentru copii" caci, cel mai adesea, aceasta uniune fortata e in detrimentul lor. Foarte adesea ii marcheaza pe viata.[/quote]

Sunt deacord cu tine. Asa si este. Dar nu mi-am pastrat casnicia DOAR pentru ei ci pentru multe alte motive...dintre care as amintii....,sunt catolica. Religia mea este cu totul impotriva divortului, nu ia in calcul daca, copiii raman marcati sau nu intr-o casnicie care nu merge. Mama mea nu ar fi fost deacord niciodata sa ma stie divortata...tot din cauza conceptiei religioase. Si, sa nu ma barfeasca lumea. Nu am ramas in aceasta casnicie pentru ca nu stiu care sunt consecintele...din potriva!!!! Nu as sfatuii pe nimeni!!!!! sa procedeze la fel ca mine. Si daca as scrie aici tot ceea ce gandesc si ceea ce cred ca ar fi bine sa faca femeile in situatii similar, toti barbatii de pe acest forum s-ar napustii asupra mea cu tot felul de comentarii care probabil ar jignii si alte persoane. Din aceasta cauza eu va sfatuiesc sa nu ramaneti alaturi de un sot care nu va merita!!!(fara alte comentarii picante)nici pentru copiii, nici pentru ca asa ati fost crescuti intr-o anumita religie sau entru ca nu va accepta mama ideea ca esti divortata. Aveti o singura viata..atat!!!!...traiti-o la maxim.
myriam
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:58
trec si eu acum prin astfel de momente .te macicina daca ai iubit cu adevarat de acea sufar in continuare problema e ca ea a ales divortul .numi pot reveni nici cum si suntem de 4 luni despartiti sunt distrus complect.avem douzeci de ani de casnicie
garbo017185
Postat pe 15 Septembrie 2009 20:21
ai fost c-am rea in astfel de cazuri te indrepti mai greu . Ai mare grija de educatia copilului sa nu vada lucruri rele
Gerula
Postat pe 17 Septembrie 2009 14:28
a fost mai fericita daca a fugit cu unul mai mic? sincer ma indoiesc.
adeline
Postat pe 28 Septembrie 2009 20:49
vreau doar sa-ti transmit ca te admir pentru curajul tau, pe care multi nu il au....ce ti s-a intamplat tie i se poate intampla oricui, nu avem de ce sa te judeam;lupta in continuare pentru iubirea ta, dar nu uita ca rabdarea este cheia.numai bine :)
arabella_blu007
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:27
Dragii mei, ea spune ca nu avea ce sa-i reproseze sotului, dar atunci cum se face ca s-a indragostit de altul. Eu cred ca daca iubesti, il intelegi si respecti pe cel de langa tine, alungi chiar si din gand orice ispita, pentru ca ti-e bine.
Cineva spunea ca te-ai saturat de prea mult bine. Asa o fi te plictiseai poate, dar mai bine era sa discuti cu sotul tau sa-l faci sa inteleaga ca ceva nu mai merge, ... Pacat de copilul tau nevinovat si din cate inteleg casnicia sau relatia de acum e si mai rea ca cea de dinainte.
Eu traiesc de 21 de ani cu sotul meu, a fost iubire la inceput, imi place sa cred, dar alcoolul si lipsa de respect din partea lui au transformat dupa numai sase luni viata noastra de cuplu intr-un cosmar.
De cate ori am vrut sa-mi iau copilul si sa plec el se schimba si devenea iar iubitor si sot model. Apoi a aparut si fetita, trecand intre timp(2ani) si peste 2 chiuretaje.
Daca era dupa el era sa fie si al treilea, dar am refuzat.
Cu acele chiuretaje mi-am ruinat sanatatea si asa subreda, am devenit apatica, nu-mi mai pasa decat de copii, de mine de loc, iar de el din obligatie.
Apoi iar si iar scandal, lovituri, iar impacare, pentru ca de cate ori ii dovedeam ca pot fi independenta redevenea omul bun si imi spuneam ca e pacat pentru copii... desi era clar ca oricum aveau sa-mi reproseze multe.
Daca ramaneam de ce n-am plecat, pt ca scandalurile dintre noi i-au terorizat psihic.
Daca plecam, ii privam de viata alaturi de taticul lor cel bun.
Acum sunt mari, au 20 si 18 ani.Ei stiu ca de 5 ani nu mai am nimic in comun cu tatal lor, ca stam impreuna doar pentru ei, m-au incurajat sa divortez, apoi cand am fost hotarata s-o fac, am ramas fara servici.
Ei ce sa fac?
Depind de el din nou.
Ironia e ca de cate ori vad o familie in situatia mea, ma intreb de ce o fi ea proasta si sta sa suporte ce suporta? Ma intreb de ce am stat eu cu el atatia ani?
Teoretic e usor s-o faci, practic , cand toti te sfatuiesc s-o faci, dar cand chiar vrei isi schimba atitudinea si ... realizezi cat esti de singur.
Copiii? Sunt ca vremea isi iubesc parintii, pe amandoi, doar ca tatal e omul negru doar cand se poarta rau cu ei, in rest e tati cel bun.
Nu vreau sa-i transform in arbitri, dar ma doare cand vad ca-l apara atunci cand eu am ceva impotriva lui.
As prefera sa nu se implice.
Scuze m-am intins la "vorba", ideea e ca tot am s-o fac pana la urma, desi pe copii o sa-i doara la fel , ideea e ca fiind mari pot sa inteleaga.
Daca as fi iar tanara? As face-o dupa prima cearta serioasa, dupa prima palma. Acceptandu-le e ca si cum ai semna un contract pe viata care spune ca vrei sa fii tratat fara respect. Acum as sti sa-mi cer respectul cuvenit.
Prietena noastra a gresit, poate, asta in caz ca totul era bine, dar de platit platesc toti.
A si nu toti barbatii"e porci" ca sa citez pe cineva , asa cum nu toate femeile sunt curve.
Suntem cu totii oameni, iar pentru ca ne purtam diferit e vina parintilor. De cate ori n-ati auzit vorba: sa nu plangi! baietii nu plang ca fetele!
Ne educam fii diferit fata de fiice, asta e rezultatul educatiei, de mici le inoculam ideea ca sunt diferiti.
Am 45 de ani si am vazut multe familii fericite.
Ideea e ca trebuie sa se potriveasca, altfel... se duce totul de rapa.
A si faptul ca nu discuti cu partenerul tau tot ce te doare, tot ce te bucura, in timp se aduna necazurile nespuse, frustrarile, esecurile, apoi incep necazurile in dormitor , apoi distanta maaare dintre cei doi, chiar de-ar sta lipiti unul de altul.
Parerea mea ca decat singuratatea e mai rea singuratatea in doi...
Sfatul meu: cand nu merge rupeti-o din timp, altfel doar prelungiti agonia! Rezultatul e acelasi doar ca vine dupa multe rani din ambele tabere. Nu merita!
Sa fiti iubiti si destepti!
leyla
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:08
leyla, io nu pricep cum o femeie inteligenta ca tine a ales viata asta! sincer nu inteleg!

nici sa te compatimesc nu pot!
curaj, si daca trebuie sa fii femeie de serviciu, si tot merita sa o iei de la capat,decat sa depinzi de el
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:19
cata dreptate ai leyla
aceeasi situatie o am si eu
numai ca el nu vrea sa plece
desi nu suntem cununati avem 2 copii dar o tine numai cu bautura si cu scandalurile
problema e ca stau in casa mea
si nu am unde sa plec
si eu am crescut fara tata si mi a fost mult mai bn
in sensul ca nu au fost certuri si alte probleme
dar ma uit la copii mei si vad cat rau le fc certurile din casa
lorys_74
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:19
sfatul medicului: da-l afara!!!

sau trebuie sa ajungi la morga, ca sa ai unde sa pleci??
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:25
Nene, asa cum primavara se inmultesc pacatosii, asa si toamna se numara bobocii si cucuiele. Desi eu cred ca mai vine si de la mustul ala inca in fierbere.
anakin
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
OARE MAI ARE ROST...? 17 De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:24
divort 6 De la: simonici24 10 Ianuarie 2016 18:35
E bine sa desparti copii??? 22 De la: garbo020185 13 Iulie 2009 00:47
Partaj 7 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:55
Renasterea dupa divort. Multumesc sufletelor de pe Garbo! 191 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:08
Setari Cookie-uri