AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

Din greseli invatam, chiar daca unele dintre ele ne costa scump.Ideea este ca nu mai poti da timpul inapoi si nu poti indrepta greselile, dar poti sa-ti faci un viitor mai bun. Mama are o vorba pentru care o apreciez foarte mult: " NU JUDECA DACA NU VREI SA FII JUDECAT".
Cei care te judeca pentru gestul tau nu-ti sunt prieteni adevarati, sau au o gandire foarte "inchisa". Ai un copil minunat care merita toata atentia ta. Si eu am divortat dupa 10 ani dar nu din cauza unui alt barbat, ci pur si simplu nu se mai putea convietuia cu el. Dar am o minune de copil pentru care mi-as da viata. Iar scopul meu in viata este ca ea sa fie fericita. Nu intelege de ce am facut acest pas si ma simt oarecum vinovata pentru ca sunt constienta de faptul ca are nevoie de un tata. dar viata nu este chiar atat de roz.
Insa sunt o fire foarte optimista si cred foarte mult ca sta in puterea noastra sa fim fericiti.

Nirvana
Postat pe 13 Octombrie 2009 16:41
nu stiu cred ca de gura lumii,dar si faptul ca nu am suma necesara divortului pentru ca el m-a lasat cu 2 copii de fapt doua fetite care necesita multe si ma descurc singura cu toate cheltuielile....fata cea mare are 11 ani si cand ma aude vorbind de divort se schimba la fata...isi iubeste enorm tatal si sufera ca sunt 5 luni de cand nu mai da nici un semn de viata....eu m-am saturat de situatia in care ma aflu si am nevoie de caldura,dragoste....nu mai simt ca traiesc sunt asemanatoare unui robot fara sentimente....nu stiu ce sa fac...
elena359d
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:27
rux
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:04
AI SA O GASESTI LINISTEA DACA IL CAUTI, SA AI CU CE... E BINE SI CU... SI FARA, DEPINDE CUM VREI SA-TI CREEZI PROBLEME....
Gerula
Postat pe 15 Octombrie 2009 14:42
De la: preciouss, la data 2009-10-12 19:44:52
nu conteaza cat de lung ai parul,important e ce si cum gandesti...
bre fetele...mi-e dor de motzu'..

da, om printre oameni....
va ramane mereu in amintire
mitisor
Postat pe 15 Octombrie 2009 20:08
mi-o venit o idee...
pt acei sau acelea,care nu-si gasesc linistea dupa un divort..

sa bata covoare sa intoarca totul cu susul in jos...si sa vedeti apoi ce liniste isi vor gasi...
LILO
Postat pe 15 Octombrie 2009 20:11
daca partile se inteleg si nu exista dispute un divort nu costa mult. (39 ron taxa de timbru ) si se poate face si partajul in acelasi timp, tot cu conditia sa existe acord. Pentru divort chiar nu ai nevoie de avocat, la partaj insa daca e cu probleme e alta mancare de peste, care poate sa dureze si sa coste mult.

insa sentimentele copiilor conteaza foarte mult in aceasta situatie. Eu am fost constienta si sunt ca va fi afectat de faptul ca nu va mai fi tatal lui in fiecare zi acasa, dar mai degraba asa decat sa fie acasa si sa nu faca nimic, sa nu aiba rabdare si pe deasupra sa se si enerveze.

iar cand o sa ajunga la varsta la care poate sa discearna ca este normal ca parintii uneori sa nu ramana impreuna.
mitisor
Postat pe 15 Octombrie 2009 20:20
da, e o idee buna
da nu tine prea mult
mitisor
Postat pe 15 Octombrie 2009 20:21
Divortul nu iti ofera linistea, ci numai singuratatea.
Ioana007
Postat pe 17 Octombrie 2009 09:36
De care uneori ai nevoie.
Micass
Postat pe 17 Octombrie 2009 09:37
In singuratate poti reflecta la multe,.......
TEODORRD
Postat pe 17 Octombrie 2009 13:37
Cu conditia sa stii cu ce o umpli.
Ioana007
Postat pe 18 Octombrie 2009 08:57
Revin dupa o perioada de "liniste". Cei ce mi-au ciit anterioarele comentarii as vrea sa afle ca mi-am revenit. Sunt ok chiar daca locuiesc in acelasi apartament cu ex-ul. Suntem vecini de "buna ziua". Ce e important e ca eu sunt ok. Imi vizitez copiii (nepotelul). Imi vizitez si ajut surorile, profit de faptul ca pot calatori singura si-mi ofer bucurii. Daca in drumurile mele "haotice" va fi sa intalnesc o persoana care sa merite tot ce mai am inca de oferit, bine, daca nu, asta e. Imi pot oferi singura flori (crizanteme), pot sa-mi zambesc, pot sa ma distrez si de una singura. Aviz celor singuri.
rika
Postat pe 18 Octombrie 2009 10:50
la mine e mai greu cu divortul pentru ca este strain....si nu cred ca va fi de acord cu divortul...si nici fetele nu mi le-ar lasa...casa sau altceva de impartit nu avem...nu stiu ce sa fac in situatia mea si adevarul este ca nici timp nu am sa ma interesez caci ma impart intre serviciu si casa,iar acasa este mult mai greu am atatea de facut incat nici nu realizez cand vine seara....
elena359d
Postat pe 20 Octombrie 2009 11:07
...nu e de glumit cu asa ceva...
si prea putini sunt cei ce inteleg...
garbo064536
Postat pe 21 Octombrie 2009 17:21
De la: casa_blanca77, la data 2009-02-23 16:11:50AM FOST CASATORITA TIMP DE APROAPE 10 ANI CU UN " BAIAT BUN", CUM I-AR SPUNE TOATA LUMEA SI CU CARE AM UN COPIL MINUNAT . PANA AM INTALNIT PE CINEVA...CINEVA CARE A REUSIT SA-MI DEA CU TOTUL VIATA PESTE CAP ... CINEVA DE CARE M-AM INDRAGOSTIT APROAPE ORBESTE SI PENTRU CARE AM FACUT SACRIFICIUL SUPREM, DUPA PAREREA MEA ...AM DIVORTAT DE SOTUL, CARUIA, ACUM, DUPA APROAPE 1 AN DE LA INTAMPLARE, NU PREA AVEAM CE SA-I REPROSEZ. INSA IN ACEL MOMENT IL VEDEAM CA PE OMUL NEGRU , IAR PE ACEL CINEVA BARBATUL CARE AVEA SA MA FACA FERICITA TOATA VIATA DE ATUNCI INCOLO.
AM PLECAT CU COPILUL, M-AM MUTAT CU "BARBATUL VIETII MELE". DAR NICI PE DEPARTE NU A FOST ASA CUM MI-AM IMAGINAT. FERICIREA IN CARE CREZUSEM CU ATATA CONVINGERE DE FAPT ERA UN COSMAR. PRESIUNI SI JUDECATI DIN PARTEA APROPIATILOR CARE NU AU INTELES GESTUL MEU , A FOSTULUI SOT CARE NU SE PUTEA RESEMNA CU DIVORTUL SI CARE NU PUTEA INTELEGE DE CE NI S-A INTAMPLAT NOUA ASTA, LUPTA CU COPILUL CARE NU INTELEGEA DE CE MAMI SI TATI NU MAI SUNT IMPREUNA SI DE CE NU MAI LOCUIM IN CASA NOASTRA, LUPTA CU ACTUALUL IUBIT PENTRU CA SE SATURASE SA-L MAI ACCEPTE PE FOSTUL SOT IN VIATA NOASTRA ( FOSTUL SOT CARE INRAIT DE CELE INTAMPLATE A INCERCAT IN FEL SI CHIP SA SE RAZBUNE SI SA NE FACA VIATA UN IAD...FOSTUL SOT CARE, ORICUM , INTR-O OARECARE MASURA VA EXISTA IN VIATA NOASTRA DATORITA COPILULUI ). INSA TOATE ASTEA EL SE SATURASE SA LE ACCEPTE, DESI ERAU CONSECINTELE DECIZIEI LUATE IMPREUNA . IN TOT ACEST TIMP AVEAM NEVOIE SA-MI FIE ALATURI , SA MA IMBARBATEAZE, AVEAM MOMENTE CAND SIMTEAM CA CLACHEZ, NOPTI IN CARE MA SIMTEAM SINGURA , DESI ERA LANGA MINE. IN MOMENTE IMPORTANTE DIN VIATA MEA, RESPECTIV ZIUA MEA DE NASTERE, ZIUA ONOMASTICA, CRACIUN, ERAM "DEPARTE" UNUL DE CELALAT . SIMTEAM PE ZI CE TRECE CUM TOATE ACESTE TENSIUNI NE INDEPARTAU UNUL DE CELALAT. IN ACEST MOMENT, LA CATEVA LUNI DE LA DIVORT, SUNTEM MAI RELAXATI IN CEEA CE PRIVESTE CONSECINTELE ACESTUIA, ENUMERATE MAI SUS, INSA TRAIND CU EL REALIZEZ TOT MAI MULT CA O FAMILIE PENTRU EL ESTE O MULT PREA MARE RESPONSABILITATE. INTRE NOI EXISTA INTOTDEAUNA BA UN TELEVIZOR , BA UN CALCULATOR, BA JOBUL LUI. AM POVESTIT CUIVA ASTA SI MI S-A SPUS CA E VORBA DE " SINDROMUL BARBATULUI SINGUR" , EL NEMAIFIIND NICIODATA CASATORIT. INSA NU POT ACCEPTA ASTA , CHIAR SI ASA FIIND . AM AVUT MARI ASTEPTARI DE LA ACEASTA RELATIE...DAR E DEPARTE DE TOATE ACESTE ASTEPTARI . SI PROBABIL NU SE VA RIDICA VREODATA LA NIVELUL ACESTOR ASTEPTARI, PENTRU CA, INVOLUNTAR, CER PREA MULT, PENTRU A COMPENSA TOT SACRIFICIUL PE CARE A TREBUIT SA-L FAC PENTRU A FI CU EL .SIMT CA ATUNCI CAND AM MAI MARE NEVOIE DE EL, NU ESTE ACOLO. ALEGANDU-L PE EL AM CREAT O BARIERA INTRE MINE SI CEILALTI, CEI CARE NU INTELES GESTUL MEU, MA REFER AICI INCLUSIV LA CEI CARE MI-AU DAT VIATA . ACUM MA SIMT MAI SINGURA SI MAI DEZNADAJDUITA CA ORICAND , SI MA INTREB , OARE ASTA E PEDEAPSA PE CARE O MERIT , OARE CULEG CE AM SEMANAT?
eu daca as fii in locul tau.as incerca sa ma apropii de de fostul sot si as incerca sa il fac sa ma ierte si sa il fac sa inteleaga ca am fost o proasta ca l-am facut sa sufere,si as incerca din rasputeri sa il castig inapoi.Mai ales ca el era baiat bun,ceea ce greu mai gasesti in ziua de azi...........pupici si bafta
irina31
Postat pe 24 Octombrie 2009 23:23
irinuca...tu ti-ai mai primi barbatul inapoi daca ar face aceeasi greseala??? l-ai mai ierta????
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 23:33
De la: tutankhamon, la data 2009-10-24 23:33:45irinuca...tu ti-ai mai primi barbatul inapoi daca ar face aceeasi greseala??? l-ai mai ierta????
Nu stiu,poate as face-o pt copiii dar lui i-as face viata un iad,As face armata cu el,ca sa se invete minte.Dar poate ca si el a fost vinovat pt ca a lasat-o prea libera.Poate ca a fost prea bun.Eu cred ca a fost ispite de a determinat-o pe ea sa fuga cu altul..... eu sunt orgolioasa de caracter.Dar poate el este mai bun,poate o sa o ierte pt ca mai sunt si barbati familisti sufletisti.Eu sunt sufletista dar sunt dura si severa atunci cand cineva ma face sa sufar.....................
irina31
Postat pe 25 Octombrie 2009 00:00
atunci poate te iarta si pe tine cineva de pe aici.....
tutankhamon
Postat pe 25 Octombrie 2009 00:04
De la: tutankhamon, la data 2009-10-25 00:04:06atunci poate te iarta si pe tine cineva de pe aici.....
de ce sa ma ierte? eu nu am gresit cu nimic.Poate ne-am ciondanit si ei poate m-au enervat,m-au provocat
irina31
Postat pe 25 Octombrie 2009 00:08
mai citeste o data formularea.....am zis sa te ierte DE PE aici.....nu PE aici...
tutankhamon
Postat pe 25 Octombrie 2009 00:22
Hai s-o iertam.....de pe aici !!!
TEODORRD
Postat pe 25 Octombrie 2009 15:39
De la: TEODORRD, la data 2009-10-25 15:39:00Hai s-o iertam.....de pe aici !!!
da si eu trebuie sa va iert pe voi nu? sau pe mine nici nu ma luati in consideratie? eu trebuie sa suport orice nu?
irina31
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:20
De la: moment31, la data 2009-10-25 21:20:02
De la: TEODORRD, la data 2009-10-25 15:39:00Hai s-o iertam.....de pe aici !!!
da si eu trebuie sa va iert pe voi nu? sau pe mine nici nu ma luati in consideratie? eu trebuie sa suport orice nu?

consideratie?????..... sau.. in considerare????
myriam
Postat pe 26 Octombrie 2009 15:52
M-a impresionat povestea ta, recunosc. Nu este una neobisnuita, dimpotriva, se intampla mereu asta. Oamenii cauta mereu altceva in celalalt nu in sine. Ai cautat diversitatea si ai gasit-o pentru moment. Dar tu nu ai fost pregatita sa iti schimbi viata. Mereu gresim asa, credem ca putem umple golul cu ajutorul cuiva, dar golul e in noi. Il simti si tu acum cand ai schimbat totul. In plus te macina un sentiment de vina care nu te lasa sa vezi ce se intampla cu tine si viata ta. In acest moment trebuie sa te gandesti la tine! Accepta-ti gresala, invata din ea si mergi mai departe.. nu uita ca toata lumea greseste. Vezi in tine ce iti lipseste sa fii fericita, ma rog, sau macar linistita. Nu ai fost multumita cu viata tihnita de atunci, nu esti multumita cu viata de acum.. problema e la tine! Ia o pauza si analizeaza-te ! Si mai ales trebuie sa stii ca nefericirea ta il face si pe copil nefericit! O femeie nefericita nu e o mama buna!
cebella
Postat pe 29 Octombrie 2009 08:51
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte artagatoare si clar, mai tanara decat sotia. Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia, hiper-revoltata, intreaba :
- cine e fufa asta ?
la care sotul, raspunde calm :
- e amanta mea !
Sotia riposteaza pe un ton ucigas :
- divortez ! ma mut inapoi la mama !
Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde :
- bine, daca tu consideri ca iti va fi mai bine asa .Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping'ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe .Eu nu tin neaparat sa divortez, dar nu iti voi sta in cale .
Minute de tacere, in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului, la brat cu o femeie tanara si atragatoare.Sotia intreaba consternata :

- cine-i tipa care a intrat cu Mitica ?
Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii :
- este Fifi, amanta lui .
Dupa alte cateva minute de tacere, se aude vocea sotiei, spunand :
- a noastra-i mai frumoasa !
garboazerty
Postat pe 29 Octombrie 2009 13:23
mi-as dori sa te cunosc,sa vb mai mult despre povestea ta,ce zici? sa zicem ca trec prin aceeasi drama
garbo004525
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:38
cu a cui??
eladaela
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:41
Catalin, macar lasa asta cu stima. Se vede clar ca numai stima nu ai, nici macar pentru tine insuti. Mai ai mult pana departe...
garbo034116
Postat pe 30 Octombrie 2009 10:51
CIND TEAI CASATORIT CU PPIMUL SOT NU IL IUBEAI SAU NU ERAI INDRAGOSTITA DE EL ?
garbo067180
Postat pe 30 Octombrie 2009 22:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare de ce BARBATII sunt lasi, indiferenti, reci la tot ce insemna IUBIRE, sentimente puternice? 184 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:08
poveste reala.... 38 De la: AMELYY 22 Iulie 2009 10:53
Un sfat, un ajutor si poate maine ma voi simti mai bine!!! 41 De la: Fgeorgiana 7 Februarie 2013 14:52
Te-ai implica intr-o relatie cu o persoana divortata care are un copil? 41 De la: yanyacharberet 21 Iulie 2009 20:48
Divort 15 De la: garbo_5389 31 Iulie 2012 10:59
Setari Cookie-uri