AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

c'asa vrea muschiul lui, coane . si apoi, mai vine pe aici si o mai face pe moralistul

si_totusi
Postat pe 9 Octombrie 2010 18:24
sunt eu mistocar si sarcastic, dar cu chestii din astea nu imi place sa glumesc. cand faci o tampenie, ti-o asumi, nu te apuci sa arunci si pe umerii altora, sau te exonerezi total, daca poti. pe de alta parte, criticile astea la cupluri stii cum sunt... fiecare cu dreptatea lui. atat partea buna, cat si partea proasta a unei casnicii tot in doi se consuma.
eu_geminy
Postat pe 9 Octombrie 2010 18:34
mie ami da dreptu acel loc de barbat care al am
abiul
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:47
vad ca esti bisericuta da cred eu ca ai o gramada de rautate in tine mosule tu pe mine nu ai cum sa ma judeci esti prea naiv sa sti ce e veata credema ori ai trait in puf si ai pus la spate orgoliul si amndria de barbat ori esti dus cu capu
abiul
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:51
De la: abiul, la data 2010-10-10 15:47:56mie ami da dreptu acel loc de barbat care al am

Ba nimeni si nimic nu iti da vreun drept asupra altcuiva. "Loc de barbat"? Ce inseamna asta?
Ai impresia ca ii esti cu ceva superior femeii, in general, doar pentru simplul motiv ca iti porti organele genitale in exteriorul corpului?
Thor_again
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:00
aoleu fata ce facusi... nu puteai sta pe curu tau si sa vezi daca ala o fi cum trebuie, aveai un amant pe langa sotul tau, mare branza, vedeai cu e si daca nu mergea, la revedere, musai sa te desparti?
mai abiule (de unde si pana unde abiul?) daca sotu avea o amanta, ce mai ziceai?
Laura_M
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:06
Cred ca ar trebui sa deschid un topic cu tema:"Am divortat si mi-am gasit linistea..."

iui-iui-iui-iui...ce bine e fara...
sora_ilsi
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:19
ce bine e fara sotz/soatza... creca e mai bine asa
Laura_M
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:21
De la: Laura_M, la data 2010-10-10 16:21:27ce bine e fara sotz/soatza... creca e mai bine asa
fetelor e bine fara el ca sa i-ei unul nou nout si mai bun
garbo074997
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:23
bre, da' vaz ca va placu subectu' mieu...
sora_ilsi
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:26
da cum sa nu... iti iei unu sa ajunga ca cel de dinainte... hai ca-i rau cu ei dar mai rau e fara ei e valabil si pentru ei
Laura_M
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:27
asa e, dupa cinspe ani simtii si io doru'...de altu, biensur...da' mi-e ca-mi trece...ca ce biniiiiiiiii e fara...
sora_ilsi
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:29
astea se intampla, potzi sa ai 30 de ani de casnicie, vro 10 copii, da' daca ti se pune pata si te indragostesti, ce sa mai, asta e, nu suntem rorboti... dar nu trebuie sa divortezi, tre sa te gandesti bine inainte ca nu stii pe cine pui ochii
Laura_M
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:34
buna.eu pot doar sa-ti dau un sfat.nu tre sa-l iei in calcul.daca se mai poate face ceva cu fostul..fa-o.sper sa te inteleaga.cum ai povestit de el,te va intelege,si te va si iubi,nu o va face doar ptr copil.si eu am trecut prin perioada exacta.poate nu am fost destul de atent cu fosta.poate vroia ceva in plus.si acum incerc din rasputeri sa repar.nu stiu ce sanse am.dar...speranta moare ultima.mult succes
mihay2001usa
Postat pe 1 Decembrie 2010 13:43
De la: garbo016828, la data 2009-08-14 16:28:54Daria cite femei trec prin acest ciclu de viata in care incerci sa aduni ciob cu ciob,fara sa risipesti nimic ,crezind ca mumai asa poti sa o iei de la capat.Fals, cumpara -ti o vaza noua in care florile vor straluci si-ti vor da energia de care ai nevoie sa mergi mai departe Tot ce apartine trecutului poarta energia acelui timp deci fara amintiri...

Foarte adevarat....adica adevar si atit.
hellya
Postat pe 1 Decembrie 2010 16:56
De la: casa_blanca77, la data 2009-02-27 15:28:07Roby cado, daca durere si suferinta am semanat , exact asta primesc. Am sezizat din comentariile tale ca ai trecut sau treci si tu printr-o mare suferinta insa nu judeca lucrurile si oamenii daca nu-i cunosti. Nu incerc sa ma justific, recunosc ca am cea mai mare parte din vina, insa si el, fostul sot are partea lui de vina. Stiti, unii barbatii gresesc foarte mult cand au impresia ca femeile, o data cucerite, si devenite ale lor, cu acte sau fara, nu mai au nevoie de mici atentii pentru a fi impresionate ca pana atunci, nu mai au nevoie de mangaieri tandre si vorbe dulci. Au gresita impresie ca li se cuvine totul fara sa daruiasca nimic in schimb. Am simtit asta ani de-a randul pe pielea mea. Ma simteam tot mai singura , eu si problemele mele , eu si dorintele mele . Ma revoltam tacit pentru ca nu vroia sa ma mai surprinda cu nimic. Apoi am refuzat sa-mi mai expun nemultumirile, respectiv sa-i mai sugerez eu ce sa faca ca sa ma simt apreciata. Am gresit pentru ca m-am inchis in mine si am oprit comunicarea . Nu a fost un netrebnic , intr-adevar roby cado insa , greseala lui a fost ca a considerat ca focul dragostei va dura o vesnicie fara ca el sa-l intretina in vreun fel . Nenorocita de rutina a fost cel mai mare dusman al relatiei noastre. Amandoi ne-am lasat coplesiti de ea , iar eu , intr-un moment de vulnerabilitate, am cunoscut , fara sa caut asta , un barbat de care m-am indragostit, pentru ca in el am gasit atentia dupa care tanjeam de atat timp. Recunoasteti acum cu totii , inainte de a mai arunca inca o piatra , ca asta vi s-ar putea intamapla si voua . Lipsa mea de experienta in materie de barbati m-a facut sa cred ca celalalt e barbatul visurilor mele care ma va face fericita toata viata. Da roby cado , am fost lipsita de experienta , sotul meu a fost primul si unicul barbat din viata mea pana atunci , nu am zburat lin din floare in floare si nici nu-mi doresc , dumnezeule, sa o fac. Nu mi-am dorit decat sa fiu iubita si apreciata la adevarat valoare. Nu mi-am dorit experiente , pur si simplu s-a intamplat. Nu mi-am dorit sa ajung sa plec din casa mea, nu mi-am dorit sa iau copilul , dragul meu copil, de langa tatal lui. Fiecare si le stie pe ale lui , d-zeu mi-e martor ca am incercat sa mai dau sanse acelei casnicii insa lucrurile au iesit ata de urat incat nu s-a mai putut face nimic .

De mine nu prea mai imi pasa, m-am obisnuit cu suferinta, mi-e mila insa de copil , isi iubeste tatal, si nu merita asta.

casa blanca, judeca situatiile separat!
tu si "fostul" sunteti parintii copilului si asta veti ramane pe viata, indiferent ca va place sau nu - va trebui sa gasiti o cale de comunicare; sa nu te indemne "necuratul" sa-l ponegresti pe fostul in fata copilului (legatura de oiubire dintre tine si el s-a rupt, insa el e TATAL copilului) dar va trebui sa construiesti o relatie care sa-ti permita sa comunici civilizat cu tatal biologic in ceea ce priveste copilul; "actualul" nu-ti va fi sprijin pentru copil, cred ca nici nu stie ce insesamna greutatile de a creste un copil.
relatia ta cu actualul, depinde numai de tine si de el, lasa-i pe ceilalti , nu-ti pasa de ceea ce spune lumea, tu nu traiesti cu lumea....societatea noastra inca judeca, barfeste, asa e bine...asa nu....uite ce a facut X-uleasca......vorbe...vorbe...care nu te intereseaza; fiecare "doamna" sau "domn" care judeca nu vede barna din ochiul lui , evident vede paiul din ochiul tau...nu da atentie
inteleg ce sacrificiu ai facut, stiu ca nu vei primi niciodata rasplata pe masura acestui sacrificiu asa ca sfatul meu, stai cu el fara acte, si apoi mai vedeti! si nu te mai simti vinovata nici de-o parte nici de alta, fii putin mai dura, ar trebui sa-ti pese de tine si de copil si apoi de restul.
adeline
Postat pe 1 Decembrie 2010 17:18
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-08 20:16:32
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-07 22:21:10 Nicio femeie ADEVARATA nu-si tortureaza psihic si fizic copiii din cauza unei p..e ! Ca, se pare ca tatal copiilor tai doar asta e ! Iar tu, daca faci asta cu copiii tai, inseamna ca, la randul tau, nu esti decat o p....a ! Cu scuzele de rigoare..........

Nu obisnuiesc sa fiu vulgara, imi repugna, dar, in anumite situatii mai sar si eu calul, motiv pt. care imi cer scuze... Ideea e, insa, ca am o f. buna prietena care si acum, la 36 de ani, e marcata de ceea ce i s-a intamplat in copilarie...Mama ei voia sa divorteze dar avea 2 copii...Ea, prietena mea, era cel de-al 2-lea copil...Bineinteles ca maica-sa o iubea ! Dar, nu se putea abtine, si, de cate ori o vedea, o agresa, fie fizic, fie psihic (verbal) pe fetita, adeseori absolut gratuit...Si, uite asa, prietena asta s-a intrebat ulterior, toata viata, de ce o fi urat-o maica-sa atat de mult...Dupa multi ani, a gasit raspunsul undeva, bine dosit in subconstient : mama ei ii spusese, cand ea nu avea decat vreo 5 anisori "Ce bine ar fi fost daca n-ai fi fost tu, ca as fi putut sa-l iau pe frate-tau si sa-l las dracului pe tac'tu !" Va las sa apreciati singuri ce efect au avut aceste cuvinte, spuse la nervi, asupra sufletului copilului... Practic, maica-sa i-a pus in carca "vina" pt. faptul ca ea, mama, e nefericita...Si prietena mea a purtat in suflet toata viata povara acestei "vine"... De-aceea spun ca o femeie hormonala devine periculoasa chiar pt. copiii ei...

Esenta tuturor lucrurilor in lumea asta este iubirea...sau lipsa ei.Faptul ca tatal meu imi spune si azi la 40 de ani ca mai bine nu ma facea....ca maicamea imi spune ca pe vremea ei nu erau anticonceptionale....ca am incasat batai de oameni mari....nu m-a impiedicat sa ajung un om cu oarece scoala si (auto)educatie,prin ale mele puteri....sa cred inca in iubire si suflet pereche....si mai ales ca singura rezolvare este in noi...desi e de multe ori mai usor sa muti un munte din loc decit sa lupti cu tine.Puteam sa-i omor de zeci de ori....puteam sa-mi pierde ani ca sa le deschid ochii.....dar nu merita;merita sa traiesti pt tine si daca tie ti-e bine si celor din viata ta le este.
hellya
Postat pe 1 Decembrie 2010 17:41
Ca o concluzie....cine renunta la libertatea lui ca individ si la libertatea de a alege ...isi merita soarta.
hellya
Postat pe 1 Decembrie 2010 17:51
Bravo! E greu sa ajungi la nivelul asta de intelepciune !
amalex
Postat pe 2 Decembrie 2010 16:17
VREI SA-TI GASESTI LINISTE, IMPACATE CU OMUL NEGRU, DACA NU ESTE PREA TARZIU.
NU DEGEABA SE SPUNE CA FEMEIA ESTE SEXUL SLAB LA BIBILICA .DRAGOSTEA TRECE PRIN PORTOFEL IAR CONSTIINTA PRIN BURTA.
alexandru_revnic_yahoo_com
Postat pe 3 Decembrie 2010 15:25
Cum spune o vb
''Pt implinire si fericire,ia-o de 100 de ori de la capat''
Esti o femeie puternica daca ai avut curajul asta,sa te rupi de sotul tau si sa-ti urmezi inima.Chiar daca dupa cum spui si tu,unii te-au judecat,era normal pt societatea in care traim.Dar nu asculta gura satului,tu sti ca cine judeca pe altii e de judecat,oamenii de isprava stiu sa-si tina gura indiferent de situatie.

Mi se pare normal ca atunci cand nu mai esti pe acesi frecventa cu partenerul sa te desparti de el.Unii n-au curajul,si dabea pana gasesc un inlocuitor,prind acel curaj s-o faca.
Cum la fel de normal mi se pare,ca atunci cand doi oameni se iubesc sa fie impreuna.Nu poti sta langa un barbat/femeie doar pentru ca el INCA te iubeste.Tu esti cel mai important din viata ta:)

Inteleg ca pt cel parasit este dureros,dar si pt cel ''in cauza''este dureros sa stea langa un om pe care nu-l mai iubeste.Nu poti fi cu cineva doar din mila,cu timpul ajungi sa-l urasti.

Cat despre ''pana cand moartea ne va despartii''nu garanteaza nimeni asta....sau mai bine zis:
''Mai bine singura decat prost insotit'''
garbo178035
Postat pe 3 Decembrie 2010 15:56
Buna,

Imi pare rau de alegerea pe care ai facut-o,te inteleg perfect vreau sa iti spun ceva eu am divortat acum 12 ani cand baiatul meu avea 8 luni,nu ptr ca mi-am gasit pe altcineva ,la mine au fost probleme mult mai grave ma batea,consuma alcool,juca jocuri de noroc etc,nu am avut regrete ptr un astfel de om,dar vreau sa iti spun ca in orice relatie se ajunge la o monotonie,da noi femeile ne dorim tandrete ,alintare etc care nu o mai primim atata duypa un anumit timp.m-am recasatorit dupa 5 ani de singuratate acelasi lucru mi sa intamplat se instalase monoptonia,el a inceput sa bea ,nu imi accepta copilul ,care acea 5 ani.Mi-a fost foarte greu sa fiu mereu intre ciocan si nicovala ca sa ii multumesc pe amandoi.Iara nu primeam atentie,.Asa sunt uniii barbati dar sunt si femei care in momentul aparitie copilului uita de sot si e normal sa intervina blocaje in ambele parti.Da a aparut acest barbat in viata ta care te-a facut sa crezi ca te iubeste ,ca iti da importanta,dar si in aceasta relatie va venii monotonia,si dupa cet vad ca spui nu e ceea ce ti-ai dorti.Mereu patim asa ori ca suntem femei sau barbati,ne dam seama ulterior de unele lucruri.Nu sunt de acord sa se sta intr-o rel;atie care nu mai merge ,dar nu sunt deacord sa imi parasesc pe sot ptr alt barbat.mai ales ca ai spus ca nu ai ce sa ii reprosezi.Nu te condam deloc de ceea ce ai facut,dar ai distrus multe vieti,si vreau sa iti spun ca Dumnezeu ne pedepseste ptr ca ne batem joc de unele persoane care merita apreciata.Ce imi pare rau este de copil el este care sufera cel mai mult din aceasta poveste .Intr-un divort ambii parteneri sunt de vina ca unul are un procent mai mare si celalt mai mic ,ambii sunt de vina.Sper din suflet sa iti gasesti linistea sufleteasca ,dar stiu cat de greu iti va fi,eu am trecut prin doua divorturi dar niciodata nu asi fi parasit un sot la care nu ai ce sa ii reprosezi ptr un altul,niciodata nu poti sa stii ce iti rezerva viitorul si de cele mai multe ori facem alegeri gresite,care provoaca suferinta la multi oameni,indiferent ca sunt femei sau barbati.
iti doresc sa iti gasesti odata linistea sufleteasca. Daniela
andra_30_tm
Postat pe 26 Decembrie 2010 09:52
De la: sora_ilsi, la data 2010-10-10 16:19:40Cred ca ar trebui sa deschid un topic cu tema:"Am divortat si mi-am gasit linistea..."

iui-iui-iui-iui...ce bine e fara...

...daca deschizi un club, ma inscriu si eu
daria_
Postat pe 26 Decembrie 2010 21:40
dariuto, ti-adusesi aminte de mine? da sa pup fata
sora_ilsi
Postat pe 26 Decembrie 2010 21:47
...sa ne pupam ca ne vedem cam rar
daria_
Postat pe 26 Decembrie 2010 21:49
io ma intreb de ce draq sa nu-ti gasesti linistea, cand te-asteapta toata viata inainte

life is biutiful
Freya__
Postat pe 14 Februarie 2011 21:11
POATE ITI DORESTI HAINUTZE DE CALITATE LA PRET REDUS
http://miki-shoppinghaineoutlet.blogspot.com/
bellamy
Postat pe 11 Martie 2011 06:15
titilica, ai vazut cand a-nceput povestea asta?
dor72
Postat pe 14 Aprilie 2011 22:55
Si ce solutie sa ai intr-o asemenea situatie? Sot bun, sotie ok, dar ea se indragosteste de alta persoana. Ce ar fi trebuit sa faca? Sa aiba si sot si amant???? Nu e mai cinstit sa divortezi si sa spui adevarul???
A fi un sot/sotie bun/a nu este suficient intr-o casnicie. Nimeni nu-ti garanteaza ca daca esti bun casnicia ta va ajunge pana la moarte. Este un subiect foarte complex si amplu si nu poate fi discutat pe un forum.
Fiecare isi asuma propriile decizii si stie cel mai bine ce a fost acolo. Iar daca nu a stiu cand a luat decizia sa-si schimbe viata personala si a altora suporta consecintele.
Cel mai usor e sa dai cu piatra si oricum nu stii niciodata ce iti rezerva viata.
Savu
Postat pe 17 Mai 2011 14:32
De la: roby_cado, la data 2009-02-23 16:29:56Nu draga mea.nici pe departe nu culegi ce ai "semanat".habar nu ai cata durere si suferinta ai "semanat".tot binele iti doresc.Cu stima CATALIN.
.Bine zici si nu numai cat va avea de suferit deacum incolo
abiul
Postat pe 17 Mai 2011 15:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
impas 28 De la: garbo_402078 16 Iulie 2014 14:26
drept dupa divort 4 De la: iuliana_sava 3 Decembrie 2011 22:54
imi iubesc sotul,dar el nu ma crede 45 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:06
de ce unele posturi de tv refuza postatorii vechi? 16 De la: elodia 8 Aprilie 2010 19:01
disperata 2 De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:59
Setari Cookie-uri