AM DIVORTAT INSA NU-MI GASESC LINISTEA

poate apreciem ce am avut abia dupa c e pierdem...
dolly69
Postat pe 30 Iulie 2011 16:35
toate iubirile sunt la inceput frumoase...
dolly69
Postat pe 30 Iulie 2011 16:37
anakin,invata sa scrii corect,apoi creeaza statistici.
garbo_474985
Postat pe 19 Septembrie 2017 19:34
No ca te-ai trezit si tu dupa 6 ani si ceva!
Rotty
Postat pe 20 Septembrie 2017 08:02

Zau asa, @Rotty, tie chiar ti se pare ca s-ar fi 'trezit'?

Dupa cum stii si tu sigur-sigur poti sa te trezesti doar din somn si pina la urma chiar si din...

...betie !...

garbo101426
Postat pe 20 Septembrie 2017 10:44
De la: anakin, la data 2009-02-25 10:43:35Am spus-o si ma repet: toti barbatii e niste porci si niste egoisti care nu intelege o femeie.

985, asta te-a deranjat?
Să știi, Anakin a scris corect.
E grele pt unele. La săpat mă refer.
Axl_R
Postat pe 20 Septembrie 2017 15:46

garbo_475023
Postat pe 20 Septembrie 2017 19:08
Na, de rușine ai și dispărut?
Axl_R
Postat pe 21 Septembrie 2017 12:35

Cita dreptate avea Zola...

De cele mai multe ori casatoria nu-i nimic altceva decit un inregistrat la primarie...

...contract social!

Care, daca il tratezi cu superficialitate sau cu prea mare seriozitate, o sa ajunga sa-ti faca viatza atit de amara/acra/salcie/sarata incit, atunci cind peste ani o sa te uiti dimineatza in propria oglinda de la baie,...

...or sa ti se strepezeasca dintii instant!

garbo101426
Postat pe 21 Septembrie 2017 14:37
De la: delaviataadunate, la data 2009-02-23 16:11:50AM FOST CASATORITA TIMP DE APROAPE 10 ANI CU UN " BAIAT BUN", CUM I-AR SPUNE TOATA LUMEA SI CU CARE AM UN COPIL MINUNAT . PANA AM INTALNIT PE CINEVA...CINEVA CARE A REUSIT SA-MI DEA CU TOTUL VIATA PESTE CAP ... CINEVA DE CARE M-AM INDRAGOSTIT APROAPE ORBESTE SI PENTRU CARE AM FACUT SACRIFICIUL SUPREM, DUPA PAREREA MEA ...AM DIVORTAT DE SOTUL, CARUIA, ACUM, DUPA APROAPE 1 AN DE LA INTAMPLARE, NU PREA AVEAM CE SA-I REPROSEZ. INSA IN ACEL MOMENT IL VEDEAM CA PE OMUL NEGRU , IAR PE ACEL CINEVA BARBATUL CARE AVEA SA MA FACA FERICITA TOATA VIATA DE ATUNCI INCOLO.
AM PLECAT CU COPILUL, M-AM MUTAT CU "BARBATUL VIETII MELE". DAR NICI PE DEPARTE NU A FOST ASA CUM MI-AM IMAGINAT. FERICIREA IN CARE CREZUSEM CU ATATA CONVINGERE DE FAPT ERA UN COSMAR. PRESIUNI SI JUDECATI DIN PARTEA APROPIATILOR CARE NU AU INTELES GESTUL MEU , A FOSTULUI SOT CARE NU SE PUTEA RESEMNA CU DIVORTUL SI CARE NU PUTEA INTELEGE DE CE NI S-A INTAMPLAT NOUA ASTA, LUPTA CU COPILUL CARE NU INTELEGEA DE CE MAMI SI TATI NU MAI SUNT IMPREUNA SI DE CE NU MAI LOCUIM IN CASA NOASTRA, LUPTA CU ACTUALUL IUBIT PENTRU CA SE SATURASE SA-L MAI ACCEPTE PE FOSTUL SOT IN VIATA NOASTRA ( FOSTUL SOT CARE INRAIT DE CELE INTAMPLATE A INCERCAT IN FEL SI CHIP SA SE RAZBUNE SI SA NE FACA VIATA UN IAD...FOSTUL SOT CARE, ORICUM , INTR-O OARECARE MASURA VA EXISTA IN VIATA NOASTRA DATORITA COPILULUI ). INSA TOATE ASTEA EL SE SATURASE SA LE ACCEPTE, DESI ERAU CONSECINTELE DECIZIEI LUATE IMPREUNA . IN TOT ACEST TIMP AVEAM NEVOIE SA-MI FIE ALATURI , SA MA IMBARBATEAZE, AVEAM MOMENTE CAND SIMTEAM CA CLACHEZ, NOPTI IN CARE MA SIMTEAM SINGURA , DESI ERA LANGA MINE. IN MOMENTE IMPORTANTE DIN VIATA MEA, RESPECTIV ZIUA MEA DE NASTERE, ZIUA ONOMASTICA, CRACIUN, ERAM "DEPARTE" UNUL DE CELALAT . SIMTEAM PE ZI CE TRECE CUM TOATE ACESTE TENSIUNI NE INDEPARTAU UNUL DE CELALAT. IN ACEST MOMENT, LA CATEVA LUNI DE LA DIVORT, SUNTEM MAI RELAXATI IN CEEA CE PRIVESTE CONSECINTELE ACESTUIA, ENUMERATE MAI SUS, INSA TRAIND CU EL REALIZEZ TOT MAI MULT CA O FAMILIE PENTRU EL ESTE O MULT PREA MARE RESPONSABILITATE. INTRE NOI EXISTA INTOTDEAUNA BA UN TELEVIZOR , BA UN CALCULATOR, BA JOBUL LUI. AM POVESTIT CUIVA ASTA SI MI S-A SPUS CA E VORBA DE " SINDROMUL BARBATULUI SINGUR" , EL NEMAIFIIND NICIODATA CASATORIT. INSA NU POT ACCEPTA ASTA , CHIAR SI ASA FIIND . AM AVUT MARI ASTEPTARI DE LA ACEASTA RELATIE...DAR E DEPARTE DE TOATE ACESTE ASTEPTARI . SI PROBABIL NU SE VA RIDICA VREODATA LA NIVELUL ACESTOR ASTEPTARI, PENTRU CA, INVOLUNTAR, CER PREA MULT, PENTRU A COMPENSA TOT SACRIFICIUL PE CARE A TREBUIT SA-L FAC PENTRU A FI CU EL .SIMT CA ATUNCI CAND AM MAI MARE NEVOIE DE EL, NU ESTE ACOLO. ALEGANDU-L PE EL AM CREAT O BARIERA INTRE MINE SI CEILALTI, CEI CARE NU INTELES GESTUL MEU, MA REFER AICI INCLUSIV LA CEI CARE MI-AU DAT VIATA . ACUM MA SIMT MAI SINGURA SI MAI DEZNADAJDUITA CA ORICAND , SI MA INTREB , OARE ASTA E PEDEAPSA PE CARE O MERIT , OARE CULEG CE AM SEMANAT?

Daca nu s-a intamplat deja, o sa cunosti un alt barbat ,adevarat ,care iti va fi jumatate
Maria802
Postat pe 19 August 2018 16:59
incearca cu un alt barbat :))
davidsava
Postat pe 1 Noiembrie 2018 21:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
It`s complicated! 25 De la: AleSim 9 Decembrie 2010 12:56
cand vrei sa divortezi mai iesi la "cafele" ,te mai distrezi cu viitorul ex? 54 De la: garbo049387 24 Martie 2010 14:47
Ajutati-ma sa-mi salvez casnicia !!!!! 49 De la: garbo_7212 28 Februarie 2014 10:51
partaj 7 De la: garbo221882 2 Septembrie 2014 18:24
Unul "da" si altul "ba" 140 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:10
Setari Cookie-uri