pai da... lauda-ma, gura... | ||
zambil Postat pe 30 Iulie 2009 21:39 |
||
---|---|---|
De la: zambil, la data 2009-07-30 21:34:44ce faci bre duneto, o iei la mishtoace pe love?... da' cum apari tu la secunda... cum indraznesc si eu o postare cum dai cu barda. |
||
dune Postat pe 30 Iulie 2009 21:40 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-30 21:39:55pai da... lauda-ma, gura... cu cine vorbeai? cu iaso, fireste... las' ca nu musai sa-mi raspunzi. |
||
|
||
dune Postat pe 30 Iulie 2009 22:20 |
||
De la: dune, la data 2009-07-30 21:38:38daca judeci dupa tine... :sml-lov e0038: |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 22:26 |
||
...fata care iubeste focul, si crede in purificarea prin flacari... | ||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 22:28 |
||
dune , pe langa faptul k tu esti o scumpa...azi ma'neaca trecutul, deci nu ma lauda, k nush ce am! cred ca am nevoie de betia aiaa.... | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 22:29 |
||
Simplu Simplu aleg sa traiesc pentru tine Si zorile sa trezesc simplu vreau Cand simplu apar intre noi si suspine Simplu-nteleg uitarii sa le dau. Nimic nu-i mai simplu decat o iubire Curata si calda ce creste in piept Simpla e adevarata ei menire Si se cuvine ca simplu s-o astept Surasul e simplu in firescul sau Si mangaierea e simpla cand e plina Ce simplu e cald cuvantul tau Cand da sufletului liniste deplina. Acum e ciudat de simplu si trecutul Doar simple linii a mai lasat si el Haosul este acum cunoscutul Iubirea e simpla intr-un singur fel. by gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 30 Iulie 2009 23:53 |
||
Alerg aiurea nici nu stiu Cand va sa fie sa mai viu Si sa mai plec iara nu sunt Pregatita sa mai infrunt Raman pe loc si este trist Ca nu mai stiu de eu exist Oglinda imi arata o straina Cand tot in jur pare ruina Sufletul sta ingenunchiat S-a saturat de-n van cautat Speranta a murit si ea-ncet Am obosit sa tot te-astept Singurul lucru ce-a ramas E sa fac arareori popas Sa-mi odihnesc mintea ranita In care a mea vina-i oglindita by gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 31 Iulie 2009 00:36 |
||
GAND de Marilena Mihai(Caly) Deloc nu sunt calma, Nici macar sarea tacuta. Sunt zecile de necunoscute Convinse ca orice zgomot Depinde de ciobul acestei lumi Si castanele coapte, Cantec,vis,piatra,cerc. Traire luminata de dorinta de drum, Gust amar de absenta. Am sa nasc eu insami Lumina limpede din viata Si vaslele acelea spre mare, Ochi de pisica ce ard In fiecare colt hasurat De timp,spatiu,gand. Alteori sunt flaut Ce imbratiseaza cald Ingerul cu aripi mult prea albe Nelinisti,cuvinte si pleoape. |
||
mihaiarilena Postat pe 31 Iulie 2009 10:26 |
||
iote mai..nu baga astia fetele in seama... fetele, sunt tare obo...ca v-ar baga mamoanta o tropotita acu',sa va alerge sangele ala prin vene o tzara... bravo!frumoase... genelu, fruntea sus! |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 17:49 |
||
iasomico... pai ce, mami, fetele astea crezi ca erau mai odihnite cand au scris acilea?... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 18:35 |
||
geaneto... hai ca m-a impresionat sperantta aia de muri in chinuri, nene... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 18:41 |
||
marleno... eu de multe ori ma simt cimpoi, fata... welcome to the club... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 19:07 |
||
ia sa mai bagam ceva la categoria creatie, sectia de cartier... mikkyyy s-a facut frumoasa de la firma si-a tras tzol si cu inima voioasa trase-o fuga pan' la mol... lume multa, nebunie, baietzasi de cartier si fetitze doar o mie dadeau gaura in cer... mikkyyy shade ambetata de asa lume selecta ins-amica ei jurata n-a ajuns - ca o infecta!... cum sa umble ea acuma prin buticuri, fara rost? la sictir mesteca guma si la bar isi trage-un post... iete-l p-ala la vitrina - cu sacou si ochelari - pun pariu, bata-ma vina ca ii plac tzatzele mari... mikkyyy trage din tigare, isi comanda o placinta si-si scoate la-naintare sanii ce-n tricou s-alinta... usurel data pe spate ea priveste la nimic cu gandul ca - poate-poate p-ala-l face din buric... da' de unde, fratioare! din neunde, din pamant o blonda numa' picioare catre tip isi face vant... iete-a dracu' parashuta - zise mikkyyy-n sinea ei - dupa ce ca este sluta, sare la gagicii mei... si de nervi si imbufnare bombanind fara de rost mikkyyy pleaca la plimbare poate-o da peste alt prost... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 19:34 |
||
Zamby, | ||
Aemulus Postat pe 31 Iulie 2009 19:43 |
||
da eu din strofa 3 nu inteleg mai nicuta ia trage-i o corectura sa inteleaga si boborul mai greu de cap | ||
si_totusi Postat pe 31 Iulie 2009 19:46 |
||
bre totushoaico... pai pentru bobor scrisei, fata... doar pentru sub-humans sa mai bag vreo explicatie, ceva... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 19:48 |
||
mai, eu am inteles ca amica-i infecta si mikkyy-i defacta insa, parca mai lipseste un cuvintel acolo in ritmul acela zglobiu. | ||
si_totusi Postat pe 31 Iulie 2009 19:56 |
||
in umbra ta mi-am ingropat odata visele si le-am ferecat... iar de cate ori avea sa se mai implineasca inca unul trebuia sa bat la usa amintirii tale si sa iti cer umila cheia! la umbra viselor noastre comune ma intorc mereu si...e atat de greu! sa vin sa iti cer mereu cheia! am vrut atat de des ca viata asta sa m'arunce macar cu mult mai jos daca ..cu mult mai sus n'as fi putuut urca! dar vesnic ca o predatare eram continua miscare in mersul tau... in umbra..ta. |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 19:57 |
||
da, lasa. bine ca are poezia un sfarsit fericit | ||
si_totusi Postat pe 31 Iulie 2009 19:58 |
||
totushoaico... hai bre fata, p-alea de-ti baga astrale cosmologice d-alea le-ntelegi din prima, chit ca din cand in cand iti mai trag in tzeasta cate-o comeata, asa , de control... sau tu crezi ca doar iti testeaza simtzu' humorului?... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 19:59 |
||
ei gura humorului. alea-s semne clare ca-mi verifica cat de tare mi-i tartaca si daca tine la ploaia de asteroizi. | ||
si_totusi Postat pe 31 Iulie 2009 20:09 |
||
zambilu' da ba mami,da' eu sunt batrana, si sclerozata pe deasupra.... tusico, ii placea bre ambientu lu' proasta aia.... ambetata,auzi ce i-a dat prin cap.... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 20:12 |
||
|
||
si_totusi Postat pe 31 Iulie 2009 20:17 |
||
eram cumva... la intamplare] in universul fara rost paseam asa..cu ezitare si asteptam sa te cunosc eram cumvaa... la intamplare adusa'n spatiul pamantesc si ma'ntrebam cu'nversunare daca vreodat'o sa iubesc de-o sa apari de va fi bine de va fi luna cu cununa.. acum.... degeaba fara rost ma mai intreb si-astept sa-mi spuna vreo zana buna de cum ar fi... cum o fi fost??... |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 20:19 |
||
cum sa fie?... cam ca la geaneta, asa... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 20:21 |
||
daa? aveam aceeasi stare??/ uite ca nu stiam |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 20:23 |
||
bre loveto... nu numa c-aveti aceeasi stare, da si la versuri sunteti p-acolo... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 20:24 |
||
plouau prin toamna corcodusii plangeau de la'nceput de iarna, inca, florileee de tei/// si asteptam sa-mi ploua 'n fata usii cu salcii mari cu frunze lucii cu porumbei... era asa de crud atuncia era atata vis prin ploi incat imi aruncam din mare reversul hainei mele moi ma rasturnam adanc sub pleoape adancuri multe cu noroi era....atat adanc sub ape atatea stele fara ploi... |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 20:30 |
||
eu cred c a ale ei sunt mai frumoase zambile...ea are-un fel e tehnica, a ei! ale mele...sunt asa....mai mult naive si fara pretentii de poem | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 20:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROBLEME CU NETUL | 27 | De la: tutankhamon 15 Iulie 2009 00:16 |
Dumnezeu doreste ca tu sa castigi!!! | 39 | De la: casperphantom 7 Noiembrie 2010 08:43 |
"Religia, o fraza de dansii, inventata..." | 852 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
|
||
ce simtiti cand sunteti departe de persoana iubita? | 139 | De la: ratuscaceaurata 14 Noiembrie 2011 18:00 |
29 iulie 2012 ultima batalie BASESCU CONTRA POPORUL ROMAN LA REFERENDUM | 216 | De la: elisabeta_boia 3 August 2012 20:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară