bre loveto... hai nene ca si tu le ai cu imaginile poetice, fata... uite si tu: ma rasturnam adanc sub pleoape... vre-un nea ghitza ar zice ca descrii o criza de epilepsie, da' eu stiu ca de fapt este trecera spre lumea viselor... ehhh... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 20:35 |
||
---|---|---|
fara nici un comentariu, o sa-mi postez aici idolul... e o diferenta de idoli intre noi zambil, si nu intre noi2, ci intre mine, si cateva nume de aici, si tu, iaso, totu..nu mai stiu...la voi e un iz de minulescu asa... Nichita Stanescu - Luna in camp Cu mana st�nga ti-am �ntors spre mine chipul, sub cortul adormitilor gutui si de-as putea sa-mi rup din ochii tai privirea, vazduhul serii mi-ar parea caprui. Mi s-ar parea ca deslusesc, prin crenge, zvelti vanatori, �n arcuitii lei din goana calului, cum isi subtie arcul. 0, tinde-ti mana st�nga catre ei si stinge tu conturul lor de lemn subtire pe care ramurile I-au aprins, suind sub luna-n seve caii repezi ce-au ratacit cu timpul, pe intins. Eu te privesc �n ochi si-n jur sa sterg copacii In ochii tai cu luna ma rasfrang ... si ai putea, uitand, sa ne strivesti �n gene dar chipul ti-l intorn, pe bratul st�ng. |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 20:52 |
||
aha... venisi cu tac-tu de mana, sa ne ia la alergat... loveto, nenea asta era barbat de barbat, in versuri... bine, ca in viata de zi cu zi era un betziv ca toti betzivii... |
||
|
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 20:59 |
||
da, venii@ si?/ poti sa imi spui repedeeeeee poezia lui preferata de eminescu? pe care o recita la fiece bauta??adicaa...si bauta asta avea profunzimea ei nu te gandi tu! nu era adevarata pana nu spunea un poem atipic compus de eminescu... sa te vaz acuu... dc ti-or trebuit comentarii |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 21:02 |
||
nu stiu mami... am ramas repetent?... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 21:03 |
||
ai ramas ! oda in metru antic! o stii?? poti s-o scrii aicia'n cateva minute fara sa faci copy-paste? stii tuuuuuuuuuu cum suna poezia asta? |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 21:14 |
||
a plecat nitel,daca ai noroc, poate ti-o pune mai tarziu.... hai rime mistocute.... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 21:17 |
||
lumea cuvintelor noastre, inchiriaza spatii de deces pentru iubirile-albastre din interes din munte ses sau din orase. lumea cuvintelor noastre inchiriaza spatii mortuare nu pentru nemuriri celebre ci pentru sufletele im- pare! |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 21:18 |
||
o stii iaso?? pai e aia fara rime delok! si mai stii vrei sa stii ceva?? e cea mai atipica poezie a lui eminescu, din vremea lui eminescu si s-a nimerit sa -i placa cel mai mult tocmai lui nichita stanescu! nu crezi ca e ceva ciudat aicia?? un fel de previziune///? a stilului poetic de peste un secol? |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 21:21 |
||
o spun eu: oda in metru antic nu credeam sa'nvat, a muri vreodata cand deodata tu rasarisi in cale-mi suferinta tuu dureros de trista! pan'la fund baui voluptatea mortii neinduratoare! jalnic ard de viu chinuit ca nesus ori ca hercul inveninat de haina=i focul meu a-l stinge nu pot cu toate apele marii! de-al meu propriu vis ma topesc in flacari pe=al meu propriu rug mistuit ma vaiet! pot oare sa mai reinviu luminos din el ca insasi pasarea phoenix? piara-mi ochii tulburatori din cale-mi vino iar in san nepasare trista ca sa pot muri linistit pe mine mie reda-ma! uff...ceav mai minunaat....nu crez sa eziste |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 21:32 |
||
love, mda.. eminescu este in fiecare din noi sub o forma, sau alta. nu credeam sa'nvat, a muri vreodata astea sunt scrise pe crucea cuiva drag mie, care a plecat dincolo. iar astea: ca sa pot muri linistit pe mine mie reda-ma! le are nea ecoul la "citat favorit",ce mica este lumea,este?... si totusi, cum ramane cu idolul tau,nichita? ti-e idol,dar ochisorii iti sunt la eminescu.... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 21:56 |
||
iasooo...am copilarri in orasul teilor lui eminescu....si i-am simtit respiratia in crestet pana la bacalaureat!..inclusiv liceul meu se chema eminescu, si inclusiv profesorul meu de romana avea un frate eminescolog! nu a fost greu...totul a venit firresc....dar.....ce sa fac io daca iese din mine altceva? iubiri au fost mai multe/... si blaga la un momentdat! de fapt eu cred ca i-am iubit pe toti! | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 22:02 |
||
bun asa...felicitari... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 22:05 |
||
o da la metru' antic?... stai sa ma fortzez... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 22:25 |
||
ZAMBIL STAIII NU NUUUUUUUUUUUUU TE ROG!!! DECI DACA TU FACI CHESTIA STAA....EU NU MAI VB CU TINE! JUR!PAROL, AS MOR! |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 22:27 |
||
hai bre loveto... primu' vers e favoritu' meu all times... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 22:32 |
||
dap... ala ne pune capacu' la toti... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 22:38 |
||
iasomico... cand zisei de primu' vers, nu ma gandeam la forma de-ati postat-o voi acolo... in varianta data de voi, ala-i imnu' haretistilor... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 22:42 |
||
zambilu' da' tu ai impresia ca eu daca l-am zis vreodata ,l-am zis in forma aia? te miri ce-mi trecea prin cap.... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 22:46 |
||
ce haretisti dom'le?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 22:48 |
||
aia cu diplomele la kilogram... | ||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 22:49 |
||
e naa! au ei un asemenea imn>>>??? nuuuuuuuuuuuu creeeed! nuuu creeeeeeeed! |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 22:51 |
||
eu sunt imuna la rau la praf cununa, stele sparte la asternut sub luna la vijelii, furtuna, la noptile cu luna... si poate si la moarte... eu sunt imuna'n vis la adunat tacerea din soapte din scris si-mi pierd incet puterea pamantului prescris ce-mi cere astazi soptit nemangaiera din vis necopt, si interzis imi pierd in taina vrerea unui loc prescris si nu e loc in moarte decat pe interzis alaturea de soapte! |
||
fleur_de_lis Postat pe 1 August 2009 03:46 |
||
lovuta, la 4 dimineata..fetita mea? ori stai in alta tara?... si cata tristete,of,of.... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 09:14 |
||
dap.. sta in aceeasi tara cu duneta... si cu tanti mossora aia de nu-i plac manelele... | ||
zambil Postat pe 1 August 2009 09:15 |
||
daca nu ii plac manelele, nu inteleg de ce le scrie... | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 11:13 |
||
ceea ce demonstreaza ca romanu' s-a nascut multitalent! si poet, si "bai nene" |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 11:21 |
||
pik, romanul este multitalent. de aceea nu-i iese nimic. face de toate si nimic - de fapt... | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 11:29 |
||
ba face adesea se umple singur de "dulciuri", si se intreaba de ce-i dau tarcoale mustele... |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 11:31 |
||
sorry, pik. dar genul asta de a face nu intra sub criteriul meu de infaptuire.... | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 11:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa opti ce iti doresti "The Secret" | 57 | De la: tina22 29 Noiembrie 2015 09:27 |
NOUTATI AUTO!!! | 8 | De la: fleurs_du_mal 21 Noiembrie 2009 18:09 |
cine a facut amniocentoza,scrieti-mi,mor de frica! | 2 | De la: chanty 18 Septembrie 2010 08:58 |
|
||
haideti sa ucidem lumea virtuala! | 239 | De la: fleur_de_lis 14 Septembrie 2009 06:11 |
Dumnezeu si omul | 11 | De la: caasandra 14 Iunie 2010 16:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară