n-a fost cu adresa, giani pur si simplu un gand asa, mai amarui, dupa ce am citit tot circul de aseara... |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 11:34 |
||
---|---|---|
tocmai de aceea, pik, a fost cu adresa. numai ca nu m-am simtit eu destinatarul (ar fi trebuit? ). si mie mi-a lasat gust amar. m-am simtit muscata de sarpele cel mai veninos. si manifestarea mea culturala a fost in consecinta. |
||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 11:37 |
||
mda... | ||
|
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 11:38 |
||
Hai sa va dau si io ceva: Poezie scrisa de un african: Cand ma nasc, sunt Negru, Cand cresc, sunt Negru, Cand stau la soare, sunt Negru, Cand mi-e frig, sunt Negru, Cand sunt speriat, sunt Negru, Cand sunt bolnav, suntNegru, Iar cand mor, sunt tot Negru. Iar tu, tipule Alb, Cand te nasti, esti Roz, Cand cresti, esti Alb, Cand stai la soare, esti Rosu, Cand ti-e frig, esti Albastru, Cand esti speriat, esti Galben, Cand esti bolnav, esti Verde, Iar cand mori, esti Cenusiu, Si tu ma numesti pe mine COLORAT ?? CURCUBEUL DRACULUI |
||
Thor Postat pe 1 August 2009 13:43 |
||
iaca un negru dezinhibat! | ||
blanca Postat pe 1 August 2009 14:18 |
||
Pentru ca nu te mai vad Am spart in geamuri lumina Si am pus zabrele de intuneric.. Nu stiu la ce mi-ar mai folosi lumina Pentru ca nu te mai ating Mi-am retezat din degete mangaierile Si le-am facut zboruri de aripi spre nicaieri.. La ce mi-ar mai folosi mangaierile? Pentru ca nu te mai aud Le-am spus cantecelor sa taca, In pietre ascutite si reci sa se prefaca.. La ce mi-ar mai folosi cantecele? Pentru ca nu te mai sarut Mi-am agatat,sfasiat,sarutul de coltul gurii in cui.. La ce mi-ar mai folosi sarutul? Doar inima am lasat-o Condamnata in piept.. Sa arda,sa bata.. Sa arda,sa bata..inca.. 2 me |
||
preciouss Postat pe 1 August 2009 18:51 |
||
pretioaso, ce fel de gemuri, ha? ca la unul de afine ori de capsuni, parca m-as baga si eu. cu niste papanashi ar merge brici! |
||
Thor Postat pe 1 August 2009 18:53 |
||
si io la unu de placere |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 18:55 |
||
e he heeeiiii... ce ti-e si cu tineretele astea... iote la piku, cum s-ar baga si el la oareshce gem, tzucu-i mincea lui! |
||
Thor Postat pe 1 August 2009 18:57 |
||
thorele,ce m-as face io fara talica,ai? mi-ar ramne doar zambil de profesor emerit...s-ar fi plicticos,zau! |
||
preciouss Postat pe 1 August 2009 19:00 |
||
thor, mama, ceva nu-i in regula cu atata "tzucat mincea" lui pik... | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:01 |
||
si ce ai vrea sa mai tzuce? "aia" se pastreaza pentru tine, lady |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 19:02 |
||
iar, "mincea" ta creata - pai fratioare nu vezi ca te tot "tzuca"...ce o fi insemnand asta? | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:05 |
||
pik, ce-i aia "aia"? | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:05 |
||
buei!!! deci fara d'astea ironii la adresa lu' Thorel,da??!! ca stie iel ce stie!..hihi.. |
||
preciouss Postat pe 1 August 2009 19:05 |
||
pretioaso, sa inteleg ca nu ti-e straina problema? | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:06 |
||
zona | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 19:07 |
||
zona pentru fumat, pik? | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:08 |
||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:09 |
||
piiiik!!! limba dupa dintzi! | ||
preciouss Postat pe 1 August 2009 19:09 |
||
lady... ...am vazut intr-un film, emanuelle, o zona din asta ce se utiliza (si) pentru fumat | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 19:10 |
||
preti, trebuia sa spui mai repede, mi-a scapat | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 19:11 |
||
pai poti fuma in baie, in bucatarie, pe balcon, etc? deci care zona? |
||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:16 |
||
provocatoareo iti spun dupa miezul noptii, da? |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 19:17 |
||
nu sunt provocatoare dar ai zis ca-mi ramane mie si vreau sa stiu: eu cu ce ma aleg? | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:18 |
||
parca io mai stiu ce am zis?! se intampla asta cu multe postari in urma! | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 19:21 |
||
ca "praful de pe toba", merci, il las cui il ofera! | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:21 |
||
ce ziceam eu - "praful de pe toba" n-ai vazut, n-ai cunoscut, nu stii nimic...micule pik |
||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 19:23 |
||
Antichitati de dor acoperite, Si coastele umplute cu pamant, Sunt razele de soare irosite, Cand noptile ma plang uitat in vant, Si-n floarea din terasa obosita, Ce ploua cu petale rosii iar, Intr-o dorinta-n ceruri rasucita, De ziduri prabusite si mortar. Noroc ca ploua si mai plange luna, Pe zidul vechi cu umbre desenand, Cand noptile ne duc pe noi intr-una Spre infinitul parasit, pe rand. |
||
Ioana007 Postat pe 1 August 2009 19:43 |
||
As vrea o dragoste mai mare, o dragoste de necuprins, nu candela din noi ce moare, pe cerul de luceferi nins, As vrea sa fii tu necuprinsul, Sa ma iubesti in infinit, Cand luna-si plimba-n cer surasul, Din nori de pulbere gatit, Sa zbor prin haos ca un flutur, Iluzia sa ti-o sarut, Si dorurile sa le scutur, Cu-acelasi foc de la-nceput. |
||
Ioana007 Postat pe 1 August 2009 19:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sa mai si zambim | 16 | De la: LILO 1 Februarie 2010 04:59 |
Cum sa opti ce iti doresti "The Secret" | 57 | De la: tina22 29 Noiembrie 2015 09:27 |
Ce ziceti de un film la racoare cu un Mountain Dew? | 1 | De la: garbo_4810 20 Iulie 2012 16:29 |
|
||
VA ROG AJUTATIMA | 218 | De la: Roxi234 9 Octombrie 2009 21:30 |
care e cea mai frumoasa amintire din vioata voastra? | 252 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară