Versurile catre noapte, Tropaie pe la feresti, Si de tine ma intreaba, Draga mea, pe unde esti, Si iti lasa pe sub luna, Trandafirii mei de dor, Plopul ce-n singuratate, Tremura pe un picior. Vantul despletit de seara, Cu crengi verzi crescand in plete, Sarutarea mea fierbinte, Care calca pe-ndelete, Si o alba luna plina, Printre nori gonind zadarnic, Noptile umpland paharul, Ce-l golim,prin stele harnic. Si mai lasa parul proaspat Impletit in lungi vapai, Sa se-ntinda-n somn serpeste, Pe al perinilor vai, Si gurita ta cea mica, Noaptea toata sa o fur, Fiinda dac-o fura altul, Am sa mor, ca n-am sa-ndur. |
||
Ioana007 Postat pe 1 August 2009 19:45 |
||
---|---|---|
cum se topeste "inghetzata" pe caldura asta....pfuai! ca untu' ,nu alta! |
||
preciouss Postat pe 1 August 2009 19:54 |
||
Ascuns Tainicul din scorburi de-amintiri Agale urca pe aleea dintre inimi Sa-ntrebe viitorul de impliniri Si sa lase trecutului doar patimi Prezentul pare doar o punte veche Clepsidra-ascunsa cu nisipul incolor Masoara tainic-al timpului pereche Perfid ascunde cuvinte care dor Umbra s-a-ntins fara sa dea de stire Peste trecut, prezent si viitor incert In zadar iti cercetez a ta simtire In clepsidra ti-este sufletul inert. Sunt fermecata de tot ce nu pot vedea Astept o cheie potrivita pentru acum Desi esti prizonier � eu nu te pot avea Ar trebui sa ard clepsidra pan� la scrum. by gianiblue |
||
|
||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 19:59 |
||
azi mi-e cald mi-e a zapada o sa ies tiptil pe strada si o sa ma rog de stele sa-mi dea fulgi sa-mi dea putere in perdea sa cada neaua sa se stranga-n munti miseaua sa ma-aduni in palme toata sa ma faci om de zapada sa pastrezi un bulgaras mititel,frumos,poznas sa ti-l bagi in portofel ca sa-ti intru-n sufletel na! ca facui un pastel.... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 20:09 |
||
fratelo,genica... va pupa, mamoanta....unde-i woman sa zica: ioi ce m-ati desfatat.... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 20:15 |
||
iaso, e reciproc si saru' mana. Ioane, tu ne vorbesti exclusiv prin poezie. .. nu-ti face placere sa ne mai si zicem de drag asa... fara rima da' cu suflet? |
||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 20:43 |
||
ei, iaso, woman... ne-a uitat... nu stie nici cum am deschis io tzeava cu poezie... mi-ar fi placut sa vada. ar fi apreciat... | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 20:44 |
||
fetita, imi debusolezi fratele... eu ii zic sa faca poezele,tu sa vorbeasca fara rima...lasa omu' sa creeze ,atunci se simte el ca ratusca-n apa... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 23:44 |
||
iaso, vreau sa-l defazez, destabilizez. numai asa poate sa spuna omu' adevaru' gol-nud-in chelea goala. poezia e un scut si mie mi s-a facut un chef de cunoscut oameni. dezbracati de armura. | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 23:50 |
||
perversa mica ce esti.... | ||
iasomia Postat pe 1 August 2009 23:55 |
||
mica? ma jignesti... . sunt mare... | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 23:59 |
||
fainelor! | ||
blanca Postat pe 2 August 2009 09:48 |
||
oito, |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 10:28 |
||
miel, pupi maximi. tzoc-tzoc-tzoc! | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 11:56 |
||
se dau pupaciuni aicea?! va si io,ca-mi sunteti drage.. |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 12:21 |
||
preci, dam peste tot. cui merita. ia si tu un pup de la mine. | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 12:26 |
||
Pupici electronici.S-a nimerit sa citesc si eu topicul asta cand s-a ajuns la pupaturi | ||
omidutu Postat pe 2 August 2009 12:32 |
||
omidutu, inseamna ca esti un norocos. ia pupici aici exact cati ai nevoie. se dau gratis... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 12:33 |
||
Nu prea sunt eu in tema cu subiectu', da vreau si io pupici ..daca tot e gratis... | ||
Strumfette Postat pe 2 August 2009 12:35 |
||
alooooooooo, si de ce nu-mi spuneti si mie??? | ||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 12:38 |
||
pik, pentru ca tu esti detector de pupaceli. adulmeci perfect... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 12:55 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-29 13:41:19o goanga parsiva la urechea mea suna |
||
rizzibizzi Postat pe 2 August 2009 17:12 |
||
rizzi, si mie mi-e foame. ce spui, daca te insostesc in aplauze, ne invita la masa? daca si gateste precum scrie, mancam pentru toata saptamana |
||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 17:16 |
||
apai copii din 29 si pana acuma am mai schimbat meniul..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 17:27 |
||
Iluzii bolnave, ce repede trec, Iubirile toate, se duc pe parchet, Ramane doar luna sa planga din nou, Si-n camera goala, uitat un halou. Iubiri sangerand in ingerii mei, Si perle de lacrimi, in ochii tai, Drumuri pierdute prin buruieni, Si frigul din oase, pierzanduse-n ierni, Si trecem asa, sfasaindu-ne-n nopti, Si-n zile uitate in vreme de toti, Doar vantul aduna, fosnind pe la usi, Iubirile noastre, ca niste cenusi. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2009 19:45 |
||
fratelo, ia du-te talica si ia poezia aia care o pusesi la "cum sa fii fericit"..pai ce facem? bagam fericirea in alta parte? si aici lasam numa'nor? hai,te rog....e super aia ,e pacat sa se piarda printre postari...p-acolo... |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 19:49 |
||
Hai minte-ma, spunand ca ma iubesti, Chiar de privirile, se-nchid sub pleoape, Si dorul meu, corabie pe ape, Il sparge valul, cand ma parasesti. Si zac la fund, iubirile lascustre, Sau plang tacerile uitate-n stea, Cand ingerii vin noaptea sa ma mustre, Si-mi spun ca ceru-n mine va cadea, Cresc intre noi ciudatele hatisuri, Ce ma resping sau dornice ma vor, Dar totul se rastoarna cald in visuri, Si-n ochii tai de lacuri, uneori. Ramane drumul noaptea care duce, Iluziile noastre nicaieri, Si luna alba ca o turta dulce, Plangand cu umbre, zilele de ieri. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2009 19:57 |
||
"Iubirile toate se duc pe parchet".....hmm.. adicatelea nu "la parchet"?.. hait!divortz,proces,onorata instantza... toata lumea s-a molipsit?! |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 19:58 |
||
vanghele, |
||
iasomia Postat pe 2 August 2009 19:58 |
||
testare....sa nu-mi mai intre iar creatia pe ultima pagina..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 August 2009 01:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
droguri...ajutor | 12 | De la: quasaria 9 Octombrie 2010 21:47 |
Relatie de 4 ani... | 58 | De la: joanna22 27 Mai 2011 19:33 |
Rugaciune la Sf. Marta (novena) | 11 | De la: garbo159660 18 Ianuarie 2016 00:39 |
|
||
" LA MULTI ANI " DE SFANTUL ANDREI | 1 | De la: Nirvana 30 Noiembrie 2009 08:43 |
momente nasoale...? | 154 | De la: quasaria 3 Martie 2010 21:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară