Am vrut sa folosesc btermenul "aluneca",- iubirile aluneca pe parchet -dar mi s-a parut ca acest cuvant lungeste versul si de aceea am renuntat la varianta asta.Este motivul pentru care am folosit "se duc", cu toate ca nu mai este surprinsa ideea de alunecare.Dar daca prima poezie ti-a starnit un semn de intrebare, ma asteptam sa spui ceva despre a doua. | ||
Ioana007 Postat pe 3 August 2009 07:15 |
||
---|---|---|
vanghele... ai incercat "iubiri ce se duc lunecand pe parchet"?... in orice caz, imaginea e demna de cascadorii rasului, asa ca nu sunt de acord cu iasomica, cum ca poezia ar fi trista... |
||
zambil Postat pe 3 August 2009 08:46 |
||
tutanko.. da' poezeaua ta unde e, tanti?.. sau doar i-ai ridicat mingea la fileu lu' vanghele?... |
||
|
||
zambil Postat pe 3 August 2009 08:48 |
||
zambilu'. de ce esti rau,tati? ai tu noroc ca sunt eu pe fuga acu'....ca altfel... |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 09:26 |
||
iasomico... unde vezi tu rau, fata?... unde da moshu', creste, nu stii cum se zice?... |
||
zambil Postat pe 3 August 2009 09:29 |
||
cam creste..zambilu' nici nu-mi mai vine sa ma urc pe cantar... |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 09:31 |
||
mami, lasa-l pe cantar sa-si traga si el sufletu', ca i-o fi si lui cald pe canicula... si p-orma, acumularile din organism duc la salturi calitative in arta, nu?... |
||
zambil Postat pe 3 August 2009 09:34 |
||
dap.. putem s-o numim si asa...arta,suna frumos... |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 09:37 |
||
BAT LA USA TA de Marilena Mihai(Caly) Trebuie sa deschizi! Bat odata cu Oamenii de mare. Trupul meu de soare, Amestecat cu alge, Ineaca intunericul Crescut din colturi De lacrimi. Am haina bucati Si coada ochiului Coloana a infinitului. Deschide o data! S-ar putea sa plutesc Prin existenta Ca un spasm violent In valuri de scrum. |
||
mihaiarilena Postat pe 3 August 2009 10:06 |
||
leno, da sa pupe mamoanta..ca sa ai o saptamana buna.... |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 10:10 |
||
a cazut intai un picur negru, rond si plin de apa. apoi norul jucaus s-a inchis un pic la nuanta si a inceput sa toarne. stropii reci acum se-alearga, pune lumea iar pe fuga. balti si rauri pline iara ne apar in drum, pe strada. frunzele spre cer privesc sorb cu sete orice picur si alene se topesc sub o ploaie de nimicuri. si-un catel uitat de lume zace pripasit in scara, tremura si se aduna cand un tunet se aude. fulgerele iar cresteaza cerul negru ca de smoala, lumineaza o secunda si apoi se duc, cu fala. streasina nu face fata la pototpul nou, cu spume. o masina intra-n balta si stropeste bine-bine. oamenii alearg-aiurea cu umbrele colorate. si cand totul iar musteste de baltoace si de apa, ploaia tace, se opreste si dispare-n asta lume. |
||
tutankhamon Postat pe 3 August 2009 10:11 |
||
Tutanico, si LA MULTI AAAAAAAAANI!!!!! | ||
blanca Postat pe 3 August 2009 10:14 |
||
tuta, LMA.... |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 10:14 |
||
multumesc...multumesc.....iasomico.....na...ca ti-am facut eu poezea cu ploaia.....mai stangace.....dar sper ca-ti place... | ||
tutankhamon Postat pe 3 August 2009 10:16 |
||
asa mami...putina apa de ploaie face bine pe canicula asta... nasol e ca, spre deosebire de iarna lu' cosbuc, acilea satu' se cam umple de noroaie... dar adevaratele valori stralucesc oriunde... |
||
zambil Postat pe 3 August 2009 10:16 |
||
tuta, multumesc.. dap,e faina...o sa bag si eu cu ploaia ceva intr-o zi,da' la mine ploaia e cu trairi d-alea cu fluturi in stomac.... |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 10:18 |
||
dap....ceva cu noi ne iubeam si ploai cadea.....ioi......si eram uzi fleasca.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 August 2009 10:20 |
||
asa e ploaia de vara,navalnica... nu te superi daca ti se uda lenjeria... |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 10:21 |
||
doar daca nu apuci sa o dai jos..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 August 2009 10:24 |
||
eram...la apusul cuvintelor noastre de iubire eram la apusul.. lacrimilor noastre din iubire iar patima noastra se stingea incet pe soptite! eram la apusul culorilor noastre ne-iubite eram noi... separati unul de altul eram doi! destramati din unul singur eram doi.. si preferam sa ramanem asa pana la apusul total... al luminii... din dragostea asta. |
||
fleur_de_lis Postat pe 3 August 2009 10:46 |
||
A cazut timid un picur, Alba perla jucausa, Si aripile de flutur, Au impins-o pan'la usa, Si-a-nceput apoi sa toarne, Ploaia vesela pe uliti, Vipia acuma doarme, Rastignita intre suliti. Un catel uitat de lume, Geme speriat sub scara, Ploaia orelor diurne, Va cadea si n-o sa-l doara. Lumea-a devenit lacustra, Porcusorii fac namolul, Ei placerile le gusta, Mai grozav ca Tekir-Ghiolul, Ploua, umbre colorate, Infloresc in gandul meu, Nu ma supara ca bate, Dragostea-n feresti, mereu, Ploaia este o femeie, Ce fosneste-ncet din poale, Si-a venit la noi sa ieie, Toate dorurile tale. |
||
Ioana007 Postat pe 3 August 2009 12:15 |
||
Pe la Ioan(a) a plouat cu soare azi! ma bucuuuuuur! | ||
blanca Postat pe 3 August 2009 13:42 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-03 10:11:57a cazut intai un picur LA MULTI ANI |
||
rizzibizzi Postat pe 3 August 2009 13:47 |
||
fratelo, |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 14:24 |
||
ia sa vedem...pac-pac... la casuta din padure a-nceput sa ploua-ntruna soarele nu se mai vede incruntata este luna. dar in casa nu se simte arde focu'in camin langa el,pe jos, stapanii se privesc cu un suspin el cu mana ii rasfira parul ei de aur,moale ea-l alinta, si-i saruta buzele cu-nfrigurare ea-i zambeste ingandurata el o ia in brate-ndata si-i alunga norii-n zare dulce,cu o sarutare el s-apleaca si ii spune: parca eu as vrea mai mult.. ea-l priveste fericita: asta eu o stiu de mult.. si s-aduna impreuna pe podeaua lustruita si adorm batu-i-ar vina cu dorinta implinita. |
||
iasomia Postat pe 3 August 2009 17:11 |
||
Cuvintele frumoase, sunt frunze care cad, O ploaie de matase, ce ne mangaie seara, Cand peste strada goala, infiorat vioara, Ne scalda cu iubirea dorintelor ce ard, Nu-mi multumi, doar cerul in noapte iti saruta, Adancii ochi de patimi si pielea ta de jad, Si gura ta de floare,inca nedesfacuta, Si pleoapa ce tresare, pe perina ta, cald. Vartej de intuneric din galaxia oarba, Ma zamisleste iata dintr-o tacuta stea, Ca cerul sa ma cheme si dorul sa ma soarba, In ploaia care cade pe frumusetea ta. Ne asteptam de-un secol, si ne sfarama veacul, Ne-amesteca tacerea in umedul nisip, Singuratatea trage,in inime cu arcul, Pe strada unde inca, nu s-a-ntamplat nimic. |
||
Ioana007 Postat pe 3 August 2009 22:32 |
||
vanghelise.... aceste cuvinte (din a doua poezie de ieri) ne doare... si nu-mi place sa-mi rasucesc singura cutitu-n rana... cu toate acestea,ramai D'Artagnan-ul meu.. |
||
preciouss Postat pe 3 August 2009 22:38 |
||
Multumesc. | ||
Ioana007 Postat pe 3 August 2009 22:42 |
||
Ca mugur Am cunoscut o singura forma: Aceea a cautarii. Ca floare Am mostenit o singura forma: Aceea a cautarii. Ca fruct Am luat o singura forma: Aceea a statorniciei. Cum as putea iubi O alta umbra Decat aceea a pomului In ramurile caruia M-am implinit? |
||
preciouss Postat pe 3 August 2009 22:47 |
||
Adio Apun in suflet arzand de dor Trimit spre tine ultima poveste Lipsa ta o simt coplesitor Cand calc pe tot ce nu mai este Maine te voi avea doar in gand Si invata-voi repetat sa sterg Eu traind fiece clipa plangand Voi invata din nou sa merg Ridic spre tine ochii arsi de plans Stiu ca ultima noastra clipa este As vrea in brate sa te tin strans Insa amorul nostru-i deja poveste Ne vom iubi desi vom fi departe Ma voi ruga in ape si in stele In clipa mortii de tine sa am parte Strans infasurat de bratele mele by gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 3 August 2009 23:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Replica la un sibiect anterior... V-ati da sotia/iubita unui alt barbat, pentru o noapte de amor, daca ati fi compensati cu 1 milion de euro? | 13 | De la: picaturaderoua 21 Decembrie 2010 17:34 |
Iubesc un barbat cu 29 de ani mai mare decat mine! | 57 | De la: Melanie 3 Octombrie 2009 12:30 |
Despre actul sexual | 11 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:09 |
|
||
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46 |
Cum sa imi intorc iubitul inapoi sau cel putin sa raminem simpli prieteni | 15 | De la: garbo_413902 13 Septembrie 2015 02:04 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară