si mi s-a facut dor de vorba ta cea calda la urechea mea. si am vrut sa te aud din nou, sa ma cuprinzi cu soapta, sa ma infasori in cuvinte si sa ma legeni in vise. sa ma scufunzi in marea sufletului tau, sa ma incalzesti la focul inimii tale, sa ma iubesti cu mainile asezate pe pielea mea uda. dar timpul potrivnic a intors grauntele de nisip din clepsidra de unde a venit. iar tu te-ai ascuns, singuratic si trist, in amintiri dintr-o alta traire, dintr-o alta dimensiune, dintr-o alta viata. te-ai inchis ca o nuca inchistata in coaja cea verde si amara a dezamagirii ireale.... |
||
tutankhamon Postat pe 3 August 2009 23:53 |
||
---|---|---|
ce frumoooooos | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 09:09 |
||
love, acuma ca azi noapte te-ai plimbat, excursii, cabane, alea-alea, nu-mi spui nimic? | ||
|
||
pik_nik Postat pe 4 August 2009 09:15 |
||
of...m-am trezit c-o poezie'n cap, nu ma bruiaaa.... | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 09:19 |
||
sa nu uiti ploaia, ca e de bine | ||
pik_nik Postat pe 4 August 2009 09:23 |
||
eu...m-am uitat la sufletul tau printre randuri si-am asteptat sa ma zaresti! eu... m-am uitat la inima ta printre lacrimi si-am asteptat linistea care sa te faca sa ma simti! eu...ti-am obosit privirile inapoi printre umbre si-am asteptat sa se faca destul de tarziu ca sa ma uiti! si-acum mi-e dor si-acum te dor infundat in toamnele trecutului soaptele mele privirile tale adanci norii grei de deasupra intamplarii noastre cuvintele tale grele lacrimile mele apuse si....cel mai tarziu dintre toate... mai doare inca nedeslusit, fara ecou, urma sufletului meu ramasa asa... suspendata] |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 09:54 |
||
love, superba poezia! |
||
Ella34 Postat pe 4 August 2009 09:58 |
||
dap... durere mare la ea acolo... se trateaza, da' nu se vindeca... | ||
zambil Postat pe 4 August 2009 10:00 |
||
sa nu-mi raspunzi daca te chem! sa...fii atent la urma mea din locul cel mai tern pe care am pasit candva noi amandoi sa nu-mi raspunzi daca te chem nu mai veni! nu vreau ca iarasi sa ma pierd in zbor de papadii si...nu mai e nimic doar stii cati sori au stralucit si-acuma nu-s! doar stii ca teama de miracole ne-a ajuns! si am platit destul acel din toate prea putin.. acel prea mult! ma dori si nu te-as mai dori... dar insa dac;ascult.. aripa iubirii falfaind prea'ndepartat si prea demult n-am sa te mint si o sa recunosc ca te-am iubit! perfect umil si simplu.. ca sa stii! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 10:10 |
||
te pup ella! | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 10:12 |
||
bre loveto... da' tu bucurii nu avusi in viata?... |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 10:13 |
||
frumoase versuri, scumpo! sunt o incantare pentru suflet... |
||
Ella34 Postat pe 4 August 2009 10:14 |
||
hai ello, de cand depresia e-o incantare pt suflet, mami?... da' ce ma mir eu, cand vad ce-i p-acilea de la o vreme... si nici medicamente nu prea se gasesc... |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 10:17 |
||
tu vrei as zici ca eu am depresie??...nu cred! | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 10:21 |
||
loveto... eu zic ca versurile-s depresive... tu poate esti fata vesela si te-apuca rasu' din orice, da' ce te faci cu copii astia de te iau in serios?... |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 10:24 |
||
eu nu stiu despre care copii vorbesti? nu e depresie, nu cred...e o iubire perfecta..nerezolvata din trecut...care mai doare inca, care mai bantuie vag...atat... | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 10:28 |
||
mai Zambile, ce le mai rastalmacesti tu... sunt versuri frumoase, asocieri armonioase de cuvinte, care fac sufletul sa vibreze... Eu n-as zice ca-i depresie, ci doar nostalgie. |
||
Ella34 Postat pe 4 August 2009 10:28 |
||
da bre ello... da' nostalgie o data, nostalgie de doua ori, dam in ipohondrie si fandaxia-i gata... |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 10:30 |
||
loveto... hai ca nu-i o tragedie, n-oi fi tu singura nerezolvata p-acilea... da' nu cred ca nu te bucurasi si tu in viata ta de ceva... nu vorbesc de vreo prajitura sau de vreo ciocolata, da' de ceva acolo care sa te fi marcat pozitiv, cat sa te faca sa scrii versuri zambaretze... |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 10:34 |
||
OCHIUL SUFLETULUI de Marilena Mihai(Caly) Din launtrul sufletului Pupilele dau impresia Unui scop Al imaginii. Reusita victoriei Depinde de pleoapele Ce retin in iris Incandescentul. Fac abstractie, Cu incapatanare, De capriciul din Vorbele tale. Dincolo de cuvant Doar admiratia se propaga Prin recunoasterea incapacitatii De a castiga in tihna. Ochiul Nu mai poate Insela. Fara ascultare Voi strapunge lumea Cu resemnare. |
||
mihaiarilena Postat pe 4 August 2009 10:35 |
||
nu e depresie zambil...e un presimtit de toamna! voi nu simtiti?? in aer? eu o simt de cateva zile... e un fel de... Afar�-i toamn�, frunza �mpr�tiat�, Iar v�ntul sv�rl� �n geamuri grele picuri; �i tu cite�ti scrisori din roase plicuri �i �ntr�un ceas g�nde�ti la via�a toat�. |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 10:35 |
||
Lasa Zambilu, ca nu ne temem noi de ipohondrie... cata vreme administrezi tu, din timp in timp, cate o doza de versuri originale... |
||
Ella34 Postat pe 4 August 2009 10:36 |
||
iote cum venii fata mea la pupici.... asa marilena...baga resemnare,iubita... pe canicula asta este indicat sa te lasi in voia lui,a valului.... |
||
iasomia Postat pe 4 August 2009 10:37 |
||
iote la marlena... dezbate probleme adanci, atat de adanci ca nu se vede fundu', oricat s-ar benocla ea cu pupilele alea in flacari... |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 10:37 |
||
loveto... unii simt toamna de cand da ghiocelu-n frunza... clarvazatori d-aia... si cred ca trebe sa chem deratizarea, vaz ca am soareci... |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 10:40 |
||
lovo, io n-am zis nimic, tu ti-ai cerut-o : N-o sa-ti raspund, fii fara teama, Poti sa ma chemi oricat ai vrea! Caci n-am uitat ca tu doar zeama Ai tot bagat in burta mea! Voi fi atent urma pe unde Iti va pasi de-acum �nainte Si-n balamuc eu m-oi ascunde Sa-mi piara tinerea de minte Ca papadie � ce �miracol�- Gaseam pe masa tot mereu Si ma uitam ca la spectacol Cand tu gateai meniul meu! Cica faceai experimente, Bucate-alese, pe gratar: Ceafa de muste-n condimente; Si-antreuri- pulpe de tzantzar� Si stii cati sori au stralucit Cand de prin cer ii coboram Spunandu-ti-i la nesfarsit! (Doar stii ce mult te injuram!) Nu! N-ai platit destul! Vezi bine: Pan� si tacamul de inox Mi l-ai luat si-acum toti sfintii Din calendaru� ortodox Eu ti-i dedic cu bucurie Si ti-i recit fara suflare Iar calmul de va fi sa-mi vie Incep din nou asta cantare! N-o sa-ti raspund, fii fara teama, Poti sa ma strigi oricat ai vrea! Ca ulceru-mi din nou ma cheama Mereu, in amintirea ta! |
||
Thor Postat pe 4 August 2009 10:49 |
||
In Cluj nu mai e canicula,dar furtuna a fost...cat cuprinde si cred ca va mai fi si astazi... poate o sa ne ploua in ganduri curand;) | ||
mihaiarilena Postat pe 4 August 2009 10:51 |
||
leno, pai ziceai acu' niste pagini ca stai in berceni....cand te-a intrebat zambilu' de unde esti...te-ai mutat la cluj? eeeeee..nu ma mai joc.... |
||
iasomia Postat pe 4 August 2009 10:55 |
||
[ | ||
eladaela Postat pe 4 August 2009 10:59 |
||
eladaela, pas... |
||
iasomia Postat pe 4 August 2009 11:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
viata si boala este nedreapta | 23 | De la: yanyacharberet 4 Septembrie 2009 17:45 |
Accidete de srviciu | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:19 |
Nu este de mirare.. | 101 | De la: garbo174849 31 August 2011 20:15 |
|
||
invatamant | 2 | De la: elodia 13 Septembrie 2011 16:15 |
Sunt uimit | 11 | De la: Cadar_Grigore_1 20 Martie 2016 19:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară