ia sa bagam un vers cofetaresc, sa mai destindem simturile incrancenate... am mancat o amandina blat pufos, cu ciocolata s-a topit in cerul gurii si de-odata fosnet de paduri virgine si arome nestiute din indepartate indii imi patrund perfid in vine. siruri lungi de caravane cu desagi de cuisoare nucsoare si scortisoare bat copite prin nisp oameni negri cu turbane striga-n limbi necunoste si indeamna catre oaze iluzorii cu curmali si cu izvoare, racoroase curgatoare rasarite din nimic. nopti adanci cu semiluna, raget pasnic de camile si arabi ce beau cafele la ibric. din tarii se razvrateste vant fierbinte de desert luna nu se mai zareste si cafeaua am baut-o doar pe sfert stau cu burnusul pe fata si respir, sub coviltir, un miros de lana aspra si de lemn de trandafir. vai ce vis ce ameteala ma trezesc cu un suras si cu farfurioara goala langa un pahar de apa si-o chitanta pe o coala. o platesc si in graba o tulesc iar la treaba, in oras aruncand visul cel dulce la faras. |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 11:09 |
||
---|---|---|
greaco, nu mai da copy/ paste ca ti-o iei si tu |
||
Thor Postat pe 4 August 2009 11:10 |
||
S-a rezolvat.... | ||
|
||
eladaela Postat pe 4 August 2009 11:14 |
||
ioi zambilu'... m-ai nenorocit cu amandina aia,si tie nu-ti plac dulciurile...om rau ce esti...mi-a scazut glicemia... ai dreptate! la faras cu ispita...ca suntem la dieta,si in oras la treaba cu noi... |
||
iasomia Postat pe 4 August 2009 11:17 |
||
DEce ma faci sa plang? mai bin'ma lasi asa... desprinsa de pamant surprinsa asteptand abrupt pedeapsa ta! de ce ma faci sa plang? de ce...atat de rea de ce atat de-acum de ce eu? de ce ea? atat, n-a fost mai mult nici o minune noua de ce ma lasi sa plang de ce prin soapte ploua? |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 11:26 |
||
bai, ce facui eu acilea?... ziceam sa va-nveselesc, si cand colo sare camasa pe voi... ba mai incepu si ploaia, cum bine prezise pikniku'... | ||
zambil Postat pe 4 August 2009 11:30 |
||
dece ma'ntorc cu greu pe urmele asteptarii de ce nu pot sa urc in turnul ne-mirarii sau sa rasar mereu si sa te port in mine sa zbor din trupul meu sa urlu catre tine si sa te ratacesc din nou? spre mine?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 11:33 |
||
merci thor, versurile tale arata , exact unde ii doare pe barbati cand iubesc: in stomac! femeilor dragostea le trece prin suflet iar barbatilor prin stomac nuu??? zambil, asta cu ploaia e un fel de..."toate drumurile duc la roma?" |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 11:35 |
||
lovo... cam aproape, mami, cu stomacul ala... eu as fi zis pe undeva pe la cinshpe metri in fata sau in spate. depinde de caz da' daca matale zici... |
||
Thor Postat pe 4 August 2009 11:37 |
||
am chemat vantul s-aline iar dorul meu si el a venit, a stins caldura data de soare, dar dorul de tine nu l-a luat. am chemat ploaia sa vina cu picurii ei reci si sa m-alinte in jarul durerii mele de tine. si ea a venit dar carnea si inima nu s-au oprit din urletul trist dupa tine. am strigat dupa nori sa vina sa-ntunece privirea mea, pentru ca eu sa nu te mai pot zari. dar a venit incomplet si, de dupa bucata lipsa, mi-ai zambit din nou, strengar. am chemat zapada sa ninga usor peste sufletul meu sa acopere dragostea mea pentru tine. s-o uit sa te uit sau, acoperit, cum ai fi, de nea, sa te confund cu un om de zapada. dar dragostea ta a topirt toti fulgii, a alungat vantul, a oprit ploaia si a fugarit norii.... |
||
tutankhamon Postat pe 4 August 2009 11:40 |
||
pai tu de mancare ai scris!@ so....??? | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 11:40 |
||
Iaso, sunt din Cluj, si nu in Berceni ci in Grigorescu Daca venitzi in cluj poate ne vedem;) | ||
mihaiarilena Postat pe 4 August 2009 11:46 |
||
nichita Leoaica tinara, iubirea mi-ai sarit �n fata. M� pindise-n incordare mai demult. Coltii albi mi i-a infipt �n fata, m-a muscat leoaica, azi, de fata. Si deodata-n jurul meu, natura se facu un cerc, de-a-dura, c�nd mai larg, c�nd mai aproape, ca o stringere de ape. Si privirea-n sus tisni, curcubeu taiat �n doua, si auzul o-ntilni tocmai l�ng� ciorcarlii. Mi-am dus m�na la sprinceana, la timpla si la barbie, dar m�na nu le mai stie. Si aluneca-n nestire pe-un desert �n stralucire, peste care trece-alene o leoaica aramie cu miscarile viclene, inca-o vreme, si-nca-o vreme... |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 11:49 |
||
Love...Nichita si tu,tu si Nichita... Ce ar trebui mai mult decat un dor de zbor catre soare rasare? Cu drag... | ||
mihaiarilena Postat pe 4 August 2009 12:00 |
||
toooti..pt mihaiarilena da zi tu daca nu-i asa? ca nu eee...fenomenal omu' asta??doamnee ce l-as mai iubi daca ar mai trai! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 12:24 |
||
mai mami, bagati veselie... mie imi place ciocolata.. |
||
kyra Postat pe 4 August 2009 12:27 |
||
cand ma inalta norii si mi-e aproape imi amintesc cum zboruri catre tine mi-au linistit in arc avantul si miracol peste noapte mi=au prefacut cuvantul! cand....ma inalta norii si mi-e aproapee... tu lasi purtata'n candele de-argint lumina peste pleoape si cu'n alint imi spui in soapta la ureche tuu...'mi'esti ursita tot tu si nepereche... de zori calauzita |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 12:31 |
||
Suntem ca o barca ce luneca pe apa, Manata-ncet de vasle, pe luciul verde mort, Spre o imaginara, visata-n noi agapa, Ce ne asteapta poate,aiurea intr-un port. Cu pescarusi ne umplem panzele intinse, Si ascultam cum tipa tot cerul lor in noi, Cum lacrimile noastre, pe panze sunt prelinse, Si cum ne-alearga noaptea prin goalele odai. Uitati daca se poate, in departari uratul, Si faptele ce magic in suflet le-am creeat, O lume isi desface-n tacere infinitul, Si ploua cu luceferi,si dupa ce-am plecat. |
||
Ioana007 Postat pe 4 August 2009 17:51 |
||
vaaaii ce de versuri... | ||
LILO Postat pe 4 August 2009 17:54 |
||
m-am dilit! eu rad la pepeni s-as manca jumari o mie toata aceasta-nvalmaseala oare ce poate sa fie? azi mergeam prin parc alene ma opream asa deodata si luam pomii toti in brate chiar daca-o faceam in saga! hop! c-apare si un cutzu care da voios din coada ma priveste si ma linge parca-s os proaspat de vaca! pe o banca mai incolo sta o buna cu-un nepot nepotelul vrea la mine l-as papa cu fulgi cu tot! iar mi-e foame iar mi-e sete si m-as pierde si-as canta asa intruna si-as zbura sa pipai luna! cred ca mi-am iesit din mine nu mai stiu nici cine sunt stiu doar ca in timpul asta te aveam pe tine-n gand.... luati ex de la baba ,codanelor... |
||
iasomia Postat pe 4 August 2009 18:05 |
||
daca... mi-ai fi cusut gura cu un sarut ti-as fi zidit din mii de fapte iubirea spre infinit! daca.... mi-ai cusut in soapte oftatul si arsura inimii.. neostenit... ti-as fi cusut cu mii de lacate zvacnetul inimii l-as fi oprit pe loc in asfintit! si-as fi umbrit alaturea de tine tot dorul vietii nemaintalnit! te-as fi iubit! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 18:51 |
||
Zideste-ma in tine,ca intr-un antic templu, Si cu eternitatea mereu sa ma cotemplu, Cand pasii tai in tremur opresti pe sub icoane, De mine-ti fie sete, si de iubire foame, O candela sa arda tacut la capatai, O palida lumina pe ceruri sa ramai, S-or scutura cu fosnet iubirile mereu, Eu voi ramane vesnic, dorul din gandul tau. Cu valul care trece, ma risipeste-n lume, Cu steaua care moare, cu luna ce ramane, Si-n ingerii ce zboara,ingroapa-ma incet, In vesnicia vorbei, cantata de poet. |
||
Ioana007 Postat pe 4 August 2009 19:15 |
||
sa ma dezminti? sau minti nebun pe cand pe buzele'mi fierbinti tu0-mi pui o teama'n asta seara? sa ma cufund adanc in noi si pacea ce ne-o inconjoara? sa ma dezminti? Cand eu te-oi saruta cu fructele tacerii cu buza mea cea grea cu innoptarea mierii ce-adun mirat din soapta ta? sa nu ma mint? sa nu te dor cand spui in mine insami mor de nu te-aud cum ma cu[prinzi? sa dor sa nu ma minti! te rog... din suflet si te culeg incet la marginea mirarii cand noaptea... suie'ncet....? cand ploua? |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 20:15 |
||
love, ti-am prezis de azi dimineata ca ajungi la ploaie frumos |
||
pik_nik Postat pe 4 August 2009 21:25 |
||
multumesc ca din cauza ploii nici nu ati observat ca am mai scris si eu pe aici...daca versurile mele nu sunt reusite....nu va mai deranjez cu ele... | ||
tutankhamon Postat pe 4 August 2009 21:30 |
||
tuth, eu, chiar daca tac, nu inseamna ca nu te citesc - si te apreciez | ||
lady_corina Postat pe 4 August 2009 21:32 |
||
Versurile tale tu... sunt superbe. Toate in viata sunt intamplari, Corabii ce trec peste-ale apelor mari, Tarziul oprindu-l sa-l lege de dig, Cand tie ti-e cald si cand mie mi-e frig, Te-nchid in fiinta, prin tine respir, Si-n inima plansa tu cresti trandafir, Si-n apa tacerea apoi ti-o prefaci, Sa ude speranta pierduta-ntre maci. Si chiar daca-n mine, prezenta ta doare, Si toamna isi scutura noptile-n floare, Orasul se duce prin ape ce curg Si tu ma saruti printre plopi in amurg, Tainic deschizi catre noapte iar usa, Din cerul cu stele sa intre cenusa, Si eu intuneric la piept te cuprind, Sarutul sa ploua pe chipul tau bland. |
||
Ioana007 Postat pe 4 August 2009 21:35 |
||
multumesc corina si ioano.....multumesc ioano daca versurile alea au vreo legatura cu ale mele....dar chiar vroiam uneori sa stiu daca mai fac versuri sau nu.....adica daca am stofa sau va zgandar urechea cu niste cuvinte aruncate aiurea....asa cum face un scolar care invata sa cante la vioara.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 August 2009 21:39 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-04 21:30:14multumesc ca din cauza ploii nici nu ati observat ca am mai scris si eu pe aici...daca versurile mele nu sunt reusite....nu va mai deranjez cu ele... tuth....io n-am indraznit...k cine-s ioo?? dar aseara am ramas pur si simplu mutaaa....de la poezia TA! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 22:03 |
||
nu ma luam de tine, love....am vazut.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 August 2009 22:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pact cu mine insami | 51 | De la: sora_ilsi 23 Decembrie 2009 16:07 |
ce parere aveti despre articolul ,,,Salvati-ne dragostea! M-am maritat cu fratele meu | 15 | De la: ingerasulluptator 19 Iulie 2012 18:29 |
Care e cel mai nesim�it postac? | 7 | De la: garbo_4558 14 Ianuarie 2013 01:14 |
|
||
dIscriminare ! | 5 | De la: quasaria 26 August 2011 19:43 |
ce inseamna sa ai caracter. Si importanta lui | 26 | De la: ingerasulluptator 29 Martie 2013 13:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară