da decat k mine tuth?? k io am fost sensibila toata dimineatza(dela qaldura cred ) si or tabaratara cu toti pe mine si m-or ironizaat! mai bine olecutzika de taceree...sa poti sa compui in liniste nuuu?? deci io cred ca asta-i semn de respect draga tuth |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 22:11 |
||
---|---|---|
pai nu prea cred ca te-au ironizat.....din contra.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 August 2009 22:13 |
||
du-tee sa vezi ce poezioara extra zenzibilaa mi-o compus mie thor! zici ca e paine cu unt! | ||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 22:14 |
||
tutanko,mami... imi dai voie sa te plagiez in particoler? pliiizzzz... i tare faina...zici c-am scris-o eu..daca stiam sa scriu! |
||
preciouss Postat pe 4 August 2009 22:18 |
||
lovo...io cred ca e mai degraba catre una bucatica amantica de-a lui.....care i-a gatit ciorba cu muste si friptura cu tantari..... | ||
tutankhamon Postat pe 4 August 2009 22:18 |
||
plagiaza.....dar specifica autorul.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 August 2009 22:19 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-04 22:18:54lovo...io cred ca e mai degraba catre una bucatica amantica de-a lui.....care i-a gatit ciorba cu muste si friptura cu tantari..... dadada, mercii tuth! io n-am indraznit sa zik nimic de teama sa nu iasa si mai rrrau! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 22:21 |
||
da-i soarelui de stire ca te-am iubit! iubiree.... din cele ami vechi colturi a sufletului stire! da-i inimii de stire ca te-am iubit! si pe-o citire de floare alba de cais fa-ti testament in palma mea: in mine am inscris a numelui meu sunet! stiu precis ca voi muri departe si... de-a pururi cu tine-n vis! da stiu precis! ca n-or mai tine minte alb-roz florile de cais ca m-am iubit cu tine stiu precis! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 22:29 |
||
ma aduc... din noapte catre primavara-vara-zi de dimineata! stii? mai fac apoi un popas mai fac un pas... si ma prabusesc inert intr-un glas in pragul casei tale! si imi revad trecutul si intr0un sfarsit tot ce ne-a ramas!~ stau asa un ceas si apoi alerg incet spre vale alerg spre tine acum un an! cand ma iubeai cand ne iubeam! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 22:58 |
||
si fac intai un prim pas asa...ca intr-o colectie ciudata de primavara-vara sau toamna iarna! te-astept sa ma sprijin de umarul tau te-astept sa ma urasti cand ma impiedic si ... intr0un clocot reizbucnesc! daaaa.... te-am iubit! daaaaaaaaa te iubesc si-un infinit de pere coapte rostogolige-n asfintit pe scena vietii noastre nu m-au impedicat sa te urasc-iubesc sau sa te uit? sau sa te las?? dar ma trezesc si brusc stiu doar ca TE_AM visat! erai un vis! nimic real nimic adevarat! doar te-am visat! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 August 2009 23:04 |
||
Ma intreb Privesc spre tine pana-n zare Si ma intreb de ce nu stii Cum pierdem visul pana-n mare Si ma intreb de ce nu vii. Lumea se-nchide in cerc de foc Si ma intreb cand vom putea Sa-ngenunchiem in al lui mijloc Si ma intreb cat va durea. Noaptea ne-ascunde de timpuri Si ma intreb ce vom simti Cand vom alerga prin campuri Si ma intreb: vom ameti? Ma-ntreb mereu de ce n-am ars Cand am dansat imbratisati in stele Ma-ntreb daca vom mai gasi popas Pentru toate intrebarile mele. |
||
gianiblue Postat pe 4 August 2009 23:53 |
||
lasa-ma sa ard... in vara in soarele cald s' apara raze solitare care sa ma transforme'n scrum sec pe-un drum aztec si brun! lasa-ma sa curg in vaile gandului si sa cunun albastru vis impovarat fatis curat! lasa-ma sa dorm in jurul tau cu ochii dupa gratiile ini9mii mele si sa fac curat! in jurul sufletelor noastre de un alb-albastru albastruu..nepatat! |
||
fleur_de_lis Postat pe 5 August 2009 00:15 |
||
ti-e frica? spunee..sa ma duc? sa las in voia inrebarii incete soapte? ieftin truc parcurs miraculos al zarii? imi spui? ti=e frica? sau...sa plec? e mult mai liniste asa decat mirari ce introduc tonalitati inalte? se pravalesc invinse'n mine insami murmure ascunse.. de catifea! si cum sa plec asaaa... fara sa lupt? sau faraa... sa'nteleg ceva? ce limpede-i acum iubirea ta! e un nimic nu-i nici o stea cazuta de pe drum! e doar o ieftina parere c'ar fi fost intensa scanteiere... fara rost sunt clipele care se duc...... deci PA! |
||
fleur_de_lis Postat pe 5 August 2009 00:34 |
||
te vindeci repede | ||
pik_nik Postat pe 5 August 2009 00:38 |
||
va roooooooog eu: IMPACATI-VA!!! | ||
lady_corina Postat pe 5 August 2009 00:41 |
||
Cuvintele vin la tine ca fluturi, Nu poti cand le vezi decat sa te bucuri, Culoare si fosnet, lumine si umbre, E totul miscare si jocuri de unde, Si-un suflet ce zace pe tarmuri uitat, Cand versul in lume, tacut a plecat, Si-n jur mai ramane doar cerul si ploaia, Cu macii cei rosii sa arda odaia. Pe apele marii am sa-mi conduc vasul, si-oi plange in pasari, cu ochii si glasul, Cu fosnetul dorului prin lume pribeag, Iar noaptea calca-voi cu stele pe prag, Lumina mea dulce in nopti sa sarute, Cu raze de luna, rotunda ta frunte, La piept sa te tina in noapte furis, Cand dorul te arde, paienjenish... Sunt demon, iar tu esti albul meu inger, Amurgul ma face in taina sa sanger, Si dorul ma doare, dar totusi mai sper, Sa ardem luceferi pe un capat de cer. |
||
Ioana007 Postat pe 5 August 2009 08:41 |
||
Buna dimieata, poetilor !!!!...si nepoetilor | ||
blanca Postat pe 5 August 2009 08:47 |
||
Ce dimineata ,frumoasa!! In plus la Sibiu a plouat si e racoare! | ||
blanca Postat pe 5 August 2009 08:49 |
||
la Sibiu a cam trecut vara si cineva s-a suparat pe mine cand am spus ca in august ploua |
||
pik_nik Postat pe 5 August 2009 08:52 |
||
'neatza buna!!! Vorbeste lumea...de sambata e din nou vara si frumos...toata luna august va fi asa |
||
walkiria Postat pe 5 August 2009 08:59 |
||
mielu sau walki, ia ziceti ce formatie a dansat alaltaieri in piata sfatului din sibiu ca mi-a asurzit urechile. |
||
si_totusi Postat pe 5 August 2009 09:03 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-04 21:30:14multumesc ca din cauza ploii nici nu ati observat ca am mai scris si eu pe aici...daca versurile mele nu sunt reusite....nu va mai deranjez cu ele... tuta, pai tu d-aia scrii? ca sa fi laudata?...scrii pt sufletelu' tau.... eu daca ies repede cu pupicii la marilena...ies pt ca a fost o perioada cand lumea nu prea se imbulzea p-acilea. pe fratelo dupa mari insistente, am reusit sa-l conving sa posteze poezie. eram eu,zambilu' ..si marilena.... s-a urnit greu treaba. ma refer aici la creatii personale,ca de copy/paste .... |
||
iasomia Postat pe 5 August 2009 09:35 |
||
RUGA de Marilena Mihai(Caly) azurul lacrimii incercuia somnul uitarii si picatura rastignirii ne iarta-nstrainarea nesfarsita carari de roua induioseaza-ncercuirea caderilor de ingeri in strigatul pasarii de mare primeste gandul tacut si paharul divinitatii intr-o coasta vreau scaunul cu zbor al matasurilor fine si pana linistirii spre zidurile-patima ia-ma in ochiul nemuririi printre degetele trecutului si fa-mi ziua rotunda pe partea ratacirii |
||
mihaiarilena Postat pe 5 August 2009 10:51 |
||
Totusico, habar n-am . am fost cu treburi... Floricica, eu nu-s poaiata...doar consumator de poezie ( urat suna consumator , n-am gasit alt cuvant). Da ii iubesc pe talentatii de-aici... Ieri mi-a facut Zambilu' o pofta cu savarina.... macar ca nu mananc prajitura din aceea |
||
blanca Postat pe 5 August 2009 10:53 |
||
oito, era amandina,da' ce sa faci si tu.. ai alte pofte.... |
||
iasomia Postat pe 5 August 2009 10:54 |
||
amandina , da ! am gresit . | ||
blanca Postat pe 5 August 2009 10:55 |
||
vreti sa bag cu savarina?... hai ca am oaresce idei... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 5 August 2009 10:56 |
||
baga tati... ca aia iti place si tie.... |
||
iasomia Postat pe 5 August 2009 10:57 |
||
savarina ? ma bate alt gand, si nu de prajitura | ||
kyra Postat pe 5 August 2009 11:00 |
||
blanca Postat pe 5 August 2009 11:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mare | 5 | De la: estela 13 Iulie 2010 05:25 |
De ce nu este bine sa fii invidios? | 35 | De la: ingerasulluptator 19 Aprilie 2012 15:38 |
POPORUL ESTE CEA MAI INALTA INSTITUTIE DIN ROMANIA ! | 14 | De la: garbo265966 21 Septembrie 2012 11:52 |
|
||
Cum sa opti ce iti doresti "The Secret" | 57 | De la: tina22 29 Noiembrie 2015 09:27 |
s | 4 | De la: scrichy 7 Aprilie 2010 14:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară