Ai daruit sarutul tau o clipa, Si a murit de dor aprins saracul, Degeaba vrea cu sarutari risipa, Sa umple-n zbucium si dorinte veacul, Imbratisarea ta, este-o genune, Pentru cel dornic, vesnica ispita, Pustiu in urma cerul va ramane, Cand aripa de luna e lovita. De-aceea noptile in ceruri tipa, Si crinilor tacerea face jalba, Iubirea ca o umbra se-nfiripa Cand tu minciuna, treci prin visuri alba. |
||
Ioana007 Postat pe 6 August 2009 21:38 |
||
---|---|---|
vad eu maine ! pregatiti blana de urs, alte chestii de vatamatura totusico, mi-e frica sa ma gandesc ! |
||
kyra Postat pe 6 August 2009 21:40 |
||
kyrule, io zic sa te iei mataluta de manuta cu totushica si sa fugiiiiti, fetelor, da' stiti cum? nici urma sa nu mai ramaie, ca mare prigoana prevad io ca s-o abate maine pre capul vostru! | ||
|
||
Thor Postat pe 6 August 2009 21:41 |
||
totushico, ce-o fi ! auzi, compatimim impreuna! |
||
kyra Postat pe 6 August 2009 21:43 |
||
las', thor ca ne-i ascunde in pulpanele anteriului tau si scapam. doar nu ai sufletul hain sa ne lasi la vreme de rastriste, singure si neajutorate | ||
si_totusi Postat pe 6 August 2009 21:47 |
||
prietene, vad ca iar esti in forma! tu pune-le aici si lasa-le pe cotofenele astea doua sa gangureasca pre limba lor, ca noi cetim si poezelele si chiar le apreciem. dar acu', fie vorba intre noi, chiar nu are rost sa stric farmecul versurilor tale comentandu-ti-le |
||
Thor Postat pe 6 August 2009 21:47 |
||
tulai! nea zambil cu cercel in buric??...ioi! ...dansand lambada? io-l vazui,sa mor io!...dupa 3 zile,imediat ce mi se desunfla ochiu'.. si acuma fuuugggg....hehe.. |
||
preciouss Postat pe 6 August 2009 21:51 |
||
pretioaso, vezi ca pentru tine nu mai am loc in pulpanele anteriului. s-au ocupatara cu totushica si kyra |
||
Thor Postat pe 6 August 2009 21:52 |
||
vanghelise... scrie boierule,scrie... ca mai am un ochi...macar ala sa se bucure.. |
||
preciouss Postat pe 6 August 2009 21:53 |
||
asa-i totushico, noi suntem femei suave, delicate si trebuie sa fim ocrotite de barbati puternici.. | ||
kyra Postat pe 6 August 2009 21:54 |
||
las' thorele,nu ma mai coplesi cu atata bunavointza... have a break...have a headshot.. |
||
preciouss Postat pe 6 August 2009 21:55 |
||
loveste-mi iar tu sufletul de stele ca din inaltul cerului eu sa devin bucati si sa ma fac un rau de pietricele pe care tu cu talpile usor sa bati si fa-ma apoi alee de lumina din roca dura, dar atat de alba, si unde iarasi trista colombina sa cante iar, incet, aria-i dalba si dintre pietre sa rasar-apoi o floare cu petale-albastre ca iar sa fim noi, amandoi, o noapte, o luna, doua astre.... si sa saruti catifelata floare sa o cuprinzi timid cu bratul tau si ea sa fie fericita ca nu moare si ca nu sunt pareri de rau. pasesti alene pe aleea lunga si talpile tu le afunzi usor iar rasaritul soarelui e-n dunga si ziua se apropie-ncetisor.... |
||
tutankhamon Postat pe 7 August 2009 01:17 |
||
tutanko... tu si vanghele ce mai intretineti fioru' poetic p-acilea... bagabontii astia numa' cu mistoacele, cica ei sunt critici... |
||
zambil Postat pe 7 August 2009 08:38 |
||
Thor , neata, acu' am inteles faza cu 'copy paste', multam. Sa ai o zi racoroasa! | ||
cristina_claudia Postat pe 7 August 2009 09:06 |
||
pai, da, cristina. lumea aici are tinere de minte si stim exact si cu toata precizia categorica de lamurire, cine la ce se refera. e ca la turci. da, nu ne lasam. combatem | ||
si_totusi Postat pe 7 August 2009 09:41 |
||
kyra Postat pe 7 August 2009 10:19 |
||
bre, fetelor, poi tot aici va gasesc? prea va simtiti voi protejate ... |
||
Thor Postat pe 7 August 2009 10:25 |
||
kyra Postat pe 7 August 2009 10:26 |
||
he he heeee.... stii matale raspunsu' la limba aia scoasa! nu poci pen' ca sa-l dau aici ... |
||
Thor Postat pe 7 August 2009 10:27 |
||
SECUNDE SUSPENDARE de Marilena Mihai(Caly) Ating distrata punctand Secundele gandului,suspendare, Zone primejdioase de deconectare, Pastrez amintiri ce-mi asalteaza Ostilitatea,intalnita-n necunoscut, Ca o ceata densa,desfigurarile clipei, Triste picioare de ziduri Canale de frica in umbra, Dorinta incetata atunci In mine si peretii de sticla |
||
mihaiarilena Postat pe 7 August 2009 10:58 |
||
lugu-lugu-lugu-lugu... | ||
iasomia Postat pe 7 August 2009 16:31 |
||
ascund.... ascund in taina de dimineata si pana acum urmele pasilor tai prin casa prin somnul meu, parfum de scrum, ma uit inapoi si imi dispar ca prin ceata senzatiile care m'au durut! au ramas doar cele moi cele placute si cele de anul trecut. restul s-au sters si mi-e teama sa nu mai vina vreodata inapoi! caci ce m;as mai face cu ele in lungaa amortitoAREA si nedescoperita primejdie a pasilor ramasi nedescoperiti, intre noi? |
||
fleur_de_lis Postat pe 7 August 2009 16:43 |
||
ma rotesc in cercuri tacute...de soapte ma arunc in adancuri peste ultimii nori ma ratacesc in arene pierdute, de noapte... si-astept cu mila ploia tacuta si toamna copacilor goi! ma rotesc din nou tacut si pierdut in soapte si -mi recapat lumea culorilor vii incet, petrecut intre...simplul vis avut azi-noapte si tu, cel care m-ai convins... ca exist ! |
||
fleur_de_lis Postat pe 7 August 2009 18:22 |
||
Miroase-a bruma, pasii mei furisi, De noapte-n pragul casei sunt ucisi, Si sangera dorinta prin frunzare, Cu bratele-ncercand sa ne-nconjoare, Luna ca o matase se avanta, Si in vapaia alba ne-nvesmanta, Calugarita noptilor, izvoare, Ne mangaie cu apa pe picioare, Cu setea apriga, nepotolit, Cu vorbele ce-n noi s-au risipit, In fosnetele timpului ce sapa, Iubirile ce nu pot sa ne-ncapa. |
||
Ioana007 Postat pe 7 August 2009 19:30 |
||
ma susur nourii de dor de plamadeala si de nor abrupt temeinic spre...incetisor e clipa ta! rapusa de'un suras usor si fapta care ramanea dinspre cuvantul dor mi-e door! acum! de ziua cea de ieri si spun ca nu astept nimic doar sa revii din susur de izvor in vis pe ninse aripi ce plutesc usoooooooor spre paradis! mi-e dor... si n-as pleca fara de tine nici macar in vis... |
||
fleur_de_lis Postat pe 7 August 2009 19:40 |
||
SPER s a v a placa versurile......... "Cand sufletu-mi noaptea veghea in extaze, Vedeam c a in VIS pe-al meu INGER de paza, Incins intr-o haina de nori si de raze, Miscand a lui aripi pe capu-mi aprins, Dar cand te vazui i ntr-o palida haina- Copila cuprinsa de DOR si de TAINA, Fugi acel INGER de ochii-ti invins. Cum MAREA ce DOARME PROFUNDA si LINA. Reflecta in sanu-i de-amor si lumina, Pe soare , ce trece in CALEA-I DIVINA... Varsand ziua de -aur in umedu-i san, Astfel, TU, COPILO, tu VIS de IUBIRE, Din negrele-ti stele, o dulce zambire, Din sufletu-mi noaptea schimba in senin !.............. |
||
sophia1971 Postat pe 7 August 2009 19:46 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-30 22:28:21...fata care iubeste focul, si crede in purificarea prin flacari...... |
||
sophia1971 Postat pe 7 August 2009 19:53 |
||
Inutila invatare In vremea cand invatam sa rad maine avea doar flori. In vremea cand invatam sa cant maine avea doar soare. In vremea cand invatam sa zbor maine avea doar fluturi... Azi stiu sa rad Dar pajistile cunosc doar iarna; Azi stiu sa cant Dar soarele E mereu in eclipsa; Azi stiu sa zbor Dar fluturii Si-au pierdut polenul. Cu cine Sa rad,sa cant,sa zbor? Inutila invatare.. |
||
preciouss Postat pe 7 August 2009 21:16 |
||
Fluturii au gonit spre stomac, Pretioaso.S-apoi,important ca stii s-o faci,cu cine, se gaseste... | ||
valentino Postat pe 7 August 2009 21:20 |
||
Incrustam cuvintele dragostei mele Pe pergamentul trupului tau Cu mainile si cu buzele. Azi mi-ai daruit O hartie si un creion Fara sa-mi spui nimic Dar eu am inteles Ca pagina cartii "trup" Nu poate fi trecuta Cand cuvintele ei Sunt randuite Si nu suporta Sa scrii printre randuri. Ma intereseaza doar Daca alte maini Vor sterge cuvintele mele Si ce fel de cuvinte Vor sti ele sa scrie. |
||
preciouss Postat pe 7 August 2009 21:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:D | 16 | De la: hermosa20 17 Iulie 2012 17:56 |
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste | 9 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15 |
vise | 53 | De la: ad_da09 27 August 2013 16:14 |
|
||
am fost invitata la o slujba de baptisti,dar nu ma mai duc pt ca mi-am invatat lectia | 8 | De la: pantera_neagra 10 Iulie 2011 19:00 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri