sa cante ca sticletii un haulit la luna pan-or da diminetii si or fura pe nuna.. |
||
kyra Postat pe 7 August 2009 23:06 |
||
---|---|---|
si-o fura si pe nuna... gang bang, nenica... |
||
zambil Postat pe 7 August 2009 23:08 |
||
va las copii noapte buna! |
||
|
||
lady_corina Postat pe 7 August 2009 23:08 |
||
kyra Postat pe 7 August 2009 23:08 |
||
noapte buna, corina ! | ||
kyra Postat pe 7 August 2009 23:09 |
||
corina, daca pleci, ia-ma si pe mine soamne linistite si ne citim veselosi maine |
||
si_totusi Postat pe 7 August 2009 23:11 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-08-07 22:17:26nik nu pricepi. tu nu intelegi ca ala scrie pe trupul ei cu un cub de gheata? cuvinte nevazute... tusico, acu' vazui.. jocurile astea erotice au un timp al lor,la varsta noastra nu mai tine, avem parte de reactii adverse,cum ar fi: racim ne apuca reuma.. se sperie ala mic. |
||
iasomia Postat pe 8 August 2009 07:26 |
||
Siguranta Fireste ca iubirea de tine nu a apus Ca n-am cuprins � fireste � tot ce era de spus La pieptu-ti cald, frematator ma cuibaresc Fireste ca nu pot ascunde ca mult te mai iubesc. Eu te percep � fii sigur � ca jumatatea mea Te-as intregi, fireste, c-un vers de as putea Si ploaia � poti fi sigur � doar tie as darui Chiar daca totul dupa � fireste � s-ar narui. Dilema nu exista � fireste ca tu stii Esti sigur ca ma ai, normal sa nu ai dubii Retraselor mari nimic stii ca le urmeaza Esti sigur ca-s singura ce cu dor te viseaza Si pentru cand padurea cu noi nu va mai fi Stii bine ca oricum pe tine te voi iubi Asa cum stiu si eu deja prea bine Ca nu vezi cerul inainte sa ma vezi pe mine. |
||
gianiblue Postat pe 8 August 2009 17:04 |
||
gineto...carevasazica matale cu Adriean "fireste" Nastase imi umblai aseara... frumoasa,fato...fireste! asea,pt suflu' hartistic ,credeati ca mergea mai bine "azi mi-ai daruit o hartie si un marker gros"? hihihi... |
||
preciouss Postat pe 8 August 2009 17:42 |
||
preci, | ||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 17:45 |
||
corinache...right back at u! | ||
preciouss Postat pe 8 August 2009 17:48 |
||
io crez ca pik si zambil e gelosi... ..gelosi pe ala ce-mi scrie poezele pe trup adica.. da' di ce bre? poi nu vi le scrie io acilisha,pe trupu' forumului vost? nu pun io de gang bang cu everybody in the forum daca va arat ce-mi scrie altii pe trup? |
||
preciouss Postat pe 8 August 2009 17:52 |
||
veve,eu te-am chemat aseara sa-i pocnesti. da tu, fata cu rezon. | ||
si_totusi Postat pe 8 August 2009 17:52 |
||
hehe...totusoaico... mai avea ala de-mi scris(pe trup) capitolu' doi,in consecintza am dezertat... criticii mi-au ramas cu critica... io am ramas cu markeru'.. |
||
preciouss Postat pe 8 August 2009 17:55 |
||
asa genelu.. nu te lasa..baga... |
||
iasomia Postat pe 8 August 2009 18:09 |
||
giani, poezia e ca un dans. atentie la tempo un pas in plus si gata . se rupe ritmul. nu poti dansa tango si sa o iei deodata cu vals ca te calca partenerul pe chicior. uite la strofa 3. ultimile 2 versuri cred ca trebuie gasita alta exprimare in locul celei cu " si pentru cand padurea" |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2009 18:48 |
||
totushel, ai dreptate. si cine stie cate greseli mai am - fireste am citit-o eu de 5 ori inainte sa postez. scartzaia, fireste, da' eu nu m-am indurat sa nu v-o arat si voua. mi-e teama ca mi-a fost mereu mai draga esenta decat forma. dar stiu ca si forma conteaza, fireste | ||
gianiblue Postat pe 8 August 2009 19:11 |
||
iaso, multumesc din suflet pentru incurajare. cu exercitiu se invata treaba. iar eu vreau sa invat... | ||
gianiblue Postat pe 8 August 2009 19:12 |
||
Giaaaaniii mistoaca ultima poezie care am citito | ||
cinezee Postat pe 8 August 2009 19:18 |
||
cinezoaico, multumesc. daca tot imi spune totushel ca e melodioasa, poate ca asta va fi prima poezica de-a mea pe care o voi pune pe muzica. sper sa nu va infurii ca am asa pretentii dar eu mi-am dorit intotdeauna sa fac muzica. poate nu mor pana ajung sa creez ceva frumos, macar multumitor.... | ||
gianiblue Postat pe 8 August 2009 19:25 |
||
Adunale si sunt ferm convinsa candva poate le pui si pe muzica | ||
cinezee Postat pe 8 August 2009 19:42 |
||
blonda aurie, n-ai fetita de ce sa-mi multumesti,sunt cuvintele tale? sunt! asa ca baga.... |
||
iasomia Postat pe 8 August 2009 20:44 |
||
daca...te iubesc, cu parfum de toamna colorata, aurii copacii dupa atata vara zbuciumata se simt sortiti sa te iubeasca si ei, molatec si precis:) adulmecand in ei un fosnet de castane coapte rostogolite'n drum vestindu-mi venirea ta acum pe-o stea in colturi de parfum... pe drum... direct in inima mea! |
||
fleur_de_lis Postat pe 9 August 2009 13:42 |
||
E totusi toamna Prin inima mea Lasata asa In frunza in forma de stea si colturi De peruzeA� E totusi toamna in inima mea Si �astept Sa scuturi tu� Tacerile din piept Sa le asezi Corect Si ordonat Pe un alt gand pe un alt pat� Acolo, Alaturea de tine�n vis Sa fie asezat�. E totusi toamna Si ar fi pacat � Sa mergem separat spre somn ... spre vis... ori spre pacat! |
||
fleur_de_lis Postat pe 9 August 2009 13:44 |
||
lovo... for me??! ...precis:) !! |
||
preciouss Postat pe 9 August 2009 13:48 |
||
pe tinee....te pup! na! parca mai pot sa zic ceva>?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 9 August 2009 13:50 |
||
de ce pe alt pat love?? ori ti-ai luat unul nou-nout!? |
||
blanca Postat pe 9 August 2009 13:52 |
||
castane coapte??...mmm.. va invit la Castaniada (adica la sarbatoarea castanelor,deh!) colea prin sectemvrie-octomvrie,la mine la BM! |
||
preciouss Postat pe 9 August 2009 13:56 |
||
BM = ?? da,,venim totusi daca-mi ne dai si... un "alt pat"? s-o lamurim pe mielutza va poop, ai c-am plekat | ||
fleur_de_lis Postat pe 9 August 2009 13:59 |
||
va dau patu' meu,ce dreaq? doar impartim toate cele,nu?...hehe |
||
preciouss Postat pe 9 August 2009 14:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O sa mearga vreodata??? | 1 | De la: garbo063661 3 Februarie 2010 19:13 |
buna fetelor | 1 | De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:40 |
intarcat | 1 | De la: iuliana23 4 Iunie 2011 08:23 |
|
||
Conflicte de idei si comportamente... | 14 | De la: valentino 31 Mai 2009 16:40 |
ce sa fac?sa lupt pt.el,desi va trebui sa infrunt atatea.... | 47 | De la: princess_21 26 Mai 2010 18:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară