foaie verde si-o lelita va salut din poenita din poiana dorului pentru membrii garboului.... noi acia am venit mobila noua am gasit un patut moale si cald sub al cetinii verde fald. mancarica este buna si odihna e mai lunga bericica este rece si potolul le intrece. gratarel de porc in sange carnaciori si frigarui ciupercute si alte goange la gratar puse hai-hui. va salut cu drag si dor din brasovul racoros unde norul azi e nor si timpul e mai ploios. |
||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 14:33 |
||
---|---|---|
tuth, ne faci pofta de munte... |
||
lady_corina Postat pe 9 August 2009 14:35 |
||
tuty...iti lasasi,bre piramidele la dusmani? petrecere placuta! faine versuri | ||
|
||
LILO Postat pe 9 August 2009 14:36 |
||
sa nu va fie prea pofta......e frig...suntem imbracati cu pulovere.....magazinele sunt inchise ca aveam chef de shopping....ne-am luat ieri torte de pus in gradina din alea misto din inox....pacat ca nu avea si ulei cu parafina pentru ele....dar e friiig.....prea friiiig.....vroiam sa fac plaja.....bleah...poate la bec... | ||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 14:40 |
||
poi vezi?in egipt ii bine..ii auriu,ii soare,cald si bineee...... | ||
LILO Postat pe 9 August 2009 14:43 |
||
ce-i aia "frig", tuth? ca eu nu mai stiu cam demultisor... important este sa te simti bine |
||
lady_corina Postat pe 9 August 2009 14:43 |
||
Of, la cat am suferit de calduri, te fericesc,Tut! Sa ai o vacantza frumoasa si odihnitoare! |
||
sora_ilsi Postat pe 9 August 2009 14:44 |
||
multmesc de urari gagici....daaa...e un concediu binemeritat...dorm ca porcu de la 12 noaptea pana a doua zi la 10 jumate......e frig ca stam cu haine groase pe noi si cu sosete....ne incalzim cu coniac si visinata.....nu vreau in egipt....deocamdata...e cam intuneric in piramida aia..... | ||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 14:46 |
||
simte-te bine tuth, cat poti tu de tare si mai pune in plus si pentru noi! | ||
lady_corina Postat pe 9 August 2009 14:47 |
||
eu ziceam de malul inverzit al Nilului , si nu de incinta piramidei | ||
LILO Postat pe 9 August 2009 14:49 |
||
multmesc corina.... ma gandesc constant la voi pentru ca ma oftic ca nu pot sta mai mult....acuma cand am atat timp liber....dar mama ei de viata cu conexiunea asta prin mobil.....costa de ne rupe... | ||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 14:50 |
||
concediu placut , tutanco | ||
kyra Postat pe 9 August 2009 15:59 |
||
ilsuca, vreau sa-ti zic demult, iubi,de ce nu bagi tu o poezea,am vazut ca te pricepi la rime... tuto, pai asta-i conced?cu net? treci la carciuma,mediteaza!leviteaza!ia muntele in piept pe ploaie.. sa te bata rafalele-n ochi,oaliuuuu ce-mi place! fa-ra net! hai odihna placuta! |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 16:15 |
||
INGER DISPARUT- TATIANA STEPA de Marilena Mihai(Caly) De multe ori te vom visa Ridicand bratele in chip de inger Si zburand catre cer. De multe ori vom implora pamantul Sa ni te dea inapoi. Vom cauta padurea Si lumea asta toata Pentru o regasire. Am ramas cu dorinta Sa te atingem, Sa tinem in brate o lumina. Nu am avut curajul sa recunoastem Cat de mult te-am fi iubit. Si ai plecat, Iar bratele noastre au ramas La fel de goale Ca totdeauna. Vor urma zile,luni si ani. Ne vom strecura Prin farame de viata, Fara rasarit sau apus. Nu te vom uita! Si nici lacrimile nu se vor usca! In locul tau a ramas cuvantul. E gol si rece langa noi. Fiecare obraz s-a intalnit Cu ridurile durerii. Tu ai tacut atat de mult, Atat de simplu. Clepsidre se vor scurge In suier de timp indaratnic. Tu nu mai vii,nici acum, Nici atunci, Nici nicaieri pe Pamant. Zambet,cant si dragoste, Pierdute in desert. Copila,in locul tau coboara seara Pe tarana aceseti veri. Ai cochetat cu viata Si ai plecat la timp din ea. Din care timp? Al meu,al tau,al nostru... Vrem sa-ti mai putem scrie, Sa-ti mai putem vorbi, Dar nu avem cu cine, Nu mai avem cu cine, Sa vorbim... |
||
mihaiarilena Postat pe 9 August 2009 20:10 |
||
leno, hai ba mami... fruntea sus... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 20:22 |
||
poposesc eu in brasov, hai la cetate. frumos, blituri, alea ,alea. intram. 6 lei biletul. si ce ne vad ochii? pe ziduri, niste hartiute lipite . o incepeau baietii cu istoria neamului de la geto daci. ca sa acopere zidurile, au trecut putin si prin popoarele migratoare ca sa nu mai zic ca au facut CV-ul si a 4-5 domnitori . scrisul. apoi, scrisul era asa, ca pe net. far de majuscule, far de nici o grija. la loc de cinste, langa ziduri, sprijinite intr-o zalozica, erau niste cartoane ce reprezentau figuri de : daci, celti, nu stiu ce fel de cavaleri, in marime naturala ca in cartile de colorat. vopsiti frumos si taiati dupa contur cu foarfeca. nu va mai spun ca, de le atingeai putin, le culegeai de pe jos. minunat. ma uitam si nu-mi venea a crede. 6 lei ca sa vad ce? mai bine lasau zidurile asa si scriau ceva despre istoricul cetatii |
||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 20:48 |
||
tusel, ce-i asta papusa? "amintiri din concediu" primul capitol?... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 21:15 |
||
iasomica, si asta n-a fost decat incalzirea. ce-a urmat... da, a fost frumos. cel putin, am ras pentru tot anul | ||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 21:17 |
||
totushico.....de aia mami nu merg eu la cetatea lu' peste....desi stau langa ea la doi pasi.....bleah.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 21:23 |
||
tuta, 6 lei te-au facut pe tine? e o doamna acolo care taie bilete, o bomboana de femeie. bomboana de menta dac-o intrebi ceva despre cetate , te trimite sa cetesti peretii. da stii cu ce tot suav? da are laptop si simuleaza interesul intelectual. cica inregistreaza biletele on laine si n-are timp sa raspunda |
||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 21:29 |
||
bai tuta.. da' ce vacanta ai fetita,rar am vazut asa ceva...bleah,auzi.. da' de ce-ai mai plecat faraoanco? ca esti dezamagita rau... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 21:30 |
||
totusico...ala e la deruta...doamna e pe garbo...pun pariu..... | ||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 21:32 |
||
iasomeao.....am vrut sa scap de caldura din bucuresti.....de diminetile infernale in care ma sculam cu ceafa uda......de catelusha care se scarpina ca o apucata dis de dimineata de caldura si imi strica sonmul....aici dorm ca porcu' cate 10 ore...in rest totul e ok.....magazinele se inchid toate duminica seara la ora 6, deci daca vrei sa iei tigari ai incocofelit-o....mergi pana la dalga....iar la garbo nu renunt...asta visez...asta pictez.....chiar daca patruleaza al meu pe langa mine ca vrea si el sa-si verifice mailurile.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 21:35 |
||
nashpa,mami... incearca si tu sa te plimbi cat poti... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 21:36 |
||
deocamdata am preferat sa ma hodin ca am fost aseara un pic in plimbare si am dat numai pe courve proaste imbracate naspa si de fraieri cu ochelarii de soare pe nas....ah...si de copii tampiti lasati de izbeliste de parinti...astept sa se elibereze bv-ul de nebuni.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 21:39 |
||
sa fiu... sa fiu arcus in infinit? pe buza ta...dezvaluit sa fiu? un tel? sa fiu ..un zbor? sa fiu un cantec zis cu dor? sa fiu doar nor??? sa fiu... un simplu infinit de aspre cantece de dor? sa-ti fiu un templu'nsiruit comod in taina unduit? sa fiu? vreun cantec rascolit? sa fiu doar dor? sa fiu sfarsit??? astept sa'nviu si-astept sa fiu un simplu mit neregasit.... nedeslusit, un dor... de tine sau... doar dor de-a fi iubit ? |
||
fleur_de_lis Postat pe 9 August 2009 23:41 |
||
sa...te sarut? sa-mi umplu norii cu naduf cu straturi aurii din puf de sori, liliachii.. probabil... c-am sa te sarut mai stii? in nordul sufletului ... si un stranut de flori de camp usor pustii din nevazut... simt c-ai sa vii sa-mi scuturi nourii de puf... de sori usor liliachii simt...pur si simplu c-ai sa vii! |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 August 2009 14:56 |
||
Ma scutur.. De cuvinte.. Si ma dor In urma lor Icoanele aprinse;n cate-un zbor Ma scutur� De cuvinte Si ma duc In alta streasina de nor Alte cuprinsuri ... Oftez Si fug, spre umbre de ninsori ma duc... Sa ma ascund.. dupa un gand... |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 August 2009 15:31 |
||
ma zbucium si ma dor cum cad...firesc in drumul lor in globul toamnei suierand usor.... ma scutur si ma dor culorile ideile parfumul lor de alb-murdar ..innegurit mi-e dor de frunzele cazute-n zbor calin... de neoprit mi-e dor... de fulgii soaptelor usor... de neoprit! astept... sa curga'n locul lor real... invesncit! |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 August 2009 15:50 |
||
love, scrii f misto uneori.. problema este ca scrii prea mult,si cand este inundatie, lumea nu prea mai citeste,de ce? in mare parte pt ca este aceeasi tema. inspiratie maxima.... |
||
iasomia Postat pe 10 August 2009 16:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oare videotelefonul te ajuta in relatie.......? | 6 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:35 |
Relatiile cu veciinii din bloc. | 68 | De la: andreea_n_c 29 Decembrie 2012 16:20 |
Barbatul "Ai dreptate draga mea!" | 100 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:04 |
|
||
Menage a trois | 14 | De la: jeanette40 28 Decembrie 2010 17:14 |
Va rog mult prieteni ,am mare nevoie de voi. | 12 | De la: dor72 21 Iunie 2011 08:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară