iasooo...intai rosesc s'apoi te pup! cam...in ordinea asta... | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 August 2009 17:18 |
||
---|---|---|
e indragostita, fata! | ||
lady_corina Postat pe 10 August 2009 17:19 |
||
multzani corina!!! nuuuuuu...nu-s! |
||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 10 August 2009 17:21 |
||
multumesc! ei, nu esti, las ca stiu eu |
||
lady_corina Postat pe 10 August 2009 17:25 |
||
hmm se poate...daaa...eu ma gandesc ca totusi...oi fi stiind mai bine eu??? | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 August 2009 17:26 |
||
daaaa, si noi stim, lovo! asa e!!! altfel cum s-ar explica bancul pe care l-ai postat doar partial la vorbele de duh, ha? | ||
Thor Postat pe 10 August 2009 17:27 |
||
asculta la mine, love, ca-s, cu adevarat, paranormala, esti indragostita! sa fie intr-un ceas bun! |
||
lady_corina Postat pe 10 August 2009 17:28 |
||
maiiiiiiiiiiii..deci nu e vina mea daa?? daca site-ul asta nu posteaza decat ghilimele, fir-ar sa fie! ma duc sa "repar" bancul! |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 August 2009 17:31 |
||
he he heeee... lovo! repara-l, repara-l, mami! da' noi tot la concluzia corinutzei ramanem | ||
Thor Postat pe 10 August 2009 17:33 |
||
eu nu vorbesc de dragul vorbei - sunt sigura! | ||
lady_corina Postat pe 10 August 2009 17:34 |
||
lady....cum esti ...anomala??? | ||
TEODORRD Postat pe 10 August 2009 17:41 |
||
recunosc, dar nu despre asta era vorba! | ||
lady_corina Postat pe 10 August 2009 17:44 |
||
TEODORRD Postat pe 10 August 2009 17:52 |
||
acum in piata sfatului am nimerit net wireles eu am gasit sa va scriu povesti de dor cum se suie porumbeii pe picior. de le dai un pumn de grau vin cu stolu', fac parau... si-ti arunca iar priviri de te baga in nestiri... ca mai vor grau si popcorn ca sa fie gusa lor beton si apoi ca sa se culce si sa doarme sub uluce. ia si-o cafa am luat de la iulius mahl pe dat' are frisca are spume si un dram de alcool ....pe bune mama ne asteapta acasa cu o supa buna, grasa de fasole cu costita si cu carne la garnita..... eu acuma v-am lasat si pe toti eu v-am pupat sa o ascult pe iasomeaua sa ma plimb iar cu maneaua.... scuze fratilor dar unele rime le-am scos din burta ca sunt pe ultima suta de metrii la bateria de la laptop.... |
||
tutankhamon Postat pe 11 August 2009 19:02 |
||
tu sigur nu esti in pta san marco acolo? | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 August 2009 19:06 |
||
Sarac este codrul acum dintr-o data, Cand toamna-l loveste cu frunza ei moarta, Cu nopti care rup din tacere cu lacrimi, Cu ingeri ce mor, rastigniti printre patimi, Ne supara vantul ca fura amurgul, Si noaptea rotund pe sub luna e targul, Iar drumul coboara pierdut in himere, In inima ta, de iubire sa spere. Ard stelele oarbe, pe ceruri faclie, In toamna ce plange la poarta tarzie, Si plopii tacerea din ei o rastoarna, Cu frunze ce dorm agatate de haina. Tu vino, prin ceturi iti plimba faptura, Si prinde-ti ca brosa la pieptul tau luna, Cu pasii molatec, ma poarta o apa, Si-n inima goala mormantul mi-l sapa. |
||
Ioana007 Postat pe 11 August 2009 21:55 |
||
Suzuki se duce la pescuit.Cand vine acasa, nevasta-sa sa faca infarct. -Unde ai fost ma pana la ora asta?-il intreaba Suzuka. -La pescuit, draga mea.-ii raspunde Suzuki. -Si tipa aceea blonda de langa tine cine este? -O sirena, draga.De unde sa stiu ca ea este tocmai stapana pestilor? -Si ce vrei sa faci cu ea? -O punem in acvariu. -Dar noi nu avem un acvariu pe masura ei. -Pai atunci eu zic sa o pun in pat.Daca tot nu are unde sa inoate, macar sa se odihneasca pe fundul apei. |
||
Ioana007 Postat pe 11 August 2009 21:56 |
||
Vantul tresare trecand printre ingeri, In visul de toamna de dorul meu sangeri, Razele lunii in cioburi se sparg, Bruma imbraca tacerile-n alb. Plange muscata in geamul tau draga, Rosu-nfloreste in soba sa arda, Pe-aripile tale, e noaptea sarut, Si lacrima-n ochii tai a tacut, Frunzele-n fosnet se duc peste vreme, Vantul in plopul batran iarasi geme, Gura ma-ndeamna catre pacat, Trupu-i zapada cazuta pe pat, Si ma ingroapa-n taceri absolute, In buzele calde ce vor sa sarute, In ochiul de luna cazut in perdele, In noaptea ce-alearga, fierbinbte prin gene. |
||
Ioana007 Postat pe 11 August 2009 21:57 |
||
La varsta asta, doar crepusculare, Iubirile cu aripa ne-ncearca, In sange-amurguri urca selenare, Si arma cu tacere se incarca, Doar talpile miros a primavara, Iluzie a toamnelor tarzii, Cand tu pasesti prin suflet caprioara, Si tipatul meu plange in poezii, Prefer in viata singur sa-mi duc spinii, Cu noptile care ma tin zalog, Sa musc cu tine dulce, coltul painii, Si in singuratate sa ma rog, Eu stiu ca voi muri poate chiar maine, De fratii mei in taina lor ucis, Dar nu vreau avocat si nici un caine, Ca sa ma ierte de ce mi-e prescris, Cu inima ce arde ca o stea, Cu alba luna-n ceruri despletita, Eu ma cobor dorinta-n viata ta, Si te sarut, iluzie dorita. |
||
Ioana007 Postat pe 11 August 2009 21:59 |
||
strabat... un sfarsit lung de toamna... ce ne-ndeamna sa nu mai ocolim raspunsurile... strabat... un amurg plin de stele iar prin ele un dor de alint si un oftat prelung de ceruri ninse indelung in senin! te strabat pe tine si ma'ntreb daca te vad... sau mi se pare daca...esti tu sau altcineva daca...a obosit privirea mea.. sau.... poate e prea toamna in emisfera zodiei tale extrem de carnale... |
||
fleur_de_lis Postat pe 12 August 2009 12:09 |
||
love... frumos... |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 12:10 |
||
Ioana, ce bucurie sa-ti citim poeziile! salutari lui Suzuki... |
||
Ella34 Postat pe 12 August 2009 12:13 |
||
as vrea sa-mi pun sufletul in ceva care sa-l fereasca de intamplari oarecare de intrebare... sau de ceva cu... arderi cu mult prea usoare... as vrea sa-mi feresc sufletul de intrebari .. de pneumonie.. de ploi saracie frica si umbre false.. as vrea,,,sa fug in armonie cu arcul piciorului ce face salturi peste banal as vrea sa nu mai oftez niciodataa! as vrea... sa ... nu ma fi'nselat! |
||
fleur_de_lis Postat pe 12 August 2009 12:16 |
||
merci ella | ||
fleur_de_lis Postat pe 12 August 2009 12:17 |
||
ma scobor, si-mi umplu ceasul cu minute secundarul bate clipa ce patrunde'n foi aripa jocurilor scunde! ma...cobor in jos pe clipa si ma scurg intr-o secunda in orasul cu ploi mici de milisecunda! strig... si tu vii aici in visele mele mici strig.. si tu imi umpli bratele cu sufletul tau nepierdut.... si de neregasit strig... desi stiu ca visez! |
||
fleur_de_lis Postat pe 12 August 2009 12:26 |
||
plec si-mi scutur sufletul de ploi de'nnourare si noroi plec insa, dupa cum am spus cu gandul de inoptare dus mi-e frica si de vanturi ce nu-s de mult gunoi... ... in sus mi-e vina si'nnapoi mi-e gandul dus... mi-e sufletul apus! |
||
fleur_de_lis Postat pe 12 August 2009 13:00 |
||
ce drag mi-e sa intru pe topicul asta Love , Ioano |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 13:01 |
||
Esti steaua ce-n mine tacerea adumbra, Si noptile-n frunzele pomilor umbla, Esti dorul din zi si din nopti rastignit, Esti visul ce plange in mine ranit, Esti toamna ce tine pe umarul meu, Aripile arse ale lui Dumnezeu, Esti vantul ce canta absent printre nori, Dorinta nebuna tipand in cocori, Esti pantecul alb, al ispitei ce cheama, Cetatile timpului, in pulberi le sfarma, Esti tu cea din urma si poate dintai, Si-n mine eterna iubire ramai� |
||
Ioana007 Postat pe 12 August 2009 15:32 |
||
vanghe, | ||
si_totusi Postat pe 12 August 2009 15:37 |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 15:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
efectele societatii actuale-dezumanizarea,nebunia,sinuciderea... | 74 | De la: ingerasulluptator 7 Iulie 2011 16:46 |
Cum credeti ca arata urmatoarele specimene? | 191 | De la: bestia_luptatoare 20 Decembrie 2009 17:05 |
Va scapa nepedepsit Cristian Cioaca si de data asta, sau .....?! | 2 | De la: LLisa 10 Ianuarie 2013 22:25 |
|
||
Adultul dislexic | 1 | De la: sorryDanae 16 August 2011 14:01 |
SI TU POTI AJUTA!!!!! | 22 | De la: yanyacharberet 10 Noiembrie 2009 21:06 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri