celelalte?? | ||
blanca Postat pe 15 August 2009 13:45 |
||
---|---|---|
ioana, | ||
l_erika Postat pe 15 August 2009 13:50 |
||
Dac�-ai crezut c-ar fi putut s� fie Ceva mai mult dec�t ce-a fost, te-ai �n�elat!... N-a fost dec�t un �nceput de nebunie, De care-nt�mpl�tor ne-am vindecat!... N-a fost dec�t un zbor de triolete Pe care un poet le-a scris �n vis, �n cinstea celei mai frumoase fete, �i-a-nnebunit de'ndat� ce le-a scris!... N-a fost dec�t ce nu se poate spune Dec�t cu ochii-nchi�i �i pe-nnoptat, �n ritmul unui �nceput de rug�ciune Pentru iertarea primului p�cat!... N-a fost dec�t ce-a trebuit s� fie, �i, dac-a fost cu-adev�rat ceva, N-a fost dec�t un strop de ve�nicie Desprins dintr-un meschin "et caetera!"... recunoaste cineva poezia asta? autorul? |
||
|
||
l_erika Postat pe 15 August 2009 13:53 |
||
Parca seamana cu Minulescu. | ||
Ioana007 Postat pe 15 August 2009 14:47 |
||
minulescu este | ||
l_erika Postat pe 15 August 2009 14:49 |
||
Atata disperare pun in tine, Si-n rugaciunea orelor pe rand, Cand vorba mea rosteste: -Vino maine, Si timpul plange-n mine murmurand, In noaptea ta si-a mea de nebunie, Sa ratacim uitati in paradis, Cand cerul ploua-n noi-o simfonie, Si ninge cu petale de cais. Hai lasa-ti noptile la mine-n casa, Cu dorul tau, te rog, nu ma uita, Cand luna bate alba la fereastra, Si te mangaie alb, gradina mea, Te-oi saruta pe tampla ta divina, Cu orele ce tremura in somn, Cand ingerii prin cer trec impreuna, Si mirul peste parul tau, rastorn. |
||
Ioana007 Postat pe 15 August 2009 15:15 |
||
blanca Postat pe 15 August 2009 15:16 |
||
sunt...sonorul unei clipe al unei note...dintr0un cantec mut.. sunt...izvorul de peste zambetul prelung ...sau....poate doar sunt si asta e de-ajuns! |
||
fleur_de_lis Postat pe 16 August 2009 00:09 |
||
sunt doar o frunza pe ape purtata ecoul verii efemr simbol al vietii fratilor - vine toamna |
||
lady_corina Postat pe 16 August 2009 00:20 |
||
acopera inima cu ceva. E frumoasa toamna, Corina! Vine imediat Love si-ti spune in versuri cum ... |
||
blanca Postat pe 16 August 2009 07:45 |
||
In seara asta cu dor am iesit din crisalida mi-am desfacut drapel aripile uimita in curcubeul soarelui mi-am infasurat trupul in culoare o altfel de temnita stransa cu mainile ...mele visele, of visele sunt aici langa mine, le tin strans sa nu zboare visul meu este doar unul ce nu se poate materializa. |
||
garbo011441 Postat pe 16 August 2009 09:30 |
||
441...frumos... da' era mai bine fara drapele.. |
||
preciouss Postat pe 16 August 2009 09:36 |
||
441, visul ti-l fauresti in crisalida frumoasa...de ce-l tii langa tine? lasa-l sa zboare, sa creasca...ofera-i macar o sansa | ||
pik_nik Postat pe 16 August 2009 09:37 |
||
aaa da de ce nu se poate materializa ??? mie-mi plac happyend-urile fericite.... da sa pup, poate te razgandesti |
||
blanca Postat pe 16 August 2009 09:51 |
||
CEL BINECUVANTAT I-am cerut Domnului putere ca sa pot face orice. Dar m-am nascut slab, ca sa ma supun cu umilinta. Am cerut sanatate, ca sa fac lucruri marete, Dar m-am nascut fragil, ca sa fac lucruri mai importante. Am cerut bogatii, ca sa fiu fericit. Dar mi s-a daruit saracie,ca sa fiu intelept. Am cerut putere, ca sa-i pot slavi pe oameni, Dar mi s-a dat slabiciune, ca sa am nevoie de Dumnezeu. Am cerut toate lucrurile care ma puteau face fericit, Dar mi s-a dat viata, ca sa ma pot bucura de toate. Nu am primit nimic din ce am cerut, Dar mi s-a oferit tot ceea ce sperasem. Si,in ciuda dorintelor pe care le-m avut, Rugaciunile mele au primit raspuns. Printre toti cei din jur , Ma simt BINECUVATAT. Soldat anomin |
||
ios Postat pe 16 August 2009 13:45 |
||
perfectiunea copacului, fosnetul tremurand al frunzelor... rostogolireAA unui gand in abis... toate astea pe rand s-au inscris in bataia nelinistita a inimii eliberand un gand catre tine |
||
fleur_de_lis Postat pe 16 August 2009 13:52 |
||
De la: wife, la data 2009-02-27 16:10:45deschid un nou topic, la sugestia bunului nostru prieten vanghi |
||
ios Postat pe 16 August 2009 14:13 |
||
Din gandurile mele pentru tine, Carari de seara multe am deschis, Si toate urca-n cerurile pline, De dorul tau, de umbrele din vis, Cu frunzele copacilor si umbre, Cu luna care-agata-n ceruri alb, Cand florile mireasma prind s-o umble, Si o revarsa-n inima ta cald. Fiorii dragostei,a apei soapta, Cuvinte, ale ingerului gand, Si vantul cand tacerea o asteapta Cu fosnetele ierbilor visand, In suflet nostalgia se strecoara, Cu taina salciei de dor ranita, Si-n vesnicia inimii coboara, Cantecul tau, de luna, poleita. |
||
Ioana007 Postat pe 16 August 2009 15:39 |
||
vanghi...frumoooosss... | ||
preciouss Postat pe 16 August 2009 17:01 |
||
FIRE MARINE de Marilena Mihai(Caly) Experienta pizmuieste Neputinta goliciunii Ce inghite privirea Manjita de scoici ramase Pe dorul din mine, Intoarcere amara. Nu-mi semanati rasul Cu fire marine, Merg sa ma nasc In trupul implinirii Aprinzand lumanari Di ramasitele pildelor voastre. |
||
mihaiarilena Postat pe 16 August 2009 21:58 |
||
JOCUL de Marilena Mihai(Caly) Jocul a mers prea departe. Dreptul personajului cerea Ascultare rezervandu-si cuvantul, Satisfactie ceruta de gandire, Eventualitate cinstita, Distrugere ceva mai anevoioasa. Gandirea,regretata,minuscula, Privirea destinata sprancenelor, Salbatice,deocamdata necunoscute, Dintr-o data obosite, Protesta doritul curaj. Stralucirea fixa A omului cu vorbe de trisor, Castigau deocamdata pregatirea Ultimei cereri din inima membrelor. Spaima atarna de nimic precis Si tu stiai Despre inceputul fiintei Risipite otravitor In jocul vazut al convingerii. |
||
mihaiarilena Postat pe 16 August 2009 22:03 |
||
iubite, iti las cheia de la usa sub ghiveciul cu muscate tu sa intri plin de dor pe-noptate sa faci focu',si sa pui vinul la fiert eu sa zac,si sa astept sa te dezmierd. taram-pam-pam...! iesiti putin din suferinta,trebuie sa aveti fiecare in voi si-un strop de fericire. amintiti-va ca este usor sa vezi partea plina a paharului,este usor sa vezi lumina din tine,trebuie doar sa vrei... hai bafta!... |
||
iasomia Postat pe 17 August 2009 08:00 |
||
Neata Floricica optimista! | ||
blanca Postat pe 17 August 2009 08:35 |
||
Iti las cheia de la usa sub buchetul cu muscate, Trandafirii pe cearsaful alb cu dor voi rasfira, Ca sa vii cu pasul grabei printre umbre pe-nserate, Sa-nfloresti timida floare, cand ma vei imbratisa. Sarutarile sa curga peste chipul meu usoare, Gleznele sa le mangaie, unduioasa geana ta, Sa iti sorb gura cea moale, in aprinsa sarutare, Cand la piept cu intuneric,plin de patimi te-oi chema. Au sa moara trandafirii, cand aripa lor va cade, Rosie ca si amurgul, peste noptile din noi, Si prin cer va trece febra, si dorintele bolnave, Cu ninsoarea de luceferi si cu stelele din ploi. |
||
Ioana007 Postat pe 17 August 2009 10:46 |
||
blanca Postat pe 17 August 2009 10:55 |
||
POATE...CA A VENIT TOAMNA de Marilena Mihai(Caly) poate... ca a venit toamna... si nu mai pot sa leg cuvantul rascruce de pe obraz poate ...ca a venit toamna... si nu te mai aud sperantele stau a cadere sub frunze si nu te mai infrunt... poate...ca a venit toamna... sarpele tacerii ne musca pe-amandoi venin de lut in trupul meu in trupul tau se scurge poate...ca a venit toamna... ard iarasi talpile de-atata scrum si daca-ai vrut si daca-am vrut sa ne legam la umbra unei coji de nuca poate...ca a venit toamna si ploua iarasi la deruta... |
||
mihaiarilena Postat pe 17 August 2009 11:25 |
||
fleur_de_lis Postat pe 17 August 2009 12:08 |
||
Cu drag | ||
mihaiarilena Postat pe 17 August 2009 12:29 |
||
Mi-e frica de-ntrebarile ce-mi pui, De ora care bate obosita, De dorul tau si dorul ce nu-l spui, De noptile fierbinti, iarasi mi-e frica. De luna care-mbraca in mireasa, Intregul trup, predandu-se in somn, Cand noaptea peste noi, a prins sa teasa, Petalele ce-n parul tau le torn, Mi-e frica pentru ca se-arata zorii, Si-n albul zilei, ratacit, te pierd, De gustu-atat de dulce-al dezmierdarii, Ce ma imbata cu betii de mied. Mi-e frica iarasi de singuratate, Si-n vesnicii castele iti ridic, Chiar de nu poti, sa-mi daruiesti de toate, Macar sa ma iubesti, inca un pic. |
||
Ioana007 Postat pe 17 August 2009 19:40 |
||
Sparrow , cum aduci tu echilibru intr-un forum de nebuni. | ||
Aemulus Postat pe 17 August 2009 20:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lumea cuvintelor noastre | 8184 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:37 |
Sinceritatea | 2 | De la: luptatoareacurajoasa 31 Iulie 2010 14:32 |
SCURT TRATAT DE FERICIRE - CITESTE ! NICI NU STII CE PIERZI ... | 27 | De la: fleurdelis 6 Ianuarie 2010 15:09 |
|
||
Umor involuntar | 206 | De la: betty37 27 Martie 2011 23:41 |
"il iubesc si nu renunt la el" | 122 | De la: quasaria 19 Martie 2010 22:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară