buna fetelor, eu le citesc pe toate bine, fara erori. | ||
susidallyama Postat pe 26 Martie 2009 15:55 |
||
---|---|---|
continuare nu te-am lasat sprea-a nu ma mai intoarce desi tu ai zambit cand am plecat nu te-am lasat spre-a nu ma mai intoarce si-acum nu stiu cum sa ma-mpac aseara te-am vazut din nou cu dana era tarziu, iar tu erai posac probabil iti musteste tare rana de ce-am plecat? of, Doamne, ce ma fac? sa nu radeti ca va bat! eram si eu mica si indragostita... |
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2009 15:58 |
||
ehe,he,he.. azi-noapte nu am avut somn..da' deloc...si mi-am amintit ca-i facusem lu' A (prima mea dragoste,aia pura si speciala)o poezie,aveam 15 ani si ii dadusem papucii..pt ca il vazusem cu una dana... nu te-am lasat nu te-am lasat spre-a nu ma mai intoarce nu te-am lasat spre-a nu mai reveni eu te-am lasat pentru o zi, sau doua si-am asteptat apoi ca tu sa vii... he,he...va mai aduceti aminte cand suntem pusti..cu cata patima invatam sa conjugam verbul " a suferi"? acum nu mai imi place nene! nu ma mai tine corasonu'...ehe,he,he... avea strofe mai multe poezia asta..daca imi mai amintesc,va mai bag.. Iaso, de asta vorbeam eu, nu de cea a lui Dolanescu. S-a postat cand a avut chef. |
||
|
||
Clm Postat pe 26 Martie 2009 19:05 |
||
uite una din adolescenta mea.. toate eram inlacrimate, nene... Iubitul meu, i-atata de ciudat De ce asa usor ne-am departat? De ce aud in mine cum stingher Luminile iubirii se-ntuneca si pier? De ce imi esti asa departe si nu-ncerc Din amintirea mea sa mi te sterg? Din ceruri, cu troienele se scurg taceri de iarna si amurg Pe mine si pe tine albe ploi coboara peste iarna dintre noi.. De ce aud o iarna cum coboara, cand intre gura mea si-a ta era atata vara Incat simteam caldura cum dogoara? Cand intre noi erau doar falfairi de astrii si fluturi mari erau, caprui si-albastrii? Cand intre noi erau doar valuri argintii si fluturi mari erau, albastrii si caprii? Iubitul meu, i-atata de ciudat De ce asa usor ne-am departat? |
||
gabitzza Postat pe 26 Martie 2009 21:53 |
||
bitza., asa draguta... macar sunt cuvintele noastre.... |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 08:17 |
||
Si mie imi plac cuvintele voastre!!! Poeziile consacrate sunt cunoscute,recunoscute,apreciate... Insa cuvintele voastre pot fi,uneori, mult mai valoroase decat ceea ce cititi dintr-o carte. Si stiti de ce? Pentru ca sunt rupte din truda sufletului vostru!La recitire! | ||
mihaiarilena Postat pe 27 Martie 2009 16:00 |
||
ia sa mai dezmortim oleaca activitatea literara la coltu' poetilor disparuti, acilea... foaie verde de sarmale mandro, nu imi sta in cale ca-s fomist si nebaut si nu-mi arde de iubire... he,he,he.... |
||
zambil Postat pe 27 Martie 2009 16:55 |
||
bai, zambile. tu glumesti nu stim cu cine vorbesti...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 17:01 |
||
iasomico, nu-i de saga viata nu-mi mai este draga stau aiurea in odaie si ma scormonesc la ceafa cum sa ma ajung la leafa... |
||
zambil Postat pe 27 Martie 2009 17:04 |
||
"esti fomist si nebaut si nu-ti arde de ..." tu nu stii mosneagule? hai sa te-nvat dragule: sex sa faci pe nehalite nu cu matele-obosite.... |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 17:05 |
||
asa este mosule! grele sunt timpurile si daca te framanti tare crezi ca scapi de suparare? |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 17:07 |
||
iasomico, as da iama pe-ndelete sa-ti fac seama de-a dreptu' si prin prejur de nu m-ar durea la suflet de-oboseala si de umblet... |
||
zambil Postat pe 27 Martie 2009 17:07 |
||
poate vreau,poate nu vreau... nu poti stii daca-o sa stau.. mai sufletu' meu frumos si calare si pe jos lasa ca trece si asta si-om uita ce e napasta om sta si ne-om odihni si vom fi...sau nu vom fi... |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 17:14 |
||
bobocica de pe vale tare ma mai vait de sale pe deasupra-s si urat de imi arde sa ma duc la culcusu' de sub nuc... |
||
zambil Postat pe 27 Martie 2009 17:19 |
||
vrei sa-ti dau cu vasla-n cap? pac-pac-pac si iarasi pac? lasa nucii pe-alta data.. hai sub salcia plecata sa te tuce ea o data ca sa uiti de suparare mosule..esti dulce tare... |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 17:24 |
||
vai de pacatele mele tu-mi tragi vasle si padele de ma umplu de cucuie, de zbenghiuri si de clabuci. n-o sa mai pot da la coasa cand te vad asa frumoasa da' apriga si nervoasa... |
||
zambil Postat pe 27 Martie 2009 17:32 |
||
Iu, iu, iu, si iarasi iu, Zambilica se facu, Oare neica ce bau? |
||
Ioana007 Postat pe 29 Martie 2009 07:58 |
||
...poetii...zilelor noastre...mi-au facut sa zambesc....dialogurile voastre! |
||
Nane Postat pe 29 Martie 2009 12:17 |
||
ionico, nu bau frate nimic era si el necajit... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 11:53 |
||
zambil, nu sunt mosule nervoasa am si eu necaz acasa nu stiu cum sa-i dau de cap cum o dau ,e tot un draq da' tu sa stai linistit nici eu n-am chef de iubit cred ca am imbatranit sau poate m-am vestejit... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 12:00 |
||
Zambil, citat, operele alese din folclorul personal: Frunzulita foi de nuc, Las'ca si eu-s eunuc. Se facu toata taria, Ca funia sau ca franghia, |
||
Ioana007 Postat pe 30 Martie 2009 14:51 |
||
ionico cu clabuci ai vrea funia la bouci?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 30 Martie 2009 15:05 |
||
aoleu ,draga fratica nu te lua de zambilica ca eu nu ma simt jignita cu zambil am multe glume si mai rele, si mai bune noi ne stim de mult fratie si e om de omenie asa cum imi place mie. chiar daca pare cam rau e painea lu' Dumnezeu de asta te-asigur eu n-are sfoara-n portbagaj e mai mult un traforaj nu stiu cum sa-ti explic da' e bun rau de ...... stai cuminte ,linistit ca pune ceva pe tine si eu nu te vad prea bine |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 16:46 |
||
fratelo, hai baga o poezie asa cum imi place mie.... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 16:52 |
||
zambilu, da ce-ti veni domle, sa te asezi sub nuc? nu stii matale ca copacu ista trage corent, de te doare masaua si ti se umfla falca ? nici cucu nu miauna in el, ase de tare il nerveaza fosnitul lui treci sub teitza, daca tot vrai sa-ti faci o placere. ca cand infloreste, tare frumos amiroasa bandita. |
||
si_totusi Postat pe 30 Martie 2009 19:35 |
||
E bun si corcodusul. | ||
Ioana007 Postat pe 2 Aprilie 2009 08:22 |
||
totushoaio... normal ca daca te arde grija sa nu racesti la bijboaca nu te bagi sub nuci... da' daca la suparare iti cauti sediu permanent, nucu' merge la fix... |
||
zambil Postat pe 2 Aprilie 2009 09:06 |
||
zambil.. eu cred ca-ti place sub nuci fiindca rimeaza cu bouci... |
||
iasomia Postat pe 2 Aprilie 2009 13:22 |
||
ei, dacum..! cand te superi pe viata, nu sub nuc, puisorilor - la malul marii. mai un val, mai o meduza sau un meduz, vreun sturion sau sturioanca sa te gadile.... palpitant! ca doar nu o sa stai veacuri intregi sa vezi cum iti chica nucile-n cap si-ti fac cucuie degeaba. |
||
si_totusi Postat pe 2 Aprilie 2009 13:49 |
||
tusico, lasa ca il mutam sub tei cu flori galbene-verzui de zici ca sunt ochii lui... foaie verde lemn turtit cat de mult am patimit niciodata n-am gandit sa ma odihnesc candva sub un pom si-o scandurea. vreau sa fiu cenusa fina ca sa ies iar la lumina sa renasc ca phoenix frate iar si iar... sa nu am moarte... |
||
iasomia Postat pe 2 Aprilie 2009 15:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gradinita si afer school | 3 | De la: ilincaianovici 6 Septembrie 2012 11:38 |
ce sa fac sa nu ma mai simt singura?pote cineva sa imi ras? | 9 | De la: anaROBERT 20 Iulie 2010 00:49 |
Sfaturi si indemnuri ale parintelui Arsenie Boca | 5 | De la: nazirra 12 August 2010 16:31 |
|
||
TU IUBESTI ROMANIA ? EU DA ! | 38 | De la: VOIAJOR 14 August 2012 19:54 |
De ce insistam sa mai ramanem intr-o relatie care nu mai merge? | 81 | De la: dobrotchin 29 Decembrie 2012 17:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară