"Invata de la toate" este din lirica norvegiana e una din preferatele. |
||
acilia_me Postat pe 24 August 2009 09:17 |
||
---|---|---|
Sotiei mele De va veni vremea candva Sa vrei s-ascunzi tampla carunta sub vopsea, Sa numeri kilogramele surplus, Sa te inchizi in baie cand faci dus... sa nu te pot vedea, Nu pentru mine sa o faci,iubito! Tu pentru mine vei avea tot douazeci de ani... |
||
Ariesh Postat pe 24 August 2009 09:21 |
||
Ariesh,mie mi-a placut | ||
|
||
eladaela Postat pe 24 August 2009 09:25 |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 11:17 |
||
De ura! Te ard� In pasul care treci Te rasucesc cu�n dor Si mori! De ploi De nori de dor! Si pleci! trandind o usa Tot petreci In clipa nemasurarii Tale reci Si scuipi in flacari Un scobor De tinte Si poteci! Te dor Auzul si Privirea Si �nneci In lumea ta Usor Voirea! Du-te! Sa nu mai imi cobor In veci Privirea in susurul Mirarii Tale seci! Suisul Si voirea! |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 11:59 |
||
\\ Sa iti arunc Cu vitriol pe suflet Si sa tac! Apoi Din ura Fluturi De argint Sa scuturi Din cuvant Sa mori Si sa renasti apoi In murmur De tacere Ploi! Sa scuipi Tigari De foi Si sa le-ndoi Cu-n arc Fara de varf! Eroi�. Din fluturi Si cimpoi Sa scuturi iar In ritm de trac In revarsarea lumii Sa re-innoi Plutirile Si nemuririle din noi! Te umplu eu de vini Nevinovate� Si-apoi tac! In ritm de drac de ghetur sloi Te umpluuu de Iubire Si-apoi tac! Sa vad Daca�s cuvintele De vina Sau �. chiar noi!? Sa urlu si sa tac! Priveliste de ploi! Impac si lumea asta Suntem noi! imi place s-o desfac In mii de foi Si s-o refac In ritmul tau De limpezi ploi, de flori de mac... |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 12:05 |
||
blanca Postat pe 24 August 2009 12:49 |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 12:55 |
||
Hmmmmmm� azi sunt mult mai serioas� ca ieri �i, poate, pu�in mai frumoas� nu �tiu , cum se vede de la tine? hai c� vin mai aproape, e bine, Iubire?�vin mai aproape s�-mi vezi p�n� �i ridurile de pe pleoape s�-mi vezi fundul de ochi astigmatic �i s�-mi spui dac��i pare ciudat c�nd din negrul acesta limfatic se intoarce privirea, mimat c�tre comoda de l�ng� pat nu c�tre tine, oricum� e�ti minunat de aproape de mine �i vorbeam acum despre priviri furi�ate �i g�ndurile noastre ca ni�te flori de dep�rtare udate �i de c�t pot fi de frumoas� �n zori la tine � la noi acas� c�nd privirea mea vrea s� te evite �i-ti spun cuvinte pe ocolite �i mai cladesc a�a c�te-o piramid� �n care cine vrea poate s� se-nchid�... �i a�a a� dori, s� �tii, s� ne-nchidem am�ndoi �n piramid�-ntr-o zi! |
||
amrita Postat pe 24 August 2009 12:56 |
||
sunt unpic rebela un pic nu pe placul tau dar lasa-ma sa te iubesc asa cum stiu eu |
||
Livia03 Postat pe 24 August 2009 13:44 |
||
De la: mihaiarilena, la data 2009-08-24 02:40:42atat de ... caly, pot sa spun ca imi place cel mai mult poezia asta?? dar cel mai!!! este...cel mai nichita asa...poate de asta/? si tocmai de asta am sa o si reiau... |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 18:23 |
||
mie... mi-a turtit sufletul cineva.... odata.... demult! era rotund... si sferic! acuma are forma de roata! era purpuriu si acum e ...indigo! dar tu... te vei sui pe sufletul meu de caro! sau trefla din ghimpi si-l vei reface asa romb cum a fost el atunci! pe vremurile acelea lungi si sidefii!~ sau ... poate... ca nuu! |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 18:26 |
||
dor de tine dor iubirea mea .... de frumusete de gandul senin de diminetile in care ne trezeam iubind de sarutul din podul palmei de privirea ce-mi topea sufletul de gandurile potrivite de celelalte ganduri nespuse dar ghicite. de zambetul din fata oricarui cuvant de noptile in care ne batea acelasi vant ... |
||
blanca Postat pe 24 August 2009 19:38 |
||
frumoase versuri mielu, de tine sunt scrise?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 19:45 |
||
da.. | ||
blanca Postat pe 24 August 2009 19:48 |
||
Mielutz, cum inchizi tu gura mea acum? | ||
Aemulus Postat pe 24 August 2009 19:48 |
||
vaiiiiiiiii cat e de frumos! pai trebuie sarbatorit mai! (sau nu? sa nu plece muza?? ) | ||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 19:50 |
||
de ce-as face asta Mica ?? |
||
blanca Postat pe 24 August 2009 19:50 |
||
(asta e un lan de lalele mielu'! si toate rrrooozzz) |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 19:52 |
||
Mielutz, am ramas cu gura cascata de admiratie fetitza! | ||
Aemulus Postat pe 24 August 2009 19:52 |
||
sunteti prea dragute! |
||
blanca Postat pe 24 August 2009 20:02 |
||
mielu tu iti dai seama...ce s-ar bucura ms...sa vada ce urmasi are?? ai grja vezi..pe mai departe | ||
fleur_de_lis Postat pe 24 August 2009 20:05 |
||
inca un Minulescu...desi il stiti si vi-l spuneti mereu.... Romanta raspunsului mut Ce v�d!� E-adev�rat?� Tu e�ti?� Cum?� N-ai murit?� Tot mai tr�ie�ti?� Pendul� care te-ai oprit din mers, �ncerci acum s� mergi �n sens invers?� Hai!� Spune-mi� Spune-mi tot ce �tii� S�-mi spui chiar �i minciuni, S�-mi spui Ce n-ai spus nim�nui - Nici celor mor�i, Nici celor vii � Ce victime ai mai f�cut Din clipa-n care urma �i-am pierdut?� Ce vr�jitoare te-a trecut prin foc �i-a reu�it s�-�i pun� inima la loc?� �i care-anume sf�nt din calendar Te-a sf�tuit s� te-nt�lne�ti cu mine iar?� De ce z�mbe�ti? E-adev�rat?� Te-ai r�zg�ndit?� Ne-am �mp�cat?� Iar ne iubim?� Sau, poate, �i-azi ne reg�sim Aceia�i vechi du�mani?� Dar tu mai �tii dup� c��i ani?� Eu te-am iertat de mult!� Dar tu?� R�spunde-mi �Da�� R�spunde-mi �Nu� - Totuna mi-e!� �tii tu de ce - La tine �Nu� �i �Da� nu sunt Dec�t acelea�i vorbe-n v�nt!� De ce te temi?� De ce-�i ascunzi �n palme ochii t�i rotunzi?� De ce-�i aprinzi ca un semnal De foc bengal Obrajii t�i de por�elan �i inima de Caliban?� R�spunde-mi!� Vreau s� �tiu �i eu, De ce-ai venit?� De dragul meu? Sau, poate, n-ai venit dec�t S�-mi torni, ca �i-n trecut, pe g�t Un p�h�rel de coniac, Ca eu s� tac, Iar tu s� �ipi �i s� dispari, apoi, suspect, Cu voluptatea unei bombe de efect!� Ce zici? A�a e c-am ghicit De ce-ai venit?� De ce te-ncrun�i �i nu-mi r�spunzi?� Ce nou secret �mi mai ascunzi?� De ce scr�ne�ti din din�i �i taci?� Hai!� Spune-mi, ce-ai de g�nd s� faci? Deschide-�i gura � mii de draci! - �i las�-m� s�-�i mai s�rut� Nu gura� Ci r�spunsul mut!� |
||
Aemulus Postat pe 25 August 2009 00:03 |
||
Inger deghizat Privesc pierduta la o poza� Si ma inteb:te voi vedea vreodata? In seara asta n-am degand sa scriu in proza Gandesc in versuri asa patesc cateodata. Nu ma pot schimba sunt doar o simpla fata. Si ma cuprinde nostalgia� Iar intervine agonia! Oh,universal meu inreg� De-ai sti cat as vrea sa te reneg� Oricat asi incerca nu reusesc, Nu pot minti caci te iubesc� As vrea sa mor dare eu traiesc, Visez continuu sa te intalnesc� Si ma intreb,tu chiar existi? Si-mi privesc ochii tristi� Imaginea a ramas in ei. Se ascund dupa pleoape ,grei. N-am mai scris asemenea versuri ca acum� Dar am impresia ca doar starnesc praful pe drum� Nu stiu daca vreodata ti-a pasat, Poate esti doar un inger deghizat� Iar eu sunt doar un alt suflet ce te viseaza. Si care,mai nou,versuri creaza� Cine stie cate fete sunt la fel ca mine� Cine stie cate lacrimi au curs pentru tine� Una coboara chiar acum, Si stinge un capat de scrum� E asa de sarata� Parca in ea ar fi intrat marea toata. Iar tu zambesti nevinovat Si ma privesti din poza�ce pacat! Esti doar un inger deghizat!!! |
||
d_d_ Postat pe 25 August 2009 01:45 |
||
fratelo, desi inceputul a fost ambiguu,pana la urma topicul a luat o intorsatura misto,tocmai pt ca sunt cuvintele noastre,a celor d-acilea...este interesant. un c/p acolo ..din poeti reali care sa exprime o stare, e ok sa fie postat...din cand in cand,numa' sa nu devina obisnuinta. vad ca o lamureai pe love ,nu de alta... felicitari celor care ati facut poezele ...cu sufletelul vostru,ati scris f frumos... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 10:45 |
||
DE LA TINE CHEMARE Caly cuvinte suspendare cuvinte suspendate cuvinte plecate cuvinte amanate si totusi... mi-e teama si tu si eu si situatii... in fine si... "mi-e frica de-ntrebare..." sau Mi-e frig de la tine incoace de la chemare de la implinire de la tot ce mi-ai dat ce ti-am dat ce... eu... tu... amanam sau ocolesc sau "ce s-antamplat? nu stiu e doar mai mult prea plin prea rotund si... certitudini vrei vreau plang astepti "acum" mi-e sufletul mai a palme sarate mi-e inima mai a cernere "vii?" pasi ascunsi tremur cazaturi din inalturi strig asa de mut incat doar tu ma poti auzi te simt cum te imbrac in lumea mea dar nu as vrea sa te sufoc si ard si arzi ateptam tu... eu... "hai sa ne vedem" timid mi-e sete de tine si de foc sa cern? sa vin? sa... tac!!! |
||
mihaiarilena Postat pe 25 August 2009 10:54 |
||
ba sa nu taci! baga .... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 11:02 |
||
Iaso, Ma bucur sa va fiu aproape... | ||
mihaiarilena Postat pe 25 August 2009 11:06 |
||
`pupici caly bravoo iasomica! cam asta voiam sa spun si eu....PRODUCTIE nu contemplatie!!daaa...numa voiam sa spun....ca n-am mai spus-o |
||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 12:21 |
||
iar am uitat de mine azi-noapte mergeam in vis p-un cal calare calutul era-naripat avea o coama foarte mare si ma lovea cu ea ciudat. iar aripele lui aievea pe mine ma strangeau cumva eram atat de infiorata ce cal! ce patima! ce stea! avea in frunte stea mareata era-nsemnat,precum vezi bine dogoarea lui ma incingea am inceput sa scot suspine cand calu's-a suit pe mine. si am zburat asa intruna o ora fix va spun deschis imi vine sa-mi dau una-n cap ce patima de nedescris ce vis neneaca asta vis! ce patima de nedescris... na! hai cu veselia... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 12:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Unde, cum si cu cine??? | 33 | De la: anisoaraf 25 Decembrie 2010 19:49 |
smoking kills | 7 | De la: Jojolin 19 August 2010 00:39 |
pt tn fac orce ori cum tu esti faina rau | 9 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 00:54 |
|
||
voi credeti in vise? | 6 | De la: deea89 17 Aprilie 2012 01:41 |
ce simtiti cand sunteti departe de persoana iubita? | 139 | De la: ratuscaceaurata 14 Noiembrie 2011 18:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară