Pasul absent Doar un pas ne desparte. Nu stiu daca pasul absent e al meu sau al tau. Tu stai pe un mal al lui eu pe altul si intre noi curge noaptea. Ca sa ajungem atat de aproape ca sa ramanem atat de departe doar un pas ne desparte si intre noi curge noaptea continuu prin pasul absent. asta e de la domnul Paler cetire, iasomico...ma pocni melancolia, ca nu e G acasa, he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 18:27 |
||
---|---|---|
frumos... pasul asta asa absent cum e el, si a cui o fi el.... | ||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 18:46 |
||
Paler genialul... | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 18:49 |
||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 18:51 |
||
ma lupt... ma lupt in toamna cu'nvoirea lovirilor ce nu au drept ma lupt... cu tainic nevoirea de pumni in piept ma lupt... cu aprige'nsetate flori de mai si acum.. usor adus din spate cu'n somn adanc si'un chip balai... |
||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 18:53 |
||
Doresc, inca te doresc, te doresc numai pe tine. O spun si azi. Cu vocea inecata, soptesc si azi in urechea singuratatii. In lipsa ta zilele mi-s insuportabile, viitorul - intuneric intens; imi doresc numai moartea sclerozata. Si azi, atractia ta neasteptata intr-un infinit fara nadejde ma tine prizoniera in caminul meu fara tinta, iubite; in ochii mei istoviti de viteza, clipeste reflectare de trecut intr-o crusta astrala fara miez. In lumea reveriilor mele tu esti singura fiinta, amintirea ta - singurul adevar. Totusi mintea mea nu se propteste-n iluzii. Stiu ca nu esti decat un miraj; a-mi apropia viata de tine nu se va realiza niciodata. Povara Pamantului meu prapastios n-o voi putea imparti cu nimeni, o stiu, se va pierde-n nefiinta fara urma, zdrobindu-ma si pe mine acest Pamant al meu, creat de mine, odata. Stiu ca-i pierduta, pierduta-i acea seara fara seaman, cand te-ai uitat la chipul meu, si din ochii tai profunzi, apa sfanta ca din rodnica svati s-a revarsat dintr-odata. Stiu: pe cararea aceea din padure m-am inselat pe mine; cu declaratia mult obisnuita de dragoste n-am patruns sufletul tau, intr-ascunsul sufletului meu doar desisuri de minciuni mi le-am ingramadit. Stiu: obrajii multor tineri baieti de atatea ori i-am inrosit cu tot atata nerabdare; la picioarele drumetilor in sir am indoit cu nerusinare crengile de asoka trasnit la ispita florilor de moment. Stiu: ca de obicei urmele pasilor lor s-au sters cu soare, apa si furtuna. Stiu: la epoca ce va veni si crunta ta amintire se va pierde-n colbul de drum. Totusi vrea, inima mea te vrea numai pe tine. Totusi, azi casa plina de stafii Nelinistea mea de nesupus jigne�te ceea ce n-a fost rostit. Semnul pierderii nesfarsite repeta-n soapta numele-ti puternic Un nume - doar un nume. |
||
amrita Postat pe 25 August 2009 19:12 |
||
amrito, tu esti chipu' ala balai de-i da lu' loveta de lucru? si eu sunt cam balaie.... love, nu te supara pisi,pe mine toamna ma apuca... juri ca-i primavara, asa fac... bravo,fetele... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 19:27 |
||
nu maiiiii.... asa ...s-o potrivit rima! ce vrei si tu acuma! iaso...am facut ce-ai zis! doar ca habar n-am unde am pus topicul...la ce capitol, si doar ca nu scrie nimeni acolooo..nici macar cat sa dea cu capu' |
||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 19:32 |
||
nu aici la cuvinte... dezvoltam in alta parte. nu ti-l gasesc,du-te si mai posteaza ceva |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 19:34 |
||
pai da nu-l mai gasesc nici eu ...asta e cel ami tare,,,uoff | ||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 19:35 |
||
... | ||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 19:35 |
||
Cereasca atingere Ce aratare!Ah ce lumina! Stea alb' a cazut in gradina, necautata,neasteptata:noroc, sageata,floare si foc. In iarba inalta,in mare matasa cazu din a veacului casa. S-a-ntors ah in lume o stea. Mi-s mainele arse de ea. |
||
AMETYST Postat pe 25 August 2009 20:16 |
||
ame... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 20:18 |
||
eh..bravos! asa daa! | ||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 20:18 |
||
eiiii, ce intrare frumoasa! | ||
blanca Postat pe 25 August 2009 20:30 |
||
pai da! | ||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 20:33 |
||
sa scriu... frumoaselor din toamna ta, castaniilor de peste drum le-as da mai multa sete si parfum apoi... as re-instaura apusi de toamna-iarna vara grea 'n al cartilor taram! si as sta! nedumerita'n fum de pipa si de narghilea... privindu-te cum dormi acum... pe perna mea! |
||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 20:45 |
||
De la: iasomia, la data 2009-08-25 20:18:10ame... pentru toata lumea! |
||
AMETYST Postat pe 25 August 2009 21:40 |
||
nu asaaa amy...bericele! | ||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 22:05 |
||
Iasomio, poezia ma implineste,ma arata,ma dezbraca... aoleu,ma dezbraca!?poi sunt blonda,nu? |
||
amrita Postat pe 26 August 2009 08:56 |
||
Tot ce am facut am facut din dragoste. Daca vreodata ti-am aratat o stea fara nici un nume daca am luat candva din mana ta o floare oarecare, aceasta ne-a fost intelegerea. Ne-am despartit, ne-am intors acasa, si ne-am zis, Nu am gresit. Sa nu mai gresim sa deslusim semnele razelor pribegite de amurg. Daca am pipait ceva in obscuritate, Dorintele noastre sa se prefaca in nestemate sangeroase ale vesniciei. Daca odata ne-am scaldat in apele involburate ale visului, si daca ne-a trebuit totusi sa ne trezim, daca un zambet amar al durerii a plecat de la buzele mele la buzele tale, sa nu regretam ca am gresit. Stiu bine ca un vapor urias va veni din zare, va spulbera spumele dragostei noastre. Sa avem curaj sa zicem si atunci, Nu, nu am gresit noi. Chiar daca a fost gre�eala, greseala aceea-i iubirea noastra. |
||
amrita Postat pe 26 August 2009 08:57 |
||
De la: amrita, la data 2009-08-26 08:56:41Iasomio, poezia ma implineste,ma arata,ma dezbraca... Si-atunci poetului ii ramine partea cea mai grea??? |
||
iar_eu Postat pe 26 August 2009 09:04 |
||
cum zici tu,e bine...eu sunt in pasa blue astazi,asa ca..spor... | ||
iasomia Postat pe 26 August 2009 09:07 |
||
poetului ii revine partea cea mai placuta... iasomio,ca sa-ti treca bluul bea un verde cu gheata alba |
||
amrita Postat pe 26 August 2009 10:18 |
||
� LARA FABIEN � You�re not from here I don't know what is going on You turn around and touch my harp A silent moment speaks the truth Something has happened all at once It should have scared me in advance But I was falling in those eyes of yours And so Fear was gone I knew there was nothing else I'd ever want I know you You're not from here I've waited for you to appear To take my breath way And make me weep You're not from here Not from this here and now Just a touch of yours And I fly... and I fly... and I fly... I can't get used to missing you If this is how it's gotta be I need an angel to watch over me No one can hold the hands of time But I can hold you in my mind Over and over like a melody For now I'll stand still For now I'll be filled by the memory of your skin I know you You're not from here I don�t belong to lies and tears The greatness of your soul makes me weep You're not from here Not from this here and now Just a touch of yours And I fly... and I fly... and I fly... |
||
tutankhamon Postat pe 26 August 2009 10:54 |
||
lovo...esti de coma fetita......cum adica ai deschis un topic si nu-l mai gasesti??? | ||
tutankhamon Postat pe 26 August 2009 10:55 |
||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 11:24 |
||
satzi scriu pe-o frunza-n palma mea cuvintele ce-or mai ramane la fel de triste , dintr-o stea, cand soarele privirii tale'mi spune aluneca...si sterge-mi fruntea! cu gandurile tale bune! |
||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 11:30 |
||
cum...de orele spun... de Marilena Mihai(Caly) cum de orele spun cum eram...? a venit toamna si erai... atat de cutremur incat te-ai fi facut in bulgare de suflet cete-odata atins de nesiguranta unor litere aproape... e,intr-adevar, un inceput... nu ai un umar in fiecare piatra daca mai legi fasii de suflet ca si cum se arata inima mea... ma simt invinsa si mai simt cum ma urasti! dar peste tot jumatatile noastre urla... n-am fost sa stau intre o traire si un schimb in totul si in toate... tu ai mai spus: "as vrea putin din mersul tau" si eu ma inchid intr-un ou nenascut si albastru astept... sa ma nasc? dar vreau o asteptare un inceput un zbor nu doar... un pas... |
||
mihaiarilena Postat pe 26 August 2009 11:36 |
||
n-as sti sa comentez caly, si nici nu e rolul meu asta...dar cuvintele tale, mi se pare mie, prind din ce in ce mai multa muzica | ||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 13:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sunt uimit | 11 | De la: Cadar_Grigore_1 20 Martie 2016 19:48 |
Ati pleca in China? | 117 | De la: september 7 Ianuarie 2012 01:17 |
STOP LEGII DUBLARII FILMELOR IN LIMBA ROMANA | 127 | De la: nazirra 10 Iunie 2011 23:55 |
|
||
Amintiri din copilarie... | 854 | De la: zambila 28 Iunie 2012 21:23 |
Relatiile cu veciinii din bloc. | 68 | De la: andreea_n_c 29 Decembrie 2012 16:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară