Am uitat sa ma nasc... aseara candva, sub umbra ta, in palma ta! am uitaat... sa ma nasc aseara.. candva devreme si m-am cocotat departe, pe-un vis demult uitat, pe o parte de carte..! am uitatt sa ma nasc si voi ramane asa departe pe-un vis o urma in palma ta un dor... prea prost scris o urma de nor! am uitat, cred, ceva !??? |
||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 13:25 |
||
---|---|---|
love,ma bucur sa aud asta, ,dar nu ma bucur ca trebuie sa fiu atat de si atat de... Cu drag,Caly | ||
mihaiarilena Postat pe 26 August 2009 13:32 |
||
am uitat sa devin! o urma un spin o culoare un chin o frantura o aroma, de vin... baut cu venin intr-o seara ... o vara, sau..poate... lacrima de pe fata ta! am uitat sa devin, un semn de intrebare o evaluare un gand bun o culoare pentru inima ta o duna de nisip o mare o imbratisare un val cu ganduri si cu pesti uriasi o tacere cu urme de pasi? nu vrei tu... sa alegi? |
||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 13:45 |
||
si putin, din, nichita : Cand ne-am zarit, aerul dintre noi si-a aruncat dintr-o data imaginea copacilor, indiferenti si goi, pe care-o lasa sa-l strabata. Oh, ne-am zvarlit, strigandu-ne pe nume, unul spre celalalt, si-atat de iute, ca timpul se turti-ntre piepturile noastre, si ora, lovita, se sparse-n minute. As fi vrut sa te pastrez in brate asa cum tin trupul copilariei, intrecut, cu mortile-i nerepetate. Si sa te-mbratisez cu coastele-as fi vrut. |
||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 13:48 |
||
ca si cum... de Caly ca si cum piciarele ude stau in genunchi in fata ferestrei... ca si cum... tu esti hrana pamantului meu nenascut ca si cum... un aer sarat se inalta in spirale de dor... ca si cum... un cerc de foc ne sta pe inelarul stang si tu... si eu... as fi vrut sa nu pot spune nu sa ocolesc un A un R un I dar inca strig si tot mai chem un I un A un R ... poate-am sa vin intr-un final sa ma astepti sa stii eu doar... si plang e inca I... |
||
mihaiarilena Postat pe 26 August 2009 14:58 |
||
frumos | ||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 15:42 |
||
de ce? de ce... sa ne mai cautam de ce.... sa mai ramanem de ce .. sa mai durem de ce.. sa mai apunem? de ce? de ddragoste??? doar pentru atat de putin ne-am nascut? |
||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 16:04 |
||
Pe`o carare lunga-scurta Un om se ducea venind. N`avea cap si n`avea gura Si mergea singur vorbind .. La lumina orbitoare, A unui felinar stins Un poet citea`n picioare Dar era pe burta`ntins .. |
||
anakin Postat pe 26 August 2009 16:22 |
||
anakinu' mami, da' ai fost in vana... |
||
iasomia Postat pe 26 August 2009 17:25 |
||
ioi,broder! da' o trecut canicula,nu mai ai nicio scuza pen' astea! |
||
preciouss Postat pe 26 August 2009 17:51 |
||
IONESCO!!! " teatru absurd " | ||
LILO Postat pe 26 August 2009 18:07 |
||
Iaso mami, sis, astea nu imi apartin.. aceste doua strofe fac parte dintr-o poezie pe care o recitam inca din copilarie. Celelalte trei strofe suna cam asa: "Intr-o noapte-ntunecoasa Soarele lucea pe cer.. Iara eu cu barca`n casa Ma plimbam ca un boier. Asta vara la Craciun M-am suit intr`un alun, Si-am mancat atatea mere De m-am saturat de pere.. Doua mushte de hartie Cu nasu` de cashcaval Jucau sarba pe-o franghie Si mancau carne de cal." |
||
anakin Postat pe 26 August 2009 18:33 |
||
mno bine any,da' tu nu-ti amintesti cand ieream mici si you're stupid sister deedee avea pojar si nu putea sa-nvatza toate alea?! doar tu erai deshteptu' la familie,hunicu',stralucitoru',naucitoru'... anakyyyyn bengescuuu!!! |
||
preciouss Postat pe 26 August 2009 18:40 |
||
pretioaso, esti sigura ca despre mine e vorba aicea? ca nu stiu, parol, ori am fost eu asa briliant in junetze, ori mai bine ma dau jos de pe soclu;.... | ||
anakin Postat pe 26 August 2009 18:46 |
||
anakinu`, e geniala poezeaua ! | ||
kyra Postat pe 26 August 2009 18:48 |
||
bro'.. stai numa' oleaca sa sterg prafelu' di pe soclu (ca sor-ta numa fomeie de servici o ajuns) si te urci talica 'napoi singurel,ca m-or apucat salile di la mopu' iesta...hihi.. |
||
preciouss Postat pe 26 August 2009 18:53 |
||
faci ce vrei, preciouss .. intodeauna alegerile personale iti apartin. | ||
anakin Postat pe 26 August 2009 19:08 |
||
E noapte �i pe geam Stau scrise nume, Pove�ti pe care diminea�a Le va �terge Cu bra�ul s�u de �nt�mpl�ri Lume�ti. |
||
valentino Postat pe 26 August 2009 21:42 |
||
iooiii, Anakinu, acu vazui ce ai postat! bre fratilor, alea-s ale lui Eminescu de pe cand incepea el s-o ia razna. stie Anakinu ce stie |
||
Thor Postat pe 26 August 2009 21:46 |
||
LILO Postat pe 26 August 2009 21:48 |
||
Prin r�ni ne vedem sinele o durere mai poate dovedi c� exi�ti �n tandre�ea �arpelui nimeni nu vrea s� cread� pe nimeni nu tulbur� s�ngele incolor al florilor. |
||
valentino Postat pe 26 August 2009 21:49 |
||
fleur_de_lis Postat pe 26 August 2009 21:49 |
||
valentino | ||
si_totusi Postat pe 26 August 2009 21:49 |
||
lilo, nu-i frumos sa scoti limba... | ||
kyra Postat pe 26 August 2009 21:51 |
||
LILO Postat pe 26 August 2009 21:52 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-08-26 21:49:21valentino ,la toti, si bine v-am regasit. Incerc sa ma fac reprimit dupa vacantele astea lungi. |
||
valentino Postat pe 26 August 2009 21:54 |
||
atata motiv de suparare sa aiba toata lumea : vacante lungi | ||
si_totusi Postat pe 26 August 2009 21:56 |
||
C�nd omul, pr�bu�it, la �nceput, �n iarba du�m�noas� �i-n ��r�n� adulmec�-n ��r�ul greu, pe-o ran�, miresmele ce se-n�l�au din lut �i, nemaivr�nd ostatic s� r�m�n� sub zarea strivitoare ca un scut, se r�sucea s-o urce, ren�scut �i se-aga�� de fulgere c-o m�n�, acea cumplita smulgere din smoal� cu palma-ntoars� ca o cup� goal� fu primul dans �n care se zb�tu, elan de floare palid�, involt�, vibrat pe sc�ri de sunete spre bolta pe care-n mers �l aminte�ti doar tu. |
||
valentino Postat pe 26 August 2009 21:58 |
||
LILO Postat pe 26 August 2009 22:01 |
||
augustin doinas daca nu ma insel . | ||
si_totusi Postat pe 26 August 2009 22:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lumea cuvintelor noastre | 8184 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:37 |
Nu lasati jocurile sa va spurce copii | 41 | De la: daniil_pravoslavnic 23 Iunie 2012 17:09 |
FACI BANI DE ACASA | 19 | De la: elisabeta_boia 3 Octombrie 2011 14:51 |
|
||
cistiga banii de acasa | 1 | De la: dari_anca 28 Februarie 2011 21:34 |
Oferta JOB model videochat | 3 | De la: Ramstudio 10 Ianuarie 2013 23:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară