Iaso, | ||
mihaiarilena Postat pe 28 August 2009 17:10 |
||
---|---|---|
hai ca nu ma asteptam sa ma pupi pt asa o "rima",era lumea cam trista p-acilea si d-aia o bagai... | ||
iasomia Postat pe 28 August 2009 17:12 |
||
|
||
|
||
mihaiarilena Postat pe 28 August 2009 17:16 |
||
vaz ca in ultimul timp ,tema a fost dorul...ia sa incerc si eu ceva: saruta-ma asa ca niciodata mi-a fost atat de dor incat simteam cum cerul se coboara si ma striveste de pamant. mi-e dor sa ma cuprinzi in taina sa mergem dara in padure sa ne scaldam adanc in taina in lacul meu , si sa-ti dau mure. sa cante-n cor atatea pasari sa te pazesc,sa nu am somn sa nu pleci iar cand o s-adorm. ioi, nu-s in forma... |
||
iasomia Postat pe 28 August 2009 17:36 |
||
De la: loveactually, la data 2009-08-25 22:05:30nu asaaa amy...bericele! |
||
AMETYST Postat pe 28 August 2009 18:24 |
||
Legenda Stralucitoare-n poarta raiului sta EVA.Privea cum ranele amurgului se vindecau pe bolta si visatoare musca din marul ce i l-a intins ispita sarpelui. Fara de veste un sambure i-ajunse intre dinti din fructul blestemat, Pe ganduri dusa Eva il sufla in vant, iar samburele se pierdu-n tarana,unde incolti. Un mar crescu acolo-si altii il urmara prin lungul sir de veacuri. Si trunchiul aspru si vanjos al unuia din ei a fost acela, din care fariseii mesteri cioplira crucea lui Isus. Oh samburele negru aruncat in vant de dintii albi ai Evei. |
||
AMETYST Postat pe 28 August 2009 18:39 |
||
De la: iasomia, la data 2009-08-28 17:36:57vaz ca in ultimul timp ,tema a fost dorul...ia sa incerc si eu ceva: ce spui? e frumoasa! |
||
AMETYST Postat pe 28 August 2009 18:40 |
||
Sunt gradinar si-am sa te tin in palme, Cand dulce lacrimile tu le pierzi, Esti luna ratacita printre doamne, Esti soarele trecand prin amiezi, Esti salcia, ce sta pe mal de ape, Sa stranga-n ramuri cerul adormit, Si dragostea, s-o tina iar aproape, Pe umarul de floare amortit. Esti ratacita umbra de iubire, Pe valurile marii cand te duci, Un dor ce urca-n ceruri cu uimire, Nemarginirea sa ii dea porunci. Si ploaia ta de ingeri ti-o revarsa, Pe tampla mea, de stele si de nopti, Cand vesnicia in luceafar arsa, Ne-a daruit miresmele la toti. |
||
Ioana007 Postat pe 28 August 2009 19:05 |
||
ame..ai talent,fetita. nu e ,mami..pot mai mult.... fratelo, |
||
iasomia Postat pe 28 August 2009 19:17 |
||
Ioana minunata cum ne-ai obisnuit... | ||
misslotus Postat pe 28 August 2009 19:29 |
||
Asear� am adormit� Asear� am adormit, f�r� s� vreau, �n patul am�r�ciunii M-a �mpuns toat� noaptea o f�r�m� de adev�r F�r�ma mea� M-am trezit f�r� s� vreau, F�r� s� �tiu� �i �i-am c�utat sufletul Cred c� iar l-am r�t�cit Prin�mine Asear� am adormit, f�r� s� vreau, �nvelit de p�tura disper�rii M-am trezit Pentru c� eram �dezgolit Asear� am adormit, f�r� s� vreau, �i-am r�t�cit prin visele�tale Sau erau ale mele?� Am cu un vis mai pu�in� Dar am pierdut at�tea�mai conteaz� unul?� A� vrea s� evadez din mine� prin tine� A� vrea s� nu te pierd�din nou� Sau m�car p�n� la�noapte� by G tot for me, he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 19:31 |
||
hepa.. pt ioana si pt wife asta pt lilo |
||
LILO Postat pe 28 August 2009 19:35 |
||
Cronica Privesc in ochii ei Cu ochiu-mi stang, Mai stang Si mai natang Ca de-obicei� Cu ochiul drept Incet� Am zamislit Un ochi de-al ei. Cu o seringa Imi infig in vene Suflarea ultimului sarut. I-am crestat un cer. Al ei. Iar mie mi-am crestat Alte buze� De cer. by G... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 22:02 |
||
blanca Postat pe 28 August 2009 22:06 |
||
is melancolica, mamicule...tot singurica is, abia maine imi vine barbatu' acasa...ioi, ishtenem... crez ca trec la planul B...dilitez pretenarii fantoma din lista... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 22:08 |
||
da' iti revii rapid, nu asa.. | ||
blanca Postat pe 28 August 2009 22:12 |
||
dap...poti conta oricand pe mine ca ma repliez rapid, he...he... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 22:20 |
||
Puterea intamplarii... puterea..de a te fi intamplat sporadic in priviea mea..., puterea... de a te lega de gandul meu, candva, puterea.... de a opri forma palmei mele peste inima ta, puterea asta a ta de a te intampla in forma gandului meu singur si nedefinit in traiectoria inimii mele spre infinit! puterea asta, e a Ta! |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 23:29 |
||
ne-au cazut... cumva anume toate cuvintele la intamplare... probabil, ca asta doare! ni s=au mai incrucissat undeva obsesiile unuia despre celalalt in intamplare si .... probabil ca doare! ni s=au incrucisat pasii catre iesire din neiubire sau.... tot din intamplare sau...??? |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 23:36 |
||
iata ce fac din cuvintele tale,love... din intamplare a fost totul sau... din neiubire au iesit pasii ingemanati ce,probabil,mai dor... din intamplarea unuia catre celalalt s-au incrucisat obsesiile care inca mai vor cuvintele toate ce ne mai dor... sau... a Ta este puterea asta spre infinit! inimii mele ii definesc traiectoria singurului gand de forma intamplarii de tine si puterea asta a inimii tale de forma palmei mele oprite candva la baza privirilor sporadice catre puterea de a te fi intamplat... sau...??? |
||
mihaiarilena Postat pe 28 August 2009 23:58 |
||
daa?/ atunciaa...fii atenta ce fac eu.. din cuvintele tale:P so... din neintamplare] s-au intamplat atatea din neintamplare probabil a durat rostul inimii mele neindurat de absenta ta in continuare de minciuna si doare... ne-rostul neintamplat minciuna de om ocupat cu posturi si cu luna de'nchiriat! cununa de om intruchipat in minciuna cununa SAU...doar .. firescul barbat!?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 29 August 2009 00:05 |
||
De la: AMETYST, la data 2009-08-28 18:24:19De la: loveactually, la data 2009-08-25 22:05:30nu asaaa amy...bericele! nu asa amy...realeeeeeeeeeeee! |
||
fleur_de_lis Postat pe 29 August 2009 00:10 |
||
ce pot sa zic... | ||
mihaiarilena Postat pe 29 August 2009 00:12 |
||
pai nu ziiii... zii ce e de zis, baga! |
||
fleur_de_lis Postat pe 29 August 2009 00:14 |
||
hmm de Caly hmm atat de indepartat pare pamantul acela in care am crezut incat... poate am gresit... poate m-am pripit si am iubit asa... ca sa ma doara, ca nu mai simtisem demult cum este sa fii sub bocancul cel greu al indiferentei... da am iubit cu patima valurilor infuriate cu dor cu nor cu foc si iele la un loc... si mai iubesc... de ce? pe cine? unde? cand? pe tine! insa sunt la fel de bine ca si cum... tu ma urasti... |
||
mihaiarilena Postat pe 29 August 2009 00:27 |
||
fericire.... un prost cuvant asezat langa iubire! fericire? o proasta prevestire in taina noptilor ce poarta un alb cusur de soarta predestinat sa planga tot mai neintam[plat de ,,, zbaterea privirii tale necrutat! e tot atat de mult pe cat e tot atat de fad! e plat! e pur si ismpluu.,,, bataia ta de aripi la toate portile de-odat' e..simpla mea mirare ca..s-a intamplat ca doarre? ca...toate sensurile s0au schimbat? |
||
fleur_de_lis Postat pe 29 August 2009 00:33 |
||
Dor ... si iara prind corabiile vant... E marea o sirena care cheama, Matrozii uita tot - iubita, mama Si uita chiar si strigatul "Pamant!" Asa-s si eu: cand vocea ta unduie, Cand ochii tai ma-nvaluie... cand palma s-asaza balnd si ganduri vin de-a valma, Uit tot!... Iubirea-n mine suie... |
||
valentino Postat pe 29 August 2009 00:45 |
||
Definitia iubirii Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri Cu incrustatii pure si unduiri usoare Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri Si gurile pagane si cele-ncepatoare. Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol Extazul si durerea - impreunare grava, Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol: Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava! |
||
valentino Postat pe 29 August 2009 00:46 |
||
ioiiii | ||
fleur_de_lis Postat pe 29 August 2009 00:47 |
||
mi-e sufletul iar lotus risipit pe apa si picura senin in el lumina din divinul soare as vrea ca sa alinti iar floarea ca in prima clipa si s-o saruti usor ca intr-o prima incercare. cu mana tu alinta iar petalele ei albe si sufla cald iubirea din inima incetisor ca-n cupa frageda tu sa gaseti podoabe ce sa le-aduni la pieptul tau - comori. si lacrimile tu sa le usuci acum, pe data transforma-le apoi in roua rece, ronda adu caldura iar in dragostea-nghetata si plamadeste-o iar ca pe-o zeita blonda. e vis si impacare acum pe cer cu stele, nisipul curge in clepsidra graunte de graunte; ai vrea s-aduni tu licarul din ele si sa le insiri pe ata timpului margele. iar amintirile incet le-ncui usor in minte si le mai scoti din cand in cand dintr-un sertar ca sa rememorezi si sa-ti aduci aminte de lotusii ce stau cuminti in lacul de clestar. |
||
tutankhamon Postat pe 29 August 2009 00:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Religia in scoli | 102 | De la: garbo_1502 2 Mai 2012 10:55 |
Un cuvant frumos | 3 | De la: garbo_1568 16 Aprilie 2012 12:02 |
As vrea sa-mi fac un blog pe wordpress. Vreau ajutor, va rog! | 1 | De la: garbo000384 7 Iulie 2009 11:28 |
|
||
Femeile | 81 | De la: garbo_4047 5 Iulie 2012 11:06 |
TU IUBESTI ROMANIA ? EU DA ! | 38 | De la: VOIAJOR 14 August 2012 19:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară