De la: preciouss, la data 2009-08-30 00:44:56snow...good job,mai draga! saru'mana, IQ-ul a lacrimat... |
||
snowflake Postat pe 30 August 2009 17:30 |
||
---|---|---|
acest bloc de nervi - nichita s. acest bloc de nervi se-nvarte incet pe senile. el vine, da, vine direct, dulceato, la tine. sa-ti puna aura de vid, sa[ti puna aripa de ceata precum venea odinoara baiazid, si, si istoria ne-nvata. o, lasa-ma sa te iubesc cu trupul meu, pe care mi l-am fost cioplit din pietre, ori din al treilea cantat mereu cel de cocos pe care-l planse petre/ nu te cunosc si nici nu vreau dar ca un ochi ,ma pironeste aspra vorbiera ta de singur zeu si, si tacerea dumneavoastra. o, lasa-ma, sa nu mai fii. sa fiu acela care-ti duce mai inainte ca sa-nvii trupul tau alb, urcat pe cruce. |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 August 2009 23:17 |
||
Treceam prin vreme umbre albe, Statui prin verdele umbros, Saruturi moi de buze calde, Fragment de soare luminos, Si ne-nchideam in intamplare, In fosnitorul nostru crang, Sub lespezi albastrii de mare, In ochi de ingeri care plang, Ca doua maini ce se saruta, Prin vis adanc ne fugarim, In noaptea care-acum asculta, Povestea mea de pelegrin. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 31 August 2009 08:08 |
||
Sunt larva ce-a trecut in flutur, In verzi-albastrii ochii tai, Cu frumusetea sa te bucur, Cu vorba ce-o rostesc intai, Desi cu pasul tau alene, Te pierzi cazand in orizont, Cuvantul meu ca sa te cheme, Incearca sa-si deschida cont, E cerul tot umplut de ingeri, Si drumul plin de pasii tai, De pietrele care le sangeri, De vocea moarta prin odai, De-atatea vechi melancolii, Din mine care, se revarsa, Banal ma-ntreb, dac-ai sa vii, Dar timpul trece si nu-i pasa. Sunt larva care trece-n flutur, In verzi albastrii-ochii tai, Dorintele pe rand se scutur, Fosnind tacerea prin odai. |
||
Ioana007 Postat pe 31 August 2009 08:37 |
||
nu am cerut nimic... mai mult decat atat raspectul cuvenit nu l-ai avut... nu am cerut nimic ti-am oferit si tu... nimic... am fost candva in valurile tale am alergat cu talpi desculte sa te prind si-am sangerat si-am cautat si m-am rugat... acum... nimic... si nu mai sanger, si nu te mai gasesc... de ce mai sunt aici? si tu te-ntrebi si eu... sau poate nu s-a intamplat sa ma gasesc... |
||
mihaiarilena Postat pe 31 August 2009 10:56 |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 August 2009 11:01 |
||
mihaiarilena Postat pe 31 August 2009 11:05 |
||
RASU'-PLANSU' de Nichita Stanescu Pleoapa cu dinti,cu lacrima manjita, sare cazuta in bucate, dovada ca nu pot trai numai acum sunt amintirile mele,toate... Dovada ca nu pot vedea fara martori e copilaria,adolescenta mea, dubland nefiinta acestei secunde cu nefiinta ei de candva. Ah,rasu'plansu', ah,rasu',plansu' ma bufneste cand spun secundei vechi putrezind in secunda de-acum. Ah rasu'plansu' in ochiul lucrurilor reci si-n dintele lor muscator,ca si sceptrul neinventatilor regi. |
||
mihaiarilena Postat pe 31 August 2009 11:12 |
||
ma gandeam la un fel reply... eu am cerut candva din valurile tale din forta mirarilor carnale efectul clipelor si tremurul trairilor in doi! dar tu mi-ai oferit nedreptul doi al nepasarii vietii traite aiursitic neprecis in fosnetul deschis de realitate neincaputa'n vis! ce pot sa iti mai cer etsi doar un nor din nepasarea dintre noi esti doar un dor al universului si ai dansat extrem de prost acest din urma vals ai carui pasi noi 2 ii stiam atat de bine si atat de mult de pe de rost! () |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 August 2009 11:20 |
||
love... : | ||
mihaiarilena Postat pe 31 August 2009 11:36 |
||
si eu, caly... pt nichitaa... Spune-mi c-ai sa ma iubesti! Doar spune-mi� Ca n-ai sa �ti irosesti Privirea�n alte trupuri Alte masti Ce-mbraca Visul� Unei nopti de toamna Doar spune-mi Ca n-ai sa ma irosesti~ prin ploi de toamna ai sa'mi reintregesti tot sufletul cu ploaia saruturilor tale de gutui regesti doar spune-mi...~ |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 August 2009 11:46 |
||
c-ai n-ai sa ma irosesti indelung in parte sarutarea ta desparte ploile de nori si in mii culori presara limpede-amara o soapta'n seara o soapta pana la nori! spunep0mi ca n-ai sa desparti culorile de viata noastra spune-mi ca n-ai sa omori acei fiori ce-mi dau ce-ti dau apusul tuturor... amintirilor! |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 August 2009 13:32 |
||
pentru ca astazi sunt intr-o stare sarata risc sa iti dau prea multe lumini... pentru ca astazi sunt in trecere de timpi de spatii de pumni stransi de neraspunsul tau de... pentru ca astazi m-ai gasit cu privirea de seara cu ploi... cu multe ploi... fara luna... am sa itit spun ca aerul meu esti tu si nu mai pot sa ma intreb de ce de la o vreme ma sufoc... pentru ca astazi sunt dinti inclestati am sa iti spun ca te iubesc, te voi iubi mereu... oriunde as fi eu... dar poate sunt intr-o simpla pasa sarata si tu nici macar nu ma mai iubesti... |
||
mihaiarilena Postat pe 31 August 2009 13:49 |
||
Ma-ngroapa sarutarile usoare, In valul lor cel dulce de parfum, In somnul drumetiilor stelare, Si in terestrul neuitatul drum, Ma musca cu iubire de o coasta, Si inima-n floreste in caus, Tacerile in mine tu adasta, Si ma iubeste in taceri acus, Si-am sa te plimb in splendida gradina, A vorbelor eterne ce nu mor, Printre copacii rispind lumina, La salcia ce plange la izvor. Si-am sa te plimb,cu stelele pe umar, Cu luna mare rasucita-n par, In noptile din mine fara numar, Ce cad pe drum, ca florile de mar. |
||
Ioana007 Postat pe 31 August 2009 14:02 |
||
daca as fi acea frunza si zambetul ei aurind biminetile toamnei daca as fi atat de frumoasa precum gandul tau depsre mine daca as fi ceea ce simt privirile noastre s-ar intalni inn diminetile friguroase topind moartea intr-o lacrima unica a contopirii |
||
amrita Postat pe 31 August 2009 15:09 |
||
..asta e a ta? | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 August 2009 16:11 |
||
Je viens de la padure Je mange acolo mure A la maison nevasta mea Travaille cu-altcineva. Je m'aplec sa iau ciomagu Mon ami sarise gardu Il tombeau dans les urzici Sur son cour numai basici... |
||
snowflake Postat pe 31 August 2009 17:16 |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 August 2009 17:49 |
||
love, mai stiu: intr-o noapte-ntunecoasa soarele lucea pe cer iara eu cu barca-n casa ma plimbam ca un boier... folclor popular... da' restu nu se mai poate reproduce, ca-mi pun astia bulina... |
||
snowflake Postat pe 31 August 2009 18:53 |
||
nici nu cred ca asta era profilul topicului...ti s-a parut tie ceva de bascalie pe-acilisa?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 August 2009 18:57 |
||
Buna seara tuturor! Lucian Blaga - EU NU STRIVESC COROLA DE MINUNI A LUMII Eu nu strivesc corola de minuni a lumii si nu ucid cu mintea tainele, ce le-nt�lnesc �n calea mea �n flori, �n ochi, pe buze ori morminte. Lumina altora sugruma vraja nepatrunsului ascuns �n ad�ncimi de �ntuneric, dar eu, eu cu lumina mea sporesc a lumii taina -- �si-ntocmai cum cu razele ei albe luna nu micsoreaza, ci tremuratoare mareste si mai tare taina noptii, asa �mbogatesc si eu �ntunecata zare cu largi fiori de sf�nt mister si tot ce-i nenteles se schimba-n nentelesuri si mai mari sub ochii mei -- � caci eu iubesc si flori si ochi si buze si morminte. |
||
AMETYST Postat pe 31 August 2009 19:33 |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 August 2009 19:50 |
||
a mai trecut o noapte in care gandurile mele s-au izbit de turnurile acelea ale indepartatelor biserici... a mai trecut o noapte si imi pare ca am ars atat de mult incat au delirat frunzele de tei si au strigat toate alarmele false... a mai trecut o noapte si eu am strans buchet in pumn gesturile tale care inca ma sugruma si... a mai trecut o noapte si nu stiu daca a venit dimineata sau numai noaptea sau nu a venit deloc nimic e inca sare si ochii mei te ard si sarutul tau si... a mai trecut o noapte de spin... de ssssiiii!!! |
||
mihaiarilena Postat pe 1 Septembrie 2009 09:53 |
||
nu-mi gasesc secunda.... ultima dintre idei... nu-mi gasesc zaharul la cafea de dimineata imi descopar gandul gandindu-se la nimic... nici spaimele nu mai au loc ce e asta oare toamna? ploi? parfum?? un drum prin piata dupa arome? sau?? imbratisari de aur prin zari de fum livezi coapte fara..soapte.. doar lucrurile vechi iti dau un drum, si te regasesc... probabil, acum... te pipaie ...sa iti redea conturul te miros sa te recunoasca si te mangaie apoi... cu un gand bun! da...ne cunoastem... demult... eu sunt un gand de toamna ... iar tu ? esti...??? eu sunt un gand de dimineata... eu! |
||
fleur_de_lis Postat pe 1 Septembrie 2009 10:49 |
||
atat de mult as vrea sa plec sa nu mai pot ramane intr-un loc cu spini... atat de multa nevoie de tine am acum! atat de tacere este in noi demult... si eu am impus si tu te-ai supus dar eu... nu am venit ai asteptat... m-am eschivat... te-ai enervat... eu... te-am asteptat acolo unde stiam ca este imposibil ca sa apari... insa... atat de multa tacere de noi am acum incat te vreau! |
||
mihaiarilena Postat pe 1 Septembrie 2009 11:14 |
||
si.... imi zambesc bucatile de lut dintr-o fotografie. nestiut iti insutesc tictacul batailor de inimi de-atunci de la-nceput! si te intreb a suta mia oara dac-ai stiut ca va urma sa sufar de ce-ai trecut inaripat in flutur smuls de zbor ciudat in plansul meu ? de ce ? |
||
fleur_de_lis Postat pe 1 Septembrie 2009 11:57 |
||
imi fac o inima din lut si privesc ceasul demult oprit in scutul alergarii catre timp demult....de toot catre alt nimb catre alt soare netrecut de timp! imi fac o inima din lut sa simt carari alt inceput alt nimb? sau poate-un scut din anotimp sa-mi fac sa uit... |
||
fleur_de_lis Postat pe 1 Septembrie 2009 12:27 |
||
Dansez cu lacrimile-n piept, Ranit de pasari si de luna, In noptile cand te astept, Sa scriem dragostea-mpreuna. Dansez cu lacrimile-n ochi, Si-ti daruiesc in palme lacrimi, In toamne, ratacitii stropi, De ingeri fulgerati de patimi, Dansez cu lacrimile-n gand, Luceferi luminand tacerea, Cand pasii trec prin noi plangand, Prin frunzele ce-si spun durerea, Dansez cu lacrima-n tarziu, Sub cerul frunzelor uscate, Care fosnesc mereu sa viu, Prin goala lor pustietate. Si ne saruta vesnicia, Cu stele albe care tac, Arzand in clocot feeria, De flori ce tremura pe lac. De doruri care ne sfasie, Lasandu-ne si orbi si surzi, Ca tipatul urcand din glie, Din dorul rascolit de sturzi. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Septembrie 2009 15:14 |
||
vanghe | ||
si_totusi Postat pe 1 Septembrie 2009 15:26 |
||
ROMANTISM DE TOAMNA esti activa,prolifica.BRAVO TINERETE.Lulusa |
||
Lulusa Postat pe 1 Septembrie 2009 15:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mergand cu fusta pe strada | 75 | De la: garbo_1474 19 Aprilie 2012 12:33 |
Iti arunc manusa, vidare! | 160 | De la: gianiblue 2 Iulie 2009 17:19 |
Rautatea si invidia predomina peste tot in Romania,,la cetatenii romani | 27 | De la: pantera_neagra 13 Februarie 2010 05:39 |
|
||
urgent | 1 | De la: enevioleta 28 Martie 2010 21:27 |
PROBLEME CU NETUL | 4 | De la: mia79x 16 Iulie 2009 18:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară