Nu e melodie, e scrisa de mine :) | ||
albynutza33 Postat pe 5 Septembrie 2009 15:14 |
||
---|---|---|
albinutu, are muzicalitatea unei romante . e frumoasa | ||
si_totusi Postat pe 5 Septembrie 2009 15:24 |
||
preferatul meu delicios mihai t ioan Roman�� desuet� S� ne iubim ��i cer s� ne iubim Ca-ntr-un poem din lirica persan� C�t nu ne-or duce �nc�-n �intirim S� ne ascund�-n ierburi �i grozam� Nu pregeta �ntoarce-te disear� Ast�zi e lun� plin�-n cinstea ta �n s�lcii v�ntul c�nt� din vioar� F�r de ru�ine f�r� de perdea �i-a� fi murit dar vin caii z�pezii S�-mi boc�ne potcoava �n pere�i Ori �i-o trimite prim�vara iezii S�-mi pasc� senectutea din muste�i. tristut si el de data asta.... da-i misto omu'. nu-mi mai place sa dau copy,dar din el dau cu placere. |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Septembrie 2009 16:19 |
||
fleur_de_lis Postat pe 5 Septembrie 2009 16:21 |
||
*** spune-mi ca simti dorinta ca pe un cuvant care nerosit te imbraca ca pe o nota cu o octava mai jos decat linistea din mine ca pe vocea ta cand nu sopteste nimic... R.Teodoru |
||
snowflake Postat pe 5 Septembrie 2009 19:05 |
||
*** Hei, eu vreau ca sa te strig- Nu te-aud ca-mi este frig... Ia o suta de Cinzeaca- Luat deja ca sa ma dreaga- Ia si una de coniac... As lua ca imi este drag Insa il pazeste-un drac Si nu pot sa ma apropii Ca imi cere ganduri proprii- Da-i acolo un gand sau doua- Nu pot, c-or sa faca oua... Gandurile-mi sunt gestante In curand vor naste toate, Si eu sunt din neam divin Ma hranesc numai cu vin- Eu as vrea sa-ti spun o vorba- Ce pacat ca nu e vodka- Are gust de whiskey vechi- Susura bine-n urechi... Hei, imi masori si paharul? De ce vorbesc cu avarul? Stai, eu strig in urma lui, dar s-a dus al dracului... R.Teodoru |
||
snowflake Postat pe 5 Septembrie 2009 19:06 |
||
e noapte iar si ma-nfioara atata vreme a trecut de cand iti nopti cu luna clara tu ma iubeai,si n-am stiut si ma priveai cu atata spaima crezand ca o sa plec in zori dar cum sa plec? stii tu sa plece aiurea floarea dupa pomi? si timpul trece,trece,trece si-atat de greu am priceput ca te iubesc in disperare si astept noaptea sa te..tuc pierduta sunt mi-e mintea goala as face atatea poezii dar n-am nici dulciuri nici haleala pe unde esti? eu? eu unde-oi fi? cat imi doresc sa-mi spui o data: comoara mea cat te iubesc! dar stiu ca asta niciodata din gura ta n-o sa primesc decat asa... doar intr-o doara o vorba ce iti scapa-ncet e atat de dulce si ciudata si ma-nfioara inocent. hipoglicemie by iasomie |
||
iasomia Postat pe 5 Septembrie 2009 20:25 |
||
Astept noaptea/// sa imi susuri In ecouri largi padurea Astept noaptea sa-mi inconjuri Cu miscari prelungi, Masura, Astept soarele s-apuna Astept urmele de bruma Astept sorii sa mi�I lepezi Astept zilele sa�mi sfredeli Astept noaptea Fara luna Sa 'mi apuna Zilele imi fac cununa Peste bruma Peste pasii tai De spuma�. |
||
fleur_de_lis Postat pe 6 Septembrie 2009 00:04 |
||
Nesomn in somn Iubita mea, cu ochi fugiti din mare Si cu suras de Afrodita langa tarm, Nu trebuie sa stii ca frigul doare Si nici ca limpezimea vine din etern. Iubita mea, cu ochi fugiti din cetini Iubita mea, cu ochi fugiti din dor Iubita mea, cu ochi fugiti din umbra Iubita mea, cu ochi fugiti din zbor Iubita mea, din mit de-ai fi desprinsa Din abur de licorna si din puf de Rock Privirea ta nu poate fi cuprinsa Nici in oceane, mari de ceruri la un loc. Iubita mea, cu ochi fugiti din lava Iubita mea, cu ochi fugiti din jar Privirea ta, navalnica otrava Topeste chiar si curcubeul boreal. Iubita mea cu ochi veniti din temple Mirati in zambet - icoane bizantine M-ai invatat ca tot ce-i rece moare Ca adevarurile-au forme cristaline Iubita mea, in somn imi dai odihna De trunchi cazut in foc, mocnit in aprig jar In cerul marii, din privirea-ti calda Nici "pic de moarte" nu-i... nici guturai macar. |
||
garbo011350 Postat pe 6 Septembrie 2009 00:21 |
||
sa ma renasc, incet si de demult de sub oglizi de vasc sa stau s-ascult in albe aripi frante brusc, intr-un potop de semne dintr-un loc alene de.. miresme'n lene sa dezgrop si'o arca plina de noroc si parca... |
||
fleur_de_lis Postat pe 6 Septembrie 2009 12:24 |
||
ma bucur ca iti place si_totusi si muzica e pasiunea mea, poate de acolo i se trage muzicalitatea de care spui | ||
albynutza33 Postat pe 6 Septembrie 2009 13:18 |
||
curg fluidele in mine, in amurg de parca-mi curg in sucite foi veline alb pastrate, demiurg.. curg...fanate foi de ceata dimineata insutindele coline alb parcurg... in foi veline demiurg.. adanc in mine parca-mi curg... de peste ceata... |
||
fleur_de_lis Postat pe 6 Septembrie 2009 14:49 |
||
Ploua din nou Si mi-amintesc de tine, Privesc, cum stropi de ploaie rece, Cad pe pamant. M-apasa cateodata, Un dor de tine adanc. Dar tie nu iti pasa, Ba chiar nici nu ma crezi, Eu iti pot jura ``iubire`` Mi-e dor de tine..vezi? Ma doare mai mereu, Si ma gandesc la tine, Dar nu vrei sa-mi raspunzi Tu crezi ca asa-i mai bine. Nu-mi pot imagina ca tu nu tzi la mine, Caci dupa tot ce-a fost, tu nu ma iubesti, Ca nici macar putin nu te mai gandesti. Curios, dar important e ca ma visezi, Iar visele, vin din dorinta, Si cred ca tu asta-ti doresti, Oare ma iubesti?! |
||
garbo020475 Postat pe 6 Septembrie 2009 16:02 |
||
"SUFLET Anotimpul iubirii prin legea firii, Cand infloreste, Sufletul creste... Si lumineaza, Farmec pulseaza, De frumusete, El straluceste. Unii il simt. Altii,il mint. Dar el tot creste Si vesel este. Pana-ntr-o zi... Cand din pustii, Vine furtuna, Vine intr-una.. Sufletul geme, Farmecul piere Usuca floarea, Sterge culoarea Si pe racoare, Sufletul moare... Singur cum vine, Pleaca din lume.... Si-apoi,uitarea, Strabate zarea... C-a fost un SUFLET, Cald,ca un zambet." |
||
rosioara61 Postat pe 6 Septembrie 2009 16:17 |
||
mihai t ioan Roman�� pervers conjugal� Am dus-o r�u prieteni �i �nc�-o s-o mai duc Pentru c� nu am dox� nici prax� la femei �i pentru c� m� �ine nevasta sub papuc Iar eu m� gudur foarte pe l�ng� glezna ei Sunt rob legat cu c�rpe de gleznele �o�iei �i mersul ei pe tocuri �mi sun� a r�zboi Poate de disperare s� m� dedau be�iei C� prea e f�r� noim� via�a asta-n doi Hai da�i-mi sfaturi bune c� doar am fost tovar�i C-a�a e legalmente �i bine �i firesc Dar z�mbetul pe buze-o s� v�-albeasc� iar�i C�-n fond la urma urmei prieteni o iubesc ! C-a�a-i normal c-a�a mi-a fost l�satul Cum �i iube�te funia sp�nzuratul. |
||
iasomia Postat pe 6 Septembrie 2009 17:44 |
||
imi vreau sarutul inapoi imi vreau orgasmul insutit cu ochii ce-mi adumbrira pana'n suflet goi acei marunti ai cai lacteii sori! imi vreau minunea cea de nenascut in mare alba de sarut mai vreau? |
||
george_sand Postat pe 6 Septembrie 2009 19:55 |
||
Am intalnit un om care cersea: cersea la colt de strada loc de munca. i-am dat pomana din sudoarea mea, si el a luat-o-n dar, ca pe-o porunca - l-am intalnit de multe ori de-atunci: nimic nu cere el. numai asteapta. si ar putea munci, dar n-are munci, si painea lui, cand este, e nedreapta - vazand ca loc de munca n-am sa-i dau mi-a spus sa ii mai dau macar painica, nu i-am mai dat nimic. caci mi-era sila de soarta-i de mizerie, si furnica - si-ncet, din cersetorul unui loc de munca, el cerseste numai paine, si ochii lui sunt parca ochi de caine, amusinand o paine, ca noroc - din omul demn, ce isi cersea un drept, ajunse cersetor ce saliveaza, cand trec pe langa el, o metastaza imi sta in gat, in inima, in piept - si daca-i dau, maine va cere iar, daca nu-i dau, poate-i va da un altul, parca e-un ban, ce nu are habar decat de foame, foamea-i tot Inaltul - si ii intind de la un timp un mar, si soarta-i de jivina ma raneste, si merg cu el, cu viata in raspar, tot sangerand, in mine, ca un peste fara raspuns, si parca fara Dumnezeu... |
||
amrita Postat pe 7 Septembrie 2009 09:10 |
||
amrito, m-ai dat pe spate cu metastaza aia...fereasca sfantu'... asa baga d-astea cu substrat,filosofia caderii...ce pusca ta. |
||
iasomia Postat pe 7 Septembrie 2009 10:13 |
||
De la pozele Ryartei inspiratie... de Caly ...ma defilau culorile lui si... cautam amurgul in salturi... cautam... te cautam... cand... salbaticia mea se descalta prin ierburi spre amintirea ta... de ploaie... eu... ma rascoleam prin copite de nori si adaugari amare... |
||
mihaiarilena Postat pe 7 Septembrie 2009 21:25 |
||
"curg fluidele in mine, in amurg de parca-mi curg in sucite foi veline alb pastrate, demiurg.. curg...fanate foi de ceata dimineata insutindele coline alb parcurg... in foi veline demiurg.. adanc in mine parca-mi curg... de peste ceata..." DE LA FLEUR_DE_LIS CITIRE si iata: de peste ceata parca-mi curg adanc in mine... demiurg... in foi veline... alb parcurg... coline... insutinde... dimineata curg...finite foi de ceata... demiurg... alb pastrate in sucite foi veline de parca-mi curg in amurg fluidele in mine... demiurg? |
||
mihaiarilena Postat pe 7 Septembrie 2009 21:55 |
||
leno, aia cu fluiedele m-a facut sa ma simt EMOtionata,nu a ta,a lu' lis...fluidele pot fi de atatea feluri,ioi.. fratelo, baga niste cuvintele de la matale,sa facem o poezea,chiar daca-i tema de clasa a cincea... am chef sa ma joc. |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 09:49 |
||
nu te lasa pacalit de aparente stii bine ele fura ochiului din lumina prin sclipirile de sticla colorata dar ieftina si crede-ma nu scriu cel mai bine atunci cand sunt trista ci doar atunci cand sufletul sau ma rog o chestie care zvacneste incepe sa aiba contractii de facere si expulzeaza cate o gramajoara de cuvinte din astea cu forma de carne si gust de toamna amara unii ii spun si poezie dar eu o recunosc intr-o alta revarsare de ape fireasca altminteri in anotimpul de care-ti vorbeam mai demult pana in decembrie nu te lasa pacalit de aparente si nu ma crede atunci cand iti spun ca povestile mele au happy-end pentru ca nu au de fapt decat un end poate si un soi de epilog din acela imbracat in haine de gala cu smoching si camasa alba ca un mire ramas fara mireasa iti spuneam nu te lasa pacalit de gestul meu la plecare motivul pentru care nu trantesc usile e doar unul de forma in fond nu exista usi exista doar treceri dintr-un spatiu in altul dintr-un balon de sapun in altul dintr-o vorba in alta toate se sparg singure si-atunci la ce bun sa risipesti o energie si asa subtire nu te lasa pacalit de aparenta mea existenta ca si scrisoarea aceasta e la fel de volatila precum gandul doar am trecut pe aici sa vad ce mai faci... |
||
amrita Postat pe 8 Septembrie 2009 10:01 |
||
Pentru sarbatorile 15.08. si 08.09. Prea Sfanta Fecioara de Dumnezeu daruita, Maica Domnului Nostru Isus, Rugaciunile mele primeste-le Si lumineaza-mi sufletul. Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Primeste-n dar inima mea trista, Si asculta,Rogu-Te,of-ul din ea. La Tine vin,si in genunchi Ma rog icoanei Tale Sfinte, Ca dorinta sa mi-o implinesti. Alinatoarea sufletelor minunata, Trimite-n calea mea bucuria De-a fi iubita si admirata De barbatul pe care Domnul l-a trimis. Tu stii,Prea Sfanta,despre iubirea curata, Ajuta-ma Te rog,ca ea sa invinga, Iubitul trimitandu-l. Nu ma uita in rugaciunile Tale,Fecioara, Sanatate si putere de rabdare dandu-mi, Sa ma luminezi cum stii mai bine, Ruga mea indeplinindu-mi. Asa sa fie,cum vrea Dumnezeu, Sufletul sa mi-l aline, Prin Tine,Prea Sfanta,Maica lui Dumnezeu, Inima s-o umpli de fericire. AMIN 2003 |
||
Alice_Bv Postat pe 8 Septembrie 2009 16:42 |
||
Acuma nu ca as fi eu ateu, dar am impresia ca rugaciunea asta a lui Alisuka pica aici cam ca nuca in perete. Nu doar ca ar fi fost mai potrivita acolo unde isi tine predicile irinuca, dar asa as putea si eu sa copiez Biblia, Coranul si Invataturile lui Neagoe Basarab catre fiul sau Teodosie si sa le pun pe aici, asa, pentru impresia artistica, sa imi fac apoi poze cu ecranul calculatorului si sa le duc imamului sau popii la slujba de vineri sau de duminica. |
||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2009 16:47 |
||
iote ba ca fratelo nu a vrut sa-mi dea si mie niste cuvinte ajutatoare,am vrut si eu sa fie creativa cu materialul altcuiva. data trecuta cand am dat eu cuvinte,thorulica a zis ca este o tema pt clasa a cincea,da' mie imi place sa plamadesc rime asa... eeeeee,m-am suparat..... care au facut poezea data trecuta? fratelo,thor,tuta si eu... tuto, sa pui tu niste cuvinte acilea,ca tu esti mai darnica.... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 17:11 |
||
anakinu' lasa baiatu' ca e sarbatoare astazi ,o data nu se pune..... citesc ce zisei mai sus,ce confuza sunt,parca am scris cu picioarele,se simte ca sunt in sevraj,care n-am avut noroc pe lumea asta.... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 18:29 |
||
De la: anakin, la data 2009-09-08 16:47:30Acuma nu ca as fi eu ateu, dar am impresia ca rugaciunea asta a lui Alisuka pica aici cam ca nuca in perete. Nu doar ca ar fi fost mai potrivita acolo unde isi tine predicile irinuca, dar asa as putea si eu sa copiez Biblia, Coranul si Invataturile lui Neagoe Basarab catre fiul sau Teodosie si sa le pun pe aici, asa, pentru impresia artistica, sa imi fac apoi poze cu ecranul calculatorului si sa le duc imamului sau popii la slujba de vineri sau de duminica. |
||
AMETYST Postat pe 8 Septembrie 2009 21:57 |
||
merci iaso... , da sa nu ma confunzi cu viorel al lui lis, mai... io stiti acum, cum i-as spune acestui topic? "Lumina cuvintelor noastreee" nu ca in asa ceva s-o transformat?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 9 Septembrie 2009 00:05 |
||
noh sa va zika si lila nesthe versuri... Gradina mea cu flori din lumea toata Cu suc amar si vanat,cu miros de otrava, Gradina,cu peluze intinse de otava, Pe care zboara fluturi,cu-aripa colorata. In care dorm subtile si tainice narcoze, Satanic distilate prin varful vesnic ud, Cu flori nevatamate din calde tari din sud, Cu orhidei ciudate,cunarcisi si cu roze. Gradina mea incarcata de vis-gradina mea.. Cu atmosfera calda,albastra si senina, Cu sufletu-mi intr-insa,in flori,ca o lumina, Ca lumii care nu e,si n-am s-o pot vedea! |
||
LILO Postat pe 9 Septembrie 2009 00:20 |
||
Stau si-ascult,in noapte vantul, Cum fosneste lin prin crengi.. Tu ce faci acum,iubite? In ce vis te-nvaluiesti? Ti-amintesti de anii tineri, Cand pe-aleile pustii, Picuri mari se revarsara, Peste florile tarzii? Le-ai cules si cu ochii umezi, Mi le-ai dat sa le pastrez, In zadar incerc,copile, Viata s-o mai amagesc. Stiu c-adesea gandu-ti zboara La nimicurile-aceli Si atunci de-am fi-mpreuna, Ar fi iar ca-n alte vremi.. Sa pastram doar amintirea Clipelor de neuitat.. Eu aici si tu departe, Dar iubim neincetat: Stralucirea de pe frunze, Vantul adiind usor, Fulgii,fluturi albi in aer, Si cazand incetisor. |
||
LILO Postat pe 9 Septembrie 2009 00:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
invidia si prostia este la moda in Romania? | 409 | De la: clarisse 31 Ianuarie 2010 17:37 |
MULTUMESC | 8 | De la: si_totusi 21 Noiembrie 2009 22:52 |
dragele mele prietene , sunt sigura ca aveti un raspuns si pentru mine | 122 | De la: Lidiaolteanu 20 Aprilie 2010 17:16 |
|
||
Cat de important este sa "stii sa te faci placut"? | 67 | De la: garbo_400133 22 Mai 2014 17:24 |
Dumnezeu si rautatea oamenilor | 232 | De la: ramonabambache 5 Septembrie 2011 09:48 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri