eeeeeeeeiiii... | ||
fleur_de_lis Postat pe 9 Septembrie 2009 14:45 |
||
---|---|---|
�erpuitoare vorba ta Neteze�te pielea mea cafenie De cad�n� - Atrac�ie gravita�ional� Pe o planet� stranie A fulgilor �opti�i. De�ertul �i z�pada: Pleoape c�z�nd Arse �ntre dou� ninsori - S�rutul. Dunele trupului meu R�scolite de gerul palmelor tale: Oaza spre care tindem - C�ldura ta cea de toate zilele Disipat� �n frigul meu cel de toate nop�ile. Mai ascult� o dat� stelele Apoi coboar�-�i degetele Pe sunete: Planeta asta c�nt� Melodii vechi Cu fiecare fir de nisip Al trupului meu, Tu- menestrelul z�pezilor. Rotunzi, Genunchii mei �i-s iri�i Captivi �ntr-o rug�ciune alb� - A�ternutul g�ndurilor tale: Castelul meu de nisip �i-e loc de-nchinare. Inevitabil tope�ti, Inevitabil f�r�mi�ez Secunda � eu Urmarit� perpetuu De secunda ta �ntr-o �nl�n�uire Centrifug� A timpului nostru. |
||
amrita Postat pe 9 Septembrie 2009 15:23 |
||
Nu vorbele sunt gravitationale, Si doar urechile le serpuiesc, Cand eu aud prezenta ta de poale, Si-ti spun sub luna, draga te iubesc. Si uitea-asa incepe smotoceala, Prin fan in sura, cand este cosit, Cand pierdem prin tacere socoteala, Si tu te miri de ceea ce-ai gasit. Sar fulgii pretutindeni rasfirati, Si aerul in jur este aprins, Dar tu te uiti cu ochii tai mirati, Si-mi spui: -Iubire, dragostea s-a stins. Daca te prind ca ma inseli vreodata, Ma jur acum cu mana pe custure, O tai sa n-o mai dai la alta fata, Ca-i bunul meu, si n-are drept sa-l fure. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 9 Septembrie 2009 18:20 |
||
in strafunduri, odihnite, lumineaza... gandurile. aiurite, pe soptite, nourand... cuvintele. aiurind fara'ncetare culmea.si-anotimpurile stau priveghi stau fara soare ninsorindu-si........... gandurile.... |
||
fleur_de_lis Postat pe 9 Septembrie 2009 19:21 |
||
ma simt un arcus de la o vioara rebela ma simt un anotimp urcat in sus in aerul marii negandit si nespus ma simt iarasi cu gandul dus prea departe prea dincolo prea aspru prea ne-nimic! ma simt un pic prea nimeni pentru ce am dorit si prea mult pentru ce nici n'am gandit! ma simt... un labirint de foi vestede si stranse de frig acoperite cu o promisiune, acoperite ... cu o'ntrebare fara raspuns... ma simt un umblet aspru fara copilarie un cantec neauzit fara istorie ca de copil... deci mai am timp... sa justific... ca nu te-am intalnit! |
||
fleur_de_lis Postat pe 9 Septembrie 2009 19:36 |
||
infiripata-nfiripat, mi-am pus... o umbra la presat o unda'n calea mea de stat imprejmuita la visat din lungi indepartate din coltul tau de stea... lucrate, sunt undele din calea mea! o unda de nescumpa stea de'nnourat! |
||
fleur_de_lis Postat pe 9 Septembrie 2009 20:17 |
||
celor ce iubesc prea mult/// celor ce iubesc cu stangul le spun sa isi iubeasca noptile traite cu partea dreaptaa inimii. celor ce iubesc cu centrul le spun sa isi echilibreze mereu excentric talerul iubirii care il au cu ei si sa isi intoarca fata asa, usor dezzechilibrat spre stanga sau s[pre dreapta! celor ce nu iubesc deloc le'as spune sa isi aduca aminte de acei spini ai inimii si de acei fiori ai sufletului fara nori! celor ce nu iubesc deloc le zic sa-si caute de nenoroc si frig in lumea fara auz! |
||
fleur_de_lis Postat pe 9 Septembrie 2009 22:57 |
||
neatza alll.. ma gandesc... ma gandesc cum sa-mi impart mirarile ma gandesc intotdeauna cum sa imi impart inimile ma gandesc....cum sa-mi impac trecutul ma gandesc cum... ...va fi ! |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 11:20 |
||
De la: Alice_Bv, la data 2009-09-09 08:46:15O jignire profunda la adresa mea.Poate nu stii,dar mai am un nume Spre disperarea ta, Alisucu (imi permit sa iti spun cum vreau eu, chiar simt o miscare in draperii ca te mai cheama si altfel), eu chiar stiu sa scriu, si o fac mult mai bine decat tine. Bine, asta nu o s-o constati tu si nu de aprobarea ta am nevoie. Au constatat-o altii, a caror parere conteaza in lumea literara, inclusiv azi. Si iti recomand sa te duci si tu in alta parte sa iti descarci frustrarile, intrucat tu ai postat o rugaciune, nu o creatie literara, chiar daca tu ai scris-o. In speranta ca ai reusit sa sesizezi diferenta, hai sa nu polemizam aici. Si sa nu uit: Lilo, eu zic sa nu te mai iei de personajul meu, batand apropouri tendentioase si incercand sa ma provoci oriunde pe acest forum, ca schimbam foaia ignoratului, ma intelegi? Iti multumesc pentru o eventuala intelegere, chiar daca imi ridica serioase dubii. Pentru toti ceilalti colegi care posteaza lucruri frumoase, imi cer scuze pentru acest scurt intermezzo nonliterar, insa esti nevoit sa intervii atunci cand iti intra cineva cu bocancii murdari in casa. |
||
anakin Postat pe 10 Septembrie 2009 11:53 |
||
nu-mi plac! nu-mi plac ..caderile de luna nu-mi plac fluturii de noapte care imi vajaie in timpul zilei innstomac nu-mi palc amurgurile toamna pentru ca sunt triste si pustii nu-mi place nimic si iar nimic nu mi va place doar pana cand.... |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 14:05 |
||
Sunt.. fluierul de sete, sunt marea deznadejde, sunt... un os rupt dintr-un zbor al universului sunt un amurg prea devreme si curg... un strigat nedefinit si curg o aripa rupta de toamna de ne-sortit sunt o arca... de indoieli si apusuri si risipiri sunt si ma'ntreb daca sunt demna de raspunsuri de linistiri de toamna asta de melancolie de priviri... |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 14:20 |
||
ma duc... sa-mi apar zilele de ploi ma duc sa-mi chem inima 'napoi ma duc sa curg neinserat ma duc... sa curg in asteptat... ma duc... |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 14:50 |
||
in concursul de roua ce-mi strange inima in doua in concursul de intrebare daca iubirea nu moare in umbletul de nuferi care te fac sa suferi apari...sau...esti, sau... tu sa'mi spui ce-alegi sa fii ce inima ta ar vrea sa stii...??! |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 16:27 |
||
mai da nu mai scrie niimeni>??? ce se intampla?? k mie mi-e rusine sa mai zic vrei cevaa.... mai ziceti si voi! | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 23:05 |
||
....scriu io....da nu am poezici si din carti nu va scriu ca sa nu ma criticati ... Va citesc cu placere...dati inainte ..sori Anamaria, dar rugaciunea ta era mai potrivita pe topicele cu religie.... numai aici lipseau irinuca si vierul... |
||
daria_ Postat pe 10 Septembrie 2009 23:15 |
||
Ti-am daruit toate lamele reci,de otel, ale vorbelor mele ca sa-ti sfasie sufletul Iar tu le-ai acoperit cu saruturi de atatea ori,incat buzele ti s-au prefacut intr-o rana diforma. Te-am invatat cum se transforma tacerea in nopti fara vise si-n zile fara lumina de atatea ori,incat am pierdut amandoi masura timpului si a tacerii. Ti-am aratat ca se pot slefui diamante in zeci de fatete minunate ale iubirii dar am slefuit intr-atat incat n-a mai ramas niciun graunte de nisip intre palmele mele. Daruieste-mi, Invata-ma, Arata-mi... Un nou inceput! by me |
||
preciouss Postat pe 10 Septembrie 2009 23:16 |
||
As vrea sa am un burete mare ca sa sterg cu el toate ecuatiile pe care le tes,ca pe-o broderie, in jurul a "ce-a fost" si "ce-ar fi putut sa fie". As vrea sa-mi ramana doar exercitii simple in care sa ma adun doar cu tine, sa ma scad doar din singuratate, sa nu ma impart niciodata, doar sa multiplic, la plus infinit iubirea. by me |
||
preciouss Postat pe 10 Septembrie 2009 23:21 |
||
Imi place cenaclul vostru literar. Felicitari! Sunteti atat de talentati/talentate! Inspiratie buna in continuare! | ||
sora_ilsi Postat pe 10 Septembrie 2009 23:28 |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 23:51 |
||
ma simt...peste pleoapa si peste cuvant a simt un nor des murmurand ma simt in ploaie amara venind, ma simt te simt furtuni picurand... |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 10:12 |
||
De cand... de cand s'a nascut, timpul imi bate ciudat.. in urechea stanga aud cruciforme vise la patrat timpii plesnesc coardele'n inimi tasnesc eruptii prea clare sa mai lancezesc, de cand... mi-au traznit transparente fiinte'n auz sfarsesc mult mocnit, zilele de dupa minuni.... |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 11:37 |
||
Trebuie trebuie sa-mi termin cuvintele trebuie sa ard pana la os trebuie sa'mi sparg tintele si sa fac din ele un drum neguros trebuie sa fac toate drumurile inainte si inapoi trebuie sa vin si trebuie sa mir si sa cutreier ploi trebuie sa imi dau toate raspunsurile trebuie sa stiu sa intreb trebuie sa mor dar nu inainte sa recristalizez toate vederile si intreg auzul si nu inainte sa te vad... |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 13:25 |
||
ma dor cuvintele... tare tare ma dor si respira prin frunte dorintele tale de dor! ma dor in nemiscare cuvintele cuvintele care nu mor si plutesc in suisuri usoare toate dorintele tale de dor! |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 13:58 |
||
dacaa...nu mai scrie cineva niste versuri....io fac greva, sa stiti! | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 14:03 |
||
..sa faci daia japoneza, ca sa mai avem si noi ce ceti | ||
daria_ Postat pe 11 Septembrie 2009 14:07 |
||
te izbesc de cadranul orelor de fundalul zilelor si ma rup in mii de bucati linistite de epoci dure de vieti aparute-n nestire necitite din fire si ma rup de bucati de nebuna traire! |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 14:25 |
||
mi se ... stravezesc idealurile mi se irump in fata valurile de nefiinta traita'n dorinta infaptuita din ce3as de neputinta ramas mi s e albesc originile lase si urmase a viitorilor urmasi mi se golesc suferintele din loc in loc... si te lasi in prada realului in pofte'arsenalului de spaime'n fiinte de ciute si pasi! (cred ca tre'sa'mi iau un concediu c-or sa ma dea astia afara d'aici ) |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 14:29 |
||
fleur, cand scrii o poezie, mai gandeste-o, mai piguleste-o, nu scrie chiar asa, la kilogram. cat de talentata ai fi, o poezie nu se scrie in 2 minute. sunt unii care au impresia ca de insira niste cuvinte au scris luceafarul uite, ultima ta poezie. ce spune? ce transmite? poate nu inteleg eu dar sunt niste imbarligaturi de cuvinte se stravezesc idealurile? cum adica? 'mi s e albesc originile lase si urmase a viitorilor urmasi?" asta ce inseamna? cum lase si urmase? ce ai vrut sa spui? "mi se golesc suferintele din loc in loc..." adica mai ezista si suferinte negolite? e un fel de chelie a scalpului aceasta golire? "si te lasi in prada realului in pofte'arsenalului' asta chiar ca e trasa de par. n-ai gasit alta rima. arsenal 'de spaime'n fiinte de ciute si pasi!" ca la nebuni. vizuini |
||
si_totusi Postat pe 11 Septembrie 2009 14:41 |
||
totu, merci , frumos din partea ta ca mi'ai facut o analiza, da' poezele mele nu spun nimic ele de obicei...decat ca sunt satula de lucrurile exacte si chibzuit facute...pana in varful unghiilor! atat, zic ele saracutele, |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 14:56 |
||
fleur, ai scris si poezii frumoase, sensibile , lucrate. nu te astepta la mine sa te pup si sa spun altcumva decat gandesc, numai si numai ca sa fac impresia de om bun. cand e bine, e bine. cand e rau, apoi spun. ultima poezie e o aiureala- in viziunea mea. poate gresesc. cred ca e preferabil genul acesta de oameni. sau nu? vad ca preferi sa fii' periata'. asta e. o sa apara si cei ce te pupa si te incurajeaza |
||
si_totusi Postat pe 11 Septembrie 2009 15:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nimic nou - .......toate-s vechi si noua toate | 41 | De la: sfinxul 15 Iunie 2015 11:43 |
DEPRESIA | 97 | De la: nuti_vio 30 Aprilie 2010 21:43 |
Ati pleca in China? | 117 | De la: september 7 Ianuarie 2012 01:17 |
|
||
efectele societatii actuale-dezumanizarea,nebunia,sinuciderea... | 74 | De la: ingerasulluptator 7 Iulie 2011 16:46 |
Ce-mi doresc acum? | 159 | De la: pik_nik 20 Decembrie 2009 09:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară