nu sunt poezele,dar,....sunt dragutzele.ornamentele mele pentru paste,creatie proprie, pe"mimiblonda.blogspot.com".hai,mai,intrati sa le vedeti, ca n-a intrat nici dracu pe blogu'meu!:))) | ||
prosit Postat pe 15 Aprilie 2009 12:40 |
||
---|---|---|
hai ca acu' intra dracu' pe blogu' ala... asa, in paranteza fie zis, grea viata de blogger asta... te ia de cap, nene, sa scrii si sa nu te bage nimeni in seama... |
||
zambil Postat pe 15 Aprilie 2009 13:06 |
||
am intrat eu...ornamente pentru sarbatori...si il citeste pe anakin... | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Aprilie 2009 13:10 |
||
Ce-si doresc barbatii Ce-si doresc barbatii, sigur o femeie, Blonda sau bruneta sau un pic roscata, Sa stea la fereastra, floare de muscata, Si in suflet iara, fermecata steie. Vor ca ea sa fie, steaua de pe cer, Noptile sa arda, luminand prin umbre, Si-n taceri usoara-n suflete sa umble, Sa-ncalzeasca casa, cand afara-i ger. Ce-si doresc barbatii, chipul ei frumos, Vorba ei cea dulce, poate rasfatata, Sunetul cand curge, sta infiorata, Noaptea la fereastra, zambind neguros. Vor sa fii partasa, dragostei ce zboara, Si-si infige coltul lunii de argint, Cu atatea vorbe goale care mint, Noptile facute, carnea ca sa doara. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Aprilie 2009 15:54 |
||
De dinainte de spus... De Marilena Mihai(Caly) Drumul. Albastrul umbrei unui zbor. Vuiet. Pasi desculti prin inima. Framantari. Amintiri sirag Rugate sa se scuture Pe-o noapte. Lacrimi. Sfere amortite In drumul catre Nicaieri. Credinta. Ridicare de suflete Din colbul netrairii Si-a urmelor de dinti De dinainte sapate, Ascutite, Incarnate. Flori. Culori trecute Din mana in mana Asteptand ofilirea. Miresme. Simturi alterate, Adancite, Crescande, Pe fiecare Memorare olfactiva. Zambete. Grimase ramase De la ultima nunta. Ne face placere Sa fim, Sa traim, Sa cunoastem, Sa luptam, Sa coboram, Sa ne ridicam, Cu mine, Cu tine, Cu noi, Intre nesfarsite Taceri. Corabii. La tarmuri se varsa Dorinte. Impliniri. Asteptari cu esarfe Mai albe ca astazi, Mai negre ca maine. Pitici. Pe sus, Pe jos, Pe creier, Pe ce vreti voi. Lumanari. De la nastere La moarte. Fum. Ne-am inscris Pe calendarul Lui. Cu fum... Haideti sa mai urlam La luna_ a lupoaica. La luna De sare amara... |
||
mihaiarilena Postat pe 15 Aprilie 2009 16:24 |
||
Ma lasi sa plang Pe sanul tau Iubito?? Ma lasi sa tremur Pe coapsele tale Sa ingan in asteptare Clipa dintre Mirare Si… Incordare, Clipa dintre … Chemare Si binecuvantare Dintre… Plecare… Si???.... Inourare?? Ma lasi sa plang Pe glezna ta , Iubito? Sa’ntreb aerul Daca ma pot increde In perfectiunea genunchiului tau, Daca ma pota astepta La durere Sau la moarte Sau la creere??? Din trupul tau chemate, Culorile lumii ‘mi par mate Lumina piere Si timpul se zbate … Ce urlet tasneste Din trupul tau Iubito?? Si ma’nspamanta Inima’mi franta Ma binecuyvanta Ca am fugit?? (eu ..d.emult tare) |
||
fleur_de_lis Postat pe 15 Aprilie 2009 16:35 |
||
woman, iote si lu' love ii apar euroii aia,ea are si cateun "TM"mic din loc in loc... ce draq se intampla cu tastaturile astea? si de ce nu le vedem toti?... andro!?... |
||
iasomia Postat pe 15 Aprilie 2009 16:41 |
||
De la: iasomia, la data 2009-04-15 16:41:43woman, io nu vad nici un euroi, daa...daca sunt multi sa-mi spuneti sa-i adun si eu, sa-i bag la pusculitza! |
||
fleur_de_lis Postat pe 15 Aprilie 2009 16:44 |
||
007... eu crez ca aia-si doresc femeile sa-si doreasca barbatii... mai va, ce vor ele... barbatii cred ca-si doresc doar trante libere, avand in vedere ca la universitatea de stiinte casnice (spalat, calcat, dereticat, gatit) nu prea se mai inscriu fatucile astazi... ia sa ilustrez eu acilea cu versuri de macho adevarat: femeie bruna, blonda sau roscata ce-o sa ti-o trag de te mai prind odata si dupa tavaleala cu icnituri, shpagate si clabuci tu-n linistea lasata sa-ti iei textilele si sa te duci... sa nu ma cauti iara, macar o saptamana incheiata. te caut eu cand imi revine cheful, scumpa fata. si ca sa nu zici iarasi ca nu te bag in seama sa-mi lasi pe o notita parfumata cum te cheama. |
||
zambil Postat pe 15 Aprilie 2009 16:53 |
||
zambile!!!...ce le stii tu...ca un om mare!!! de unde oare? ca vor crede fetele astea de pe aici ca...le iei de pe discovery!!! si...zau ca...se potrivesc!!! la ele...acolo!!! hai ca...poate recunosc si ele!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Aprilie 2009 17:44 |
||
E cu scintei topicul asta azi,v-ati incins fratilor nu gluma ,e frumos?,unii muncesc si altii...... | ||
scrichy Postat pe 15 Aprilie 2009 18:07 |
||
hai...mai lasa si tu...ca vezi ca ..e fierbinte!!! ce...tu daca ai avea timp...n-ai sta pe aici :P |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Aprilie 2009 18:10 |
||
Daca as avea timp as fi undeva linga o apa pe care sa o privesc din balconul unde ne bem cafeaua in doi, dimineata dupa o noapte care nici nu sti cum a trecut de repede pe linga noi,ca niciodata timpul nu tine cu noi,iar viata se scurge tot atit de repede pentru amindoi. | ||
scrichy Postat pe 15 Aprilie 2009 18:23 |
||
De la: scrichy, la data 2009-04-15 18:23:40Daca as avea timp as fi undeva linga o apa pe care sa o privesc din balconul unde ne bem cafeaua in doi, dimineata dupa o noapte care nici nu sti cum a trecut de repede pe linga noi,ca niciodata timpul nu tine cu noi,iar viata se scurge tot atit de repede pentru amindoi. deci..cum sa intelegem? ia zi tu...tu..screchy!.. |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Aprilie 2009 19:33 |
||
azi-noapte am visat navalnic un armasar ce ma rupea deadea din capul lui cel falnic in schimb nimic nu imi cerea in dinti imi sfarama curbura dintre picior si ombilic era atata de navalnic si imposibil de oprit.... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 17:51 |
||
eu te si vad, jasmina fata cum in cearsafuri te zbateai cum te rodea adanc zabala de nu stiai cum sa mai stai noroc ca fu doar o parere un vis nebun, neasteptat la cat dadusi tu din piciere normal ca ai cazut din pat... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 17:54 |
||
oooooo! iata ca apare iar mosneagu' sa ma trezeasca imediat chiar nu ti-e mila mai zambile? de unde stii ca am visat? doar tu nu vrei sa spun acilea, la ceas de seara ce-am facut.. spun c-a fost vis asa-i mai bine spun c-a fost vis da ,mi-a placut... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 18:00 |
||
ma, voi va iubiti | ||
gabitzza Postat pe 16 Aprilie 2009 18:06 |
||
de n-a fost vis mai iasomica ma iarta daca ma bagai te stiu o fata fara frica si stiu ca te pricepi la cai. dar spune-mi, ca aud eu zvonuri: era un cal cu ochelari? ca-n zapaceala din cearsafuri daca ii sparsesi tre'i sa-i repari. |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 18:10 |
||
tu vrei sa stii deja prea multe sunt lucruri care nu se spun atata pot sa-ti spun zambile ca ma iubea ca un nebun... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 18:14 |
||
tztz... | ||
gabitzza Postat pe 16 Aprilie 2009 18:14 |
||
nebun era, acum sunt sigur nu ma mai mira chiar nimic sa se arunce de-unu singur intre picior si ombilic. doar dac-avand vederea slaba cand s-a bagat in asternut calutu' a crezut ca-i iarba si s-apucase de pascut. |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 18:20 |
||
gabita, de ce te scarpini ganditoare? la cai eu ma pricep nespus incalec ca o amazoana aicea n-am nimic de spus... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 18:22 |
||
e foarte bine iasomico eh, iaca ma gandesc si eu ca-i bine pe un cal calare is trista mai, te pup nitel |
||
gabitzza Postat pe 16 Aprilie 2009 18:25 |
||
gabitzo, vezi ca iasomica incaleca ca un cazac cand e pe sa, ca amazoana cand e pe sub, ca in hamac... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 18:28 |
||
Doamne..ma faci sa rad si chiar nu-mi vine... | ||
gabitzza Postat pe 16 Aprilie 2009 18:30 |
||
deja ma superi mai batrane! era un armasar vestit purtase-n viata multe lupte era viteaz,neobosit a dat doar sa se odihneasca si-a vrut sa-l calaresc un pic si daca m-a muscat vezi bine ca sunt aici,n-am obosit... pt ca murgu din poveste avea secrete negresit era cam gay, deci ...s-a sfarsit... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 18:32 |
||
zici ca era cam indaratnic calutzu' ala cel vestit? atunci probabil era vrednic sa mearga-n lupte travestit. |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 18:43 |
||
zambile, imi trecu' mamica de armasari.. m-ai zapacit, pofteste pe la poarta verde ca vreau sa te caftesc un pic... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 18:55 |
||
Iepuri veseli si zglobii, Oua rosii, bucurii, Miei cu zurgalai la gat Sa va tina de urat! Pastele cu sanatate, Zile sfinte, luminate, Iar pe masa romaneasca Pasca dulce sa domneasca! Si cum postu-i pe-ncheiate Aveti grija la bucate De nu le udati cu vin S-ar putea sa fie-un chin! Soarele sa va-nsoteasca, Bucurie-n casa voastra, Sa petreceti fericiti Alaturi de cei iubiti! |
||
yyoana_62 Postat pe 18 Aprilie 2009 09:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
luna se aseaza in leagan de cristal | 187 | De la: heartbit 11 Septembrie 2015 18:30 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
Ti-ai insela sotia cu o femeie care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor? | 76 | De la: marceltuky 24 Iunie 2012 14:58 |
|
||
Prietenii "nevazuti" | 117 | De la: fleurdelis 7 Iunie 2010 19:02 |
Din 1 martie pana in 9 martie sunt zilele babelor. Se zice din batrani ca asa cum va fi baba asa iti va fi viata in acel an. | 56 | De la: betty37 7 Martie 2011 00:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară